Απο σήμερα μια νέα αρχή - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 232
    Senior Member
    Nai sweetOctober μου.Να ...απλώς προσπαθω να δοκιμασω καποια πραγματακια που παλια έπιαναν ενω τωρα ...δεν!!!!!

Εχω σταματισει να τρωω σαν σλιβατη παρανομο χτες
    Η προπονηση μου ειναι καπως ετσι οπως την λες.
    Τρομαζω στο γεγονος οτι μαλλον αρχισε η αντιστροφη μετρηση με την προκλιμακτηριο και αυτο καπως με χαλαει...Ειχα συνηθισει να αντιδρα ο οργανισμος μου αμεσως και με την πρωτη και τωρα καπως μου φαινεται.
    Θα δοκιμασω λιγο Αττκινς να δω και εκει τι παιζει ενω εκλεισα ραντεβου με ενδοκρινολογο να παω για γενικο τσεκ απ...
    Ριξτε μια ματια και εδω απο τον υπεροχο αυτον ανθρωπο :
    http://www.diettv.gr/index.php/site/...garia-kollhsei...

Senior Member
    τί να κάνουμε, μεγαλώνουμε. Καλά παιδί μ ποιά προκλιμακτήριο? Μη με τρελαίνεις, πόσο είσαι και πότε αρχίζουν αυτά? Εδώ ούτε μαστογραφία δεν έχω αρχίσει να κάνω, αλλά έφαγα κι γω τη σφαλιάρα μου μετά τα 30. Λες κι έχουμε διακόπτες και πέφτουν. Δε πειράζει, σημασία έχει πως νιώθουμε. Θα ρίξω κι ενα σέξυ κούρεμα απόψε, και μια σικάτη βαφούλα σε φυσικό στυλ, και θα ανανεωθώ. θα σου έλεγα να κάνεις το ίδιο και να μη πολυψάχνεσαι, δεν έχεις τίποτε (εκτός κι αν είχες ενδείξεις από πριν).
    Εννοείται ότι κάνουμε τα προκαθορισμένα τσεκαπ μας :thumbup::thumbup::thumbup: Ολα καλά θα πάνε θα δείς, αργά ή γρήγορα, υπομονή!:love:

Senior Member
    Δεν ειμαι και μπεμπεκα, αλλα ειμαι μια ταλαιπωρημένη απο δίαιτες μπεμπεκα ετων 42!!!!!:yes::yes::yes::yes:

Υγιεστατη, με ολες τις εξετασεις μια φορα το χρονο, αλλα με μεταδ=βολισμο που σαν να τον ακουω να μου λεει..."Δεν μας χε@#$εις κυρα μου.Τωρα που ταποφασισες εσυ ειναι αργα...Μας ταχεις κανει τουμπανο τοοοσα χρονια":crazy:

Αγόρια και κορίτσια της όμορφης παρέας μας καλησπέρα!!!!!
    Είμαι τρελά χαρούμενη..... εφτασα τα 90!!!!!!!!!!!!!
    Χοροπηδάω απο τη χαρά μου....κλαιω..... το 8 μπροστα δεν αργεί!!!

Φόρτσα στο πετάλι να ρθουνε κι οι αλλοι πάμε για ορθοπεταλιέεεεεεςςςςς:bouncy: :bouncy::bouncy:

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::roll::roll::roll::roll: :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::r oll:

Originally posted by marimari
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::roll::roll::roll::roll: :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::r oll:
    :spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::s pin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::spi n::spin::spin::spin::spin:

Junior Member
    Μπράβοοοοο κοριτσάκι μου:bouncing: Σε βρίσκω super!Μου φαίνεται η Ρόδος σε ευνόησε πολύ!Σου εύχομαι και εις κατώτερα (κιλά εννοείται).

Senior Member
    Κοριτσακια σε διαιτα...καλημερα.
    Δεν ειμαι καλα αλλα.Παρολο που δεν εχω κουνηθει δραμι απο τα 117.3 -ενα περιεργο πραγμα- ενω συνεχίσω ακαθεκτη την γυμναστικη και εχω αυξησει την κινηση σε ολοκληρη την ημερα, ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    Εχω φαει φρακαρισμα τρελο!!!!!

Ειπα να κανω ενα τεστ και να μεινω στις 1000 θερμιδες για μια μερα οπως και εκανα.( αυγο, ντοματα, μια φετα ψωμι, εναν καφε με γαλα, φασολαδα, 2 φετες τυρι λαιτ και ενα κρουασανακι ζαμπον τυρι...οοολη μερα) εξακολουθω να ειναι ακουνητη απο τα καταραμενα κιλα.Η ημερα ειχε 40 λεπτα περπάτημα με καροτσάκι σε ανηφόρα και κατηφόρα, και 25 λεπτα διάδρομο στο 5 σταθερά...

Κατι τρεχει με τον μεταβολισμό μου και κατι πρεπει να κανω!!!!!
    Το μονο καλο ειναι οτι δεν χανω την πιστη μου-αλλη φορα θα ταχα παρατησει χαλαραααααα- και προχωραω περιμενοντας να δω κατι να αλλαζει!!!!!!!!!!

Σας παρακολουθω σιωπηρά αλλα δεν τα παραταω.Εχω την αισθηση οτι ειναι η τελευταια μου ευκαιρια και για λιγες φορες στη ζωη μου εχω πεισμώσει ασυλυπτα...:borg:

Μαρια, δες εδω για τις υποθερμιδικες διαιτες:

http://totalfitness-christos.blogspo...og-post_2.html

Senior Member
    Originally posted by evageliagiannena

Φόρτσα στο πετάλι να ρθουνε κι οι αλλοι πάμε για ορθοπεταλιέεεεεεςςςςς:bouncy: :bouncy::bouncy:

μπραβο και ενα ακομα μπραβο για αυτο που ειναι γραμμενο κατω απο το ticker σου !!! "θα τα καταφερω ο κοσμος να χαλασει" μου αρεσει τρελλα και οντως θα τα καταφερεις!!:thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up:

Senior Member
    ton76 αποτι θυμασαι δεν το υπερασπιζομαι για κανεναν λογο (τις χαμηλοθερμιδικες διαιτες)
    Οπως γραφω το κανω για τεστ.
    Τιποτε αλλο!!!!:wink1:

Originally posted by Curvy girl
    Μπράβοοοοο κοριτσάκι μου:bouncing: Σε βρίσκω super!Μου φαίνεται η Ρόδος σε ευνόησε πολύ!Σου εύχομαι και εις κατώτερα (κιλά εννοείται).
    Και εις κατώτερα δεν λες τίποτα. Να πιάσω πάτο εύχομαι. Τί χαρα ήταν αυτή ξαφνικά!!!

Originally posted by ton76

μπραβο και ενα ακομα μπραβο για αυτο που ειναι γραμμενο κατω απο το ticker σου !!! "θα τα καταφερω ο κοσμος να χαλασει" μου αρεσει τρελλα και οντως θα τα καταφερεις!!:thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up:

ωωωω ευχαριστώ πολύυυυυ

Senior Member
    μπραβοοοοοοο αλλάζεις δεκάδα σε λίγο ! κι εγώ σήμερα ήμουν 1μιση κιλό κάτω ! παμε γερά με τσαμπουκά ! :bigsmile::bouncy:

Senior Member

μπραβο κουκλαρα μπραβο!!! Ποτε ειναι το ραντεβου? Περασε?

Senior Member
    Δεν ειμαι και μπεμπεκα, αλλα ειμαι μια ταλαιπωρημένη απο δίαιτες μπεμπεκα ετων 42!!!!!:yes::yes::yes::yes:

Υγιεστατη, με ολες τις εξετασεις μια φορα το χρονο, αλλα με μεταδ=βολισμο που σαν να τον ακουω να μου λεει..."Δεν μας χε@#$εις κυρα μου.Τωρα που ταποφασισες εσυ ειναι αργα...Μας ταχεις κανει τουμπανο τοοοσα χρονια":crazy:
    για αυτο μη του τα κανεις αλλο τουμπανο, υιοθετησε μια σωστη διατροφη, οπως εσυ κρινεις. Αυξησε λιγο τη δραστηριοτητα σου, χωρις ακροτητες, κι ολα μια χαρα θα πανε ειμαι σιγουρη :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast