Διακοπή Risperdal - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 106
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δημήτρη εσυ τι έπαθεσ με το αλοπερηντιν περιέγραψε το λίγο γτ κάτι παρόμοιο πρέπει να παθα κ εγώ κ να μην το πήρα χαμπάρι
    λιγο δυσκολο ελις να το επαθες τοεξωπυριδιμικο και να μην το καταλαβες διοτι ειναι ανυποφορο.ειναι σαν να εχεις συνεχης κραμπες στο σωμα σαν να πονας συνεχεια και να μην μπορεις να κουνησεις το κεφαλι....μακρυα απο μας και απο ολο τον κοσμο(αν και εγω το ανεκτικα το αλλοπεριντιν 3μηνες....)ΥΓ μαγκωνει και η πιο απλη κινηση του σωματος ως τα χιλια

Κάτσε κοπελιά γτ εσυ θα μας τρελλάνέις εγώ πιστεύω ότι τρολαρεισ πες μας κάποια συμπτώματα γτ από αυτα που λες δεν είναι για φάρμακα κ αμα τα δίνεις κρυφά θα σε ξεχεσέί εγώ αν το καταλάβαινα θα πήγαινα στο γιατρό θα του ζητάγα αλοπεριντιν σταγόνες κ θα σε έφτιαχνα μάγκα μετά θα σε χώριζα εννοείτε
    δεν κανω οτι θελω ξερεις!!!!!μονος του πηγε στο γιατρο το Δεκεμβρη εκεινος του εδωσε αγωγη..ο δικος μου δεν την εκανε υποτροπιασε χειροτερα και δεν ειχαμε αλλη λυση!!οταν βλεπεις τον ανθρωπο να παραλογιζεται να μην ξερει που ειναι να μην ξερει τι κανει και να μην παιρνει αγωγη που του την εδωσε που του την εδωσε ο γιατρος που τον παρακολουθει... ε νομιζω οτι κ αλλη να ηταν στη θεση μου θα το εκανε ή θα αδιαφορουσε κ θα εφευγε!
    Last edited by m86; 19-02-2013 at 16:46. Reason: διορθωση

Senior Member
    Δε ξέρω ρε κορίτσι μπορεί να έχεις δίκιο εσυ ξέρεις εγώ είπα τη γνώμη μου από αυτα που διάβασα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Δε ξέρω ρε κορίτσι μπορεί να έχεις δίκιο εσυ ξέρεις εγώ είπα τη γνώμη μου από αυτα που διάβασα
    ξερω οτι δεν ειναι σωστο να αποφασιζω για εκεινον κ δεν το εκανα κ ποτε!ειμαστε μαζι πολλα χρονια κ τον ξερω ακομα περισσοτερα,απλα προσπαθω να τον βοηθησω σε συνεργασια με το γιατρο του γιατι εκεινος δεν συνεργαζεται με κανεναν!οχι απο λυπηση γιατι ειναι ο ανθρωπος μου,απο αγαπη την οποια πολλες φορες δεν θυμαται καν!εχει κολλησει το μυαλο του..δεν ξερω πως να το εξηγησω, γιαυτο μπηκα στο site για να βρω ατομα που εχουν περασει κατι παρομοιο κ να πουν τι γινεται σε αυτη τη φαση!!υπαρχουν φασεις που ειναι περιπου ο εαυτος του κ φασεις που λεει ποσο ειμαστε μαζι..ενα χρονο(!!!?)!!καταλαβαινεις τι εννοω?

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Eγώ ακόμα να καταλάβω πώς του το δίνεις στον ύπνο..

Πάντως αν trollareis, θα σου έλεγα το εξής: AΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.!.!.! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ!!!

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Δηλαδή τι ακριβώς κάνεις; Kοροιδέυεις ανθρώπους που είχαν την ατυχία να ταλαιπωρούνται απο μία τέτοια ασθένεια;

Ξανασκέψου το λίγο σε παρακαλώ...

Γιατί τελικά είσαι για ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!!

Quote Originally Posted by Richter View Post
    Δηλαδή τι ακριβώς κάνεις; Kοροιδέυεις ανθρώπους που είχαν την ατυχία να ταλαιπωρούνται απο μία τέτοια ασθένεια;

Ξανασκέψου το λίγο σε παρακαλώ...

Γιατί τελικά είσαι για ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!!
    λυπάμαι για την άποψη σου..αν τον κοροιδευα δεν θα είσασταν μαζί 10 χρονια..θα είχα φύγει στο πρώτο περιστατικό που ήμουν πιο μικρή ΌΜΩΣ μείναμε μαζί κ το παλέψαμε! Τώρα υποτροπιασε ...ΠΩΣ είναι δυνατόν να τον αφήσω τωρα!! Δεν τρολαρω αν ΔΕΙΣ τα πρώτα μνμ ίσως καταλάβεις!

αυτα τα φαρμακα δινονται μια ζωη τι θα κανεις θα του τα δινεις κρυφα παντα?ή αμα χασεις το προνομιο να εισαι κοντα του αυτος χωρις να το ξερει θα κανει αγωνα να τα κοψει αποτομα(που κοβονται μονο σταδιακα).αυτος τι θα κανει τοτε με το αποτομο σταματημα των φαρμακων?μπορει και να φουνταρει....

μηπως εκτος που του δινεις κρυφα του δινεις και κανα απαραδεκτο φαρμακο οπως ειναι το αλλοπεριντιν?παντως το καλυτερο ειναι να τα παρει μονος του....

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by m86 View Post
    λυπάμαι για την άποψη σου..αν τον κοροιδευα δεν θα είσασταν μαζί 10 χρονια..θα είχα φύγει στο πρώτο περιστατικό που ήμουν πιο μικρή ΌΜΩΣ μείναμε μαζί κ το παλέψαμε! Τώρα υποτροπιασε ...ΠΩΣ είναι δυνατόν να τον αφήσω τωρα!! Δεν τρολαρω αν ΔΕΙΣ τα πρώτα μνμ ίσως καταλάβεις!
    Δεν λέω ότι κοροιδέυεις τον ανύπαρκτο φίλο σου.. Λέω ότι δουλέυεις εμάς...

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    μηπως εκτος που του δινεις κρυφα του δινεις και κανα απαραδεκτο φαρμακο οπως ειναι το αλλοπεριντιν?παντως το καλυτερο ειναι να τα παρει μονος του....
    Καλά τόσο αφελής είσαι και εσύ;
    Eίναι δυνατόν,να του δίνει στα κρυφά φάρμακα;
    To μόνο που μπορεί να σου δίνει κάποιος κρυφά,είναι κάποια σκόνη,η οποία διαλύεται μόνο σε υγρή μορφή.. Και αυτό με την προυπόθεση ότι πίνεις το νερό ή αναψυκτικό κτλ.

Είναι φώς φανάρι ότι μας κάνει πλάκα...

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    αυτα τα φαρμακα δινονται μια ζωη τι θα κανεις θα του τα δινεις κρυφα παντα?ή αμα χασεις το προνομιο να εισαι κοντα του αυτος χωρις να το ξερει θα κανει αγωνα να τα κοψει αποτομα(που κοβονται μονο σταδιακα).αυτος τι θα κανει τοτε με το αποτομο σταματημα των φαρμακων?μπορει και να φουνταρει....
    κ ξαναλεω οτι τα δινω γιατι μου ειπε ο γιατρος του να του τα δωσω!!4mg risperdal κ 5mg zyprexa τη μερα περνει!μα δεν ειπα οτι δεν θα του το πω ποτε κ θα τα περναι μια ζωη κρυφα..ειπαμε εχει ενα προβλημα δεν ειναι φυτο να μην καταλαβαινει τπτ!

Δεν λέω ότι κοροιδέυεις τον ανύπαρκτο φίλο σου.. Λέω ότι δουλέυεις εμάς...

Καλά τόσο αφελής είσαι και εσύ;
    Eίναι δυνατόν,να του δίνει στα κρυφά φάρμακα;
    To μόνο που μπορεί να σου δίνει κάποιος κρυφά,είναι κάποια σκόνη,η οποία διαλύεται μόνο σε υγρή μορφή.. Και αυτό με την προυπόθεση ότι πίνεις το νερό ή αναψυκτικό κτλ.

Είναι φώς φανάρι ότι μας κάνει πλάκα...
    θα μπορουσα να σου δωσω πληροφοριες για τον ιδιο κ για το γιατρο αλλα δεν λεμε ονοματα κ διευθυνσεις εδω μεσα!τωρα αν με πιστευεις η οχι ειναι αλλο θεμα αλλα αν δεν αντιμετωπιζα αυτο καθε μερα δεν θα εμπαινα στη διαδικασια να ψαξω για forum που μιλανε για διαφορα τετοια θεματα!!δεν του δινω καμια σκονη μονο risperdal k zyprexa κ με δοσεις που του ειχε πει ο γιατρος και δεν τις πηρε ποτε απο το δεκεμβρη που επρεπε να τις παρει μονος του!να τον αφηνα δηλαδη να παθει χειροτερα για να ειμαι ευχαριστημενη?!κ σου ξαναλεω οτι μπηκα εδω για να μιλησω με ανθρωπους που εχουν περασει απο αυτο για να μαθω γιαυτο..αν κ ο καθενας εχει αλλα στο μυαλο του!

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Για πές μας αγαπητή μου,τι χρώμα έχει το risperdal 4mg και αντίστοιχα των 2mg?

Για πές μας αγαπητή μου,τι χρώμα έχει το risperdal 4mg και αντίστοιχα των 2mg?
    για το risperdal των 2 θα σου πω γιατι αυτα περνει απλα περνει δυο τη μερα ειναι ροζ τετραγωνο σαν αφρολεξ (γιαυτο κα μπορω κ του το δινω στον υπνο γιατι λιωνει στο στωμα) κ εχει χαραγμενο ενα R2 στην πλευρα που δε φαινεται απο τη διαφανεια κ καθε καρτελιτσα εχει 4 εχει επισης ενα συμβολακι που λεει οτι δεν πρεπει να το πιεσεις για να το βγαλεις..το zyprexa των 5 ειναι κιτρινο λεπτο καθε καρτελιτσα εχει 7 χαπακια κ μια θεση κενη χωρις χαπακι κ αυτα σαν σαν αφρολεξ αλλα λιγο πιο σκληρα κ λιωνουν επισης στο στωμα..κατι αλλο?

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by m86 View Post
    για το risperdal των 2 θα σου πω γιατι αυτα περνει απλα περνει δυο τη μερα ειναι ροζ τετραγωνο σαν αφρολεξ (γι αυτό και μπορω κ του το δινω στον υπνο γιατι λιωνει στο στωμα) κ εχει χαραγμενο ενα R2 στην πλευρα που δε φαινεται απο τη διαφανεια κ καθε καρτελιτσα εχει 4 εχει επισης ενα συμβολακι που λεει οτι δεν πρεπει να το πιεσεις για να το βγαλεις..το zyprexa των 5 ειναι κιτρινο λεπτο καθε καρτελιτσα εχει 7 χαπακια κ μια θεση κενη χωρις χαπακι κ αυτα σαν σαν αφρολεξ αλλα λιγο πιο σκληρα κ λιωνουν επισης στο στωμα..κατι αλλο?
    Για μισό λεπτό. (Γιατί θα μας τρελάνεις τελείως εσύ!!) Πώς ακριβώς το δέχεται ο οργανισμός του,στον ύπνο;
    Mήπως είναι φυτό ο φίλος σου; H αυτιστικό;

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast