To group της επιτυχίας! 2013 - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 81 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast
Results 226 to 240 of 1201
    Senior Member
    Γειά σας!!! Αρχίζω την...εκπλήρωση του στόχου μου!!! Αν και σήμερα πάλι δύσκολη μέρα με βαρύ κλίμα, θα τα καταφέρω!
    Σήμερα θα πέσει και ξεσκούριασμα, 50' αερόβια!
    Και θα προσπαθήσω ΚΑΘΕ ημέρα να πηγαίνω, πρωί απόγευμα ή βράδυ, αλλά θα πηγαίνω!

Kαλημέρα κορίτσια!!! Θέλω κι εγώ να δω σύντομα ''χεράκια'' στους στόχους μου!!! Με μικρά σταθερά βηματάκια νιώθω αισιόδοξη πως θα τα καταφέρουμε!!! Καλή δύναμη σε όλες μας!!!

Senior Member
    γειαααααααα σααααααααας!!!!!!!!τι κανετε???πως τα πατε??

εγω η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες εφαγα αρκετα...δεν θα ελεγα ομως οτι εκανα υπερφαγικο, ετρωγα επειδη μ αρεσαν και οχι για να καταπνιξω τη στεναχορια μου! οποτε να μην τα λογισω για υπερφαγηκα??:P:P:Pτι λετε?? πχ. το πρωτο βραδυ εφαγα μια μπριτζολα, ενα πιατο λαχανα και μια φετα ψωμι αλλα στο γλυκο δεν κρατηθηκα ( εχω αδυναμια πολυ τα γλυκα )
    εφαγα λοιπον 3 κομματια μηλοπιτα!:P

αλλο υπερφαγηκο ήταν ενα πρωι που εφαγα ενα τοστ, 3 κουλουρια και 3 κομματια μηλοπιτα και αλλο ενα που εφαγα ενα πιατο φρουτοσαλατα,ενα κουλουρι και 2 αυγα τηγανιτα και 1 φετα ψωμι! αλλα τα εφαγα γιατι τα ηθελα και απο τη χαρα μου γιατι καταφερα και περασα ολα τα μαθηματα με πολυ καλους βαθμους!!!!!!!!!να τα παρουμε ως υπερφαγηκα ή οχι:P:P:P

τωρα η διατροφη μου ειναι φουλ 2000 θερμιδες την ημερα!( ειμαι στο σπιτι μου και υπαρχουν πολλες λιχουδιες και παρασυρομαι!)

συνηθως τρωω το πρωι ενα ποτηρι γαλα με δημητριακα και κανα κουλουρι ή κανα τοστ ή ψωμι με μαρμελαδα
    μετα το μεσημερι ενα πιατο φαγητο και ψωμι
    απογευμα κανα γλυκακι και το βραδυ κανα τοστ καμια φρουτοσαλατα ή κατι ελαφρυ!!!!τι λετε καλα ειναι για τωρα που μαι σπιτι μου??ὅταν παω στη πατρα θα αρχισω να προσεχω περισσοτερο....:starhit:

ευτυχως τα κιλα μου ειναι 54!!!!δεν πηρα κιλα ακομη δηλαδη και ελπιζω να μην παρω!:starhit::starhit::starhit:

need2loose τι κανεις?πως παει το γυμναστηριο??ἕγω αγορασα ενα στεπακι για να κανω βλεποντας τηλεοραση γιατι το γυμναστηριο δεν το μπορω!
    sweetOctober ωραια αυτη η διατροφη ακολουθησε την και καλη επυτυχια και αμ δεν τα καταφερεις και ξεφυγεις και λιγο δεν πειραζει εσυ συνεχισε!!!!!!!!!!!!
    ton76 πως τα πας??

λοιπον αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!οποτε μπορεσω θα ξαναμπω να δω τι κανετε!!!

Senior Member
    μια χαρα ειναι η διατροφη σου και δεν εχεις παρει κιλα συγχαρητηρια κ για τα κιλα και για τα μαθηματα,,,,απολαυσε την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    γειαααααααα σααααααααας!!!!!!!!τι κανετε???πως τα πατε??

εγω η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες εφαγα αρκετα...δεν θα ελεγα ομως οτι εκανα υπερφαγικο, ετρωγα επειδη μ αρεσαν και οχι για να καταπνιξω τη στεναχορια μου! οποτε να μην τα λογισω για υπερφαγηκα??:P:P:Pτι λετε?? πχ. το πρωτο βραδυ εφαγα μια μπριτζολα, ενα πιατο λαχανα και μια φετα ψωμι αλλα στο γλυκο δεν κρατηθηκα ( εχω αδυναμια πολυ τα γλυκα )
    εφαγα λοιπον 3 κομματια μηλοπιτα!:P

αλλο υπερφαγηκο ήταν ενα πρωι που εφαγα ενα τοστ, 3 κουλουρια και 3 κομματια μηλοπιτα και αλλο ενα που εφαγα ενα πιατο φρουτοσαλατα,ενα κουλουρι και 2 αυγα τηγανιτα και 1 φετα ψωμι! αλλα τα εφαγα γιατι τα ηθελα και απο τη χαρα μου γιατι καταφερα και περασα ολα τα μαθηματα με πολυ καλους βαθμους!!!!!!!!!να τα παρουμε ως υπερφαγηκα ή οχι:P:P:P

τωρα η διατροφη μου ειναι φουλ 2000 θερμιδες την ημερα!( ειμαι στο σπιτι μου και υπαρχουν πολλες λιχουδιες και παρασυρομαι!)

συνηθως τρωω το πρωι ενα ποτηρι γαλα με δημητριακα και κανα κουλουρι ή κανα τοστ ή ψωμι με μαρμελαδα
    μετα το μεσημερι ενα πιατο φαγητο και ψωμι
    απογευμα κανα γλυκακι και το βραδυ κανα τοστ καμια φρουτοσαλατα ή κατι ελαφρυ!!!!τι λετε καλα ειναι για τωρα που μαι σπιτι μου??ὅταν παω στη πατρα θα αρχισω να προσεχω περισσοτερο....:starhit:

ευτυχως τα κιλα μου ειναι 54!!!!δεν πηρα κιλα ακομη δηλαδη και ελπιζω να μην παρω!:starhit::starhit::starhit:

need2loose τι κανεις?πως παει το γυμναστηριο??ἕγω αγορασα ενα στεπακι για να κανω βλεποντας τηλεοραση γιατι το γυμναστηριο δεν το μπορω!
    sweetOctober ωραια αυτη η διατροφη ακολουθησε την και καλη επυτυχια και αμ δεν τα καταφερεις και ξεφυγεις και λιγο δεν πειραζει εσυ συνεχισε!!!!!!!!!!!!
    ton76 πως τα πας??

λοιπον αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!οποτε μπορεσω θα ξαναμπω να δω τι κανετε!!!
    Μπράβο Αίγλη!!!!
    Τα φαγητά που τρως μπορεί να είναι αυξημένα σε ποσότητες σε σχέση με τη διατροφή που ακολουθούσες πριν αλλά είναι όλα σπιτικά και υγιεινά και θα καλύψουν πιθανές ελλείψεις πολύτιμων στοιχείων από την πρότερη σου διατροφή.
    Τα γλυκά είναι μέσα στο πρόγραμμα, απόλαυσε τα με μέτρο πάντα! Όπως λες όταν γυρίσεις στην Πάτρα θα συμμαζευτείς λιγάκι και όλα θα είναι μια χαρά!
    Συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου!!!!!:thumbup:
    Καλά να περνάς!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eve
    Kαλημέρα κορίτσια!!! Θέλω κι εγώ να δω σύντομα ''χεράκια'' στους στόχους μου!!! Με μικρά σταθερά βηματάκια νιώθω αισιόδοξη πως θα τα καταφέρουμε!!! Καλή δύναμη σε όλες μας!!!
    Originally posted by lineal
    ναι οντως και μενα μαρεσουν τα χερακια!!!
    :bouncy:

και εμένα μου αρέσει να τα βάζω γιατί φαίνεται πως κάτι πάει καλά και ότι προχωράμε, δεν έχει σημασία η ταχύτητα σημασία έχει να προχωράμε!!!

Senior Member
    ρε συ ειμαστε ακριβως τα ιδια κιλα...

Senior Member
    Originally posted by helena73
    ρε συ ειμαστε ακριβως τα ιδια κιλα...
    Εχθές ήμασταν, σήμερα με έδειξε πάλι 70,7 και στεναχωριέμαι!
    Φοβάμαι μήπως έπεσα σε εβδομαδιαία απώλεια 700 γρ μόνο και θα κάνω πολύ περισσότερο καιρό απ' όσο υπολόγιζα για να τα χάσω. Ασε που 700γρ την εβδομάδα χάνω με οποιαδήποτε άλλη δίαιτα. Αν είναι να χάνω μόνο 700γρ την εβδομάδα τουλάχιστον να βάλω λίγα όσπρια και σύνθετους υδατάνθρακες στη διατροφή μου. Όπως και να έχει θα πάω ως 7-03-13 με Άτκινς και ανάλογα την απώλεια ως τότε θα αποφασίσω.
    Πάντως με αυτό τον ρυθμό 700/εβδομάδα θα φτάσω τον στόχο μου γύρω στις 10 Ιουλίου! Ήλπιζα για νωρίτερα :sniffle:

Εσύ δεν είχες κατέβει 69+ ; λάθος θυμάμαι;

Senior Member
    καλα θυμασαι φιλεναδα,αλλα ειχαμε βγει αγ.βαλεντινου και πριν,,,,κατι ποτακια....
    εχεις βαλει στοχο τα 56 κιλα κ εισαι 1.67,μηπως να βαλω πιο κατω?ειμαι 1.62-63...

Senior Member
    καλα θυμασαι φιλεναδα,αλλα ειχαμε βγει αγ.βαλεντινου και πριν,,,,κατι ποτακια....
    εχεις βαλει στοχο τα 56 κιλα κ εισαι 1.67,μηπως να βαλω πιο κατω?ειμαι 1.62-63...
    Οχι καλέ τι σημασία έχει ο δικός μου στόχος! Πολλά παίζουν ρόλο, το σχήμα του σώματος, το ποσοστό λίπους...
    Εγώ έβαλα 56 επειδή ξέρω ότι παλιά φαινόμουν καλά στα 55-56 έκτοτε πολλά άλλαξαν! Πέρασαν 6-7 χρόνια , πέρασα μια εγκυμοσύνη, δεν ξέρω σίγουρα αν θα είμαι καλά σε αυτά!
    Το σχήμα σώματος που έχω είναι κλεψύδρα. Ιδιαίτερα ενισχυμένο λίπος έχω στην λεκάνη και στα μπράτσα! Σε ένα άλλο σώμα τα 56 μπορεί να φαίνονται πολύ λίγα. Η κουμπάρα μου που έχει σχήμα μήλου και με περνάει ένα πόντο στο ύψος, στα 60 κιλά φαίνεται πάρα πολύ αδύνατη. Εμένα στα 60 στο παρελθόν με έχουν πει μέχρι και χοντρούλα! Έχω και πολύ μεγάλο ποσοστό λίπους!!!! Το ποσοστό λίπους που έχω με κατατάσει στους παχύσαρκους ενώ το βάρος μου είναι απλώς στους υπέρβαρους!

Senior Member
    εγω δεν εχω καθολου πισινο ουτε ποδια,,αντιθετα εχω κοιλια και μπρατσα,,,,

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Οχι καλέ τι σημασία έχει ο δικός μου στόχος! Πολλά παίζουν ρόλο, το σχήμα του σώματος, το ποσοστό λίπους...
    Εγώ έβαλα 56 επειδή ξέρω ότι παλιά φαινόμουν καλά στα 55-56 έκτοτε πολλά άλλαξαν! Πέρασαν 6-7 χρόνια , πέρασα μια εγκυμοσύνη, δεν ξέρω σίγουρα αν θα είμαι καλά σε αυτά!
    Το σχήμα σώματος που έχω είναι κλεψύδρα. Ιδιαίτερα ενισχυμένο λίπος έχω στην λεκάνη και στα μπράτσα! Σε ένα άλλο σώμα τα 56 μπορεί να φαίνονται πολύ λίγα. Η κουμπάρα μου που έχει σχήμα μήλου και με περνάει ένα πόντο στο ύψος, στα 60 κιλά φαίνεται πάρα πολύ αδύνατη. Εμένα στα 60 στο παρελθόν με έχουν πει μέχρι και χοντρούλα! Έχω και πολύ μεγάλο ποσοστό λίπους!!!! Το ποσοστό λίπους που έχω με κατατάσει στους παχύσαρκους ενώ το βάρος μου είναι απλώς στους υπέρβαρους!

Need to loose, το ιδιο ακριβώς συμβαινει και με μένα! Αν και ειμαι στα 68 κιλά και είμαι σε κανονικά επιπεδα για το υψος μου (IBM 24), σε ποσοστό λίπους έχω θέμα.
    Λοιπον, καλη αρχη σε όλους τους καινουριους στόχους!
    Τουλάχιστον ολοκλήρωσα έναν: έκανα ασκησεις με βαράκια 3 φορες από την παρασκευή!

Senior Member
    Originally posted by anastasia__
    Originally posted by need2loose

Need to loose, το ιδιο ακριβώς συμβαινει και με μένα! Αν και ειμαι στα 68 κιλά και είμαι σε κανονικά επιπεδα για το υψος μου (IBM 24), σε ποσοστό λίπους έχω θέμα.
    Λοιπον, καλη αρχη σε όλους τους καινουριους στόχους!
    Τουλάχιστον ολοκλήρωσα έναν: έκανα ασκησεις με βαράκια 3 φορες από την παρασκευή!
    Σοβαρά; Έκανες και εσύ πολλές δίαιτες στο παρελθόν, πως την πάτησες έτσι;
    Τι να κάνουμε; Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε! Μας χρειάζεται πολύ γυμναστική και σωστή διατροφή για να κατεβάσουμε το λίπος μας σε κανονικά ποσοστά. Μόνο έτσι θα ρίξουμε τους δείκτες επικινδυνότητας για προβλήματα υγείας που έχουν οι παχύσαρκοι και θα ανεβάσουμε τις καύσεις μας μια που το λίπος θα αντικατασταθεί από τον μυικό ιστό που πρέπει.
    Καλή μας επιτυχία! Μπορούμε να το κάνουμε!

Senior Member
    εγω δεν εχω καθολου πισινο ουτε ποδια,,αντιθετα εχω κοιλια και μπρατσα,,,,
    Άρα είσαι ένα ωραιότατο μηλαράκι !
    Τα καλά νέα είναι ότι τα μήλα χάνουν πιο εύκολα από τα αχλάδια και τις κλεψύδρες.
    Τα κακά νέα είναι ότι το λίπος είναι κυρίως σπλαχνικό που σημαίνει ότι επιβαρύνει την υγεία.
    Τέλος αυτό που γνωρίζω για το σχήμα σώματος μήλου είναι ότι ανταποκρίνεται καλύτερα σε δίαιτες που είναι κυρίως πρωτεϊνικές, άρα πήρες σωστό δρόμο!

Δεν ξέρω τίποτα σχετικά με το βάρος σου. Τώρα τα έβαλες αυτά τα κιλά; Πόσο ήσουν παλιότερα; Έχεις ξαναπροσπαθήσει να τα χάσεις;

Senior Member
    μικρη ημουν αδυνατη,,,ως τα 26 μου μετα πηγα 73 κιλα κ με διατροφη απο μονη μου πηγα 53-55 κιλα εμεινα εγκυος στα 58 κ μετα την γεννα ημουν 65 κιλα,στην δευτερη γεννα πριν 2 χρονια απο 65 πηγα 76 κ τωρα ειμαι 70,,ναι μηλο ειμαι,ξερω ειναι κακο για την υγεια,,βαλε οτι υπαρχει κληρονομικοτητα σε διαβητη κ στις `2 εγυμοσυνες εκανα ινσουλινη....μια διατροφη που εχει φρουτα ως δεκατιανο και πρωινο και μετα σαλατες κπρωτεινη πως σου φαινεται?

Page 16 of 81 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast