φοιτήτρια σε απόγνωση... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Με μεγαλη μου χαρα να μιλαμε με u2u...
    Συμφωνω σε οσα λες...αν κ σωματικα ειμαστε ακρα ετσι νιωθω κ εγω ψυχολογικα....
    κ περναω απο φασεις...μια ειμαι μες στη τρελη χαρα κ μια πεφτω.....

Senior Member
    εγω πιστευω το ριχνω στο φαγητο γιατι ειμαι μονη μου...:sniff: ειδικα οταν εχω αγχος δηλαδη τωρα στην εξεταστικη δεν ξερω πως να το χειριστω αγχωνομαι πολυ και πεφτω με τα μουτρα στο βαζακι με το μέλι ( την πιο υγιεινη σε μεσες ακρες επιλογη :P )
    παντως ειναι πολυ ασχημο να σκεφτομαστε συνεχεια το φαγητο τι θα φαμε και ποσο θα φαμε, μας τρωει χρονο απο τη ζωη μας και μας κυριευει....αν φαμε παραπανω οδηγουμαστε σε καταστροφικα για τον εαυτο μας πραγματα και αξιζει αραγε το φαγητο ολα αυτα??? υπαρχουν ανθρωποι ειδικα στην εποχη μας που δεν εχουν να φάνε αλλα και αλλοι που ζουν ξενοιαστα χωρις το αγχος του φαγητου.....!!!!!θα θελα πολυ να ανηκω στη δευτερη κατηγορια...θα θελα πολυ να σταματησω να σκεφτομαι το φαγητο και τις θερμιδες που το περικλυουν...

Senior Member
    στο link που παραθέτω (είναι από εδώ από το φόρουμ μας) έχει πολλά άρθρα που νομίζουν πως θα βοηθήσουν όλους όσους προσπαθούν να χάσουν κιλά (χωρίς επέμβαση όπως έκανα εγώ) δεν ξέρω "κοριτσα" ίσος σας βοηθήσει

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1436

Σε καταλαβαίνω Αίγλη μου... Κ εγω τα ιδια παθαινω... κ τωρα αρχισαμε προοδους κ απο την αλλη βδομαδα εξεταστικη..κ μονο που το σκεφτομαι.....τρελαινομαι.....
    αγχωνομαι πολυ γενικα κ για τα παντα.... μεχρι κ για το οταν αδυνατισω πως θα μαι και τι θα κανω και πως θα πρεπει να φερθω.... και αντε παλι....
    δε ξερω τα κιλα μ κ το αγχος μου ειναι συντροφοι μου χρονια....
    ninap θα τους ριξω μια ματια..ευχαριστω!

Senior Member
    αστα να πάνε, σημερα έδωσα το πρώτο μου μάθημα!! πολυ αγχος όλη τη εβδομάδα, ευτυχως τα πήγα καλά αλλα τωρα το απογευμα μετα απο όλη την ένταση που βίωσα έπεσα με τα μουτρα στα γλυκα και έφαγα παρα πολύ και ειμαι χαλια!!! μεχρι και καθαρτικα σκεφτηκα για να απαλλαχτω απο τις τυψεις μου αλλά δεν θα το κάνω!!!:sniff::sniff::sniff: αλλα ειμαι χάλια!!!

Μπραβο για το μαθημα!!! με το καλο να περασεις κ τα υπολοιπα.... Οχιιιι μη παρεις!!! Μονο κακο θα σου κανει....
    Προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι.... ακου λιγο μουσικη ή δες λιγο τηλεοραση καμια ταινια να ξεχαστεις.....
    Κ εγω το περασα μαλλον αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενη με το πως τα πηγα.... και αν δεν ηταν να σκεφτομαι το φαγητο κ το τι εκανα, το ποσο εφαγα θα χα παει καλυτερα....Θα χα διαβασει περισσοτερο...
    ολο αυτο μας καταστρεφει...
    :(

Senior Member
    το ξέρω, εδω διαβάζω και σκεφτομαι ποσες θερμίδες έφαγα, οτι θα ήθελα να φαω μια σοκολάτα, το ποσα κιλα πρεπει να χάσω και ετσι χάνω ωρες διαβάσματος!:(:( μακαρι καποτε ολα αυτα να γινουν παρελθον και να μην ασχολουμαστε τοσο με το φαγητο! αν και τωρα μας τρωνε τα κλαυτερα μας χρονια και τα χρονια δεν γυρίζουν....

Senior Member
    Ερχονται καλυτερα χρονια μη σκατε, κι γω ετσι νομιζα, καθε φαση ωραια ειναι, μη μου αγχωνεστε! Αλλα ναι σε καθε φαση κανεις παιζει να ασχολειται με τα ρημαδοκιλα :smirk:

Σγχαρητήρια!!! Και καλές νέε επιτυχίες :wink2: σε όλες!

Ισχυει...τωρα θα πρεπε να ζουμε τη καθε μας μερα ξεγνοιαστες κ μεις ανταυτου....
    Πισω δε γυρνανε.... Ζω ετσι απο πολυ μικρη... νηπιαγωγειο σιγουρα... κ δεν υπερβαλλω πραγματικα.....
    ηθελα να κανω πραγματα μικρη κ δεν εκανα γτ φοβομουν...και ελεγα οταν θα χασω καποια κιλα θα το κανω... θα ζησω... κ εχουν περασει τοσα χρονια κ εγω στα ιδια χαλια.... κοντευω τα 22 κ δεν εχω ζησει τη ζωη μου οπως θα θελα.. :(
    και αυτα δε γυριζουν πισω.... τα σκεφτομαι συνεχεια κ πεφτω...
    αλλα τωρα το μονο που μπορω να αλλαξω ειναι το μελλον μου.....
    κ αυτο πρεπει να αλλαξουμε ολες...κ να προσπαθησουμε να διορθωθουμε.....να το ελεγξουμε....
    αλλα δεν ειναι καθολου ευκολο το ατιμο.....

Ευχαριτουμε sweetoctober!! Σιγουρα η καθε φαση εχει τα καλα της...το θεμα ειναι οταν σκεφτεσαι το παρελθον.....:/
    Να σε ρωτησωωω....πως το βαζεις αυτο απο κατω σαν υπογραφη??

Senior Member
    Ελα να σου πω ενα μυστικο, που λεω και του γιου μου :starhit: οσα κιλα κι αν εισαι αμα δε νιωθει καλα με το σωμα σου το ιδιο ειναι. Κι γω μια ζωη υπερβαρη ή και παχύσαρκη, δεν αλλαζει κατι. Καθενας τρωει κολλημα και ασχολειται με τα κιλα του, βλεπειες κοπελες που εσυ πιστευεις οτι ειναι ευτυχισμενες και ζουν τις στιγμες τους επειδη ειναι αδυνατες, κι εκεινες παιρνουν ενα κιλο και ενω εχουν θεικο σωμα πεφτουν σε μαυρη καταθλιψη
    .
    Σημασία λοιπόν έχει το νούμερο των κιλών μας για την υγεία μας, και η εμφανιση μας, οχι τα νουμερα, για τη διαθεση μας. Ειλικρινα ημουν καπου 70-80 κιλα και ευτυχισμενη. Δεν ειχα καν ζυγαρια. Ειναι να μη μπεις στο τρυπακι, δεν παυεις να ασχολεισαι ποτε, γιατι δε μενουν ποτε στασιμα τα κιλα, δυστηχως! Μια το αγχος, μια τα προβληματα, μια οι χαρες και τα γλεντια, μια η εξοδος, μια τα βουλιμικα, μια οι διαιτες, μια τα σπορ, μια το ενα μια το αλλο, ολο πανω κατω πανε, χαλαει και ο μεταβολισμος και μετα μια τρυπα στο νερο. Παω να παιξω ενα χαρτακι να ξεχαστω γιατι σας βαρυνα μαλλον. Ναι ειμαι 33 και ακομα ασχολουμαι με τα κιλα μου. :fake sniffle:

Senior Member
    μια χαρα τα λες!!!!!!:bouncing:
    αντε να τα ακολουθήσουμε και εμεις, μου τη δινει απίστευτα να ασχολουμε μια ζωη με τα κιλα!!!!!δυο φορες την έχω πατησει με αυτά αλλα εκει συνεχίζω...:P

αυτο ακριβως!μπραβο και απο εμενα για το μαθημα!και εγω οσο και αν σου φαινετε κουλο το ιδιο ελεγα παντα!θα αδυνατησω και μετα θα κανω θα ρανω!αυτο ομως δεν εχει τελειωμο!και εγω φοβαμαι να κανω πραγματα!και ειδικα αυτο με το διαβασμα παντως ρε παιδια..ελεος!να διαβαζεις και να σε πιανει πανικος μην τυχον και σ ρθει υπογλυκαιμια και μετα λες ξερω οτι θα μ ερθει και μετα τι εφαγα και τι οχι,και αχ τωρα καθομαι και οτι τρωω μου καθετε,και σκατουλες αληθεια!ε λ ε ο ς!LonGirl913 να σου πω πραγματικα πιστευω οτι αν βρεις καποιον να σε βοηθαει ψυχολογικα να ξεπερασεις καποια πραγματα που εχεις ολα θα λυθουνε!οχι διαμαγειας!σιγα σιγα με μικρα βηματα μπορουμε να το ξεπερασουμε!εγω σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στην ανασα!αλλα δεν ξερω αν θα μου κανει καλο η κακο το να ασχολουμε πολυ με αυτο,ισως η γενικοτερη ψυχοθεραπεια βοηθαει πιο πολυ και οχι κατι υπερβολικα εξηδικευμενο!χθες εγω που λες δν φανταζεσαι τι καταναλωσα κατα την διαρκεια τις νυχτας!ενδεικτικα θ σ πω καμια 20αρια σοκοφρετακια απειρα σοκολατακια 2 σουβλακια μια μεριδα πατατες 2 πιατα φασολαδα5-6 φετες ψωμι,ζαμπον και τυρι...δλδ τι να λεμε!αλλα επεσα για υπνο και ειπα!οκ σημερα εφαγες τα παντα ολα!μπορει και να το ειχες αναγκη!δεν με μαλωσα αλλο!το δεχτηκα!αντε πια δηλαδη!απο σημερασιγα σιγα θα ξαναμπαινω σε προγραμμα!αμα βαλεις στο μυαλο σου οτι τα κιλα σου ΔΕΝ θα σε κανουν ευτυχισμενη μονο τοτε θα τα χασεις!και εγω που στα λεω μην νομιζεις,απο χαπια καθαρτικα και εμετους αλλο τιποτα..ειναι δυσκολα τι να λεμε!αλλα οχι ακατορθωτα

Senior Member
    εγω πάντως κοριτσια την έχω πατησει άσχημα με τις διαιτες και τη διατροφη και στεναχοριεμαι πολυ που γυρίζω συνέχεια πίσω, πιστευω οτι αυτο το φορουμ ειναι πολυ καλο γιατι εμψυχωνει η μια την άλλη, τωρα για την ανασα που λες δεν ξέρω αμα νιωθεις οτι θες βοηθεια καντο αλλα αμα μπορεις να μην ασχολήσε γενικά με το φαγητό θα ήταν καλύτερα! τωρα τι λεω λες και τα κανω αλλα το παλευω...:spin:

Τι ειναι η ΑΝΑΣΑ? Ισχυει........ πρεπει να το βγαλουμε απο το μυαλο μας....να το ξεχασουμε...να μη το σκεφτομαστε.... το πιασα... αλλα θα με φυγει σε κανα διωρο.... :P
    ακριβως βρε αιγλη.... καλα τα λεμε κ ισως τα κανουμε για λιγο..μετα ομως?? ειναι δυσκολο..θελει δουλεια...κ υποστηριξη οπως λεει και η κελλυ...
    βοηθαει το φορουμ.... κ μονο που βλεπεις οτι δεν εισαι μονη παιρνεις δυναμη... να τα καταφερεις..... :)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast