To group της επιτυχίας! 2013 - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 81 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 196 to 210 of 1201
    Senior Member
    ναι ατκινς με την ενοια πρωτεινη με σαλατα,δεν θα φαω τηγανητα που επιτρεπει η ατκινς και οσο γινεται πιο πολυ κοτοπουλο και ψαρι και φρουτα που με κρατανε και ευκολασαν σνακ...

Senior Member
    Originally posted by helena73
    ναι ατκινς με την ενοια πρωτεινη με σαλατα,δεν θα φαω τηγανητα που επιτρεπει η ατκινς και οσο γινεται πιο πολυ κοτοπουλο και ψαρι και φρουτα που με κρατανε και ευκολασαν σνακ...

Σίγουρα θα πάει καλά!!!! Δεν υπάρχει αμφιβολία!

Senior Member
    Originally posted by anastasia__
    Να ερθω κι εγω στην παρεα σας;
    Καταρχην συγχαρητηρια σε ολους για τους στοχους που θετετε και πολυ περισσοτερο που τους ακολουθειτε η ακομη κι αν δεν τους ακολουθειτε, δεν το βαζετε κατω.
    Ο μακροπροθεσμος στοχος μου θα ειναι μεχρι το Πασχα να χασω τα 5 κιλα που πηρα απο τον Οκτωβρη που σταματησα τη διατροφη που εκανα και επεσα σε υπερβολες. Μετά από αυτό θα ήθελα να χάσω άλλα 6 κιλά κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου. Αλλα αρκετα με τα μεγαλεπιβολα σχεδια!
    1ος μου στοχος ειναι να μην κανω υπερφαγικο μεσα στην εβδομαδα που ακολουθει και να αρχισω χαλαρα ασκησεις με βαρη (αλλα πολυ χαλαρα-τυπου 3 σετ των 10 επαναληψεων σε καθε χερι 3 φορες την εβδομαδα).
    Αυτα!!!
    Καλώς την Αναστασία μας!
    Να το βάλω δλδ;
    16-02-13 anastasia__ κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
    για γυμναστική να το γράψω;

Senior Member
    Βαλτο need2loose και ο θεος βοηθος! Ηδη εκανα ενα 3 σετακια βαρη σημερα, οποτε αλλα 2 ως το σαββατο.

Senior Member
    Originally posted by need2loose

need2loose
    09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
    Οι στόχοι μου: 12/02/13
    Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο! (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    Coca cola κομμένη. Μπορώ να πίνω μέχρι 2 μισόλιτρα το μήνα, ΑΝ βγω έξω για φαγητό ή ποτό
    Θα προσπαθήσω να πίνω τουλάχιστον 2 ποτήρια πράσινο τσάι καθημερινά ( αντί για coca cola)
    Θα αυξήσω οπωσδήποτε την ημερησία κατανάλωση λαχανικών! Ξεκινώντας από σήμερα!

ton76
    10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!

aiglh!
    10-02-13 ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο ως το τέλος του μήνα !!

helena73
    10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!

koritsaki
    θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
    11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη

anastasia__
    16-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα

Senior Member
    Αίγλη Αίγλη που είσαι; Άραγε πως τα πας;

Senior Member
    λοιπόν να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

Senior Member
    Γειά σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςς έχω στόχο! Εχωδίαιτα! Εχω όραμα! Με θέλετε για μια βδομάδα μαζί σας??????? Ναι βρήκα δίαιτα σας λέω! Δεσμεύομαι ότι για 1 βδομάδα θα ακολουθήσω κατά γράμμα αυτή τη διατροφή http://www.eatingdisorders.gr/forum/...tion=printable και κάθε μέρα που περνάει θα δίνω το παρόν να ενημερώνω τί και πώς έκανα! Μόνο 7 μέρες θέλω να τη δοκιμάσω!!!!!!! Σας φιλώ:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    καλη επιτυχια με τους στοχους σας!
    αντε να βαλω κι εγω εναν,αν και οσους στοχους βαζω,πεφτω εξω!!!-οσον αφορα στο χασιμο κιλων εννοω

λοιπον ετσι οπως παω φανταζομαι στο τελος του μηνα θα εχω χασει γυρω στα 2 κιλα
    οποτε στις 1 του μαρτη εχω στοχο να ειμαι 102 κιλα

Senior Member
    [img=270x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=270x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=270x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose
    09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες :thumbup:
    και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
    Οι στόχοι μου: 12/02/13
    Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    Coca cola κομμένη. Μπορώ να πίνω μέχρι 2 μισόλιτρα το μήνα, ΑΝ βγω έξω για φαγητό ή ποτό
    Θα προσπαθήσω να πίνω τουλάχιστον 2 ποτήρια πράσινο τσάι καθημερινά ( αντί για coca cola)
    Θα αυξήσω οπωσδήποτε την ημερησία κατανάλωση λαχανικών! Ξεκινώντας από σήμερα!

ton76
    10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!

aiglh!
    10-02-13 ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο ως το τέλος του μήνα !!

helena73
    10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!

koritsaki
    θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
    11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη

anastasia__
    16-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα

otiosa
    17-02-13 λοιπόν να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober
    17-02-13 Δεσμεύομαι ότι για 1 βδομάδα θα ακολουθήσω κατά γράμμα αυτή τη διατροφή http://www.eatingdisorders.gr/forum/...47&tid=4828&ac... και κάθε μέρα που περνάει θα δίνω το παρόν να ενημερώνω τί και πώς έκανα! Μόνο 7 μέρες θέλω να τη δοκιμάσω!!!!!!!

lineal
    στις 1 του μαρτη εχω στοχο να ειμαι 102 κιλα

Senior Member
    Σήμερα γράφτηκα στο γυμναστήριο και έκανα την πρώτη μου γυμναστική 45' διάδρομο και 20' όργανα!
    Είχα καιρό να γυμναστώ και το καταευχαριστήθηκα!!!!

Senior Member
    Μπραβο κοριτσι!!!!!!!Ειδες τι ωραια που ειναι;;;

Senior Member
    Κορίτσια που είστε ???? Νεα εβδομάδα άρχισε, για ενημερώστε, πως πάτε με τους στόχους σας?
    Τι να κρατήσω και τι να διαγράψω από τον πίνακα με τους στόχους μας;

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Μπραβο κοριτσι!!!!!!!Ειδες τι ωραια που ειναι;;;
    Αχ ναι!!!!!!
    Χάρηκα πολύ γιατί έχεις και pilates 2 φορές την εβδομάδα. Σκέφτομαι να πηγαίνω 2 pilates και 2-3 όργανα
    Εσύ τι κάνεις στο γυμναστήριο, πρόγραμμα, όργανα ή και τα δύο;

Για το θέμα του βάρους σου ήθελα να σε ρωτήσω πότε περίπου περιμένεις περίοδο; Η ζυγαριά σου έχει μεγάλες πιθανότητες να χάλασε; Για τις θερμίδες που λες ότι παίρνεις λίγες είναι αλήθεια. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να τις ανεβάζεις! Ένα καλό κόλπο είναι να βάζεις λιγο βουτυράκι στο παξιμάδι σου. Που φτάσαμε!!!! Μια ζωή να φοβόμαστε τις θερμίδες και τα λιπαρά και τώρα να τα κυνηγάμε!
    Όπως και να έχει πρέπει να αποκλείσουμε όλα τα άλλα , ζυγαριά, περίοδος και να δούμε αν δεν φταίει κάτι απ' όλα αυτά τι μπορεί να φταίει. Είναι κρίμα με τέτοια εγκράτεια που δείχνεις να μην υπάρχει σημαντική εβδομαδιαία απώλεια. Θα περίμενα να χάνεις με βάση το βάρος σου 1-1,5 κιλό την εβδομάδα. Ισως κάτι σε μπλοκάρει!

Senior Member
    Κορίτσια που είστε ???? Νεα εβδομάδα άρχισε, για ενημερώστε, πως πάτε με τους στόχους σας?
    Τι να κρατήσω και τι να διαγράψω από τον πίνακα με τους στόχους μας;
    εμενα κρατησε τον γιατι δεν τον κρατησα Αν και δεν μπορω να πω οτι νιωθω τυψεις. Μαλλον το ευχαριστηθηκα. Δεν πειραζει νεα βδομαδα νεοι στοχοι. Λοιπον, αναδιατυπωνω τους στοχους μου. Γι αυτη την εβδομαδα θετω ως στοχο να εχω καλη ψυχολογια και να μην χαλιεμαι με χαζοπραγματα. Και που θα παει; Ολα τ' αλλα θα ερθουν!

Page 14 of 81 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast