μια συμβουλη___
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

μια συμβουλη___

καλημερα σε ολους και ολες__ επειδη εγω θελω να γινω καλα! και πρεπει ολοι αυτο να θελουμε___ η μονη επιλογη και βοηθεια ειναι θεραπεια με ψυχολογο και ψυχιατρο και μετεπειτα και με διατροφολογο....δεν μπορουμε φιλοι μου μονοι μας___ δεν μπορουμε απλα...... μονο με θεραπεια σωστα! γι αυτο σας παρακαλω οσοι δεν εχετε αποταθει σε βοηθεια καντε το..και να ξερετε δεν υπαρχει γρηγορη θεραπεια. η θεραπεια ειναι πολυ μικρα βηματα και σταθερα..δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα. απλα θελει υπομονη πιστη και μεγαλο αγωνα! σας παρακαλω ακουστε την συμβουλη μου γιατι ειναι κριμα να χαραμιζουεμ την ζωη μας ετσι απλα και αλλοι γυρω μας να παλευουν για να ζησουν. εμεις αυτοκαταστρεφουμε και αλλοι θα εδιναν τα παντα για να ζησουν....

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο ειδικά για τα άτομα που τρώνε από ψυχολογικά προβλήματα που ορύξουν δηλαδή στήριγμα στο φαγητό για τον alpha η vita λόγο.

Εχεις δικιο....απολυτο....
    αλλα καποιες φορες ειναι δυσκολο....
    θελω να παω για να γλιτωσω επιτελους απο ολο αυτο...αλλα τα οικονομικα μου δε μου το επιτρεπουν.... :(

το ξερω εγω μεχρι στιγμη ξοδευω 50 ευρω καθε εβδομαδα στην ψυχολογο και 40 ευρω στην ψυχιατρο 1 φορα τον μηνα. 40 ευρω το μηνα χαπια εκτως τα οδικα μου! ειναι πολλα τα εξοδα αλλα πρεπει αν θελουμε να σωσουμετην ζωη μας γιατι μιλαμε οτι εμεις παιζουμε με τον χαρο.....

Ισχυει......
    Δε ξερω ισως πηγαινω πιο αραια...
    αλλα θελω να παω.... το χρειαζομαι πιστευω...εχω κουραστει να ναι αυτη η "ζωη" μου.....
    με επεισε χθες μια φιλη να βγουμε σε μπαρ-κλαμπ και ηθελα να φυγω να τρεξω προς την εξοδο απο την ωρα που πατησα το ποδι μ.... :(

Senior Member
    κρίμα κορίτσι μου :sniffle: Κρίμα, αν το έχεις ανάγκη κάνε το. Ξέρεις τελευταία όλο αυτό φερμάρω σαν ιδέα, αλλά θα πρέπει να το κάνω στην Αθήνα και με το μωρό δεν είναι εύκολο να φύγω.
    Οπότε παλεύω μόνη τον εαυτό μου, όπως τόσα χρόνια.
    Πάντως, αν σε ενδιαφέρει, έχω αρκετά βιβλία σχετικά με το θέμα "ζωή που περιστρέφεται γύρω από τα κιλά κτλ". Τα περισσότερα βέβαια είναι εμπορικές βλακείες. Γιατί ακόμα κι όταν ψώνιζα δεν ήθελα να δίνω στόχο, ντρεπόμουν. Ετσι δεν παράγγελνα βιβλία αλλά έπαιρνα ό,τι υπήρχε.
    Οι ντροπές θα μας φάνε.
    Καλό ξημέρωμα να έχουμε και από αύριο λίγο λίγο όλα θα τα κάνουμε. Θα αρχίζω κιγω να τα ξεσκονίζω όποτε επιτρέπει το παιδί, κι όπου μπορώ να σε βοηθάω. Θα γίνουμε και ψυχολόγοι του εαυτού μας σε λίγο.
    Νομίζω όμως ότι ακόμα και πιο αραιά να πας σε έναν ειδικό πολύ θα σε βοηθήσει.

ολα ξεκινουν απο την ψυχολογια μας απο τις φοβιες μας απο τις εμμονες μας..και χωρις καθοδηγηση δν θα ξεφυγουμε..... πρεπει ολοι μας να αρχισουμε σιγα σιγα να ζηταμε βοηθεια δεν χρειαζεται να ειναι οι γονιοι μας...εμενα δεν το ξερουν μοναχα φιλοι μου το ξερουν

Senior Member
    το θέμα είναι πολύ σημαντικό για να πιάσει μόνο 5 ποστ.

σε ποιο γιατρό θα πας πρώτα σε παθολόγο ή κατευθείαν σε ψυχίατρο?

αν πέσεις σε μαλάκα γδάρτη ψυχολόγο που θέλει να σου πάρει τα λεφτά ή κανέναν άσχετο πάνω στο θέμα διατροφολόγο?
    που θα βρεις τους καλύτερους και αυτούς που έχουν ειδικότητα?
    γιατί όλοι οι ψυχολόγοι στην ελλάδα τα κάνουν όλα και συμφέρουν?

εγώ έχω την εντύπωση οτι όλοι στην ελλάδα ειδικοί και μη κάνουν τα στραβά μάτια.
    το έχω πει σε όλους και κανένας δν με έσπρωξε να με βοηθήσει όπως περίμενα,να με κλείσει κάποιος σε κανένα από αυτά τα ρεχαμπιλιτατιον που έχουν και στο εξωτερικό και τα βλέπουμε σε ταινίες.
    όλοι σφυρίζουν κλέφτικα.η μάνα μου ο φίλος μου απλά κάνουν σαν να μην το άκουσαν ή σαν να το ήξεραν.
    οι δε φίλες μου είναι όλες πια τόσο δυναμικές και γαμάτες.δν έχουν αδυναμίες. εδώ όλος ο κόσμος κοιτάει να κρύψει τα δικά του σκατά.
    όταν ακούει και τα δικά σου παθαίνει μπλοκ αουτ

πιστεύω οτι εμείς πρέπει να βρούμε την δύναμη να τα κάνουμε όλα. είμαστε μόνες μας σε αυτό.
    να βρούμε σε ποιον θα μιλήσουμε, μετά να ενημερωθούμε,να βρούμε τους κατάλληλους ειδικούς, να διαβάσουμε,να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας