Results 166 to 180 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
13-02-2013, 19:22 #166
Originally posted by fata_morgana
Όχι καλέ για χθες ήταν.Χθες το πέτυχα.Σήμερα όμως έφαγα :smirk:
τα μπέρδεψα τελείως! :starhit::starhit::starhit:
- 13-02-2013, 19:36 #167
Originally posted by need2loose
need2loose
09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
Οι στόχοι μου: 12/02/13
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο! (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
Coca cola κομμένη. Μπορώ να πίνω μέχρι 2 μισόλιτρα το μήνα, ΑΝ βγω έξω για φαγητό ή ποτό
Θα προσπαθήσω να πίνω τουλάχιστον 2 ποτήρια πράσινο τσάι καθημερινά ( αντί για coca cola)
Θα αυξήσω οπωσδήποτε την ημερησία κατανάλωση λαχανικών! Ξεκινώντας από σήμερα!
ton76
10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
aiglh!
10-02-13 ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο ως το τέλος του μήνα !!
helena73
10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
koritsaki
θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη
fata_morgana
10-02-13Λοιπόν απόψε ο στόχος μου είναι να μη φάω κάτι που δεν επιτρέπει η Άτκινς και να μη ξεφύγω.Και να μη πιώ άλλη κόκα κόλα λάητ. :thumbup:
12-02-13Σήμερα θα βάλω να μη πιω ούτε σήμερα.Και να αντισταθώ στο ταχίνι με ζαχαρίνη.Να μη φάω τίποτα γλυκό δηλαδή :thumbup:
13-02-2013, 20:06 #168
Originally posted by helena73
γεια σας,,αυριο θα βγουμε αλλα ετοιμαζομαι για δεσμευσεις,,,,λοιπον,,απο τις 16 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!
Καλά να περάσεις! Σε περιμένω να κατηφορίσουμε μαζί!:thumbup:
13-02-2013, 20:17 #169
αααχχχ need μου! τοσα κιλα ημουν πριν τα χριστουγεννα!!!! τωρα ειμαι 85 αλλα δεν εχω αλλαξει το τικερακι για συναισθηματικους λογους!
αντε παμε για 5! να δω το 7 και τι στον κοσμο παναγια μου!!!
σημερα δεν μπορεσα να τηρησω 100% το στοχο γιατι μολις πηγα στη δουκεια η υπαληλος μου ειχε ηδη ετοιμο τον καφε με μια κουταλια ζαχαρηα και γαλα και μου τον προσφερε τοσο γλυκα που δεν ηθελα να παω να τον χυσω και να φτιαξω τσαι. την υπολοιπη μερα συνεχισα με τσαι.
θα ακολουθησω τη διατροφη του slimming world αν εχεις ακουστα που μοιαζει λιγο με τις τριαδες που κανουν καποια κοριτσια.
οποτε μαλλον η επομενη δεσμευση μου θα ειναι να παω το σαββατο να γραφτω.
αλλα μην την καταχωρεις ακομα γιατι δεν την εχω παρει αποφαση!!!
13-02-2013, 20:29 #170
ναι για 2 μηνες...
13-02-2013, 21:28 #171
Originally posted by koritsaki
αααχχχ need μου! τοσα κιλα ημουν πριν τα χριστουγεννα!!!! τωρα ειμαι 85 αλλα δεν εχω αλλαξει το τικερακι για συναισθηματικους λογους!
αντε παμε για 5! να δω το 7 και τι στον κοσμο παναγια μου!!!
σημερα δεν μπορεσα να τηρησω 100% το στοχο γιατι μολις πηγα στη δουκεια η υπαληλος μου ειχε ηδη ετοιμο τον καφε με μια κουταλια ζαχαρηα και γαλα και μου τον προσφερε τοσο γλυκα που δεν ηθελα να παω να τον χυσω και να φτιαξω τσαι. την υπολοιπη μερα συνεχισα με τσαι.
θα ακολουθησω τη διατροφη του slimming world αν εχεις ακουστα που μοιαζει λιγο με τις τριαδες που κανουν καποια κοριτσια.
οποτε μαλλον η επομενη δεσμευση μου θα ειναι να παω το σαββατο να γραφτω.
αλλα μην την καταχωρεις ακομα γιατι δεν την εχω παρει αποφαση!!!
Τη διατροφή του slimming world δεν την ξέρω. Θα ρίξω μια ματιά, να μάθω!
13-02-2013, 21:29 #172
need2loose
09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
Οι στόχοι μου: 12/02/13
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο! (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
Coca cola κομμένη. Μπορώ να πίνω μέχρι 2 μισόλιτρα το μήνα, ΑΝ βγω έξω για φαγητό ή ποτό
Θα προσπαθήσω να πίνω τουλάχιστον 2 ποτήρια πράσινο τσάι καθημερινά ( αντί για coca cola)
Θα αυξήσω οπωσδήποτε την ημερησία κατανάλωση λαχανικών! Ξεκινώντας από σήμερα!
ton76
10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
aiglh!
10-02-13 ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο ως το τέλος του μήνα !!
helena73
10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!
koritsaki
θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη
fata_morgana
10-02-13Λοιπόν απόψε ο στόχος μου είναι να μη φάω κάτι που δεν επιτρέπει η Άτκινς και να μη ξεφύγω.Και να μη πιώ άλλη κόκα κόλα λάητ. :thumbup:
12-02-13Σήμερα θα βάλω να μη πιω ούτε σήμερα.Και να αντισταθώ στο ταχίνι με ζαχαρίνη.Να μη φάω τίποτα γλυκό δηλαδή :thumbup:
13-02-2013, 22:06 #173
χαιρομαι που βλεπω τι εχω υποσχεθει..
14-02-2013, 01:09 #174
δεσμευομαι
1) αυριο πεμπτη να κατσω να φτιαξω δαιτολογιο εβδομαδας η 2 βδομαδων
2) μεθαυριο παρασκευη να παω να ψωνισω τα απραιτητα απο σουπερ μαρκετ
3) παραμεθαυριο σαββατο να παω στη συνεδρια του slimming world
14-02-2013, 01:42 #175
δεσμευομαι
1) αυριο πεμπτη να κατσω να φτιαξω δαιτολογιο εβδομαδας η 2 βδομαδων
2) μεθαυριο παρασκευη να παω να ψωνισω τα απραιτητα απο σουπερ μαρκετ
3) παραμεθαυριο σαββατο να παω στη συνεδρια του slimming world
14-02-2013, 01:53 #176
οχι δεν σου δινουν διαιτολογιο. σου δινουν καποιες οδηγιες που πρεπει να ακολουθεις. το οποιο με βολευει γιατι νιωθω πιο ελευθερη.
απλα ειναι απο τα λιγα που δεν εχω δοκιμασει και ειπα να το δοκιμασω κι αυτο...
πριν τις γιορτες ειχα παει 3 βδομαδες και ειχα χασει κανα 4-5 κιλακια.
τα οποια μετα τα χριστουγεννα να τα παλι!!!!
14-02-2013, 02:18 #177
οχι δεν σου δινουν διαιτολογιο. σου δινουν καποιες οδηγιες που πρεπει να ακολουθεις. το οποιο με βολευει γιατι νιωθω πιο ελευθερη.
απλα ειναι απο τα λιγα που δεν εχω δοκιμασει και ειπα να το δοκιμασω κι αυτο...
πριν τις γιορτες ειχα παει 3 βδομαδες και ειχα χασει κανα 4-5 κιλακια.
τα οποια μετα τα χριστουγεννα να τα παλι!!!!
Το ότι έχει ελεύθερο πρόγραμμα είναι ωραίο. Σου δίνουν γενικές οδηγίες και μετά παρακολουθούν την πορεία σου και προσαρμόζουν ανάλογα τις οδηγίες;
4-5 κιλάκια σε 3 εβδομάδες δεν είναι καθόλου άσχημα!!! Μια χαρά!!!
Πόσο αποφασισμένη νιώθεις; Είσαι έτοιμη να τελειώνεις με αυτό που σε απασχολεί τόσο καιρό;
14-02-2013, 08:03 #178
Καλημερα κοριτσια!!!! (κ αγορια ???) Ο στοχος καλα παει. Γυμναστικη κανω /διατροφη οχι εχω λυσσαξει λογω του οτι περιμενω περιοδο. Κ αυτο το μηνα εχω πολυυυυ κατακρατηση εξαψεις πολυ πονεμενο στηθος κ γενικα ολα στο μαξιμοθ !!εχω 2 απο τα 3 παιδια αρρωστα δε κοιμομαστε κ καλα γενικως για να μη σας πρηζω δυσκολευτηκα 2-3 μερες!! Ελπιζω μη τα
παρατησω δωστε μου κουραγιο pleaseeeeeeeeeeeee!!!! Μαγδα μου απο Πειραια ειμαι:barfy:
14-02-2013, 08:18 #179
Δεν τα παρατας και το ξερεις.Τα παιδακια θα γινουν καλα, θα σουρθει περιοδος και θα τελειωνεις με τις εξαψεις και τις κατακρατησεις.Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗΗΗΗΗΗ.Αν αυτη η λεξη χρησιμοποιείται καθε φορα που μας έρχεται να τα βροντήξουμε ολα, τοτε θα ειχαμε στο χερι το 50% της επιτυχιας!!!!!!
Εχεις δυναμη, εχεις θεληση-το εχεις αποδειξει στο περελθον- αγαπη απο τους γύρω σου έχεις, και ολα θα πανε καλα!!!!!!!
Λοιπον τα δικα μου τωρα.
Ο μικρο μου 2 βδομαδες σπιτι -τον εχω παντρευτεί...- κλειστο το σχολειο του και κατεβαζω κα@#$%^%^λια!!!!!!!!!!!!!!!!!!:flaming::grind :nline:...(δεν βρισκω αλλο εξοργισμένο ανθρωπάκι...αμα βρειτε βαλτε το...)
Εχθες ηρθες μια κυρια να με δειξει το Thermomix το οποιο παρεμπιπτόντως το ξερω αλλα ηθελα να δω αν πραγματικα το εχω αναγκη... Πολλες ωρες, πολλα πραγματα εφτιαξε...πολλα πραγματα ειδα...τιποτα δεν εφαγα!!!!!!!!Μαρεσει αυτη η πειθαρχεία που δείχνω αυτο τον καιρο.Με τρομάζει ομως ποσο θα κρατήσει!!!!
Το μονο που εφαγα απαυτα που εφτιαξε ηταν μαγιονεζα σπιτικη με ψαρι φρεσκο του αντρα μου που το εκανα στον ατμο και στα παιδια ψαροσουπα.
Μετα πηγαμε και καναμε ενα σορπραιζ παρτυ του 30λεπτου σε μια φιλη μας για τα γεννεθλια, της εφτιαξα τουρτα, την εβλεπα να την κοβουνε και για να μην προκαλεσω και τους αλλους και εμενα εφαγα ενα κουταλακι μονο, για να δω πιο πολύ τα μειονεκτηματα της κατασκευης μου...
Απολογισμός:
114,7 ...και προχωρω.Να βαζω τικερ δεν πολύ μπορω οποτε θα σας τα γραφω ετσι!!!!!!!!!!
Καλημεραααααααααααααααααα ααααααααααααααααα
Αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!!!!
14-02-2013, 08:36 #180
ασχετο με το τοπικ βεβαια αλλα ..... Μαρια το THERMOMIX δεν ειναι σαν το ρομποτακι??
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....