Results 16 to 26 of 26
Thread: Δεν μπορω να συνελθω
-
25-08-2008, 14:01 #16
Τελικα πηρα την γιατρο μου και μου ειπε να παρψ ολοκληρο το χαπι επειδη μαλλον το μισο μ πευτε λιγο χεχε.Και μου ειπε να μην τα σταματησω ομως γιατι της ειπα μηπως πρεπει να τα κοψω εντελως κλπ.Αυτα σημερα ειμαι μια χαρα αλλα ξεχασα να ρωτησω την γιατρο αν τα ζαναξ ειναι για ωρα αναγκης κλπ την εχω ρωτησει αλλες 2 φορες αλλα δεν ξερω γιατι δεν θημαμαι την απαντηση θυμαμαι απλα οτι μ ειπε να τα περνω σε ωρα ανακγης δεν μου ειπε λεπτομεριες οπως για παραδειγμα αν εχουν αμεση δραση.Ξερει κανεις αν εχουν αμεση δραση αυτα?Αχριαστα να ειναι αλλα χθες που πηρα ειμουν μια χαρα.Και τα cypralex που ειπε καπιος πιο πανω ναι μεν ειναι αντικαταθληπτικα που δεν ειχα ποτε καταθλιψη αλλα ειναι και για κρισεις πανικου και οι κρισεις πανικου προκαλουν και μια ελαφρια καταθλιψη,Ευχομαι να συνελθω με τα 10 mg cypralex δεν την παλευω την δυσφορια ειμαι δραστηριο ατομο θελω να τρεχω πανω κατω κ πανω απο ολα τον αλλο μηνα θελω οπωςδηποτε να πιασω δουλεια γιατι πρεπει κ γιατι ετσι θα κουραζομαι δεν θα σκευτομαι οτι με πιανουν κρισεις κλπ και θα κουραζομαι κ θα κοιμαμαι σαν πουλακι τα βραδια.Τελευταια δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια.
Επισης εχω τεραστια διαθεση για σεξ πια και μολις δω ελκιστικο αντρα παθενω κατι λολ.Χθες ειδα τον γειτωνα μ που ειναι πολυ ωραιος αλλα παντρεμενος και το βραδι δεν μπορουσα να κοιμηθω σκευτομουν οτι εκανα χιλια δυο μαζι του γιατι τυχαια χθες περασα διπλα του και μου αγγιξε το στηθος ελεος τι επαθα και ο ανθρωπος δεν μου εχει δειξει οτι εμ γουσταρει.Βρε τι επαθα
- 25-08-2008, 15:00 #17
xanax ε?Ναι έχουν άμεση δράση.Αλλά δεν κάνει να τα παίρνεις για πολύ καιρό.Εγώ τώρα πάλι παίρνω λίγο 2 των 0,25.Έχουν πολύ καλή αποτελεσματικότητα στο άγχος αλλά προκαλούν εξάρτηση.Αυτά.Ελπίζω να σου έλυσα την απορία και κράτα δυνατά maraki.Στα λέει αυτά ένα άτομο που τα έχει περάσει και περνάει με το κουτάλι όλη αυτή την ιστορία.
25-08-2008, 15:33 #18
σευχαρηστω αλλα εμενα προσωπικα δεν εμ πιανει εξαρτηση σε τιποτα ουτε στο τσιγαρο χεεχχεεεχε 4 μηνες το κοψα αλλα ουτε καν μου ελειψε.και εχω παρει εμχρι τωρα 1 ζαναξ δεν ειχα ξανα[αρει ποτε.
25-08-2008, 16:15 #19
τι ωραια που γραφω λολ
25-08-2008, 16:54 #20
εκθαμβωτικα ...
25-08-2008, 18:24 #21
lol
25-08-2008, 23:41 #22
maria....αχ πως σε καταλαβαινω..καρμπον τα ιδια πραγματα εκανα.δεν εχει νοημα να σου γραφω κι εγω μια απο τα ιδια.θελω να σου πω να δραστηριοποιηθεις ΤΩΡΑ για να αρχισουν να αλλαζουν τα πραγματα..αρχισε δουλεια , κανε κατι για να απασχολειται το μυαλο σου..οσο δεν κανεις τπτ τοσο θα μπαινεις στο φαυλο κυκλο....πονος>κριση πανικου>δυσφορια>και ξανα κριση πανικου>ταχυκαρδια>κρισ η πανικου κ.τλ.ακου με τα περναγα 5 χρονια...εισαι θηριο δεν προκειται να παθεις τπτ,αληθεια σου λεω,βαλτο καλα στο μυαλο σου...εισαι πολυ μικρη για να παθεις κατι...τα xanax τα παιρνω κι εγω.εχουν αμεση δραση..μεσα σε 10-30 λεπτα..αλλα προκαλουν εθισμο.αν τα παιρνεις μια στο τοσο δεν εγινε κ κατι...α και τωρα παιρνε τα και καθε μερα αν τα εχεις αναγκη..θα ερθει η μερα που θα τα κοψεις..μην αγχωνεσαι κ για αυτο κουκλιτσα μου...κανε ενα μαπανακι χαλαρο ζεστο και πεσε για υπνο!!και αυριο ολα θα ειναι καλυτερα!!φιλακια κοπελα μ!!!!!
25-08-2008, 23:55 #23
seuxaristooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooo.exeis dikio
26-08-2008, 16:37 #24
Ζουζουνιτσα να ξερες ποση χαρα μου δινεις και συ βρε.......τωρα η δυσφορια μου εφυγε κ τα συμπτωματα της κρισεις πανικου μονο εχω ανορεξια για φαγητο (καλο απο την μια να χασω κ κανα κιλο) και γιαυτο μ γραψε κ αυτα της ειπα να μ γραψει ακτι να μειωνει καπως κ την ορεξη γιατι απο παντα ειμουν μια ψιλη και λετη κοπελα και το περιτο παχος μου ειναι μια αιτια και αυτη μεγαλη που αγχονομαι.Τελος παντον τωρα το μονο δυσαρεστο αισθημα π εχω ειναι λιγο τα νευρακια μου αλλα τον αλλο μηνα θα κοιταξω να βρω οπωσδηποτε δουλεια για να ξεκολισω απο αυτον τον φαυλο κικλο και πυστεω ολα θα πανε καλα.Ευχομαι μονο να μην ξαναχριαστει να αλλαξω παλι φαρμακα τωρα περνω σα cipralex γιατι με αγχωνει πολυ αυτη η διαδικασια.Θελω να κατασταλαξω σε ενα φαρμακα κ να το περνω οσο χριαστει δεν θελω να μην ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα.Θελω ολα να μου πηγενουν ρολοι κ μαλλον κ αυτο ειναι μια αιτια του αγχους μου.Ειμαι τελειομανης και δεν μπορω να το αλλαξω αυτο.Το μονο π προσπαθω να αλλαξω ειναι να βρω δουλεια και αν μην πολυ αγψωνομαι τοσο.Ζουζουνιτσα εσυ πια φαρμακα επερνες?Τα παιρνεις ακομα?Σου περασαν οι κρισεις?Εγω ξερω οτι εχω πολυ καλο οργανισμο κ οτι δεν προκειτε να παθω κατι κακο κανω υγειηνη ζωη δεν πινω δεν καπνιζω και γυμναζομαι αρκετα παρολα τα 6-7 κιλα παραπανο π εχω,και μεσα στον κοσμο γουσταρω να ειμαι και να δειχνω τις νεες και πιο λεπτες καμπιλες μου και να μιλαω με ξενους ξενες να γινω πιο κοινωνικια.Πριν τις κρισεις δεν ειμουν ετσι .....τωρα θελω να βγω στον κοσμο να τον γυρισω αναποδα.Σε μενα συμβενει μαλλον το αντιθετο αντι να ααποκτησω αγοραφοβια μου εφυγε εντελως και η λιγια που ειχα.
26-08-2008, 20:08 #25
σιγα βρε θα τα χασεις κ τα κιλα ... ολα θα γινουν με τη σειρα τους..εχω παρει πολλα φαρμακα...αρχισα με xanax μετα seroxat με tranxene μετα cipralex k centrac και τωρα παλι xanax και anafranil και trittico ...ναι μου περασαν οι κρισεις πανικου...θα συνεχισω την φαρμακευτικη αγωγη.δεν ξερω για ποσο κ δεν με νοιαζει...με νοιαζει που μπορω να κανω αυτα που θελω..να δεις που θα ερθει η μερα που θα εισαι κι εσυ τοσο καλα που δεν θα το πιστευεις..λιγη υπομονη θελει να αρχισει να δρα το αντικαταθλιπτικο...οκ κουκλιτσα μ???φιλακια πολλα πολλα!!!!!
26-08-2008, 20:12 #26
φιλακια πολλα και γω δεν εχω προβλημα αν περνω φαρμακα ωστε να ειμαι ακλα στο οικονομικο κολαω αλλα αν δεν με πιανουν κ αυτα τα σιπραλεξ θα παω σε δημοσιο νοσοκομειο.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....