Results 31 to 38 of 38
Thread: Πως αλλαζουν τα πραγματα.. -.-
-
03-02-2013, 19:34 #31
Originally posted by Ninap
Need2loose κούκλα μου πραγματικά δεν έχεις να χάσεις πολλά κιλά και είμαι σίγουρη πως αυτή τι φορα θα τα χάσεις
εγώ δίαιτες άρχισα στα 18 που ήμουν 85 κιλά. αλλα έχανα λίγα έπαιρνα πολλά..μετά έφτασα να χάνω/βάζο 20 "κιλατιποτα" δεν το είχα να χάσω 20. στο τέλος πριν την επέμβαση έκανα με διαιτολόγο από το νοσοκομείο (για να σιγουρευτούν μάλλον πως δεν χάνω με άλλο τρόπο) από atkins μέχρι μια άλλη χωρίς υδατάνθρακες χωρίς όμως λιπαρά πολλά όπως η atkins...e! έχασα 200 gr σε ένα μηνα...άλλος τρόπος δεν υπήρχε για μένα λοιπόν αυτό ήταν σίγουρο.
για σένα όμως υπάρχεικρατα γερά αυτή τι φορα και με δύναμη στην ψυχή και στο νου θα τα καταφέρεις.
το καταραμένο το άτιμο το δέρμαγια την χαλάρωση δεν μπορείς να κανεις πολλά εκτος από γυμναστήριο και εκεί θα βοηθηθείς αρκετά αλλα σε κάποια σημεία του σώματος η χαλάρωση δεν φεύγει (πχ στο εσωτερικό τον μhρών ψhλά στην κοιλια κλπ) για την κυτταρίτιδα μη "σκας"..εγώ είχα συμφοιτήτρια που ήταν 45 κιλά και ήταν γεμάτη κυτταρίτιδα και εγώ τότε που ήμουν 100 κιλά δεν είχα..και συνεχίζω να μην έχω εκτος και αν ζουλίξεις το δέρμα μου
η κυτταρίτιδα έχει να κάνει με τι διατροφή και όχι με τα κιλά
πολύ νεράκι να πίνεις και θα φύγουν οι τοξίνες από τον οργανισμό σου επίσης βοηθάει στο χάσιμο κιλών η καταλάνωση νερού.
το βασικότερο είναι να είμαστε υγιής e????
Μ' αρέσει που όπου ψάχνω για την κυτταρίτιδα
λέει προσπαθήστε να κρατήσετε σταθερό το βάρος σας χωρίς up & down :spin::tumble::smilegrin:
Δεν πειράζει, τι να κάνω; πιστεύω πως θα βελτιωθεί κάπως αν καταφέρω να χάσω το βάρος που θέλω και το κρατήσω σταθερό με μια σωστή διατροφή και λίγη κίνηση.
Όσο για το αν θα καταφέρω τον στόχο μου, νιώθω ότι είμαι ήδη εκεί και απορώ όταν βλέπω τη ζυγαριά τόσο ψηλά, δεν συμβαδίζει με το feeling μου! Ποτέ με καμιά δίαιτα δεν ένιωσα καλύτερα και πιο απεξαρτοποιημένη από το φαϊ !!! Είναι θέμα χρόνου ! Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να μη "κλέψω" ούτε μια μέρα, ούτε μια ώρα γιατί πάντα εκεί χάνω το παιχνίδι . Όταν έκοψα το τσιγάρο έμεινα 3 χρόνια μακριά του γιατί ένιωθα ότι ακόμα και 1 μπορούσε να με γυρίσει πίσω. Ήρθε η στιγμή που ένιωσα ότι ακόμη και αν καπνίσω ένα δεν τρέχει τίποτα. 'Ετυχε μέσα στα προηγούμενα χρόνια να καπνίσω σε κάποιες περιπτώσεις ένα και μετά για μήνες να μη το θυμάμαι καν. Έτσι ακριβώς πρέπει να κάνω με το junk food γιατί είναι το μόνο που με εθίζει! Όχι γλυκά , πίτσες και σάντουιτς μέχρι να είμαι σίγουρη ότι ένα μόνο δεν θα με κάνει να κυλήσω όπως τόσες φορές στο παρελθόν.
- 03-02-2013, 20:12 #32
Οκ Φιλιππε ελπιζω να σε καλυψαν οι απαντησεις μας!!
Οχι εγω το προσωπου μιυ δεν μπορουσα παντα να το φανταστω πως θα γινει, ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη για εμενα γιατι και πριν πιστευα οτι ειχα ομορφο προσωπο αλλα οταν το βλεπω πλεον στις φωτο ημουν σαν μια μπαλα με 2 μικρα ματια μυτη στομα!
Τωρα τα ματια μου ειναι πιο μεγαλα, η μυτη πιο μικρη και τα χειλει μου τα ιδια απλα φαινονται μεγαλυτερα γιατι εχει φυγει προσγουλι και πολυ μαγουλο!!!
Ολες γα τα καταφερουμε θα το δειτε αυτο!!!!
17-02-2013, 03:56 #33
Originally posted by need2loose
Προφανώς κάποια αγόρια που δεν σας έδιναν σημασία τώρα σας πλησιάζουν με άλλες διαθέσεις!
Είναι πολύ λογικό να δίνουν σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Οι άνδρες αρχικά πλησιάζουν με ένα στόχο : το σεξ . Δεν είναι κακό έτσι είναι η φύση τους. Αν στην πορεία τους προκύψει έρωτας ο.κ. Είναι λογικό λοιπόν να σας δίνουν σημασία άτομα του άλλου φύλου που παλιότερα δεν ήξεραν καν ότι υπάρχετε. Φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα δεν υπάρχει, οι άνδρες πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους μας βλέπουν ερωτικά. Επιβεβαιωμένο από έρευνες πλέον. Άρα αφού δεν τους τραβούσατε σεξουαλικά για ποιο λόγο να συνάψουν σχέσεις μαζί σας; Και μη με ρωτήσετε τώρα γιατί δεν τους τραβούσατε σεξουαλικά η απάντηση είναι αυτονόητη.
Όσον αφορά τα κορίτσια επίσης είναι λογικό να σας φοβούνται τώρα μια που προηγουμένως ήξεραν ότι δεν είχατε καμιά επιτυχία ή σχεδόν καμιά με το αντίθετο φύλο. Άρα ήσασταν η χοντρούλα φίλη που δεν ήταν επικίνδυνη και τώρα γίνατε μια απειλή. Δυστυχώς το γυναικείο φύλο στο μεγαλύτερο ποσοστό του έτσι λειτουργεί. Πολλές φορές μάλιστα κάποιες κάνουν παρέες με λιγότερο εμφανίσιμες κοπέλες έτσι ώστε να ξεχωρίζουν με διαφορά. Αν είχατε τέτοιες παρέες προφανώς τους χαλάσατε τα σχέδια.
Απολαύστε το! Μπήκατε στο παιχνίδι!:thumbup:
μου συνέβηκε και εμένα όταν άρχισα να χάνω βάρος
μάλιστα γι'αυτό μπήκα στο φόρουμ, ήταν το πρώτο μου μήνυμα, είχα μία φίλη η οποία ξεκίνησε να φοβάται ότι θα της φάω τον γκόμενο, σκεφτόμουν να της πω "ενώ απορώ γιατί τα έχεις μαζί του, γιατί να θελήσω να κάνω κάτι με εδαύτονε?"
τέλος πάντων.
από την άλλη, μόνο επειδή είδαμε ψευτιά από μερικές δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε καχύποπτες, αν και είναι εύκολο ...
να δεις θα την συνηθίσεις την εικόνα σου, τη νέα σου ζωή (να περπατάς δίπλα στην παρέα και όχι να τρέχεις λαχανιασμένη από πίσω), και μάλιστα μπαίνεις σε μια νέα ζωή σοφότερη!!! Α+
Αυτό με τους άντρες όμως... ειμαι καχύποπτη, έτσι και με πλησιάσει κάποιος αναρωτιέμαι "αν με συναντούσε προ 2 ετών θα μου ζήταγε να βγούμε?", δυστυχώς μόνο σε εξαιρέσεις η απάντηση θα ήταν "ναι". Αλλά όπως λέει και μια φίλη μου "το "αν" το φύτεψαν και δεν φύτρωσε". Πάντως είναι περίεργο πως αλλάζει το πως σε βλέπουν οι άλλοι, τώρα γνώρισα κάποιον και υπήρχε ενδιαφέρον και φλερτάκι (έως ότου έμαθα ότι είναι δεσμευμένος, μετά μου ψόφησε :yes: ) και σε άσχετη στιγμή λέω ότι πρέπει να αγοράσω ένα παντελόνι γιατί τώρα με 20 κιλά λιγότερα το περσινό τζιν πλέει, το είπα χωρίς να σκεφτώ ότι με γνώρισε τώρα και δεν ξέρει ποια είμαι και πως ήμουν, αυτός σοκαρίστηκε και μετά με κοίταζε σκεπτικός... αναρωτιέμαι τι σκεφτόταν. Φυσικά και δεν είδε την ρετσινιά της χοντρής που νομίζω ότι οι άλλοι το βλέπουν.
Αμ δε, τελικά μόνο εμείς νομίζουμε ότι το βλέπουν.
Η πλειοψηφία των συγγενών χάρηκε, ειδικά μια θεία μου χάρηκε πολύ (της έχω αδυναμία) και αμέσως μετά που πέταξε ότι είμαι μια χαρά για να αποκατασταθώ τώρα (γιατί πριν τα κιλά ήταν πρόβλημα...)
Το πιθανότερο είναι να σοκαριστούν και να χαρούν, ή μονο να σοκαριστούν, πιθανολογώ.
Η μόνη αντίδραση από συγγενή που με είχε πειράξει είναι το "Έμεινες η μισή, πρέπει να μου πεις πως!!!" και μετά ψιθυριστά "βρήκες γκόμενο ε?? πες μου την αλήθεια βρήκες γκόμενο???" Μόνο αν έχεις σχέση πρέπει να αδυνατίσεις? Τι αρρωστημένη λογική και αυτή... η συγκεκριμένη παλεύει με τα κιλά της για χρόνια.
24-02-2013, 22:23 #34
Χαχαχαχα ναι Otiosa μου πες της βρηκα γκομενο το βρηκες!!! Χαχαχαχα
Εχω συνηθισει τον εαυρο μου, δεν ξερω και οι κολλητοι μου μου λενε ειναι λες και ηρουν παντα σε αυτα τα κιλα, λες και δεν υπηρξες ποτε στα 160..
Νιωθω πραγματικα ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ που πλεον δεν με νιαζουν οι καρεκλες στις καφετερειες και στα αεροπλανα.. Τωρα τα Χριστουγεννα ηταν η πρωτη φορα μετα απο 6 χρονια που δεν χρειαστηκα εξτρα ζωνακι για την θεση και το τραπεζακι επεσε μπροστα μου λες και ηταν κατι το απολυτως φυσιολογικο, παλαιοτερα σταματουσε στο στομαχι μου!! Χαχαχα
Εκατσα ακομα και σε πλαστικη καρεκλα που ηταν ο φοβος μου διοτι στη 3η λυκειου σε σπιτι φιλης εσπασα 2 καρεκλες ενω καθομουνα, την ιδια μερα!! Και απο τοτε δεν ειχα ξανακατσει!!!
Ναι σιγουρα αρκετες φορες οταν ειμαι μονη μου σκεφτομαι τωρα αυτος 10 μηνες πριν ουτε να με φτυσει σαν κοπελα!!! Αλλα εκεινη την στιγμη δεν το σκεφτομαι καθολου.. Μονο σε περιπτωσεις που δειχνουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΛΟ για να κανουν παρεα μαζι μου και σκεφτομαι οκ παλαιοτερα σιγουρα δεν θα το εκαναν και ειναι κριμα..
Οταν ειδικα σε θεωρουν απο τα "κουλ" ατομα πλεον και θελουν ολοι να ειναι γυρω σου αλλα αν δουν καποιο με παραπανω κιλα σχολιαζουν (εγινε 2 φορες μονο αυτο!!) και τους βαζω στη θεση τους ομως τοτε!!!
24-02-2013, 22:24 #35
Ειναι πολυ δυσκολο καποιος που δεν εχει υπαρξει παχουλος να καταλαβει την ψυχοσυνθεση μας και το ποσο κακος ειναι ο κοσμος απεναντι μας!
24-02-2013, 23:19 #36
Είναι απλά γαϊδουριά, σιγά το δύσκολο να καταλάβει. Μπορεί κάποιος να μην υπήρξε παχύς ποτέ αλλά σίγουρα κάποτε υπήρξε κάτι ή ένιωσε κάπως. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Αν και πραγματικά πιστεύω οτι η συντριπτική πλειοψηφία δε δίνει βάση ιδιαίτερη και ο κόσμος δε κάνει διακρίσεις, είναι κακός με όλους και οχι αποκλειστικά με τους χοντρούς.
25-02-2013, 10:00 #37
εμένα πάντως μια ζωή να αδυνατίσω μου λέγαν όλοι.ακόμα και όταν ήμουν 55 κιλά.
τώρα που είμαι κοντά 80 κανείς δν τολμά να αναφερθεί στο βάρος μου αλλά δν μου κάνουν κ κοπλιμέντα πια ,μάλλον γιατί έγώ έχω γίνει πιο ταπεινό χαμομηλάκι.
πως γίνεται στα 55 να σου λένε χάσε κανα δίκιλο και στα 80 τίποτα, απορώ.
η ίδια μου η μάνα ήταν πολύ περισσότερο επίμονη τότε. τώρα απλά θα πει καμιά κουβέντα έτσι από ανησυχία περισσότερο.
ο κόσμος είναι ζηλιάρικος και δήθεν.
αυτό με τις αδύνατες που σου την λένε άμα χάσεις κανά κιλό γιατί ανησυχούν μήπως μείνεις μισή είναι γελοίο γελοίο ΓΕΛΟΙΟ
τώρα δν μου συμβαίνει αυτό γιατί δν χάνω κιλά.
αλλά μου συμβαίνει ένα παρόμοιο.κοπέλες που το μαλλί τους το έχουν στην πένα ακόμα και αν πάνε να πετάξουν τα σκουπίδια,και βαμμένες και περιποιημένες πάντα, μόλις με δουν περιποιημένη και με φτιαγμένο μαλλί κατευθείαν επίθεση!"καλά που θα πας και βάφτηκες έτσι,και ίσιωσες και μαλλί?" "γιατί έβαλες τακούνι, σιγά που θα πάμε!" κτλ κτλ!
26-02-2013, 02:33 #38
Φιλιππε εχεις απολυτο δικαιο! Και δεν το καταλαβαινω αληθεια!! Οντως δεν εχει σχεση αν ησουν ποτε παχουλος η οχι για να εισαι γαιδουρι!!!!
Μια ζωη την εχουμε γιατι να ειναι μεσα στην κακια και στη ζηλια? Απλα δεν το καταλαβαινω..
bouliana το εχω παρατηρησει και εγω αυτοοο!!! Ισως θεωρουν οτι μια παχουλη κοπελα δεν πρεπει να βαφεται διοτι οτι και να κανει ΑΣΧΗΜΗ παραμενει!! Το εχω ακουσει και αυτο!! -.-
Οχι για εμενα, γενικα σε συζητηση.. Κατι που ειναι τραγικο..
Αντι να χαιρομαστε αυτα που εχουμε και να νιωθουμε ευλογημενοι καθομαστε και βλεπουμε τι κανει και τι δεν κανει ο διπλα!! Get a life!! :dork:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση