lipotox και αποτελεσματικότητα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

lipotox και αποτελεσματικότητα

Γεια, εδώ και μια εβδομάδα περίπου πέρνω τα lipotox, και σκεφτούμουν να τα συνδυάσω με τα Lipotox Weight Loss Accelerate 7 Day Extreme για να επιταγχύνω λίγο τα αποτελεσματα αλλά οι πληροφορίες που βρήκα για αυτά δεν μου έδωσαν σαφή εικόνα για τις περιπτώσεις στις οποίες απευθύνονται.....

Είμαι σε φάση που υπάρχουν ακόμα 4-5 παραπάνω κιλά, αλλά επειδη ο σωματότυπος μου ειναι πολύ μικροκαμωμένος πρέπει να έχω πολύ μικρη ημερισια πρόσληψη σε θερμίδες για να χάσω βάρος.

Ενα τέτοιο προιον βοήθα σε αυτή την περίπτωση?

Senior Member
    Αμφιβάλω αν θα κάνει κάτι το lipotox.
    Σίγουρα αποτελέσματα θα δεις μόνο με το θαυματουργό pinosil.

Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Αμφιβάλω αν θα κάνει κάτι το lipotox.
    Σίγουρα αποτελέσματα θα δεις μόνο με το θαυματουργό pinosil.
    :spin::spin:

Senior Member
    τι είναι το pinosil????

Senior Member
    Τα λίποτοξ και λοιπά σκευάσματα είναι μούφα. Εχω αγοράσει πολλά, δοκιμάσει λίγα. Τα λίποτοξ τα πέταξα όπως ήταν όταν μου εξήγησε διαιτολόγος τί παίζει με αυτά. Πάνε πολλά χρόνια, αυτό που θυμάμαι είναι η προτροπή τους σε αυστηρά υποθερμιδική διατροφή (αν θεωρείται διατροφή αυτό το πράγμα) και τα λίποτοξ σου έδιναν τι βιταμίνες για να μη λιποθυμήσεις από την αφαγία. Φοβερή πατέντα.

Junior Member
    Πάντως δεν υπάρχουν πολλά για τα pinosil στο internet, σε ενα δυο site τα ανεφερε και το ένα εδειχνε ότι δεν υπάρχουν πλέον......

Junior Member
    Γεια σας κοριτσια!! Ηθελα λιγο την βοηθεια σας σχετικα με το Lipotox!! επειδη εχω διαβασει αρκετα γι'αυτο θελω να το παρω.. πειτε μου ομως αντικαθιστας ενα γευμα σου? ειτε το μεσημεριανο ειτε το βραδινο??