Απο σήμερα μια νέα αρχή - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 232
    Senior Member
    Originally posted by evageliagiannena
    Originally posted by Curvy girl
    Μπράβοοοοο κοριτσάκι μου:bouncing: Σε βρίσκω super!Μου φαίνεται η Ρόδος σε ευνόησε πολύ!Σου εύχομαι και εις κατώτερα (κιλά εννοείται).
    Και εις κατώτερα δεν λες τίποτα. Να πιάσω πάτο εύχομαι. Τί χαρα ήταν αυτή ξαφνικά!!!
    Να αλλάξεις το τικεράκι σου, τα έχεις τα 80 πανεύκολα :wink1: Πάμε γερά!!! Καλή μου ζυγαριά, ακολούθα της Βαγγελίτσας και δείξε με την ομορφούλα 99.9 σε παρακαλώ :starhit::starhit:

Originally posted by stellou1989
    μπραβοοοοοοο αλλάζεις δεκάδα σε λίγο ! κι εγώ σήμερα ήμουν 1μιση κιλό κάτω ! παμε γερά με τσαμπουκά ! :bigsmile::bouncy:

Δωσε Στελλίτσααααααααααα
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:

Originally posted by sweetOctober
    Αγόρια και κορίτσια της όμορφης παρέας μας καλησπέρα!!!!!
    Είμαι τρελά χαρούμενη..... εφτασα τα 90!!!!!!!!!!!!!
    Χοροπηδάω απο τη χαρά μου....κλαιω..... το 8 μπροστα δεν αργεί!!!

Φόρτσα στο πετάλι να ρθουνε κι οι αλλοι πάμε για ορθοπεταλιέεεεεεςςςςς:bouncy: :bouncy::bouncy:
    μπραβο κουκλαρα μπραβο!!! Ποτε ειναι το ραντεβου? Περασε?

Για ποιο ραντεβου μου λες γλυκέ μου Οκτώβρη;

Originally posted by Curvy girl
    Μπράβοοοοο κοριτσάκι μου:bouncing: Σε βρίσκω super!Μου φαίνεται η Ρόδος σε ευνόησε πολύ!Σου εύχομαι και εις κατώτερα (κιλά εννοείται).
    Και εις κατώτερα δεν λες τίποτα. Να πιάσω πάτο εύχομαι. Τί χαρα ήταν αυτή ξαφνικά!!!
    Να αλλάξεις το τικεράκι σου, τα έχεις τα 80 πανεύκολα :wink1: Πάμε γερά!!! Καλή μου ζυγαριά, ακολούθα της Βαγγελίτσας και δείξε με την ομορφούλα 99.9 σε παρακαλώ :starhit::starhit:

Ολα θα γινουν κοριτσαρα μου, ολα....υπομονη και επιμονη θελει!! Ειμαι μαζι σας και το ξέρετε όλοι εδω μέσα. Τον αγώνα σας τον καταλαβαίνω γιατί είναι και αγώνας μου.
    Συνεχίζουμεεεεεεε

Senior Member
    Ax μπερδευτηκα? Νομιζα ηταν να συναντησεις ενα παλικάρι? Που του είπες ότι κάνεις δίαιτα και τα συζητούσαμε στο φόρουμ? Συγνώμη αν σε μπέρδεψα με άλλη κοπέλα :crazy:

Ax μπερδευτηκα? Νομιζα ηταν να συναντησεις ενα παλικάρι? Που του είπες ότι κάνεις δίαιτα και τα συζητούσαμε στο φόρουμ? Συγνώμη αν σε μπέρδεψα με άλλη κοπέλα :crazy:

Εγω συγνωμη γιατι δεν καταλαβα για ποιο ραντεβου μιλας. Για το παλικαρι η τη διαιτολογο.:smirk:
    Το ραντεβού πήγε σούπερ!!!!
    Απο χθες είμαστε και επισήμως μαζί :yes:.:yes:
    Τί να σας πω βρε παιδιά...είναι τόσο καλός και προστατευτικός απέναντι μου που είναι σαν να το ζει κάποιος άλλος και όχι εγώ. Μετά την απόρριψη και τα άκυρα που βίωνα απο τον πρώην μου ή με λυπήθηκε ο Θεός και μου έστειλε εναν πολύ γλυκό άνθρωπο στη ζωή μου ή είναι πολύ καλός για να είναι αληθινος.

Senior Member
    Τέλεια! Εχεις κάθε λόγο να είσαι ευτυχισμένη, και αδυνατισμένη!!! Βουρ!!!!

Senior Member
    ευαγγελία Διάβασα λίγο τα παραπάνω και έχω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο!!Το 8 είναι πολύ κοντά σου και το 7 και όσο επιθυμείς εσύ!!Και ο έρωτας βοηθάει ε???δε δίνει μία δύναμη ανεξήγητη??Καλή συνέχεια από μία συναγωνίστρια!!

Senior Member
    lipimeni έχεις χάσει άπειρα κιλά ε! Για πες συμβουλές!

Senior Member
    άπειρα κιλά...πόσο ωραίο ακούγεται..χαχαχαχα μακάρι να ήταν άπειρα..λοιπόν...εγώ γενικά το πάω αργά..τώρα πήρα λίγο μπρος να το επιταχύνω το θέμα γιατί θέλω το καλοκαίρι να πάω σε παραλία με κόσμο..Δε γίνεται πια..Κάνω διατροφή ανθρώπινη,τα τελευταία 2μιση χρόνια..Άρα αν υπολογίσεις θα καταλάβεις ότι πάω σαν χελώνα.Τώρα κάποιοι θα πουν πως είναι καλό..τι να σου πω.Απλά εγώ είχα και έχω θέματα ψυχολογίας και χρειάζομαι γενικά το χρόνο μου σε πολλά πράγματα.Νιώθω ότι τώρα ξανασυστήνομαι με τον εαυτό μου.Φτου και από την αρχή.Αυτό που κάνω είναι να μη τρώω τα γνωστά χαζά που έτρωγα για να φτάσω τα 134 με μεγάλη επιτυχία και να πηγαίνω ένα σχετικό γυμναστήριο...θέλει ψυχολογία το θέμα.Έχω καταλήξει πως το μυστικό στο να χάσει κάποιος κιλά,το κλειδί μάλλον,γιατί μυστικό δεν είναι,είναι ο χρόνος..Αν έχεις υπομονή,τα αποτελέσματα θα είναι σούπερ.Αν δεν έχεις,εκεί υπάρχει πρόβλημα..εύχομαι να βοήθησα..

Senior Member
    :thumbup:

Τέλεια! Εχεις κάθε λόγο να είσαι ευτυχισμένη, και αδυνατισμένη!!! Βουρ!!!!
    Γλυκε μου Οκτωβρη αστα να πανε....δεν κατεβαινει μπουκια κατω το πιστευεις;;; τι εχω παθει;;;;

Originally posted by lipimeni
    ευαγγελία Διάβασα λίγο τα παραπάνω και έχω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο!!Το 8 είναι πολύ κοντά σου και το 7 και όσο επιθυμείς εσύ!!Και ο έρωτας βοηθάει ε???δε δίνει μία δύναμη ανεξήγητη??Καλή συνέχεια από μία συναγωνίστρια!!
    Καλησπέρα λυπημένη μου. Πόσο με στεναχωρει το ονομα σου και βλεποντας το tickeraki σου εχω παθει την πλακα της ζωης σου. Η χαρα της ζωης προσωποποιημενη. Να εισαι καλα που μας δινεις δυναμη :love:

Originally posted by lipimeni
    άπειρα κιλά...πόσο ωραίο ακούγεται..χαχαχαχα μακάρι να ήταν άπειρα..λοιπόν...εγώ γενικά το πάω αργά..τώρα πήρα λίγο μπρος να το επιταχύνω το θέμα γιατί θέλω το καλοκαίρι να πάω σε παραλία με κόσμο..Δε γίνεται πια..Κάνω διατροφή ανθρώπινη,τα τελευταία 2μιση χρόνια..Άρα αν υπολογίσεις θα καταλάβεις ότι πάω σαν χελώνα.Τώρα κάποιοι θα πουν πως είναι καλό..τι να σου πω.Απλά εγώ είχα και έχω θέματα ψυχολογίας και χρειάζομαι γενικά το χρόνο μου σε πολλά πράγματα.Νιώθω ότι τώρα ξανασυστήνομαι με τον εαυτό μου.Φτου και από την αρχή.Αυτό που κάνω είναι να μη τρώω τα γνωστά χαζά που έτρωγα για να φτάσω τα 134 με μεγάλη επιτυχία και να πηγαίνω ένα σχετικό γυμναστήριο...θέλει ψυχολογία το θέμα.Έχω καταλήξει πως το μυστικό στο να χάσει κάποιος κιλά,το κλειδί μάλλον,γιατί μυστικό δεν είναι,είναι ο χρόνος..Αν έχεις υπομονή,τα αποτελέσματα θα είναι σούπερ.Αν δεν έχεις,εκεί υπάρχει πρόβλημα..εύχομαι να βοήθησα..

Δεν εχω κατι αλλο να πω περα απο οτι ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!

Senior Member
    ευαγγελία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ..Υγεία να έχουμε και νομίζω πως όλα καλά θα πάνε!!Σε φιλώ!Δε χανόμαστε..

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast