To group της επιτυχίας! 2013 - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 81 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast
Results 181 to 195 of 1201
    Senior Member
    Σου απάντησα αλλιως για να μην σκατώσω το θεμα!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Καλημερα κοριτσια!!!! (κ αγορια ???) Ο στοχος καλα παει. Γυμναστικη κανω /διατροφη οχι εχω λυσσαξει λογω του οτι περιμενω περιοδο. Κ αυτο το μηνα εχω πολυυυυ κατακρατηση εξαψεις πολυ πονεμενο στηθος κ γενικα ολα στο μαξιμοθ !!εχω 2 απο τα 3 παιδια αρρωστα δε κοιμομαστε κ καλα γενικως για να μη σας πρηζω δυσκολευτηκα 2-3 μερες!! Ελπιζω μη τα
    παρατησω δωστε μου κουραγιο pleaseeeeeeeeeeeee!!!! Μαγδα μου απο Πειραια ειμαι:barfy:

Κουράγιο με τα αρρωστούλια σου! Όλα μαζί σου πέσαν!
    Μόλις περάσουν όλα θα συνεχίσεις διατροφή, μόνο κρατήσου για λίγες ημέρες μέχρι να στρώσουν τα πράγματα! Φάε ότι ποθείς αλλά όχι σε τρελές ποσότητες. Τα αρρωστούλια σου θα γίνουν καλά, το προεμμηνορρυσιακό σου σύνδρομο θα φύγει και εμείς θα συνεχίσουμε πιο δυναμικά!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Δεν τα παρατας και το ξερεις.Τα παιδακια θα γινουν καλα, θα σουρθει περιοδος και θα τελειωνεις με τις εξαψεις και τις κατακρατησεις.Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗΗΗΗΗΗ.Αν αυτη η λεξη χρησιμοποιείται καθε φορα που μας έρχεται να τα βροντήξουμε ολα, τοτε θα ειχαμε στο χερι το 50% της επιτυχιας!!!!!!
    Εχεις δυναμη, εχεις θεληση-το εχεις αποδειξει στο περελθον- αγαπη απο τους γύρω σου έχεις, και ολα θα πανε καλα!!!!!!!

Λοιπον τα δικα μου τωρα.
    Ο μικρο μου 2 βδομαδες σπιτι -τον εχω παντρευτεί...- κλειστο το σχολειο του και κατεβαζω κα@#$%^%^λια!!!!!!!!!!!!!!!!!!:flaming::grind :nline:...(δεν βρισκω αλλο εξοργισμένο ανθρωπάκι...αμα βρειτε βαλτε το...)
    Εχθες ηρθες μια κυρια να με δειξει το Thermomix το οποιο παρεμπιπτόντως το ξερω αλλα ηθελα να δω αν πραγματικα το εχω αναγκη... Πολλες ωρες, πολλα πραγματα εφτιαξε...πολλα πραγματα ειδα...τιποτα δεν εφαγα!!!!!!!!Μαρεσει αυτη η πειθαρχεία που δείχνω αυτο τον καιρο.Με τρομάζει ομως ποσο θα κρατήσει!!!!

Το μονο που εφαγα απαυτα που εφτιαξε ηταν μαγιονεζα σπιτικη με ψαρι φρεσκο του αντρα μου που το εκανα στον ατμο και στα παιδια ψαροσουπα.
    Μετα πηγαμε και καναμε ενα σορπραιζ παρτυ του 30λεπτου σε μια φιλη μας για τα γεννεθλια, της εφτιαξα τουρτα, την εβλεπα να την κοβουνε και για να μην προκαλεσω και τους αλλους και εμενα εφαγα ενα κουταλακι μονο, για να δω πιο πολύ τα μειονεκτηματα της κατασκευης μου...

Απολογισμός:
    114,7 ...και προχωρω.Να βαζω τικερ δεν πολύ μπορω οποτε θα σας τα γραφω ετσι!!!!!!!!!!
    Καλημεραααααααααααααααααα ααααααααααααααααα

Αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!!!!

marimari τι θα γίνει με το σχολείο σας; Δεν το έχουν σκοπό να ανοίξει; Γιατί τέτοιο πράγμα;
    Δεν είναι θεϊκό να μπορείς να κρατηθείς τόσο πολύ, υποβάλοντας τη μισή δύναμη απ' όση χρειάζονταν στο παρελθόν; Απαγορεύεται καν να σκέφτεσαι πόσο θα κρατήσει! Θα κρατήσει όσο χρειαστεί! Όσο προχωράμε παρακάτω θα δυναμώνει! Θα ξεχάσουμε τις γεύσεις που μας ξεμυάλιζαν, σταδιακά θα θολώσει η ανάμνηση. Αρκεί να μην την ανακαλούμε συχνά!
    Εγώ έχω ένα άλλο θέμα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ! Δεν έχω πλέον καμιά όρεξη να φάω αυτά που μπορώ. Δεν πεινάω και σχεδόν ποτέ! Πρώτη φορά στη ζωή μου εύχομαι να μπορούσα να μην έτρωγα για ένα διάστημα να τελειώνω! Εχθές πάλι δεν κατάφερα να ανεβάσω τις θερμίδες μου εκεί που πρέπει! Είμαι και πολύ ανάποδος άνθρωπος όμως! Την μαγιονέζα την είχα σκίσει όσο δεν έκανα δίαιτα, τώρα που επιτρέπεται , με το ζόρι την χρησιμοποιώ! Εχεις βρει κάτι που να το τρως ευχάριστα; Δώσε καμιά ιδέα μπας και μου ανοίξει η όρεξη!
    Πήρα γύρο προχθές και μου ερχόταν να ξερ@σω καθώς έτρωγα. Που τον γύρο και τα συναφή τα είχα σκίσει πριν να ξεκινήσω δίαιτα. Ακόμη και η σκέψη να φάω το topping της πίτσας που επιτρέπεται δεν με ενθουσιάζει. Γενικά δεν επιτρέπω το μυαλό μου να σκεφτεί προς τη μεριά των "απαγορευμένων" τροφών και έτσι δεν ξέρω αν θα λαχταρούσα κάτι άλλο. Ούτε θέλω να μάθω!
    Λειτουργώ σαν να μην υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο για φαϊ πέρα από αυτά που μπορώ να τρώω. Τώρα καταλαβαίνω αυτούς που δεν έχουν θέμα με τα κιλά τους! Αν νιώθουν έτσι σχεδόν για όλα τα φαγητά, πόσο να υπερβάλουν;

Senior Member
    Ναι εχεις δικιο και αρχιζω να σε καταλαβαινω.
    Εμενα σαυτη την διαιτα μεχει βολεψει οτι δεν μου βαζεις περιορισμους του στυλ, 1 φετα ψωμι.Εγω θα ετρωγα 2 απο αντιδραση...ή ενα πιατακι σπανακορυζο...με ρωτας ρε φιλε αν χωρατασα;;;
    Κοιτα και μονο οτι μου λεει φαε οσο θες-σχετικο και αυτο- τρωω τελικα οσο σε μια διαιτα.
    Εχω φτιαξει ενα παξιμαδι απο πιτουρο βρωμης και πιτουρο σταριου και τρωω μια φετα το πρωι επειδη δεν μπορω να φαω τιποτε αλλο.
    Φρικασε εχεις φτιαξει;
    Μελιτζανες και κολοκυθακια ψητα σε ροδελες στον φουρνο σαν σαλατα με λαδι και μπαλσαμικο, εχεις φτιαξει;;;

Οσων αφορά την εγκράτεια αισθανομαι ελαφρως σαν να ξυπναω απο ναρκωση που αρχιζεις να αντιλαμβανεσαι τα παντα αλλα δεν εχεις και πολύ ορεξη ναντιδρασεις.:yes:

Senior Member
    το ψωμι απο πιτουρο βρωμης/σταριου πως το φτιαχνεις??? για πες συνταγη

Senior Member
    Ναι εχεις δικιο και αρχιζω να σε καταλαβαινω.
    Εμενα σαυτη την διαιτα μεχει βολεψει οτι δεν μου βαζεις περιορισμους του στυλ, 1 φετα ψωμι.Εγω θα ετρωγα 2 απο αντιδραση...ή ενα πιατακι σπανακορυζο...με ρωτας ρε φιλε αν χωρατασα;;;
    Κοιτα και μονο οτι μου λεει φαε οσο θες-σχετικο και αυτο- τρωω τελικα οσο σε μια διαιτα.
    Εχω φτιαξει ενα παξιμαδι απο πιτουρο βρωμης και πιτουρο σταριου και τρωω μια φετα το πρωι επειδη δεν μπορω να φαω τιποτε αλλο.
    Φρικασε εχεις φτιαξει;
    Μελιτζανες και κολοκυθακια ψητα σε ροδελες στον φουρνο σαν σαλατα με λαδι και μπαλσαμικο, εχεις φτιαξει;;;

Οσων αφορά την εγκράτεια αισθανομαι ελαφρως σαν να ξυπναω απο ναρκωση που αρχιζεις να αντιλαμβανεσαι τα παντα αλλα δεν εχεις και πολύ ορεξη ναντιδρασεις.:yes:
    Έχω κάνει πράσα με χοιρινό αυγολέμονο και χοιρινό με λάχανο από μαγειρευτά. Προχθές έκανα κόκκινες και πράσινες πιπεριές ψητές στον φούρνο, τις έβγαλα τη φλούδα και μετά έριξα λαδάκι και λίγο ξύδι. Ενώ νόμιζα ότι θα μου αρέσουν στο τέλος έφαγα μια πιρουνιά και τις παράτησα!
    Τώρα που το σκέφτομαι σε κοκκινιστό μοσχαράκι με μελιτζάνα στο πήλινο με τυρί λιωμένο δεν θα έλεγα όχι! Το βάζω στα προσεχώς! Σήμερα θα φάω ψάρι που έχω πολύ καιρό να φάω!
    Αυτά τα παξιμάδια που λες σε πόσους υδατάνθρακες τα υπολογίζεις περίπου;
    Σκέφτηκα πως αν δεν χάσω 3,7-4 κιλά αυτόν τον μήνα θα τη τροποποιήσω λιγάκι μια που για κάτω από αυτή την απώλεια δεν αξίζει να τρώω τόσο αυστηρά! Θα βάλω μικρές ποσότητες οσπρίων και ίσως κανένα φρούτο που και που αν και δεν τρελένομαι. Θα το τεστάρω για ένα μήνα και θα δω πως πάει.

Senior Member
    Δεν εχει συνταγη.Ανακατευεις ιση ποσοτητα πιτουρο βρωμης, ιση ποσοτητα πιτουρο σταριου τα περναω να γινουν σκονη στο μπλενετερ, μαζι περνάω και τον λιναροσπορο, γιατι θελει μπλεντερ αυτος για να σου δωσει τα καλα του, λιγο νερο, λιγο λαδι ελιας, μια μαγια λιγο αλατι , τα φερνω εναν γυρο γιατι αυτο το πραγμα δεν πλαθεται και το στρωνω σε λαδοκολα σαν μπισκοτο.Ριχνω απο πανω λιγους λιοσπορους και παπαρουνοσπορο και το ψηνω.Αυτο ολο.Υπολογιζω οτι τρωω ενα κρακερακι μεγεθους κριμ κρακερ καθε μερα μονο το πρωι.Εχει πολλλλλλες ινες-βασικα μονο ινες ειναι- και οσους υδατανθρακες και ναχει δεν με νοιαζει γιατι δεν θα τρελαθω κιολας...Δεν πρεπει ναχει πολλους.Ααααα μετα βαζω παλω λιγο μελι.Αυτοοοο!!!!!!!!!!!

Αν σαρεσει η μελιτζανα βαλτην στον φουρνο ροδελες.Εγω παθαινω πλακα.Τρωω μερικα ντοματινια μαζι με γαλοπουλα και τυρι για βραδυ και τελος...1 πιατο μεσημεριανο και αν φαω μερικα ψητα λαχανικα κατα τις 4-5.Αυτο ολο.

Senior Member
    γεια σας φιλαρακια!!!!πιστή στις υποσχεσεις μου,ξεκινησα σημερα,ευχομαι να μην κανω βλακεια,θελω ως το πασχα να εχω χασει τα περισσοτερα κιλα που θελω,,,

Senior Member
    Originally posted by helena73
    γεια σας φιλαρακια!!!!πιστή στις υποσχεσεις μου,ξεκινησα σημερα,ευχομαι να μην κανω βλακεια,θελω ως το πασχα να εχω χασει τα περισσοτερα κιλα που θελω,,,

Καλώς την! Καλή επιτυχία!:thumbup:

Senior Member
    ευχαριστω!!!!!!!!ειμαι περιεργη να δω πως θα παει!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by helena73
    ευχαριστω!!!!!!!!ειμαι περιεργη να δω πως θα παει!!!!!!!!!
    Έχει ενδιαφέρον το πείραμα σου, είπες θα κάνεις Ατκινς + Φρούτα;

Senior Member
    Να ερθω κι εγω στην παρεα σας;
    Καταρχην συγχαρητηρια σε ολους για τους στοχους που θετετε και πολυ περισσοτερο που τους ακολουθειτε η ακομη κι αν δεν τους ακολουθειτε, δεν το βαζετε κατω.
    Ο μακροπροθεσμος στοχος μου θα ειναι μεχρι το Πασχα να χασω τα 5 κιλα που πηρα απο τον Οκτωβρη που σταματησα τη διατροφη που εκανα και επεσα σε υπερβολες. Μετά από αυτό θα ήθελα να χάσω άλλα 6 κιλά κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου. Αλλα αρκετα με τα μεγαλεπιβολα σχεδια!
    1ος μου στοχος ειναι να μην κανω υπερφαγικο μεσα στην εβδομαδα που ακολουθει και να αρχισω χαλαρα ασκησεις με βαρη (αλλα πολυ χαλαρα-τυπου 3 σετ των 10 επαναληψεων σε καθε χερι 3 φορες την εβδομαδα).
    Αυτα!!!

Senior Member
    Kalh επιτυχιαααααααααααα!!!!!!!!!

Senior Member
    Kalh επιτυχιαααααααααααα!!!!!!!!!
    ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω

Senior Member
    Αχχχχ παιδια.Δεν βλεπω απο τα κλαματα...απο τα δακρυα....εχω να γελασω ετσι στην ζωη μου πολύυυυυυ καιρο...Ελιωσα στα γελια....Αφου ηρθαν τα παιδια απο μεσα τρομαγμενα...μακουσε ο πρωτος (μενω στον 7ο...)
    Αξιζει να το διαβασετε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.blog&id=22106

Page 13 of 81 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast