Πως αλλαζουν τα πραγματα.. -.- - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Εννοειτε οτι το προσωπο αλλαζει και φαινονται καλυτερα τα χαρακτηριστηκα και ολα! Αλλα οταν καποιος ειναι "ομορφος" (γιατι ολοι ομορφοι ειμαστε εννοειτε! Δεν υπαρχει ασχημις ανθρωπος κατα την γνωμη μου, τα ματια που κοιταζουν το προσωπο αλλαζουν και τα "ιδανικα" που εχει ο καθε ενας στο μυαλο του!) φαινεται και απο πριν!!
    Ααααααχ ναι!!! Ζυγοματικα και γωνιες και μηηηλαααα!!!

Senior Member
    need2loose τι να πω δεν ξέρω. όσον αφορά το πρόσωπο δηλαδή..δεν πήγα και ποτε 150 κιλά για να αλλάξει τόσο το πρόσωπο μου..κρατιόμουν στα 95 για χρονια με δίαιτες. πρόβλημα δεν είχα με τους άντρες ποτε μα ποτε...τι να πω? έπεφτα σε "τερατολαγνους"? ίσος πάντως δεν ήμουν και κλειστός χαρακτήρας ποτε, και τσαχπίνα ήμουν και με το χιούμορ μου και sexy όταν ήθελα. το πρόσωπο μου πάντα τραβούσε τα βλέμματα, τα ματια μου και το χαμόγελο μου...τώρα είναι αργά για να κάνω πειράματα είμαι 42 όχι 24 για να διαπιστώσω τι γίνετε άμα είσαι 50 η 60 κιλά (που κάποια στιγμή θα φτάσω)

όσο για τι ζήλια ...μακριά μακριά..αυτά τα άτομα κάνουν κακό στην aura μας

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Εννοειτε οτι το προσωπο αλλαζει και φαινονται καλυτερα τα χαρακτηριστηκα και ολα! Αλλα οταν καποιος ειναι "ομορφος" (γιατι ολοι ομορφοι ειμαστε εννοειτε! Δεν υπαρχει ασχημις ανθρωπος κατα την γνωμη μου, τα ματια που κοιταζουν το προσωπο αλλαζουν και τα "ιδανικα" που εχει ο καθε ενας στο μυαλο του!) φαινεται και απο πριν!!
    Ααααααχ ναι!!! Ζυγοματικα και γωνιες και μηηηλαααα!!!
    Ζυγωματικά πόσο μου έλειψαν! Αχ ρε παιδιά είτε το πιστεύετε είτε όχι τα άτιμα εμφανίζονται σε εμένα από τα 57 και κάτω. Άσε που έχω να τα δω χρόνια , θα είναι ακόμη εκεί άραγε; Ελπίζω! Το άλλο που δεν ξέρω είναι το τι θα κάνω με την κυτταρίτιδα, μιλάμε τρελό πρόβλημα

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    need2loose τι να πω δεν ξέρω. όσον αφορά το πρόσωπο δηλαδή..δεν πήγα και ποτε 150 κιλά για να αλλάξει τόσο το πρόσωπο μου..κρατιόμουν στα 95 για χρονια με δίαιτες. πρόβλημα δεν είχα με τους άντρες ποτε μα ποτε...τι να πω? έπεφτα σε "τερατολαγνους"? ίσος πάντως δεν ήμουν και κλειστός χαρακτήρας ποτε, και τσαχπίνα ήμουν και με το χιούμορ μου και sexy όταν ήθελα. το πρόσωπο μου πάντα τραβούσε τα βλέμματα, τα ματια μου και το χαμόγελο μου...τώρα είναι αργά για να κάνω πειράματα είμαι 42 όχι 24 για να διαπιστώσω τι γίνετε άμα είσαι 50 η 60 κιλά (που κάποια στιγμή θα φτάσω)

όσο για τι ζήλια ...μακριά μακριά..αυτά τα άτομα κάνουν κακό στην aura μας
    Να σου πω την αλήθεια εγώ είμαι κοπλεξάρα και τελειομανής και ποτέ μα ποτέ δεν ένιωθα σίγουρη παρόλο που τώρα που βλέπω πίσω ήμουν πολύ καλή. Αέρα και τσαχπινιά σίγουρα δεν θα βρεις σε εμένα και πάντα θαυμάζω τις τσαχπινούλες. Ήσουν παλιότερα στα 50 - 60 κιλά ή τώρα θα τα πρωτοεπισκεπτείς; Φαντάζομαι τι όμορφα που θα νιώθεις τώρα!!!!!

Όσο για το τερατολάγνους πράγματι έχεις χιούμορ, με έκανες και γέλασα:spin:
    Όχι καλέ δεν λέμε πως γίνεσαι και αγνώριστος με τα κιλά

Senior Member
    Ναι Νινα μονο τερας που δεν εισαι γκομεναρα μου!!
    Επεφτες σε αντρες με γουστο!! HELLOOOO!!!??
    Εκει θα ειναι μην ανησυχεις!!!
    Εγω ειχα καταστρογγυλο προσωπο, φεγγαρι που λενε και τωρα ειναι οβαλ! Και προσγουλι free!!!!! Hahahhahhahha
    Βασικα ειναι κατι το τελειως νεο για εμενα γιατι παντα ημξυν τσουπωτη και στη συνεχεια παχυσαρκη και παντα φανταζομουν πως θα ειναη το προσωπο μου!!
    Και η πλακα ειναι οτι επειδη εννοειτε δεν εχω κρεμασει το αντιθετο μαλιστα με ρωτουσε μια αν εχω κανει πλαστικη γιατι μια φιλη της που ειχε κανει σληβ στα 49 κρεμασε! Αλλα εγω ημουν 23!!! Αχαχαχαχα και την εκραξαν λιγο οι υπολοιποι!! Ακομα και στα αυτια και στις ειζες των μαλλιων μου κοιταξε για να βεβαιωθει οτι δεν εχω κανει!!!!

Senior Member
    need2loose 55 κιλά ήμουν τελευταία φορα στην b gumansiou ο στόχος τώρα είναι να φτάσω 62 και επειδή είμαι με bypass ξέρω πως τον στόχο θα τον φτάσω μια ημερα :lol::lol::lol::lol:

δυστυχώς τώρα έχω κολλήσει εδώ και 3 εβδομάδες στα 91, αλλα είναι κάτι που όλοι το παθαίνουν είτε είναι με δίαιτα είτε με επέμβαση. θα ξεκολλήσει που θα πάει η ριμάδα η ζυγαριά? στο χέρι τις δεν είναι ποια

Άλλος άνθρωπος νιώθω κούκλα μου και ειδικά με τα προβλήματα υγείας μου που όσο πάνε και καλυτερεύουν

Καλά Natalaki αυτή η φίλη..στο κόσμο τις...είναι δυνατόν 23 χρόνο κοριτσάκι να κρεμάσεις στο πρόσωπο? έλεος δηλαδή..εγώ εγώ και δεν κρέμασα ακόμα..και ούτε θα κρεμάσω και το ξέρω το βλέπω δηλαδή...φαντάζομαι πως η μονη κρεμούλα που έβαζε στο "ψοσοπακι" τις ήταν nivea για τα χερια καλά είναι και το δέρμα κατά ποσο ελαστικότητα έχει πέρα από την πλακα !!!

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Ναι Νινα μονο τερας που δεν εισαι γκομεναρα μου!!
    Επεφτες σε αντρες με γουστο!! HELLOOOO!!!??
    Εκει θα ειναι μην ανησυχεις!!!
    Εγω ειχα καταστρογγυλο προσωπο, φεγγαρι που λενε και τωρα ειναι οβαλ! Και προσγουλι free!!!!! Hahahhahhahha
    Βασικα ειναι κατι το τελειως νεο για εμενα γιατι παντα ημξυν τσουπωτη και στη συνεχεια παχυσαρκη και παντα φανταζομουν πως θα ειναη το προσωπο μου!!
    Και η πλακα ειναι οτι επειδη εννοειτε δεν εχω κρεμασει το αντιθετο μαλιστα με ρωτουσε μια αν εχω κανει πλαστικη γιατι μια φιλη της που ειχε κανει σληβ στα 49 κρεμασε! Αλλα εγω ημουν 23!!! Αχαχαχαχα και την εκραξαν λιγο οι υπολοιποι!! Ακομα και στα αυτια και στις ειζες των μαλλιων μου κοιταξε για να βεβαιωθει οτι δεν εχω κανει!!!!
    ΄

καλά πολύ γέλιο, στα 23 δεν έχεις καμιά σχέση με τα 49!!!!
    Μετά τα 30 η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται κατά 1-1,5% το χρόνο. Μαύρα μαντάτα για μας που είμαστε 30+

Senior Member
    και το ωραίο ήταν πως την έψαχνε να δει αν έκανε πλαστική και λέει ψέματα έλεος δηλαδή μα ποσο ούφο μπορεί να είναι η γυναικα?

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    need2loose 55 κιλά ήμουν τελευταία φορα στην b gumansiou ο στόχος τώρα είναι να φτάσω 62 και επειδή είμαι με bypass ξέρω πως τον στόχο θα τον φτάσω μια ημερα :lol::lol::lol::lol:

δυστυχώς τώρα έχω κολλήσει εδώ και 3 εβδομάδες στα 91, αλλα είναι κάτι που όλοι το παθαίνουν είτε είναι με δίαιτα είτε με επέμβαση. θα ξεκολλήσει που θα πάει η ριμάδα η ζυγαριά? στο χέρι τις δεν είναι ποια

Άλλος άνθρωπος νιώθω κούκλα μου και ειδικά με τα προβλήματα υγείας μου που όσο πάνε και καλυτερεύουν

Καλά Natalaki αυτή η φίλη..στο κόσμο τις...είναι δυνατόν 23 χρόνο κοριτσάκι να κρεμάσεις στο πρόσωπο? έλεος δηλαδή..εγώ εγώ και δεν κρέμασα ακόμα..και ούτε θα κρεμάσω και το ξέρω το βλέπω δηλαδή...φαντάζομαι πως η μονη κρεμούλα που έβαζε στο "ψοσοπακι" τις ήταν nivea για τα χερια καλά είναι και το δέρμα κατά ποσο ελαστικότητα έχει πέρα από την πλακα !!!
    Πιστεύω ότι θα ξεκολλήσεις σύντομα. Στο forum που διαβάζω μια που κάνω Ατκινς http://www.atkinsdietbulletinboard.com
    πολλοί αναφέρουν κόλλημα για 3-4 εβδομάδες και μετά συνεχίζουν τα κιλά να φεύγουν. Τα προβλήματα υγείας πράγματι έχουν την τάση να ακολουθούν τα χαμένα κιλά και αυτό είναι πολύ καλό.
    Αυτό με την ελαστικότητα του δέρματος πονάειιιιι. Στο πρόσωπο είμαι ο.κ αλλά από σώμα.... ραγάδες, χαλάρωση και κυτταρίτιδα. Τι να σου κάνει και αυτό το έχω τρελάνει ανέβα 10 κατέβα 4 ανέβα 6 κατέβα 9 κ.ο.κ τα τελευταία 7-8 χρόνια. Πριν από αυτά σχεδόν κάθε χρόνο πάλι έκανα δίαιτα ξεκινώντας από τα 14. Απλώς τα κιλά που έπαιζα +- ήταν συνήθως κάτω από 5. Τι καλά που είσαι τώρα σίγουρη ότι θα φτάσεις στον στόχο σου! Λύτρωση! Θα είσαι full με θετική ενέργεια!!!

Senior Member
    Καλα ναι τραγικη δεν υπηρχε ειχα σκασει στα γελια!!
    Need2loose δεν εχεις πολλα να χασεις μην ανησυχεις καινσλεσυ θα φτασεις τον στοχο σου! Υπομονη μονο θελει και θεληση να υπαρχει πραγμα που βλεπω οτι εχεις!! XD

Senior Member
    Need2loose κούκλα μου πραγματικά δεν έχεις να χάσεις πολλά κιλά και είμαι σίγουρη πως αυτή τι φορα θα τα χάσεις

εγώ δίαιτες άρχισα στα 18 που ήμουν 85 κιλά. αλλα έχανα λίγα έπαιρνα πολλά..μετά έφτασα να χάνω/βάζο 20 "κιλατιποτα" δεν το είχα να χάσω 20. στο τέλος πριν την επέμβαση έκανα με διαιτολόγο από το νοσοκομείο (για να σιγουρευτούν μάλλον πως δεν χάνω με άλλο τρόπο) από atkins μέχρι μια άλλη χωρίς υδατάνθρακες χωρίς όμως λιπαρά πολλά όπως η atkins...e! έχασα 200 gr σε ένα μηνα... άλλος τρόπος δεν υπήρχε για μένα λοιπόν αυτό ήταν σίγουρο.
    για σένα όμως υπάρχει κρατα γερά αυτή τι φορα και με δύναμη στην ψυχή και στο νου θα τα καταφέρεις.

το καταραμένο το άτιμο το δέρμα για την χαλάρωση δεν μπορείς να κανεις πολλά εκτος από γυμναστήριο και εκεί θα βοηθηθείς αρκετά αλλα σε κάποια σημεία του σώματος η χαλάρωση δεν φεύγει (πχ στο εσωτερικό τον μhρών ψhλά στην κοιλια κλπ) για την κυτταρίτιδα μη "σκας"..εγώ είχα συμφοιτήτρια που ήταν 45 κιλά και ήταν γεμάτη κυτταρίτιδα και εγώ τότε που ήμουν 100 κιλά δεν είχα..και συνεχίζω να μην έχω εκτος και αν ζουλίξεις το δέρμα μου η κυτταρίτιδα έχει να κάνει με τι διατροφή και όχι με τα κιλά πολύ νεράκι να πίνεις και θα φύγουν οι τοξίνες από τον οργανισμό σου επίσης βοηθάει στο χάσιμο κιλών η καταλάνωση νερού.

το βασικότερο είναι να είμαστε υγιής e????

Senior Member
    ΟΚ νομίζω εκαλύφθην, συγνώμη αν παρεξηγησα, δε θα παραθέσω αποσπάσματα κι εγώ αλλά το κείμενο αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνείας...

Δε θα απαντησω σε ολα, απλά θα πω στη ninap οτι πρώτον η εμφάνιση δεν αφορά μόνο το πρόσωπο και δεύτερον φυσικά και αλλάζει το πρόσωπο με μερικές δεκάδες περισσότερα ή λιγότερα κιλά.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    εγώ πάντως το πρόσωπό μου πλέον δεν το πολυ-αναγνωρίζω,όσο περίεργο κ αν ακούγεται αυτό,πολλές φορές μπαίνω στο ανσασέρ κ με βλέπω στον καθρέφτη και αναρωτιέμαι αν είχα πάντα αυτά τα χαραχτηριστικά:wow:

Senior Member
    Στο προσωπο φαινεται αμεσως η διαφορα και γενικοτερα στα μερη του σωματος που ειναι πιο λεπτα.
    Στο προσωπο οταν εχανα εκοβα αμεσως γωνιες και μου αρεσε πολύ...Ποσο θαθελα να τις ξαναδω...!!!!!!
    Κοριτσια και αγορια σας θαυμαζω ολους οσους εχετε χασει ποιλλα η λιγα κιλα.Ειστε η δυναμη μου και πανω απολα ο παραδειγματισμός μου :yes:

Senior Member
    είπαμε ....εγώ έπεφτα σε "τερατολαγνους"

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast