βραδυνο!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Tassos67 χρονια πολλα και οτι επιθυμεις!!!!!!σημερα να φας και παραπανω λογω γιορτης!:P:P:saint:
    ton76 το εχω παρατηρησει αλλα το θεμα ειναι οτι γουργουριζει το στομαχι μου!!!! επισης εχω παρατηρησει οτι οταν ειμαι εκτος σπιτιου ή οταν κανω δουλειες δεν σκεφτομαι ολη την ωρα το φαγητο και το τρωω παντα στην ώρα του....

Senior Member
    πω βρε Αιγλη ακριβώ αυτό, δηλ. μες το σπίτι όλο το φαί σκέφτομαι, έλεος πια. Πραγματικά έξω ξεχνιέσαι τελείως στα ενδιάμεσα, τρώς αυτά που πρέπει και τέλειωσε τοθέμα!

Senior Member
    μπα συνηθως τριαδα ( η γνωστη) !!Δημητρα οταν λες γυμναστικη το πρωι εννοεις νηατικη η φαγωμενη? αν ξερεις.......

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    πω βρε Αιγλη ακριβώ αυτό, δηλ. μες το σπίτι όλο το φαί σκέφτομαι, έλεος πια. Πραγματικά έξω ξεχνιέσαι τελείως στα ενδιάμεσα, τρώς αυτά που πρέπει και τέλειωσε τοθέμα!
    τελικα εχετε δικιο η κλεισουρα μας σπρωχνει στα ντουλαπια/ψυγεια !!! εξω ουτε πειναω ουτε το σκεφτομαι!

Senior Member
    βεβαια εγω ολα τα κιλα τα πηρα γυρνωντας πολυ αργα το βραδυ απο δουλεια και με μωρο παιδι, δε σημαινει οτι αν εξω δε τρως δε θα κανεις υπερφαγικο μεσα. Ασε που όταν δεν έχεις προλάβειναφας σωστά μέσα στην ημέρα θα το κάνεις το βράδυ. Και είναι ό,τι χειρότερο, δυστηχώς.

Senior Member
    Originally posted by ton76
    μπα συνηθως τριαδα ( η γνωστη) !!Δημητρα οταν λες γυμναστικη το πρωι εννοεις νηατικη η φαγωμενη? αν ξερεις.......
    ξέρω ότι όταν πας για αερόβια, πχ διάδρομο, τρέξιμο, περπάτημα κτλ, είναι προτιμότερο νηστικός ή με κάτι πολύ ελαφρύ (το πρωί αυτό, που ο οργανισμός καίει απευθείας λίπος αν δε βρεί υδατάνθρακες), αν πας για βάρη πρέπει να έχεις φάει, τουλάχιστο εγώ τις μέρες με βάρη θυμάμαι έτρωγα, ενώ στην αερόβια δε μου είχε πεί ο γυμναστής να τρώω. στα βάρη αν η γυμναστική σου υπερβαίνει κάποια χρονικά όρια τρώς και ενώ γυμνάζεσαι. Δεν ξέρω αν ισχύει και στην αερόβια. ¨οταν λέμε τρως δεν εννούμε φαί αλλά θερμίδες, πχ χυμός. Τώρα ο γυμναστής πχ ενδιάμεσα έτρωγε κανονικά, φαγητό, αλλά αυτός έκαιγε 2000 θερμίδες για πλάκα εκεί.

Senior Member
    Εχει λυσσαξει το μωρο μου, συγνωμη που στα εγραψα ολα μια μαζα. Ελπιζω να καταλαβες

Senior Member
    Νομιζω πως ναι κι εγω για αεροβια μιλαγα. Για μικρης εντασης/διαρκειας πχ 30 λεπτα!! υ.γ 3 φορες τα περασα κι εγω με τα παιδια μου!! Υπομονη :thumbup:

Senior Member
    30' είναι μια χαρά σαν διάρκεια, μετά τα 20' καις λίπος, αν κάνεις 2 τριαντάλεπτα με ένα διάλειμμα για ραχιαίους κοιλιακούς ενδιάμεσα είσαι σουπερ!:thumbup:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    30' είναι μια χαρά σαν διάρκεια, μετά τα 20' καις λίπος, αν κάνεις 2 τριαντάλεπτα με ένα διάλειμμα για ραχιαίους κοιλιακούς ενδιάμεσα είσαι σουπερ!:thumbup:
    thankssssssssss!!!!:smirk:

Senior Member
    Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου, τίποτα, να ξέρει όμω ότι σαν το γυμναστή σου, όταν ασχολείται και τον βρίσκεις (!!) κανεί δεν σε ξέρει καλύτερα, εκείνος προέχει τί λέει. Γενικά μη κάνεις ποτέ του κεφαλιού σου, το τίμημα είναι συχνά ακριβό, την έχω πατήσει πολλάκις, 1 με υπερκοπωση, 1 με τραυματισμο στους ωμους, και 1 που τα παρατησα :bigsmile:

PS άσχετο, Τάσο να είσαι καλά για την ευχη:yes:

Senior Member
    Αν και αργά Τασούλη μου Χρονια Πολλά και από μένα , πολύχρονος και όλες σου οι επιθυμίες , ευχές μου!!! xxx

Senior Member
    Καλημεραααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12