Results 16 to 30 of 232
Thread: Απο σήμερα μια νέα αρχή
-
20-01-2013, 16:17 #16
Καλησπέρα παιδιά...
πάει η πρώτη μέρα και διανύω τη δεύτερη.
Curvy girl μου άρεσε πολύ η έκφραση που χρησιμοποίησες. Καλές κατηφόρες και στις δυο μας :kiss:
Giorgosdelta χαχα πολυ καλο!! :lol: Ούτε στον χειρόυερο μου εχθρό δεν θα το συνιστούσα αυτό... Αλλά έχεις δίκιο....2-3 κιλά το μήνα είναι το ιδανικό. Εγώ που θέλω να χάσω καμια 30ριά θέλω να ελπίζω πως σε ένα χρόνο θα τα έχω καταφέρει.
SweetOctober τι βιντεο ήταν αυτό!!!! συγκινήθηκα πάρα πολύ με αυτό που είδα. Τί κάνει τελικά η θέληση (αν την έχεις βέβαια).
Υπέροχο βίντεο που σου δίνει κίνητρο της μέρες που θυμώνεις, κουράζεσαι και απελπίζεσαι να μη τα παρατήσεις ποτέ.
- 20-01-2013, 18:03 #17
Πάει η πρώτη δύσκολη μέρα, που να περάσει και η πρώτη βδομάδα, θα είσαι άλλος άνθρωπος. Κάπου στις 2-3εβδομάδες πραγματικά νομίζεις ότι δεν έτρωγες ποτέ όπως πρίν κι ότι ήταν κάποιος άλλος. Στο υπογράφω! Φιλια
Κι γω τα 30 κιλά θέλω, αλλά δεν ξέρω πότε, ευελπιστώ στον χρόνο, γιατί το παιδί δε μου αφήνει πολλές επιλογές τώρα για γυμναστική. Μπήκαμε σε δύσκολη περίοδο, μέχρι τώρα περιστασιακά γυμναζόμουν και βοηθούσε να μη παχύνω, γιατί έτρωγα πολύ...
20-01-2013, 18:11 #18
Originally posted by sweetOctober
Πάει η πρώτη δύσκολη μέρα, που να περάσει και η πρώτη βδομάδα, θα είσαι άλλος άνθρωπος. Κάπου στις 2-3εβδομάδες πραγματικά νομίζεις ότι δεν έτρωγες ποτέ όπως πρίν κι ότι ήταν κάποιος άλλος. Στο υπογράφω! Φιλια
Κι γω τα 30 κιλά θέλω, αλλά δεν ξέρω ποτέ, ευελπιστώ στον χρόνο, γιατί το παιδί δε μου αφήνει πολλές επιλογές τώρα για γυμναστική. Μπήκαμε σε δύσκολη περίοδο, μέχρι τώρα περιστασιακά γυμναζόμουν και βοηθούσε να μη παχύνω, γιατί έτρωγα πολύ...
Εγώ πάλι με τη γυμναστική δεν τα πάω καθόλου καλα. Δυστυχώς δεν αντέχω ούτε στην ιδέα. Ξέρω πως πρέπει και πως επιβάλλεται αλλά δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ας προσαρμοστώ λιγάκι στην ιδέα και θα ξεκινήσω για αρχή λίγο περπάτημα.
20-01-2013, 18:22 #19
Να σου πω, περπάτημα έκανα κι γω μη νομίζεις, στα κιλά μου δε μπορούσα να κάνω και πολλά άλλα, παντού πονούσα. Ειδικά στα πέλματα. Ομω με βοήθησε πολύ, είχα κόψει το τσιγάρο (όλα τα κακά μετά τη γέννα τα ξανάρχισα - τσιγάρο φαγητό γλυκά κτλ-), και με βοήθησε πολύ!
Ολο λέω ότι θα ξεκουνήσω να πηγαίνω πχ στη δουλειά με τα πόδια ή να περπατάω, αλλά πάντα ή βιάζομαι ή πρέπει να πάω και σε άλλες δουλειές και χρειάζεται αμάξι, ή έχω και το παιδί μαζί κι έχει κρύο. Τι να πω.
Ενα ενα όλα θα τα ξανακάνουμε! Αυτη τη φορά για πάντα, τέρμα το πάχος, θα τα χάσουμε και θα τα ξεχάσουμε!
20-01-2013, 20:13 #20
Να σου πω, περπάτημα έκανα κι γω μη νομίζεις, στα κιλά μου δε μπορούσα να κάνω και πολλά άλλα, παντού πονούσα. Ειδικά στα πέλματα. Ομω με βοήθησε πολύ, είχα κόψει το τσιγάρο (όλα τα κακά μετά τη γέννα τα ξανάρχισα - τσιγάρο φαγητό γλυκά κτλ-), και με βοήθησε πολύ!
Ολο λέω ότι θα ξεκουνήσω να πηγαίνω πχ στη δουλειά με τα πόδια ή να περπατάω, αλλά πάντα ή βιάζομαι ή πρέπει να πάω και σε άλλες δουλειές και χρειάζεται αμάξι, ή έχω και το παιδί μαζί κι έχει κρύο. Τι να πω.
Ενα ενα όλα θα τα ξανακάνουμε! Αυτη τη φορά για πάντα, τέρμα το πάχος, θα τα χάσουμε και θα τα ξεχάσουμε!
Έτσι σε θελωωωωωω :thumbup: δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!!
Όλα θα γίνουν και σε ένα χρόνο απο τώρα πρώτα ο Θεός θα είμαστε εδω να γελάμε όλοι μαζί και να στηρίζουμε άλλους ανθρώπους με την εμπειρία μας.
21-01-2013, 01:34 #21
μακάρι μακάρι, δυστηχώς είμαι πιο πολλά κιλά από ποτέ, στην πιο δύσκολη περίοδο όλης μου της ζωής.
Θα ήταν μεγάλη απελευθέρωση και ανακούφιση να φύγει το άγχος των πολλών κιλών, μαζί με όλα όσα συνεπάγονται!
21-01-2013, 02:07 #22
Originally posted by evageliagiannena
Originally posted by stellou1989
καλησπέρα ευαγγελία ! να σαι σιγουρη πως εδώ θα βρεις όση υποστήριξη χρειάζεσαι (και παραπάνω μη σου πω) . Βοηθάει πολύ το να μιλάς με άτομα που καταλαβαίνουν το πρόβλημά σου , πίστεψε με . Ειδικά απ τη στιγμή που ξεκινάς μόνη σου διατροφή (εννοώντας χωρίς να κάνεις κάποια επέμβαση) όπως εγώ , θέλει πολύ υποστήριξη ψυχολογική . Οπότε καλως ήρθες
Εσύ έκανες επέμβαση ε? Πόσα κιλά ήθελες να χάσεις; Και τί αποτελέσματα είχες; Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη!!Όπως είπε και η sweet October δεν έχω κάνει επέμβαση , βασικά εκεί που έχω βάλει την παρένθεση ίσως τελικά σε μπερδεύει λίγο όπως διαβάζεται . Anyway . Θα μου ήταν ιδανικό να φτάσω στα 70-75 κιλά (έχω 1,76 ύψος) . Το παλεύω με διατροφή (χωρίς διατροφολόγο , μόνο απ αυτά που ξέρω από προσωπική εμπειρία με διαιτολόγους) και γυμναστική , και τα έχω χάσει αυτά τα κιλά από τέλος καλοκαιριού . Όπως βλέπεις έχω γράψει και από κάτω τους στόχους μου για τον επόμενο χρόνο , 3 κιλά το μήνα . Συνήθως χάνω περισσότερα , γύρω στα 4-5 αλλά έχω βάλει το μινιμουμ για να λέω οτι πάω καλά
21-01-2013, 02:09 #23
Originally posted by evageliagiannena
Έτσι σε θελωωωωωω :thumbup: δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!!
Όλα θα γίνουν και σε ένα χρόνο απο τώρα πρώτα ο Θεός θα είμαστε εδω να γελάμε όλοι μαζί και να στηρίζουμε άλλους ανθρώπους με την εμπειρία μας.
αααχχχ πόσο θετική σκέψη είναι αυτή πραγματικά ! 1 χρόνος δεν είναι τίποτα ... μα τίποτα , μπρος στα χρόνια που είχαμε όλα αυτά τα κιλα (προσωπικά μιλώντας τουλάχιστον , που είμαι πάνω από 100 κιλά από τέλη λυκείου , δηλαδή περίπου 5-6 χρόνια τώρα)
21-01-2013, 14:09 #24
Μακάρι βρε κορίτσια. Είναι ώρες που νιώθω τόσο δυνατή και ώρες που με παίρνει αποκάτω. Είναι και ώρες όπως πχ χθες ξημερώματα (με ένα παιδί τρελά ανήσυχο, μια κούνια τόσο χαμηλά που σου βγαίνει η μέση κτλ κτλ) που είπα "ε άστα κομμάτια, ας φάω, τόσο καιρό έτρωγα, για μια φορά δε πειράζει"
Σήμερα όμως σκέφτομαι ότι πειράζει, αν δεν είχα φάει όλα αυτά τα γλυκά χθες θα με έδειχνε κάτω η ζυγαριά σήμερα σίγουρα. Για να με δείχνει τα ίδια θα πεί ότι αν δε τα είχα φάει...θα με έδειχνε κάτω. Τελοσπαντων! Πάμε γι'άλλα!
PS χαμηλώσαμε την κούνια γιατί άρχισε να σηκώνεται ο κύριος. Εχω φάει μεγάλη ήττα, 9 μηνών και είναι ολόκληρο παιδί κι γω μέχρι πρίν 20 μέρες έβαζα κιλά!
PS2 Στελλού σε νιώθω με τα παλιοκιλά. Κι γω εκεί, 70-75 θέλω να πάω, νομίζω θα είμαι καλά εκεί, τόσα μου είχε πεί και ο διαιτολόγος. Σκέψου ότι αγνοώ πότε ήμουν τόσα :shocked2: (ύψος 1,63 αλλά είμαι αρκετά μυώδης)
21-01-2013, 14:31 #25
PS χαμηλώσαμε την κούνια γιατί άρχισε να σηκώνεται ο κύριος. Εχω φάει μεγάλη ήττα, 9 μηνών και είναι ολόκληρο παιδί κι γω μέχρι πρίν 20 μέρες έβαζα κιλά!
Μετά από λίγο ορμάει ο μπόμπιρας μέσα, με μια απίστευτη έκφραση χαράς που δε θα ξεχάσω ποτέ. Το ομορφότερο χαμόγελο. Το εμπόδιο που πέρασε, την ελευθερία του που κατέκτησε με την αξία του.
21-01-2013, 15:13 #26
Τί ώραια στιγμή Γιώργο! Πραγματικά! Με έκανε και χαμογέλασα!
εμάς δεν εφάπτεται το κρεβάτι με τη κούνια, αλλιώς δε θα μπορούσαμε να τον βάζουμε-σηκώνουμε κτλ λόγω χώρου και διαμόρφωσης.
Οπότε αν κατάφερνε να βγεί θα έκανε ελεύθερη πτώση με το κεφάλι κάτω στο μάρμαρο...
21-01-2013, 19:36 #27
Δεν θέλω ηττοπάθειες...ας έγινε και ένα σαβούριασμα. Λογικό είναι, άνθρωποι είμαστε όλο και κάτι θα ζηλέψουμε αρκεί αυτό να είναι με μέτρο.
Οσο για τη δυσκολία σου με την κούνια αν και δεν το έχω βιώσει σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ όταν προσπαθώ να σκύψω για κάποιο λόγο ζορίζομαι μετά. Τεχνικά ζητήματα...καταλαβαίνετε...
Κάντε λίγο υπομονή....και εγω περιμένω πως και πως να φανεί η διαφορά αλλά ξέρω ρε γμτ πως σε δύο μέρες δεν γίνονται θαύματα.
αααααα και κάτι άλλο. Αν κάποιος θέλει να του δώσω τη διατροφή που κάνω γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και χρήματα για διατροφολόγους δεν υπάρχουν μπορώ εννοείται να τη δώσω.
21-01-2013, 21:30 #28
Ευαγγελία μου, έχεις εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής?Η διαιτολόγος μου με ρώτησε αν ήθελα εβδομαδιαίο ή δεκαήμερο πρόγραμμα.
22-01-2013, 00:32 #29
Originally posted by Curvy girl
Ευαγγελία μου, έχεις εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής?Η διαιτολόγος μου με ρώτησε αν ήθελα εβδομαδιαίο ή δεκαήμερο πρόγραμμα.
22-01-2013, 04:15 #30
Αχ Ευαγγελια μου μονιμα σκυμμενη ειμαι! Η κουνια ειναι το αποκορυφωμα. Γιατι εκει παιζεται και ο υπνος του παιδιου!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία