Results 46 to 60 of 232
Thread: Απο σήμερα μια νέα αρχή
-
25-01-2013, 00:09 #46
Βλέπω πως είμαστε πολλοί που προσπαθούμε εδω μέσα.
Καλη επιτυχία αγαπητοί p_k και LonGirl913. Θα τα λέμε και θα παίρνουμε δύναμη ο ένας απο τον άλλο.
p_k υποκλίνομαι...παρά τα σκαμπανεβάσματα έχεις καταφέρει να χάσεις πολλά κιλά. Αργά και σταθερά θα τα καταφέρεις και πάλι. Απο όσα διαβάζω και θέληση και δύναμη έχεις.
LonGirl913 καταλαβαινόμαστε απόλυτα....για την νυχτερινή λόρδα. Και τα ενδιάμεσα τρώω και ότι μου βάλει η διαιτολόγος αλλά όταν το βραδυνό είναι ελαφρύ μετά απο 2-3 ώρες πεινάω ρε γμτ. Που θα μου πάει θέμα συνήθειας είναι. Δεν βοηθάει το οτι κοιμάμαι και αργά.
Όσο για τον τραχανά δεν γνωρίζω πόσες θερμίδες έχει αλλά 2κσ ωμός μαζί με το ζουμάκι βγήκε έναας πούμε κανονικό πιάτο. Για να το ενισχύσω βέβαια και να μη πεινάσω πάλι ξέρετε τι έβαλα μέσα;; Μη σιχαθείτε....ρόκα:dork:
- 25-01-2013, 00:15 #47
Ο Χρηστος και ο Αποστολος...ΡΟΟΟΚΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Σαν τον αντρα μου που εφερε χορτα αγρια απο την επαρχία και ειχε βαλει πανω πανω μπολικη ροκα του αγρου και καταλαθος την εβρασα και αυτην και τρωγαμε 3 μερες βραστη ροκα με χορτα....Ουτε που καταλάβαμε την διαφορα!!!!!
Ευαγγελια ζεις στα Γιάννενα;;;
Με τοοοσες πιτες πως αντεχεις;;;;
25-01-2013, 00:23 #48
Ααα κ εσυ αργα κοιμασαι??παιζει ρολοο!!! στις αρχες εμενα μου εβαζε και προ υπνου ενα ροφημα γιαουρτιου becel και ξεγελιομουν...
τωρα δεν εχω κ παιδευομαι λιγο... αλλα ψιλο συνηθισα.. βεβαια υπαρχουν φορες που θελω να φαω τα παντα...
Θα τα καταφερουμε ομως!!
Ροκα???????? κ πως εγινε???
τυρι φετα ξερω οτι βαζουν.... ροκα πρωτη φορα!
25-01-2013, 00:23 #49
Originally posted by marimari
Ο Χρηστος και ο Αποστολος...ΡΟΟΟΚΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Σαν τον αντρα μου που εφερε χορτα αγρια απο την επαρχία και ειχε βαλει πανω πανω μπολικη ροκα του αγρου και καταλαθος την εβρασα και αυτην και τρωγαμε 3 μερες βραστη ροκα με χορτα....Ουτε που καταλάβαμε την διαφορα!!!!!
Ευαγγελια ζεις στα Γιάννενα;;;
Με τοοοσες πιτες πως αντεχεις;;;;
Ζω Γιάννενα η καημένη και με την ερώτηση που μου έκανες, καταλαβαίνεις το δράμα που ζω....
Ξέρεις επειδή εδώ τις πίτες τις έχουμε δεδομένες δεν μου λείπουν και πολύ. Έχω φάει ταψιά με πιτες εγω στη ζωή μουουουου ........ουουουουου ενα σκασμό. Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος δεν λέμε; Θα κάνω λίγο υπομονή και θα έρθει ο καιρός που θα ξαναφάω τις πιτούλες μου...με μέτρο.
Ξέρετε όμως τι μου λείπει ήδη αν και είναι νωρίς; Μακαρόνια με κιμά :wow:
25-01-2013, 00:25 #50
Originally posted by LonGirl913
Ααα κ εσυ αργα κοιμασαι??παιζει ρολοο!!! στις αρχες εμενα μου εβαζε και προ υπνου ενα ροφημα γιαουρτιου becel και ξεγελιομουν...
τωρα δεν εχω κ παιδευομαι λιγο... αλλα ψιλο συνηθισα.. βεβαια υπαρχουν φορες που θελω να φαω τα παντα...
Θα τα καταφερουμε ομως!!
Ροκα???????? κ πως εγινε???
τυρι φετα ξερω οτι βαζουν.... ροκα πρωτη φορα!
25-01-2013, 00:31 #51
Εχω ζησει στα Γιάννενα 4 χρόνια .
Προορισμός απίστευτος χρόνια τώρα.
Ζεις ενα δραμα χωρις πλακα και το ξερω.Αμα την εχεις την πιτουλα σε πρωτο πλανο σε καθε γωνια που στρίβεις...τι να κάνεις...Και ειναι οι ατιμεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!Θα τις ξαναφας μην σκας.Προς το παρον φαε ροκα ...Φαντασου την μεσα σε πιτα...
25-01-2013, 00:32 #52
Θα σου βαλει λογικα!! μην αγχεσαι! υπομονηηη
αααα ειπα κ εγω!!!
χαχαχα ροκα βραστη mari?? πικριζε??
σε σαλατα φρεσκια η ροκα ειναι τελεια!!! τρελαινομαι!
σου χει κ ψαρι ετσι? σου βαλε συγκεκριμενο ειδος??
25-01-2013, 00:39 #53
εγω πάντως την ψιλόκοψα τη ρόκα και την έριξα κατευθείαν μέσα στον τραχανά. Πάντως όντως μέσα στις σαλάτες έχει τέλεια γεύση.
Συν οτι είναι πολύ διουρητική...
25-01-2013, 00:39 #54
Κορίτσια, και αγόρια, φάτε σαλάτες, έχει δίκιο ο Γιώργος, πραγματικά σε χορταίνουν. Προσωπικά σκέτο φαί,ακόμα και διαιτητικό, δε μπορώ να φάω. Μόνο όταν δεν κάνω δίαιτα που πλακώνομαι δεν αγγίζω σαλάτες, που να χωρέσουν με τόσο φαγητό?
Το βράδυ μπορεί να σας βάλει ένα γάλα ή 1 γιαούρτι προ ύπνου, βοηθά και στα νανάκια. Ζητήστε το και θα το βάλει στάνταρ.
Ποιά είπε για μακαρόνια με κιμά? Μόλςι έφαγα μια μερίδα, δεν άντεχα. Αν ήξερα ότι θα κοιμηθεί τόσο γλυκά (προς το παρόν) το μαναράκι μου, δεν θα έτρωγα και τη μισή πίτσα :blush: Τις μπύρες τις ξέχασε ο ντελιβεράς, είπα να κάνω υπεργαφικό και δε με αφήνουν δηλαδή ένα πράγμαunk:
25-01-2013, 00:41 #55
Originally posted by evageliagiannena
εγω πάντως την ψιλόκοψα τη ρόκα και την έριξα κατευθείαν μέσα στον τραχανά. Πάντως όντως μέσα στις σαλάτες έχει τέλεια γεύση.
Συν οτι είναι πολύ διουρητική...
25-01-2013, 00:45 #56
Originally posted by sweetOctober
Κορίτσια, και αγόρια, φάτε σαλάτες, έχει δίκιο ο Γιώργος, πραγματικά σε χορταίνουν. Προσωπικά σκέτο φαί,ακόμα και διαιτητικό, δε μπορώ να φάω. Μόνο όταν δεν κάνω δίαιτα που πλακώνομαι δεν αγγίζω σαλάτες, που να χωρέσουν με τόσο φαγητό?
Το βράδυ μπορεί να σας βάλει ένα γάλα ή 1 γιαούρτι προ ύπνου, βοηθά και στα νανάκια. Ζητήστε το και θα το βάλει στάνταρ.
Ποιά είπε για μακαρόνια με κιμά? Μόλςι έφαγα μια μερίδα, δεν άντεχα. Αν ήξερα ότι θα κοιμηθεί τόσο γλυκά (προς το παρόν) το μαναράκι μου, δεν θα έτρωγα και τη μισή πίτσα :blush: Τις μπύρες τις ξέχασε ο ντελιβεράς, είπα να κάνω υπεργαφικό και δε με αφήνουν δηλαδή ένα πράγμαunk:
Ότι μου βάλει θα το φάω δεν το συζητάμε καν και αν δεν χορταίνω τσουπ λίγη ρόκα μέσα.
Πολλά δεν είναι αυτά που έφαγες για βράδυ; Δεν είπαμε δεν θα κατρακυλάμε και όταν αισθανόμαστε αδυναμια θα μπαίνουμε εδω μέσα να μιλαμε;
Δεν σε μαλώνω, αλλά σε καταλαβαίνω και θέλω να σε βοηθήσω όπως και εσείς βοηθάτε εμένα με τη στήριξη σας
25-01-2013, 00:49 #57
[/quote]μου αρέσει πολύ αλλά δεν πήρα ποτέ, δεν ξέρω γιατί. Και οι πίτες μου αρέσουν.....τώρα που έμαθα και να ανοίγω φύλλο καλό ψήνομαι να φτιάξω αλλά................καλύτερα να μην. [/quote]
Αφού ξέρεις να ανοίγεις φύλλο δεν είναι κακό να φτιάξεις καμια πιτούλα μια στο τόσο. Φάε ένα κομμάτι μαζί με μισό γιαουρτάκι και μια χαρά θα είσαι. Λίγη προσοχή στο λαδακι και όλα καλα θα είναι. Δεν υπάρχει λόγος να στερούμαστε. Άλλωστε μια σωστή διατροφή δεν απαγορεύει κάτι αλλά παν μέτρον άριστον
25-01-2013, 01:00 #58
Καλέ μάλωσε με δεν παρεξηγώ, δεν είναι απλά πολλά, είχα ήδη φάει όλα τα γεύματα μου, και είχα ήδη βγεί εκτός ορίων δίαιτας, η μακαρονάδα με κιμά και η πίτσα ήταν εξτρά...
Το μέτρο μου έχει ξεχειλώσει, δεν είμαι για πίτες. Πρίν να μπεί ο χρόνος έκανα γλυκα πχ κεικ και σε 2 μερες δεν υπηρχαν. Ετσι παρακινηθηκα κι εψαξα λυσεις. Σα να αυτοχαστουκιστηκα.
Αυτο γινοταν επι μηνες, αργησα να το παρω χαμπαρι, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε. Παω να βαλω το κοιμισμενο παιδακι μου στην κουνια του, αν ξυπνησει θα παθω τιποταΘελω να κοιμηθω. Κι ας μη φαω πιτα. :no:
25-01-2013, 01:05 #59
Καλέ μάλωσε με δεν παρεξηγώ, δεν είναι απλά πολλά, είχα ήδη φάει όλα τα γεύματα μου, και είχα ήδη βγεί εκτός ορίων δίαιτας, η μακαρονάδα με κιμά και η πίτσα ήταν εξτρά...
Το μέτρο μου έχει ξεχειλώσει, δεν είμαι για πίτες. Πρίν να μπεί ο χρόνος έκανα γλυκα πχ κεικ και σε 2 μερες δεν υπηρχαν. Ετσι παρακινηθηκα κι εψαξα λυσεις. Σα να αυτοχαστουκιστηκα.
Αυτο γινοταν επι μηνες, αργησα να το παρω χαμπαρι, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε. Παω να βαλω το κοιμισμενο παιδακι μου στην κουνια του, αν ξυπνησει θα παθω τιποταΘελω να κοιμηθω. Κι ας μη φαω πιτα. :no:
Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ και πάλι. Εις αύριον τα σπουδαία
25-01-2013, 01:12 #60
μη το σκεφτεσαι τωρα......
απλα αυριο προσπαθησε να μη ξεφυγεις......
Κοιμησου να ξεκουραστεις!!
Καληνυχτααα :*
Θα τα καταφερουμε κοριτσια καποια στιγμη!!Θεληση να χουμε και καποιον για να μας σκουνταει και να μας επαναφερει στα δυσκολα οταν πεφτουμε ψυχολογικα!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή