Απο σήμερα μια νέα αρχή - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 232
    Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Γειά σας κορίτσια, καλό μήνα κι εβδομάδα!!! καλές εκκινήσεις στις νέες και μετακινήσεις στις παλιές, σε άλλες δεκάδες, καλό ε? :thumbup::thumbup: Fata :love::love: Είσαι δύναμη!

Γεια σου γλυκιά μου sweet!Μια χαρά τα πας ε;Μπράβο!
    Θα κάνουμε restart όσες φορές χρειαστεί.Ε μα τι τώρα μπρίκια κολλάμε; :starhit:
    Καλή μας επιτυχία.

Senior Member
    Σήμερα με έχει πιάσει το στομάχι μου από το άγχος!!! Με όλα αυτά που ΘΑ κάνω. Αυτή η τελειομανία με τσακίζει. Καλά πάω από κιλά fata μου, εσύ πως είσαι? Από κιλά και μη εννοω! Ευχομαι όλα καλά!:yes:

Junior Member
    Καλησπέρα σας........μια νέα αρχή και για εμένα....

Ξεκίνησα στις 22/1/2013 με 136 κιλά.......σήμερα είμαι 121.....και συνεχίζω.......
    Προσπάθησα να βάλω Ticker είμαι καινούργια εδώ και λίγο άσχετη

Senior Member
    Καλως την...Οντως τι εκανες και εχασες τοοοοσα πολλα.
    Καλως ορισες και ευχομαι καλες καθοδους!!!!!!!!!!

Junior Member
    Καλησπέρα marimari.....

Έχω και εγώ μεγάλο ιστορικό με δίαιτες......

Το 1995 έκανα σμίκρυνση στομάχου....(μια μέθοδος πεταλούδα λεγόταν)ήμουν τότε 130 κιλά....με πολλές προσπάθειες δίαιτες(και πολλούς εμετούς)είχα φθάσει τα 85...Από τότε.....η ζυγαριά έχει σκαμπανεβάσματα...
    Πριν 4 χρόνια γέννησα ήμουν τότε 126 κιλά.....έχασα τότε αρκετά κιλά μετά την γέννα.....αλλά μετά με πήρε η κάτω βόλτα...
    Ευτυχώς μια φίλη μου μίλησε για μια γιατρό που κάνει βελονισμό για αδυνάτισμα..από τις 22 Ιανουαρίου ξεκίνησα....

Το καλό είναι ότι σου μειώνει το αίσθημα τις πείνας....αλλά κυρίως των γλυκών.....και μετά το χάσιμο των κιλών..δεν θα έχω χαλάρωση....(μου έδωσε και ένα Βιβλίο για βελονισμό του Dr.Med Ηλίας Κωσταντινίδης....που έχει και αρκετές δίαιτες...που κάνεις κατά την διάρκεια του βελονισμού)Α...ξέχασα να πω πως κάνω γυμναστική.....

Αυτά.......ελπίζω να μην σε ζάλισα.....και εσύ καλές καθόδους!!!!

Junior Member
    Tassos67 .....τώρα είδα και το δικό σου μήνυμα.....δεν ασχολήθηκα καθόλου με το ticker.....είμαι και αρκετά άσχετη......

Senior Member
    Δηλαδη θα μπορουσες να περιγραψεις την διατροφη μια ολοκληρης μερας καθως και την γυμναστική σου;;;;
    Πολύ καλα κανεις που το παλεύεις και εσυ...Καλως ορισες ξανα!!!!!!!!
    Εδω μεσα ..."θα τα χασεις"...χαχαχαχα

Junior Member
    Καλημέρα marimari......

Όταν άρχισα την δίαιτα στις 22-1

Ξεκίνησα.....με μια δίαιτα που λέγετε Super Star....

Πρωί-1 φρούτο
    10.00-λίγα λαχανικά ή ένα φρούτο
    Μεσημέρι.1 μπριζόλα με λίγο λεμόνι ή κοτόπουλο ή ψάρι
    18.00-μια σαλάτα με λίγο λάδι και λεμόνι
    Βράδυ-1 μπριζόλα με λίγο λεμόνι ή κοτόπουλο ή ψάρι
    Σημείωση-γλυκαντικές ουσίες στον καφέ ή το τσάι επιτρέπονται.Επίσης αν πεινάτε επιτρέπεται ενδιάμεσα μια μικρή σαλάτα. Απαγορεύονται ψωμί,γλυκά,τυρόπιτες.κουλο� �ρια,αναψυκτικά,και οινοπνευματώδη.Η παραπάνω δίαιτα επιτρέπεται μόνο για 7 μέρες....( και γίνονται πάντα σε συνδυασμό με τον βελονισμό...)

Μετά έκανα την δίαιτα τις Λαχανόσουπας...για 7 μέρες

και συνέχισα με άλλες δίαιτες του βιβλίου....τώρα μέχρι την Κυριακή κάνω πάλι την δίαιτα Super Star.

Όσο για γυμναστική κάνω στατικό ποδήλατο για μισή ώρα.....( τώρα κάνω 30 λεπτά γιατί αδυνάτισα λιγάκι πριν έκανα μόνο 10 λεπτά) κάνω βαράκια και aerobik για αρχάριους από το youtoube

Αυτά από εμένα........τα λέμε

Junior Member

Senior Member
    καλά ρε παδιά πως κάνετε την δίαιτα της λαχανόσουπας?
    αηδία με έπιασε με την λαχανόσουπα που έφτιαξα
    επίσης είχα απαίσια γεύση όλη την ώρα στο στόμα μου και απαίσιο quality time με τον βασιλιά της τουαλέτας

την έκανα 1,5 μέρα και δν θαθελα να ξαναζήσω αυτήν την εμπειρία στην ζωή μου

Senior Member
    καλωσήρθες, στα 120 ή 130 κιλά όλα αυτάπου γράφεις από κάτω?
    Originally posted by anastazy123
    Καλημέρα marimari......

Όταν άρχισα την δίαιτα στις 22-1

Ξεκίνησα.....με μια δίαιτα που λέγετε Super Star....

Πρωί-1 φρούτο
    10.00-λίγα λαχανικά ή ένα φρούτο
    Μεσημέρι.1 μπριζόλα με λίγο λεμόνι ή κοτόπουλο ή ψάρι
    18.00-μια σαλάτα με λίγο λάδι και λεμόνι
    Βράδυ-1 μπριζόλα με λίγο λεμόνι ή κοτόπουλο ή ψάρι
    Σημείωση-γλυκαντικές ουσίες στον καφέ ή το τσάι επιτρέπονται.Επίσης αν πεινάτε επιτρέπεται ενδιάμεσα μια μικρή σαλάτα. Απαγορεύονται ψωμί,γλυκά,τυρόπιτες.κουλο� �ρια,αναψυκτικά,και οινοπνευματώδη.Η παραπάνω δίαιτα επιτρέπεται μόνο για 7 μέρες....( και γίνονται πάντα σε συνδυασμό με τον βελονισμό...)

Μετά έκανα την δίαιτα τις Λαχανόσουπας...για 7 μέρες

και συνέχισα με άλλες δίαιτες του βιβλίου....τώρα μέχρι την Κυριακή κάνω πάλι την δίαιτα Super Star.

Όσο για γυμναστική κάνω στατικό ποδήλατο για μισή ώρα.....( τώρα κάνω 30 λεπτά γιατί αδυνάτισα λιγάκι πριν έκανα μόνο 10 λεπτά) κάνω βαράκια και aerobik για αρχάριους από το youtoube

Αυτά από εμένα........τα λέμε
    ήθελα να σε ρωτήσω κάτι, πιστεύεις αν δεν έκανες αυτές τις δίαιτες, μόνο έτρωγες ό,τι και πρίν αλλά λίγο λιγότερο, γυμναζόσουν όπως και πρίν αλλά λίγο περισσότερο, τί πιστεύεις ότι θα γινόταν?
    Εχεις στα αλήθεια ανάγκη δίαιτες σουπερσταρ και λαχανόσουπας? (δεν ξέρω ακριβώς τί είναι αλλά φανταζομαι σουπα πριν απο κάθε γεύμα έτσι?)

Senior Member
    η δίαιτα της λαχανόσουπας
    http://www.marymary.gr/blog/item/280...80%CE%B1%CF%83

όχι όχι και πάλι όχι.

Senior Member
    κατάλαβα...τώρα μιλάμε σε άλλη βάση, είμαι σίγουρη νιώθεις απογοητευμένη, βαρυά και ανίκανη να κάνεις κάτι, νιώθεις μειονεκτηκά, θες να αρχίσεις να πράττεις, να δουν όλοι ότι προσπαθείς. Όλα καλά όλα σωστά μέχρι εδώ. Δυστηχώς το κάνεις με λάθος τρόπο. Αν θες θεαματικά αποτελέσματα για τα μάτια των άλλων να ξέρεις πως εκρεμμεί πάντα ο κίνδυνος να πάρεις εξίσου θεαματικά τα κιλά. Πρέπει να είσαι νέα? (εννοώ μικρούλα)
    Συγνώμη που δε σας πρόλαβα από την αρχή, καλωσόρισα ελπίζω έτσι? Αν όχι καλωσήρθες anastAazy!!!

Senior Member
    Originally posted by anastazy123
    Καλησπέρα marimari.....

Έχω και εγώ μεγάλο ιστορικό με δίαιτες......

Το 1995 έκανα σμίκρυνση στομάχου....(μια μέθοδος πεταλούδα λεγόταν)ήμουν τότε 130 κιλά....με πολλές προσπάθειες δίαιτες(και πολλούς εμετούς)είχα φθάσει τα 85...Από τότε.....η ζυγαριά έχει σκαμπανεβάσματα...
    Πριν 4 χρόνια γέννησα ήμουν τότε 126 κιλά.....έχασα τότε αρκετά κιλά μετά την γέννα.....αλλά μετά με πήρε η κάτω βόλτα...
    Ευτυχώς μια φίλη μου μίλησε για μια γιατρό που κάνει βελονισμό για αδυνάτισμα..από τις 22 Ιανουαρίου ξεκίνησα....

Το καλό είναι ότι σου μειώνει το αίσθημα τις πείνας....αλλά κυρίως των γλυκών.....και μετά το χάσιμο των κιλών..δεν θα έχω χαλάρωση....(μου έδωσε και ένα Βιβλίο για βελονισμό του Dr.Med Ηλίας Κωσταντινίδης....που έχει και αρκετές δίαιτες...που κάνεις κατά την διάρκεια του βελονισμού)Α...ξέχασα να πω πως κάνω γυμναστική.....

Αυτά.......ελπίζω να μην σε ζάλισα.....και εσύ καλές καθόδους!!!!
    συγνώμη αλλά με τις δίαιτες που περιέγραψες δεν αδυνατίζεις από το μεταβολισμό αλλά από τις δίαιτες, που μόλις τις σταματήσεις θα πάρεις όλα τα κιλά πίσω, θα έχεις πληγώσει το μεταβολισμό σου. Μετά ο βελονισμός και νέες δίαιτες τέτοιου τύπου θα είναι μονόδρομος. Ισα να δίνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια. Συγνώμη δεν είχα καταλάβει νωρίτερα ακριβώς τι παίζει!!! Νόμιζα κάνεις βελονισμό και δικές σου δίαιτες, αλλά αυτά τα πράγματα όλα μαζί είναι κοροιδία. Πρόσεξε μόνο μη γυμνάζεσαι πολύ και σου έρθει καμμιά ζάλη κι έχεις άλλα.

Junior Member
    καλησπέρα bouliana και sweetOctober ....

bouliana....την δίαιτα τις λαχανόσουπας...την είχα ξανακάνει και παλιά αλλά δεν άντεξα καθόλου.....αλλά τώρα με την βοήθεια του βελονισμού.....την έκανα για 7 μέρες .......

Τώρα όσον αφορά αυτά που γράφεις sweetOctober...ας πάρω από την αρχή .....για να σου απαντήσω.....

Τώρα είμαι 121 κιλά( είχα φθάσει στα 136)

Το θέμα sweetOctober είναι πως έτρωγα πολύ και λάθος ....ιδίως γλυκά...και πιστεύω πως....όταν σε πάρει η κάτω βόλτα με τα κιλά ....η ψυχολογία σου είναι.......ακόμα πιο κάτω.....

Και νομίζω πως ηλικιακά είμαι και μεγαλύτερη σου...είμαι 42 χρ...

Από μικρή πάντα είχα παραπανίσια κιλά.....και έχω κάνει άπειρες δίαιτες.....και έχω δώσει πάρα πολλά λεφτά σε ινστιτούτα..πριν κάνω την εγχείρηση αλλά και μετά...τη Herbalife δοκίμασα...και πόσες άλλες!!!!!!Πάντα τις χαλούσα.....

Τώρα είχα φθάσει τόσα πολλά κιλά που είχαν επίπτωση στην υγεία μου πλέων..

Είδα μια φίλη μου που είχε πολλά κιλά πως έχασε με την μέθοδο αυτή και για αυτό και έγραψα και εγώ σε αυτό το forum...διαβάζοντας πρώτα και τις 111 σελίδες τις Πολινάκι και είπα να πω και εγώ την ιστορία μου..γιατί με όλες τις δίαιτες δεν έχω περάσει και λίγα!!!

Και δεν είναι κοροιδία ο βελονισμός γιατί μου το κάνει γιατρός....ίσως εδώ στην Ελλάδα να μην είναι τόσο γνωστή αυτή η μέθοδος....όσο στο εξωτερικό...Και τις δίαιτες που έγραψα πιο πάνω τις κάνεις σε συνδυασμό με τον βελονισμό..αυτές ήταν οι πιο αυστηρές

Δεν ξέρω αλλά ο τρόπος που μου έγραψες ήταν κάπως ειρωνικός.....δηλαδή ότι εγώ είμαι μικρούλα και παρασύρθηκα από όλα αυτά!!!
    Anyway απλά ήθελα και εγώ να γράψω την εμπειρία μου....

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast