Results 121 to 135 of 232
Thread: Απο σήμερα μια νέα αρχή
-
02-02-2013, 14:16 #121
Ευαγγελία μου τέτοια σχέση είχα κι γω με το σώμα μου χρόνια πρίν, τα ίδια θα έγραφα κι γω τότε, αν έμπαινα εδώ, μετά άλλαξε η σχέση αυτή. Δεν τρως πάντα απο ευχαρίστηση ούτε τα υπερφαγικά γίνονται επειδή μπου΄χτισες με τη δίαιτα. Εμένα με τα χρόνια εξελίχτηκε σε συναισθηματική υπερφαγία, βουλιμία. Εύχομαι τώρα που είσαι νέα να πας στο επιθυμητό βάρος και να μη μάθεις ποτέ πως είναι η άλλη όψη. Θα μου πείς κι αν είσαι αδύνατη δε κινδυνέυεις? Φυσικά. Αλλά όταν κάνεις για πρώτη φορά δίαιτα, και τελευταία, είναι διαφορετικό από το να κάνεις μια ζωή δίαιτες και μια ζωή να καθορίζει το βάρος σου τη ζωή σου. Σου εύχομαο ολόψυχα να είναι η τελευταία σου φορά :love:
- 02-02-2013, 14:32 #122
Originally posted by sweetOctober
Ευαγγελία μου τέτοια σχέση είχα κι γω με το σώμα μου χρόνια πρίν, τα ίδια θα έγραφα κι γω τότε, αν έμπαινα εδώ, μετά άλλαξε η σχέση αυτή. Δεν τρως πάντα απο ευχαρίστηση ούτε τα υπερφαγικά γίνονται επειδή μπου΄χτισες με τη δίαιτα. Εμένα με τα χρόνια εξελίχτηκε σε συναισθηματική υπερφαγία, βουλιμία. Εύχομαι τώρα που είσαι νέα να πας στο επιθυμητό βάρος και να μη μάθεις ποτέ πως είναι η άλλη όψη. Θα μου πείς κι αν είσαι αδύνατη δε κινδυνέυεις? Φυσικά. Αλλά όταν κάνεις για πρώτη φορά δίαιτα, και τελευταία, είναι διαφορετικό από το να κάνεις μια ζωή δίαιτες και μια ζωή να καθορίζει το βάρος σου τη ζωή σου. Σου εύχομαο ολόψυχα να είναι η τελευταία σου φορά :love:
Μακάρι να ήταν η πρώτη φορά που κάνω δίαιτα. Απο τα 20 μου και μετά μονίμως με μια δίαιτα είμαι. Χάνω κιλά τα ξαναπαίρνω. Συνέχεια το ίδιο βιολί. Το οτι τα ξαναέβαζα ήταν καθαρά δική μου βλακεία. Σκεφτόμουν ωραία, χάθηκαν τα κιλά ας φάω τώρα σαν άνθρωπος. Και φυσικά έτρωγα σαν ζώο. Ελπίζω αυτή τη φορά όντως να είναι η τελευταία που είμαι σε διατροφή. (Δεν το λέω δίαιτα για να επηρεάζω καθαρά το δικό μου μυαλό και μόνο)
02-02-2013, 15:39 #123
Η κρίσιμη λέξη είναι το κίνητρο.
Εάν χαθεί, υπάρχει κίνδυνος να χαθεί και η προσπάθεια.
Αυτό που βλέπω πάντως εδώ στο τόπικ, μου θυμίζει τη δική μου προσπάθεια το 2008-9 όταν έφτασα τα 79 κιλά.
Στο τόπικ των WW υπήρχε μεγάλη υποστήριξη και καθημερινά γράφαμε και στηρίζαμε ο ένας τον άλλο.
Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι και άλλοι νοιάζονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για σένα. Και το καταλαβαίνω ότι εδώ υπάρχει ειλικρινές ενδιαφέρον.
Μην παρατάτε ΠΟΤΕ την προσπάθεια. ΠΟΤΕ!
Στην πορεία μου προς τα 79 κιλά είχα σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν είπα μία φορά ότι θα τα παρατήσω!
Και κάτι άλλο: θα γράφω και εδώ και στο άλλο τόπικ (WW), μια και σήμερα ξεκινάω επίσημα.
Τέρμα οι δικαιολογίες και τα ψέματα.
Σήμερα θα γίνει η αρχή.
Στις 2 Ιουνίου του '12 ήμουν 109,3 κιλά.
Έφτασα 1 Δεκεμβρίου στα 94,4 και αφέθηκα.
Σήμερα είμαι 99.
Δεν θα καταστρέψω ότι κατάφερα μέχρι τώρα.
Και μ' αρέσει που το πνεύμα αυτοπεποίθησης υπάρχει και σε σας.
Να έχετε ένα τέλειο απόγευμα Σαββάτου!
02-02-2013, 16:12 #124
p_K να γράφεις στην παρέα μας να είμαστε πολλοί! Δεν ξέρω τί είναι το ww αλλά εμείς γράφουμε στο "τί έφαγα σήμερα" και συζητάμε κιόλα.
02-02-2013, 16:23 #125
WW=Weight Watchers
02-02-2013, 18:25 #126
[i]Originally posted by evageliagiannena
Σε υπερ ευχαριστώ για τη στήριξη
02-02-2013, 23:07 #127
Originally posted by Curvy girl
[i]Originally posted by evageliagiannena
Σε υπερ ευχαριστώ για τη στήριξη
03-02-2013, 15:52 #128
Ομορφη Ροδιτισα απ τα Γιαννενα...ΣΥΝΈΧΙΣΕ...Εδω ειμαστε να σε βλεπουμε και να σε καμαρωνουμε.Βουυυυυυυυρρρ� �ρρρρρρρρρρρρρ
05-02-2013, 01:44 #129
Originally posted by marimari
Ομορφη Ροδιτισα απ τα Γιαννενα...ΣΥΝΈΧΙΣΕ...Εδω ειμαστε να σε βλεπουμε και να σε καμαρωνουμε.Βουυυυυυυυρρρ� �ρρρρρρρρρρρρρ
:love: :love:
Ποσο σας αγαπαω και ας μη σας ξερω!!!
Πως πάτε ρε παιδιά; δεν τα ειπαμε καθόλου σήμερα. Εγώ τρέχω με χίλιααααααααααααααααααααα α:yes:
05-02-2013, 02:04 #130
Geia sou Βαγγελίτσα, πως πας? εννοείς τρέχεις με 1000000 δίαιτητικά?
Εμείς καλά, η marimari πως πάει?? Τί έγινε κορίτσι μου έφυγε το παλιοκρύωμα πια? Φιλιά σε όλες και καλό ξημέρωμα! Πάω να δω τί έχει από κάτω το στρώμα (εμπνευστηκα απο το παιδί μου σηκώνει όλα τα χαλιά και κοιτάει αποκάτωχαχαχαχαχα )
05-02-2013, 08:01 #131
Καλημέρα!
Καλή δύναμη!
05-02-2013, 09:57 #132
Κοριτσακια σε διαιτα...καλημερα.
Δεν ειμαι καλα αλλα.Παρολο που δεν εχω κουνηθει δραμι απο τα 117.3 -ενα περιεργο πραγμα- ενω συνεχίσω ακαθεκτη την γυμναστικη και εχω αυξησει την κινηση σε ολοκληρη την ημερα, ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Εχω φαει φρακαρισμα τρελο!!!!!
Ειπα να κανω ενα τεστ και να μεινω στις 1000 θερμιδες για μια μερα οπως και εκανα.( αυγο, ντοματα, μια φετα ψωμι, εναν καφε με γαλα, φασολαδα, 2 φετες τυρι λαιτ και ενα κρουασανακι ζαμπον τυρι...οοολη μερα) εξακολουθω να ειναι ακουνητη απο τα καταραμενα κιλα.Η ημερα ειχε 40 λεπτα περπάτημα με καροτσάκι σε ανηφόρα και κατηφόρα, και 25 λεπτα διάδρομο στο 5 σταθερά...
Κατι τρεχει με τον μεταβολισμό μου και κατι πρεπει να κανω!!!!!
Το μονο καλο ειναι οτι δεν χανω την πιστη μου-αλλη φορα θα ταχα παρατησει χαλαραααααα- και προχωραω περιμενοντας να δω κατι να αλλαζει!!!!!!!!!!
Σας παρακολουθω σιωπηρά αλλα δεν τα παραταω.Εχω την αισθηση οτι ειναι η τελευταια μου ευκαιρια και για λιγες φορες στη ζωη μου εχω πεισμώσει ασυλυπτα...:borg:
05-02-2013, 10:04 #133
marimari , κανεις λαθος να κατεβαζεις θερμιδες τοσο χαμηλα , κανε λίγο υπομονη , οσο η διατροφη σου ειναι σε φυσιολογικα πλαισια δεν τρεχει τιποτε , θα φυγουν μαζεμενα , για πολλους λογους η ζυγαρια μπορει να αρνειται να κατεβει . Χαιρομαι που σε βλεπω αποφασισμενη ... Καλή συνεχεια !!
05-02-2013, 10:11 #134
Το ξερω οτι κανω λαθος αλλα ηθελα να δω πως αντιδρα και σαυτο ο οργανισμος μου.
Θα παω σε γιατρο σιγουρα να δω τι ειναι αυτο που τον μπολαρει και θελω ναχω πολλα να του πω ωστε ναχει ξακαθαρη εικονα.
Εσυ το εκανες Ντορα;Πως τα χανεις τα δικα σου τα κιλα;
05-02-2013, 12:28 #135
Υπομονή mari μου, υπομονή κι επιμονή, καλά θα κάνεις να πας σε γιατρό, αλλά σου έχω κάποια σιγουράκια σαν συμβουλές, αν θες τα κρατάς αν όχι τα...πετάς.
(εγώ πάντως αυτά θα έκανα στη θέση σου)
1. δεν ρίχνεις θερμίδες, δεν στερείς υπερμετρα το σώμα σου, του δίνεις τροφή για να κάψει να πάρει μπρος
2. κάνεις διαλειμματική προπόνηση, πχ 2 λεπτά αργά, 1 γρήγορα, 2 αργά, 1 γρήγορα, ανεβάζει γρηγορότερα παλμούς στο διάδρομο και καις άπειρα πιο πολυ, σε μικρότερο χρονικό διάστημα,
3. σταματάς να τρως σαν σλιβάτη ενώ δεν είσαι, είναι προφανές ότι δε δούλεψε, γνώμη μου είναι πως όταν δοκιμάζεις κάτι πρέπει να είσαι σε θέση να δείς αν δουλευει εγκαίρως, από το ν χάνεις τον χρόνο σου και κυρίως την καλή σου διάθεση.
Συγνώμη αλλά εγώ στη θέση σου αυτά θα έκανα. Μη σου πω θα εκανα και ένα διάλειμμα 2-3 μέρες να τρώω τελείως μα τελείως ελευθερα να επανελθει το σωμα μου το ταλαιπωρημενο.
Πάντως μη κάνεις αυτά τα τεστ δυσανεξίας κτλ, είναι τελείως μούφα, σε γιατρό εννοείται να πας, κι γω σε λίγο καιρό δρομολογώ εξετάσεις, κυρίως χοληστερίνη, διαβητη και θυροειδή.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....