Results 76 to 90 of 232
Thread: Απο σήμερα μια νέα αρχή
-
26-01-2013, 08:03 #76
Καλημερεαααααααααααααα...α� �ρωστουλα ελαφρως σημερα γιατι κανω παλικαριες.Μετα την γυμναστική και ιδρωμενη παω λαικες και ψαχνω μελιτζάνες μες στο χειμωνα...Φαρυγγίτιδα σήμερα και στα ιδια κιλα!!!!!!
- 26-01-2013, 10:54 #77
sweetOctober, συγχαρητήρια!
-1,2 κιλά είναι τέλεια!!!!!
Συνέχισε δυναμικά!
Ζυγίστηκα σήμερα: 98,6.
Θα ζυγίζομαι πλέον κάθε Σάββατο πρωί.
ΠΡΩΙΝΟ:
50 γρ. δημητριακά Special-K
με 1 ποτήρι γάλα
30 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
26-01-2013, 11:38 #78
Originally posted by sweetOctober
Baggelitsa mou δεν είσαι μόνη, δεν τα παρατώ ούτε γω, βρήκα το τευτέρι μου που έγραφα τις θερμίδες και την απώλεια κιλών, θα το παλέψω ξανά. Ειμαστε πολλοι και ενωμένοι θα πάμε μπροστα, να έβρισκα μόνο μια δίαιτα κι γω βρε παιδια. Λες να πάω ξανα στο διαιτολόγο? Κυριως με θερμιδομετρηση μονη μου τα εχανα τα κιλα, καλα βλεπω νουμερο 78 κιλά το 2006 και να κάνω δίαιτα :crazy: Ας ήμουν τώρα 78!!!! Και θα έκανα συντήρηση χαχαχαχαχ
Εγω που πηγαίνω σε διαιτολόγο αν θες μπορώ να σου στέλνω κάθε βδομάδα το πρόγραμμα μου, ή συνέχισε με θερμιδομετρητή. Ότι σε βολεύει.
Και θα έρθει η ώρα που θα κάνουμε και τη συντήρηση μας!!!:thumbup:
26-01-2013, 11:40 #79
Originally posted by marimari
Καλημερεαααααααααααααα...α� �ρωστουλα ελαφρως σημερα γιατι κανω παλικαριες.Μετα την γυμναστική και ιδρωμενη παω λαικες και ψαχνω μελιτζάνες μες στο χειμωνα...Φαρυγγίτιδα σήμερα και στα ιδια κιλα!!!!!!
Με το καλό να συνέλθεις και συνεχίζεις
26-01-2013, 11:42 #80
Originally posted by p_k
sweetOctober, συγχαρητήρια!
-1,2 κιλά είναι τέλεια!!!!!
Συνέχισε δυναμικά!
Ζυγίστηκα σήμερα: 98,6.
Θα ζυγίζομαι πλέον κάθε Σάββατο πρωί.
ΠΡΩΙΝΟ:
50 γρ. δημητριακά Special-K
με 1 ποτήρι γάλα
30 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
Το εβδομαδιαίο ζύγισμα είναι το ιδανικότερο.
Πολύ χαίρομαι που διαβάζω τα νέα σας επι καθημερινής βάσεως. Δεν ξέρετε βρε παιδιά πόση δύναμη παίρνω. Έτσι όλοι μαζί παρεούλα να μιλάμε για τα κατορθώματα μας.
Σας φιλώ γλυκά όλους.
26-01-2013, 12:28 #81
Το παν είναι να διατηρήσουμε την επαφή εδώ μέσα και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.
Εγώ για παράδειγμα, εκεί που φαινόταν να τα έχω εγκαταλείψει ξαναπήρα μπρος και προγραμμάτισα 1 ώρα περπάτημα σήμερα το μεσημέρι.
Θα νικήσουμε, πρώτα απ' όλα τον αναβλητικό, εφησυχασμένο εαυτό μας!
26-01-2013, 14:12 #82
Καλημέρα κορίτσια και αγόρια, p_K μου + είμαι στη ζυγαριά γιατί 2 μέρες ενέδωσα σε υπερφαγικά. Το 1,2 που έγραψα ήταν απάντηση μου στη λέξη test που έγραψες, δεν έχει ακούσει σε συναυλίες πχ που λένε test ένα δύο τεστ (και σε πρίζουν μέχρι να ρυθμίσουν το μικρόφωνο? :smilegrin:
Σ¨ημερα προσπαθώ να μη σκέφτομαι τίποτε και να τρώω όσα πρέπει και τέλος. Θα δείξει! Μπράβο σου που κανόνισες περπάτημα, το βραδάκι θα πάω κιγω γυμναστήριο να αρχίσω. Mάλιστα έχω κανονίσει να βγω να πάω σε μια φίλη, αλλά σκέφτομαι πως το γυμναστήριο θα μου κάνει πιο καλό.
Ευαγγελία μου σε ευχαριστώ για το διαιτολόγιο αλλά είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου που λένε (έτσι κάνουν οι διαιτολόγοι). Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω, αν αναφέρεις τί τρως θα παίρνω ιδέες βέβαια!!! Σε ευχαριστώ να είσαι καλά.
:smilegrin:
26-01-2013, 17:48 #83
Ευαγγελία μου σε ευχαριστώ για το διαιτολόγιο αλλά είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου που λένε (έτσι κάνουν οι διαιτολόγοι). Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω, αν αναφέρεις τί τρως θα παίρνω ιδέες βέβαια!!! Σε ευχαριστώ να είσαι καλά.
:smilegrin:
Έτσι λένε, πως κάθε διατροφή είναι κομμένη και ραμμένη μόνο στα μέτρα μας αλλά να σου είμαι ειλικρινής εγώ δεν το πιστεύω.
Αν ρωτήσουμε τριγύρω πάνω κάτω όσοι κάνουμε δίαιτα τις ίδιες τροφές τρώμε.
Τρώω τα γνωστά.....λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρι, όσπρια, λαδερά και κρέας.
Οι ποσότητες υπολογισμένες με κούπα τσαγιού και άφθονες σαλάτες.
Ότι χρειάζεσαι μου λες εννοειται καμια ιδεα ή συνδιασμούς τροφίμων
26-01-2013, 18:49 #84
Μη το λες, εμένα μου έβαζε ανάλογα τις ορέξεις μου, πχ κάθε απόγευμα από μισο κιντερ μπουένο, ή 1 μπάλα παγωτό, ανάλογα τη ζωή που έκανα. Το οποίο πανέυκολα το αντικαθιστάς με ένα μέτριο φρούτο, αλλά τελοσπαντων - και καλά- σου έκανε το χατήρι!
26-01-2013, 18:51 #85
Σου έχει πεί πόσες θερμίδες είναι το διαιτολόγιο που σου έδωσε τώρα για αρχή?
26-01-2013, 21:07 #86
Σου έχει πεί πόσες θερμίδες είναι το διαιτολόγιο που σου έδωσε τώρα για αρχή?
Όσο για τις θερμίδες δεν γνωρίζω να σου πω μιας και δεν τις μέτρησα ποτέ αλλά με τη διατροφή που μου έχει βάλει υπολογίζει να χάνω γύρω στα 800gr την εβδομάδα.
26-01-2013, 21:18 #87
Ναι κι εμένα τόσο μου είχε πεί στα κιλά που είσαι εσύ τώρα (όταν ήμουν κι γω).
27-01-2013, 23:34 #88
Παιδιά φτύστε με όλοι μαζί. Σήμερα δεν τήρησα καθόλου το πρόγραμμα. Μόνο το γάλα ήπια το πρωί.
Έκανε η μανα μου κιμαδόπιτα και κοντεύω να φάω όλο το ταψί γμτ. 3-4 κομματάρες της χτύπησα σίγουρα. Το κακό είναι οτι το μετανοιώνω κατόπιν εορτής.
28-01-2013, 00:28 #89
να πεις της μαμας σου να κανει σπανακοπιτα light αλλη φορα ώστε και να φας παραπανω να μη πολυπειραζει μωρε, κριμα ειναι γμτ εχεις δικιο.
Ελπιζω να μη σε παρει αποκατω και το χαλασεις κι αλλο, πες ό,τι έγινε έγινε και πας παρακατω :thumbup:
28-01-2013, 09:30 #90
Καλημέρα!Συμφωνώ απόλυτα με sweet October.Κάνε λες και δεν έγινε ποτέ και συνέχισε κανονικότατα.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Το πέρασα και το περνάω ακόμα.Για παράδειγμα την Κυριακή είχαμε μακαρόνια με κιμά.Έφαγα κανονική μερίδα με τυρί παρακαλώ!Λοιπόν, σήμερα στο ζύγισμα είμαι -900gr.Δεν κρίνονται όλα από μια μέρα.Το σημαντικό είναι να συνεχίζεις:blush:Ήδη έχασες και το πρώτο κιλάκι και μπράβο σου:thumbup:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή