Results 136 to 150 of 232
Thread: Απο σήμερα μια νέα αρχή
-
05-02-2013, 14:34 #136
Nai sweetOctober μου.Να ...απλώς προσπαθω να δοκιμασω καποια πραγματακια που παλια έπιαναν ενω τωρα ...δεν!!!!!
Εχω σταματισει να τρωω σαν σλιβατη παρανομο χτες
Η προπονηση μου ειναι καπως ετσι οπως την λες.
Τρομαζω στο γεγονος οτι μαλλον αρχισε η αντιστροφη μετρηση με την προκλιμακτηριο και αυτο καπως με χαλαει...Ειχα συνηθισει να αντιδρα ο οργανισμος μου αμεσως και με την πρωτη και τωρα καπως μου φαινεται.
Θα δοκιμασω λιγο Αττκινς να δω και εκει τι παιζει ενω εκλεισα ραντεβου με ενδοκρινολογο να παω για γενικο τσεκ απ...
Ριξτε μια ματια και εδω απο τον υπεροχο αυτον ανθρωπο :
http://www.diettv.gr/index.php/site/...garia-kollhsei...
- 05-02-2013, 17:03 #137
τί να κάνουμε, μεγαλώνουμε. Καλά παιδί μ ποιά προκλιμακτήριο? Μη με τρελαίνεις, πόσο είσαι και πότε αρχίζουν αυτά? Εδώ ούτε μαστογραφία δεν έχω αρχίσει να κάνω, αλλά έφαγα κι γω τη σφαλιάρα μου μετά τα 30. Λες κι έχουμε διακόπτες και πέφτουν. Δε πειράζει, σημασία έχει πως νιώθουμε. Θα ρίξω κι ενα σέξυ κούρεμα απόψε, και μια σικάτη βαφούλα σε φυσικό στυλ, και θα ανανεωθώ. θα σου έλεγα να κάνεις το ίδιο και να μη πολυψάχνεσαι, δεν έχεις τίποτε (εκτός κι αν είχες ενδείξεις από πριν).
Εννοείται ότι κάνουμε τα προκαθορισμένα τσεκαπ μας :thumbup::thumbup::thumbup: Ολα καλά θα πάνε θα δείς, αργά ή γρήγορα, υπομονή!:love:
05-02-2013, 21:23 #138
Δεν ειμαι και μπεμπεκα, αλλα ειμαι μια ταλαιπωρημένη απο δίαιτες μπεμπεκα ετων 42!!!!!:yes::yes::yes::yes:
Υγιεστατη, με ολες τις εξετασεις μια φορα το χρονο, αλλα με μεταδ=βολισμο που σαν να τον ακουω να μου λεει..."Δεν μας χε@#$εις κυρα μου.Τωρα που ταποφασισες εσυ ειναι αργα...Μας ταχεις κανει τουμπανο τοοοσα χρονια":crazy:
05-02-2013, 23:27 #139
Αγόρια και κορίτσια της όμορφης παρέας μας καλησπέρα!!!!!
Είμαι τρελά χαρούμενη..... εφτασα τα 90!!!!!!!!!!!!!
Χοροπηδάω απο τη χαρά μου....κλαιω..... το 8 μπροστα δεν αργεί!!!
Φόρτσα στο πετάλι να ρθουνε κι οι αλλοι πάμε για ορθοπεταλιέεεεεεςςςςς:bouncy: :bouncy::bouncy:
05-02-2013, 23:35 #140
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::roll::roll::roll::roll: :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::r oll:
05-02-2013, 23:36 #141
Originally posted by marimari
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::roll::roll::roll::roll: :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::r oll:
06-02-2013, 09:00 #142
Μπράβοοοοο κοριτσάκι μου:bouncing: Σε βρίσκω super!Μου φαίνεται η Ρόδος σε ευνόησε πολύ!Σου εύχομαι και εις κατώτερα (κιλά εννοείται).
06-02-2013, 09:03 #143
Κοριτσακια σε διαιτα...καλημερα.
Δεν ειμαι καλα αλλα.Παρολο που δεν εχω κουνηθει δραμι απο τα 117.3 -ενα περιεργο πραγμα- ενω συνεχίσω ακαθεκτη την γυμναστικη και εχω αυξησει την κινηση σε ολοκληρη την ημερα, ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Εχω φαει φρακαρισμα τρελο!!!!!
Ειπα να κανω ενα τεστ και να μεινω στις 1000 θερμιδες για μια μερα οπως και εκανα.( αυγο, ντοματα, μια φετα ψωμι, εναν καφε με γαλα, φασολαδα, 2 φετες τυρι λαιτ και ενα κρουασανακι ζαμπον τυρι...οοολη μερα) εξακολουθω να ειναι ακουνητη απο τα καταραμενα κιλα.Η ημερα ειχε 40 λεπτα περπάτημα με καροτσάκι σε ανηφόρα και κατηφόρα, και 25 λεπτα διάδρομο στο 5 σταθερά...
Κατι τρεχει με τον μεταβολισμό μου και κατι πρεπει να κανω!!!!!
Το μονο καλο ειναι οτι δεν χανω την πιστη μου-αλλη φορα θα ταχα παρατησει χαλαραααααα- και προχωραω περιμενοντας να δω κατι να αλλαζει!!!!!!!!!!
Σας παρακολουθω σιωπηρά αλλα δεν τα παραταω.Εχω την αισθηση οτι ειναι η τελευταια μου ευκαιρια και για λιγες φορες στη ζωη μου εχω πεισμώσει ασυλυπτα...:borg:
Μαρια, δες εδω για τις υποθερμιδικες διαιτες:
http://totalfitness-christos.blogspo...og-post_2.html
06-02-2013, 09:05 #144
Originally posted by evageliagiannena
Φόρτσα στο πετάλι να ρθουνε κι οι αλλοι πάμε για ορθοπεταλιέεεεεεςςςςς:bouncy: :bouncy::bouncy:
μπραβο και ενα ακομα μπραβο για αυτο που ειναι γραμμενο κατω απο το ticker σου !!! "θα τα καταφερω ο κοσμος να χαλασει" μου αρεσει τρελλα και οντως θα τα καταφερεις!!:thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up:
06-02-2013, 09:07 #145
ton76 αποτι θυμασαι δεν το υπερασπιζομαι για κανεναν λογο (τις χαμηλοθερμιδικες διαιτες)
Οπως γραφω το κανω για τεστ.
Τιποτε αλλο!!!!:wink1:
06-02-2013, 10:25 #146
Originally posted by Curvy girl
Μπράβοοοοο κοριτσάκι μου:bouncing: Σε βρίσκω super!Μου φαίνεται η Ρόδος σε ευνόησε πολύ!Σου εύχομαι και εις κατώτερα (κιλά εννοείται).
06-02-2013, 10:27 #147
Originally posted by ton76
μπραβο και ενα ακομα μπραβο για αυτο που ειναι γραμμενο κατω απο το ticker σου !!! "θα τα καταφερω ο κοσμος να χαλασει" μου αρεσει τρελλα και οντως θα τα καταφερεις!!:thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up:
ωωωω ευχαριστώ πολύυυυυ
06-02-2013, 11:17 #148
μπραβοοοοοοο αλλάζεις δεκάδα σε λίγο ! κι εγώ σήμερα ήμουν 1μιση κιλό κάτω ! παμε γερά με τσαμπουκά ! :bigsmile::bouncy:
06-02-2013, 15:06 #149
06-02-2013, 15:08 #150
Δεν ειμαι και μπεμπεκα, αλλα ειμαι μια ταλαιπωρημένη απο δίαιτες μπεμπεκα ετων 42!!!!!:yes::yes::yes::yes:
Υγιεστατη, με ολες τις εξετασεις μια φορα το χρονο, αλλα με μεταδ=βολισμο που σαν να τον ακουω να μου λεει..."Δεν μας χε@#$εις κυρα μου.Τωρα που ταποφασισες εσυ ειναι αργα...Μας ταχεις κανει τουμπανο τοοοσα χρονια":crazy:
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία