Results 241 to 255 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
19-02-2013, 14:59 #241
θέλω κεγώ να συμπεριληφθώ στο γκρουπ της επιτυχίας! τι πρέπει να κάνω γιαυτό?:dork:
- 19-02-2013, 15:08 #242
Απο δίαιτες άλλο τίποτα!!! Ολόκληρο βιβλίο γράφω :P Κι εγώ μήλο είμαι κι από όσο ξέρω αυτός ο σωματότυπος είναι ο πιο επίφοβος σε σχέση με το λίπος που συσσωρεύει. Ασε που και στα πιο αδύνατά μου (64 κιλά, μην φανταστείς), αναγκαζόμουν να φοράω ρούχα ένα νούμερο μεγαλύτερα γιατί μου τσίτωναν στην κοιλιά και στο στομάχι, ενώ στήθος μου περίσσευαν. Άσε τα παντελόνια! Το κλασικό πρόβλημα: δεν έκλειναν στη μέση και μου σακούλιαζαν στα πόδια
19-02-2013, 15:10 #243
Originally posted by helena73
μικρη ημουν αδυνατη,,,ως τα 26 μου μετα πηγα 73 κιλα κ με διατροφη απο μονη μου πηγα 53-55 κιλα εμεινα εγκυος στα 58 κ μετα την γεννα ημουν 65 κιλα,στην δευτερη γεννα πριν 2 χρονια απο 65 πηγα 76 κ τωρα ειμαι 70,,ναι μηλο ειμαι,ξερω ειναι κακο για την υγεια,,βαλε οτι υπαρχει κληρονομικοτητα σε διαβητη κ στις `2 εγυμοσυνες εκανα ινσουλινη....μια διατροφη που εχει φρουτα ως δεκατιανο και πρωινο και μετα σαλατες κπρωτεινη πως σου φαινεται?
Η κουμπάρα μου πάντως που είναι μηλαράκι και ήταν άρρωστη με τα γλυκά είχε πολύ καλό αποτέλεσμα με διατροφή τύπου Ατκινς!
Καλή επιτυχία συναγωνίστρια! Αφου είμαστε τόσο κοντά στα κιλά θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας στη διαδρομή!
Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!
19-02-2013, 15:15 #244
οκ ,αρκει να κοψω τα αλλαντικα,,,απο αλκοολ τι λες?σιγουρα οχι μπυρες ε?
σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τα παιδια,εσυ εχεις παιδακια?
19-02-2013, 15:15 #245
Originally posted by bouliana
θέλω κεγώ να συμπεριληφθώ στο γκρουπ της επιτυχίας! τι πρέπει να κάνω γιαυτό?:dork:
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εδώ απλώς συζητάμε, δίνει κουράγιο ο ένας στον άλλο και αν θέλουμε στόχους. Καλά είναι οι στόχοι μας να είναι εφικτοί και να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για αυτούς έτσι ώστε να μη χάσει το νόημα ο τίτλος του topic!
Καλώς ήρθες !!!!!
19-02-2013, 15:25 #246
οκ ,αρκει να κοψω τα αλλαντικα,,,απο αλκοολ τι λες?σιγουρα οχι μπυρες ε?
σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τα παιδια,εσυ εχεις παιδακια?
Το ποτό και ιδιαίτερα οι μπύρες είναι το αγαπημένο μου!
Για το αλκοόλ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν βρίσκεται στο αίμα ο οργανισμός ασχολείται πρώτα με τον μεταβολισμό του και έπειτα με τους υδατάνθρακες, τα λίπη και τις πρωτεΐνες. Φαντάζομαι ότι καλά είναι να το αποφεύγουμε όσο γίνεται. Από την άλλη αν δεν ξεφύγουμε στο φαγητό και πιούμε μετρημένα μια στο τόσο δεν πιστεύω να είναι και τρομερό!
Μπύρα σου είχα πει και μια άλλη φορά βρήκα με μειωμένους υδατάνθρακες και θερμίδες , είναι η amstel light. Πολύ καλύτερη από εκείνη χωρίς αλκοόλ αν έχεις δοκιμάσει σε καμιά εγκυμοσύνη. Εγώ την έχω στο ψυγείο και την φυλάω σαν κόρη οφθαλμού! Κάποια στιγμή θα την πιω με λίγους ξηρούς καρπούς για βραδινό!
Ένα κόλπο που με βοηθάει αν βγούμε έξω για ρετσίνα ή κρασάκι( λευκό) είναι να το ανακατεύω με μπόλικη σόδα. Είναι αρκετά καλό!
19-02-2013, 15:28 #247
να την χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμεις οταν βγαινουμε πινουμε ρακες,,,,παλια εκανα ατκινς κ το αλκοολ δεν επηρεασε την διαιτα επινα ουισκι με νερο κ κρασι λευκο,αμστελ λαιτ ε?θα την βρω,,
19-02-2013, 15:40 #248
Originally posted by anastasia__
Απο δίαιτες άλλο τίποτα!!! Ολόκληρο βιβλίο γράφω :P Κι εγώ μήλο είμαι κι από όσο ξέρω αυτός ο σωματότυπος είναι ο πιο επίφοβος σε σχέση με το λίπος που συσσωρεύει. Ασε που και στα πιο αδύνατά μου (64 κιλά, μην φανταστείς), αναγκαζόμουν να φοράω ρούχα ένα νούμερο μεγαλύτερα γιατί μου τσίτωναν στην κοιλιά και στο στομάχι, ενώ στήθος μου περίσσευαν. Άσε τα παντελόνια! Το κλασικό πρόβλημα: δεν έκλειναν στη μέση και μου σακούλιαζαν στα πόδια
Εγώ από φίλες μου που βλέπω και είναι μήλα έχω καταλήξει ότι είναι πιο εύκολο να καλύπτουν τα κιλά! Βάζουν ένα ωραίο παντελονάκι, κάτι ριχτούλι από πάνω και είναι μια χαρά. Δεν λέω να έχεις ΤΑ κιλά αλλά λίγα παραπάνω καμουφλάρονται πολύ καλύτερα από ότι τα δικά μου!
Συγκεκριμένα έχω μια φίλη που όποτε της λέω αδυνάτισες, γελάει και μου λέει δεν αδυνάτισα καλέ απλώς ξέρω να τα καμουφλάρω όμορφα!
Και έχει δίκιο!
Είδες λοιπόν που τα λάθη μας πληρώνονται!!! Κάναμε δίαιτα χάναμε μυικό ιστό, βάζαμε κιλά αντικαθιστούσαμε το χαμένο βάρος με λίπος και να τα αποτελέσματα! Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Οχι τόσο για την εμφάνιση όσο για την υγεία μας!!!!
19-02-2013, 15:42 #249
εμεις οταν βγαινουμε πινουμε ρακες,,,,παλια εκανα ατκινς κ το αλκοολ δεν επηρεασε την διαιτα επινα ουισκι με νερο κ κρασι λευκο,αμστελ λαιτ ε?θα την βρω,,
19-02-2013, 15:45 #250
κεγώ σχήμα μήλο είμαι!
ανέκαθεν είχα λεπτά ποδαράκια και από πάνω ήμουν πιο τροφαντούλα.
αλλά από τότε που πάχυνα δν μου κλείνουν πια οι μπότες μου αααααααααααααααααα
και ο κώλος μου δν είναι άκωλος πλέον αααααααα
αχ δν κατάλαβα καν πως και πότε έγιναν αυτές οι αλλαγές πάνω μου
19-02-2013, 15:46 #251
http://www.youtube.com/watch?v=RGWyB...endscreen&NR=1
η γυναικα ειναι ινδαλμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φοβερ� � τυπισσα:bouncing::bouncing::bouncing::bounc ing::bouncing::bouncing:
19-02-2013, 15:58 #252
Originally posted by need2loose
και γω το ιδιο παθαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19-02-2013, 16:08 #253
Originally posted by need2loose
και γω το ιδιο παθαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19-02-2013, 16:12 #254
Originally posted by ton76
http://www.youtube.com/watch?v=RGWyB...endscreen&NR=1
η γυναικα ειναι ινδαλμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φοβερ� � τυπισσα:bouncing::bouncing::bouncing::bounc ing::bouncing::bouncing:
Το ότι μπορείς να φοράς πιο ωραία ρούχα και να αισθάνεσαι πιο όμορφα είναι σίγουρα σημαντικό αλλά το πόσο πιο ανάλαφρος και δυνατός αισθάνεσαι είναι ανεκτίμητης αξίας!!!!
19-02-2013, 16:14 #255
Κοριτσάκια μου σας αφήνω να πάω γυμναστήριο. Τα λέμε αργότερα. Φιλάκια!
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....