Απο σήμερα μια νέα αρχή - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 232
    Originally posted by Curvy girl
    Ευαγγελία μου, συνέχισε δυναμικά τώρα και σύντομα θα πανηγυρίζεις απώλειες:blush:

Sweet October μου, πόσο σε καταλαβαίνω με την αλλαγή δεκάδας.Θέλω τόσο πολύ να ξαναδώ το 6 μπροστά.Έχω πάνω από 5 χρόνια...
    αμαν θεε μου και εγω ποσο θελω να φυγει το ρημαδι το 9 απο μπροστα και για αρχη παντα ε.... να ερθει το 8:starhit:

Junior Member
    Φυσικά και θα ξαναδείς το 8, γλυκιά μου!Και το 7 και το 6 και το 5 και όσα θέλεις!Είσαι καιρό στο 9?Εγώ περίπου 5 χρόνια.Με ύψος 1.55 πρέπει να είμαι κάτω από 60 και μόνο στα 15 μου υπήρξα 55 και αυτό ήταν.

Φυσικά και θα ξαναδείς το 8, γλυκιά μου!Και το 7 και το 6 και το 5 και όσα θέλεις!Είσαι καιρό στο 9?Εγώ περίπου 5 χρόνια.Με ύψος 1.55 πρέπει να είμαι κάτω από 60 και μόνο στα 15 μου υπήρξα 55 και αυτό ήταν.
    Μακάρι....το θέλω τόσο πολύ!! Είμαι σχεδόν 1 χρόνο τώρα με αυτά τα κιλά. Συνήθως έπαιζα γύρω στα 80-85. Τί να σας πω βρε παιδιά. Πριν 2 μήνες εδώ στη Ρόδο γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί που δεν τον ξαναείδα επειδή ήμουν Γιάννενα. Καταφέραμε να έχουμε μια ψιλοεπικοινωνία μεσω facebook. Αυριο θα βγουμε για καφεδακι...Δείχνει να ενδιαφέρεται γιατι και μηνυματα μου στέλνει και με το που έφτασα Ρόδο με πηρε τηλ να με καλοσωρισει.
    Και αισθανομαι τοσο αβολα με το βαρος μου. Αφου να σκεφτείτε του ειπα τηλεφωνικα πως ξεκινησα διαιτα κτλ απο φοβο μηπως δεν θυμαται πως ειμαι μπουμπουκα και με δει και του ερθει κατιτις του ανθρωπου.

Junior Member
    Καλημέρα!Εύχομαι να περάσεις τέλεια στο καφεδάκι σήμερα!Βρίσκω super θετικό το γεγονός ότι παράλληλα με την προσπάθεια για χάσιμο κιλών υπάρχει και τέτοιου είδους ενδιαφέρον...:wink2:Πιστεύω θα σου δώσει διπλό κίνητρο!

Καλημέρα!Εύχομαι να περάσεις τέλεια στο καφεδάκι σήμερα!Βρίσκω super θετικό το γεγονός ότι παράλληλα με την προσπάθεια για χάσιμο κιλών υπάρχει και τέτοιου είδους ενδιαφέρον...:wink2:Πιστεύω θα σου δώσει διπλό κίνητρο!
    έτσι πιστεύω και εγω...μάλλον θα με βοηθήσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει, μπορεί να είναι απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον και να το παρεξηγώ. Θα δείξει η πορεία. Έχασα άλλα 200γρ:tumble::tumble: (σιγα τον αριθμο βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτο). Πάω να αλλάξω το tickerακι μουουουουουου
    :smirk:

Junior Member
    Εννοείται!Και μόνο να βλέπεις τον αριθμό των κιλών να μειώνεται σου φτιάχνει το κέφι!

Εννοείται!Και μόνο να βλέπεις τον αριθμό των κιλών να μειώνεται σου φτιάχνει το κέφι!
    :-* :-*

Σε υπερ ευχαριστώ για τη στήριξη

Senior Member
    Ευανζελη καλη συνεχεια και απο εμενα!!!!
    Το καλο ειναι οτι μετα τον χωρισμο δεν ειπες α θα το ριξω στο φαγητο και θα κατσω σπιτι μου να σκασω αλλα οτι σκεφτηκες τον εαυτο σου και πως προχωρας τωρα παρακατω!
    Οπως ειπε και η Νινα μου, αυτος χανει!!!
    Ευχομαι να συνεχισεις με θεληση και δυναμη και να φτασεις τον στοχο σου!
    Τιποτα δεν ειναι αδυνατο αλλωστε ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ!!!
    Μαρεσει που "ηρθες" ηδη προετοιμασμενη και δεν ρωτουσες ποια διαιτα να ακολουθησεις κτλ διοτι η καθε διαιτα λειτουργει διαφορετικα στον καθε ενα μας και οτι σε αδυνατιζει εσενα μπορει εμενα για παραδειγμα να μην κουνηθει η βελονα της ζυγαριας ποτε!
    Καλη συνεχεια, ελπιζω να μεινεις στο φορουμακι μας και να βλεπουμε την κατηφορα των κιλων σου ολο και να μεγαλωνει!!

Senior Member
    Έχασα άλλα 200γρ:tumble::tumble: (σιγα τον αριθμο βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτο). Πάω να αλλάξω το tickerακι μουουουουουου
    :smirk: [/quote

Δεν υπαρχει μικρη νικη Ευαγγελια μου!! μπραβο σου , εγω να εχανα 200 γρ παρτυ θα κανα!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Originally posted by -wow-
    Ευανζελη καλη συνεχεια και απο εμενα!!!!
    Το καλο ειναι οτι μετα τον χωρισμο δεν ειπες α θα το ριξω στο φαγητο και θα κατσω σπιτι μου να σκασω αλλα οτι σκεφτηκες τον εαυτο σου και πως προχωρας τωρα παρακατω!
    Οπως ειπε και η Νινα μου, αυτος χανει!!!
    Ευχομαι να συνεχισεις με θεληση και δυναμη και να φτασεις τον στοχο σου!
    Τιποτα δεν ειναι αδυνατο αλλωστε ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ!!!
    Μαρεσει που "ηρθες" ηδη προετοιμασμενη και δεν ρωτουσες ποια διαιτα να ακολουθησεις κτλ διοτι η καθε διαιτα λειτουργει διαφορετικα στον καθε ενα μας και οτι σε αδυνατιζει εσενα μπορει εμενα για παραδειγμα να μην κουνηθει η βελονα της ζυγαριας ποτε!
    Καλη συνεχεια, ελπιζω να μεινεις στο φορουμακι μας και να βλεπουμε την κατηφορα των κιλων σου ολο και να μεγαλωνει!!
    Σε ευχαριστω πολυ για τη στήριξη και την εμψυχωση.
    Φυσικα και θα παραμεινω στο φορουμ βρέξει χιονίσει. Είμαστε οι καλύτεροι ψυχολόγοι και υποστηρικτές ο ένας για τον άλλον.

Originally posted by ton76

Δεν υπαρχει μικρη νικη Ευαγγελια μου!! μπραβο σου , εγω να εχανα 200 γρ παρτυ θα κανα!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    Ας φτάσω για αρχη απο 91,8 στα 89 και κερνάω όλο το φόρουμ. Τι κρίμα να μην είμαστε όλοι κοντά να τα λέγαμε σε καφεδάκια και μαζώξεις

Senior Member
    Originally posted by evageliagiannena
    Μακάρι....το θέλω τόσο πολύ!! Είμαι σχεδόν 1 χρόνο τώρα με αυτά τα κιλά. Συνήθως έπαιζα γύρω στα 80-85. Τί να σας πω βρε παιδιά. Πριν 2 μήνες εδώ στη Ρόδο γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί που δεν τον ξαναείδα επειδή ήμουν Γιάννενα. Καταφέραμε να έχουμε μια ψιλοεπικοινωνία μεσω facebook. Αυριο θα βγουμε για καφεδακι...Δείχνει να ενδιαφέρεται γιατι και μηνυματα μου στέλνει και με το που έφτασα Ρόδο με πηρε τηλ να με καλοσωρισει.
    Και αισθανομαι τοσο αβολα με το βαρος μου. Αφου να σκεφτείτε του ειπα τηλεφωνικα πως ξεκινησα διαιτα κτλ απο φοβο μηπως δεν θυμαται πως ειμαι μπουμπουκα και με δει και του ερθει κατιτις του ανθρωπου.
    χαχαχαχχα παιδι μου μη λες στους αντρες για τα κιλα σου, σου λεω με μεγαλη βεβαιοτητα, μετα απο απειρες εξομολογησεις και συζητησεις με το συζηγο για το συγκεκριμενο θεμα, δεν τους ενδιαφερει 1.
    Οταν σε θελουν σε θελουν οπως εισαι. Οσο τους θυμιζεις τα στραβα σου τοσο τα βλεπουν. πχ αν αρχισεις να του λες δες δες εκανα κυταρριτιδα φυσικα και θα το δει, δεν ειπα οτι ειναι στραβος! Απλα αν δε το ειχες πει σημασια δε θα εδινε! (υποθετικα αυτα έτσι?)
    Εμενα τις προαλλες μου λεει "γιατι κανεις διαιτα, μου αρεσεις οπως εισαι" του λεω για εμενα την κανω οχι για σενα, για να αρεσω σε μενα, και να γινω οπως οταν με παντρευτηκες, και ακομα πιο καλη.
    Ο,τι κανεις να το κανεις για σενα καλη μου, γιατι αν παψει το κινητρο που εχεις θα παψει και η προσπαθεια.
    Περα παο αυτο ομως ειναι πολυ καλο να εχεις "αλλο ενα" κίνητρο, και ειδικα ερωτικο, να νιωθεις ομορφα με το συντροφο σου.
    καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα!!!!:thumbup::thumbup:

Senior Member

Ας φτάσω για αρχη απο 91,8 στα 89 και κερνάω όλο το φόρουμ. Τι κρίμα να μην είμαστε όλοι κοντά να τα λέγαμε σε καφεδάκια και μαζώξεις
    αυτό θα ήταν φανταστικό , μια παρέα που δε θα ντρέπεται να μιλησει για όλα. Εγώ μόνο στον άντρα μου τα λέω πχ τα υπερφαγικά, ποτέ δεν έχω πει σε καμμια φίλη. Μόνο σε μια πολύ καλή φίλη αλλά όχι λεπτομερειες. Θεωρώ ότι δε θα με καταλάβει, να πχ χθες μου ειπε "καλά γιατί δε τρως μακαρόνια (που είχε η μαμά μου και ηθελε να μου στειλει μια πιατελα με κιμα κτλ)¨" λέω θα τα φάω όλα και μου κάνει κακό και μου λέει "φάε λίγα σιγά"
    Μα δε μπορώ λίγα, για τους άπειρους λόγους που αναλύω τόσο άνετα εδώ, μετά αν παρεκτραπώ θα πέσω σε υπερφαγικό, μετά θα πεινάω, μετά....10000 πράγματα. Που στην φίλη δεν είπα ούτε τα 9999 γιατί δεν είχε νόημα.

Ευχομαι να δείς σύντομα το πολυπόθητο 8 σου!:thumbup::thumbup:

Originally posted by sweetOctober
    χαχαχαχχα παιδι μου μη λες στους αντρες για τα κιλα σου, σου λεω με μεγαλη βεβαιοτητα, μετα απο απειρες εξομολογησεις και συζητησεις με το συζηγο για το συγκεκριμενο θεμα, δεν τους ενδιαφερει 1.
    Οταν σε θελουν σε θελουν οπως εισαι. Οσο τους θυμιζεις τα στραβα σου τοσο τα βλεπουν. πχ αν αρχισεις να του λες δες δες εκανα κυταρριτιδα φυσικα και θα το δει, δεν ειπα οτι ειναι στραβος! Απλα αν δε το ειχες πει σημασια δε θα εδινε! (υποθετικα αυτα έτσι?)
    Εμενα τις προαλλες μου λεει "γιατι κανεις διαιτα, μου αρεσεις οπως εισαι" του λεω για εμενα την κανω οχι για σενα, για να αρεσω σε μενα, και να γινω οπως οταν με παντρευτηκες, και ακομα πιο καλη.
    Ο,τι κανεις να το κανεις για σενα καλη μου, γιατι αν παψει το κινητρο που εχεις θα παψει και η προσπαθεια.
    Περα παο αυτο ομως ειναι πολυ καλο να εχεις "αλλο ενα" κίνητρο, και ειδικα ερωτικο, να νιωθεις ομορφα με το συντροφο σου.
    καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα!!!!:thumbup::thumbup:
    Το ξέρω και το σκέφτηκα πολύ καλα και εγω η ίδια πριν το πω. Αλλά είχα την ανάγκη να του το πω γιατι ποτέ δεν ξέρεις....βέβαια φυσικά και το είδε, με τόσα κιλά δεν παερνάω και απαρατήρητη αλλα αφού με κάλεσε για ποτό και του είπα αν θες καφεδακι βεβαιως γιατι δεν μπορω να πολυπίνω και του εξήγησα το λόγο.
    Ο λόγος που ξεκίνησα τη διατροφή είναι καθαρά για μένα και για κανέναν άλλο. Για κανέναν άντρα δεν θα έκανα το παραμικρό που δεν θέλω. Σκέφτηκα μόνο την υγεία μου και πόσο επιβαρύνω την καρδιά και τα υπόλοιπα όργανά μου με το βάρος που κουβαλάω. Το ένα έφερε το άλλο και έφτασα στην πόρτα της διατροφολόγου.

Originally posted by sweetOctober

αυτό θα ήταν φανταστικό , μια παρέα που δε θα ντρέπεται να μιλησει για όλα. Εγώ μόνο στον άντρα μου τα λέω πχ τα υπερφαγικά, ποτέ δεν έχω πει σε καμμια φίλη. Μόνο σε μια πολύ καλή φίλη αλλά όχι λεπτομερειες. Θεωρώ ότι δε θα με καταλάβει, να πχ χθες μου ειπε "καλά γιατί δε τρως μακαρόνια (που είχε η μαμά μου και ηθελε να μου στειλει μια πιατελα με κιμα κτλ)¨" λέω θα τα φάω όλα και μου κάνει κακό και μου λέει "φάε λίγα σιγά"
    Μα δε μπορώ λίγα, για τους άπειρους λόγους που αναλύω τόσο άνετα εδώ, μετά αν παρεκτραπώ θα πέσω σε υπερφαγικό, μετά θα πεινάω, μετά....10000 πράγματα. Που στην φίλη δεν είπα ούτε τα 9999 γιατί δεν είχε νόημα.

Ευχομαι να δείς σύντομα το πολυπόθητο 8 σου!:thumbup::thumbup:
    Όλοι εμείς με το επιπλέον βάρος καταλαβαινόμαστε απόλυτα. Δεν χρειάζεται να μου πεις για υπερφαγικά γιατί πολύ απλά είμαι στην ίδια φάση. Όλοι μας το έχουμε κάνει και πολύ λογικό σε κάποιο σημείο να μπουχτίσουμε με τη διατροφή και να κάνουμε ένα. Και πάλι όμως, δεν πειράζει. Τα πάντα συγχωρούνται. Δεν θα ήμασταν άνθρωποι αν δεν είχαμε αδυναμίες αλλά άψυχα αντικείμενα.
    Τα παχάκια μου τα απέκτησα επειδή γλεντούσα τη ζωή μου, δεν στερήθηκα τίποτα και απολάμβανα τα πάντα. Και με το παραπάνω βέβεια, γι αυτό και κατέληξα στα κιλά που βρίσκομαι. Αλλάααααα.....ΔΙΚΟ ΜΟΥ το στομάχι και ότι θέλω το κάνω. Όπως το τέντωσα έτσι και θα το μαζέψω.

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast