To group της επιτυχίας! 2013 - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 81 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast
Results 241 to 255 of 1201
    Senior Member
    θέλω κεγώ να συμπεριληφθώ στο γκρουπ της επιτυχίας! τι πρέπει να κάνω γιαυτό?:dork:

Senior Member
    Απο δίαιτες άλλο τίποτα!!! Ολόκληρο βιβλίο γράφω :P Κι εγώ μήλο είμαι κι από όσο ξέρω αυτός ο σωματότυπος είναι ο πιο επίφοβος σε σχέση με το λίπος που συσσωρεύει. Ασε που και στα πιο αδύνατά μου (64 κιλά, μην φανταστείς), αναγκαζόμουν να φοράω ρούχα ένα νούμερο μεγαλύτερα γιατί μου τσίτωναν στην κοιλιά και στο στομάχι, ενώ στήθος μου περίσσευαν. Άσε τα παντελόνια! Το κλασικό πρόβλημα: δεν έκλειναν στη μέση και μου σακούλιαζαν στα πόδια

Senior Member
    Originally posted by helena73
    μικρη ημουν αδυνατη,,,ως τα 26 μου μετα πηγα 73 κιλα κ με διατροφη απο μονη μου πηγα 53-55 κιλα εμεινα εγκυος στα 58 κ μετα την γεννα ημουν 65 κιλα,στην δευτερη γεννα πριν 2 χρονια απο 65 πηγα 76 κ τωρα ειμαι 70,,ναι μηλο ειμαι,ξερω ειναι κακο για την υγεια,,βαλε οτι υπαρχει κληρονομικοτητα σε διαβητη κ στις `2 εγυμοσυνες εκανα ινσουλινη....μια διατροφη που εχει φρουτα ως δεκατιανο και πρωινο και μετα σαλατες κπρωτεινη πως σου φαινεται?
    Πολύ ωραία! Λέω να τη δοκιμάσεις για 2-3 εβδομάδες και ανάλογα με το πως θα πάει την αναπροσαρμόζεις. Δες τι απώλεια θα έχεις. Μετά κάνε μια εβδομάδα βάζοντας μέσα και 1-2 μέρες όσπρια και δεν πως θα πάει. Αν δεις ότι δεν επιβαρύνει την απώλεια βάλε μέσα και τα όσπρια που είναι πολύτιμα για την υγεία μας. Το αλεύρι και ειδικά το άσπρο δεν μας χρειάζεται σε τίποτα! Η ζάχαρη επίσης. Ίσως σε βοηθήσει αν πάρεις κάτι κρακεράκια, αυτά που λέω ξυλοκρακεράκια. Έχουν μόνο 3 σύνθετους υδατάνθρακες και πολλές φυτικές ίνες. Αυτό σε περίπτωση που θέλεις να σπας την μονοτονία. Μπορείς ας πούμε την ημέρα που στο πρωινό θα έχεις ένα τέτοιο ξυλοκρακεράκι να αφαιρείς ένα φρούτο για να μην υπερβαίνεις τους υδατάνθρακες ή μπορείς να τρως και τα δυο, αν δεν θες να είσαι τόσο αυστηρή!
    Η κουμπάρα μου πάντως που είναι μηλαράκι και ήταν άρρωστη με τα γλυκά είχε πολύ καλό αποτέλεσμα με διατροφή τύπου Ατκινς!
    Καλή επιτυχία συναγωνίστρια! Αφου είμαστε τόσο κοντά στα κιλά θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας στη διαδρομή!
    Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

Senior Member
    οκ ,αρκει να κοψω τα αλλαντικα,,,απο αλκοολ τι λες?σιγουρα οχι μπυρες ε?
    σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τα παιδια,εσυ εχεις παιδακια?

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    θέλω κεγώ να συμπεριληφθώ στο γκρουπ της επιτυχίας! τι πρέπει να κάνω γιαυτό?:dork:
    Να πεις από μέσα σου 10 φορές θέλω να τα καταφέρω και άλλες 20 ξέρω ότι θα τα καταφέρω! Πλάκα κάνω :smilegrin:
    Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εδώ απλώς συζητάμε, δίνει κουράγιο ο ένας στον άλλο και αν θέλουμε στόχους. Καλά είναι οι στόχοι μας να είναι εφικτοί και να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για αυτούς έτσι ώστε να μη χάσει το νόημα ο τίτλος του topic!
    Καλώς ήρθες !!!!!

Senior Member
    οκ ,αρκει να κοψω τα αλλαντικα,,,απο αλκοολ τι λες?σιγουρα οχι μπυρες ε?
    σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τα παιδια,εσυ εχεις παιδακια?
    Ναι έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 3,5 ετών
    Το ποτό και ιδιαίτερα οι μπύρες είναι το αγαπημένο μου!
    Για το αλκοόλ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν βρίσκεται στο αίμα ο οργανισμός ασχολείται πρώτα με τον μεταβολισμό του και έπειτα με τους υδατάνθρακες, τα λίπη και τις πρωτεΐνες. Φαντάζομαι ότι καλά είναι να το αποφεύγουμε όσο γίνεται. Από την άλλη αν δεν ξεφύγουμε στο φαγητό και πιούμε μετρημένα μια στο τόσο δεν πιστεύω να είναι και τρομερό!
    Μπύρα σου είχα πει και μια άλλη φορά βρήκα με μειωμένους υδατάνθρακες και θερμίδες , είναι η amstel light. Πολύ καλύτερη από εκείνη χωρίς αλκοόλ αν έχεις δοκιμάσει σε καμιά εγκυμοσύνη. Εγώ την έχω στο ψυγείο και την φυλάω σαν κόρη οφθαλμού! Κάποια στιγμή θα την πιω με λίγους ξηρούς καρπούς για βραδινό!
    Ένα κόλπο που με βοηθάει αν βγούμε έξω για ρετσίνα ή κρασάκι( λευκό) είναι να το ανακατεύω με μπόλικη σόδα. Είναι αρκετά καλό!

Senior Member
    να την χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εμεις οταν βγαινουμε πινουμε ρακες,,,,παλια εκανα ατκινς κ το αλκοολ δεν επηρεασε την διαιτα επινα ουισκι με νερο κ κρασι λευκο,αμστελ λαιτ ε?θα την βρω,,

Senior Member
    Originally posted by anastasia__
    Απο δίαιτες άλλο τίποτα!!! Ολόκληρο βιβλίο γράφω :P Κι εγώ μήλο είμαι κι από όσο ξέρω αυτός ο σωματότυπος είναι ο πιο επίφοβος σε σχέση με το λίπος που συσσωρεύει. Ασε που και στα πιο αδύνατά μου (64 κιλά, μην φανταστείς), αναγκαζόμουν να φοράω ρούχα ένα νούμερο μεγαλύτερα γιατί μου τσίτωναν στην κοιλιά και στο στομάχι, ενώ στήθος μου περίσσευαν. Άσε τα παντελόνια! Το κλασικό πρόβλημα: δεν έκλειναν στη μέση και μου σακούλιαζαν στα πόδια
    χαχα! Κάθε σχήμα σώματος έχει τα προβλήματα του όταν έχει παραπάνω κιλά! Ρώτα και εμένα αν μου ανεβαίνουν τα παντελόνια από το μπούτι και μετά! Αν καταφέρω και τα ανεβάσω μου επιπλέουν στην μέση!
    Εγώ από φίλες μου που βλέπω και είναι μήλα έχω καταλήξει ότι είναι πιο εύκολο να καλύπτουν τα κιλά! Βάζουν ένα ωραίο παντελονάκι, κάτι ριχτούλι από πάνω και είναι μια χαρά. Δεν λέω να έχεις ΤΑ κιλά αλλά λίγα παραπάνω καμουφλάρονται πολύ καλύτερα από ότι τα δικά μου!
    Συγκεκριμένα έχω μια φίλη που όποτε της λέω αδυνάτισες, γελάει και μου λέει δεν αδυνάτισα καλέ απλώς ξέρω να τα καμουφλάρω όμορφα!
    Και έχει δίκιο!

Είδες λοιπόν που τα λάθη μας πληρώνονται!!! Κάναμε δίαιτα χάναμε μυικό ιστό, βάζαμε κιλά αντικαθιστούσαμε το χαμένο βάρος με λίπος και να τα αποτελέσματα! Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Οχι τόσο για την εμφάνιση όσο για την υγεία μας!!!!

Senior Member
    εμεις οταν βγαινουμε πινουμε ρακες,,,,παλια εκανα ατκινς κ το αλκοολ δεν επηρεασε την διαιτα επινα ουισκι με νερο κ κρασι λευκο,αμστελ λαιτ ε?θα την βρω,,
    Αχ αχ εμένα μου αρέσει το ποτό. Δεν το αποφεύγω τόσο από άποψη θερμίδων! Απλά όσο πίνω χαλαρώνω και κάμπτονται οι αντιστάσεις μου με αποτέλεσμα να τρώω περισσότερο από ότι αρχικά είχα σκοπό. Άσε που άμα το παρακάνω την άλλη μέρα πεινάω σαν λύκος και θέλω να κατεβάσω ότι βρω μπροστά μου!!!

Senior Member
    κεγώ σχήμα μήλο είμαι!
    ανέκαθεν είχα λεπτά ποδαράκια και από πάνω ήμουν πιο τροφαντούλα.
    αλλά από τότε που πάχυνα δν μου κλείνουν πια οι μπότες μου αααααααααααααααααα
    και ο κώλος μου δν είναι άκωλος πλέον αααααααα
    αχ δν κατάλαβα καν πως και πότε έγιναν αυτές οι αλλαγές πάνω μου

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=RGWyB...endscreen&NR=1

η γυναικα ειναι ινδαλμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φοβερ� � τυπισσα:bouncing::bouncing::bouncing::bounc ing::bouncing::bouncing:

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Αχ αχ εμένα μου αρέσει το ποτό. Δεν το αποφεύγω τόσο από άποψη θερμίδων! Απλά όσο πίνω χαλαρώνω και κάμπτονται οι αντιστάσεις μου με αποτέλεσμα να τρώω περισσότερο από ότι αρχικά είχα σκοπό. Άσε που άμα το παρακάνω την άλλη μέρα πεινάω σαν λύκος και θέλω να κατεβάσω ότι βρω μπροστά μου!!!

και γω το ιδιο παθαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by need2loose

και γω το ιδιο παθαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ααααααρα θα είμαστε συμμαζεμένες με το ποτό για να μην σαμποτάρουμε τις προσπάθειες μας! Αξίζει!

Senior Member
    Originally posted by ton76
    http://www.youtube.com/watch?v=RGWyB...endscreen&NR=1

η γυναικα ειναι ινδαλμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φοβερ� � τυπισσα:bouncing::bouncing::bouncing::bounc ing::bouncing::bouncing:
    Πωπω!!! Φαντάζομαι πως θα νιώθει! Πολλές φορές απ΄όταν πάχυνα και είδα πως είναι να ζεις σε πιο βαρύ σώμα σκέφτομαι όλους αυτούς που έχουν τόσα παραπανίσια κιλά από μικροί. Δεν μπορούν καν να φανταστούν πόσο τους περιορίζει το πάχος στις κινήσεις και πόσο τους κουράζει. Σίγουρα το φαντάζονται αλλά άραγε μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος;
    Το ότι μπορείς να φοράς πιο ωραία ρούχα και να αισθάνεσαι πιο όμορφα είναι σίγουρα σημαντικό αλλά το πόσο πιο ανάλαφρος και δυνατός αισθάνεσαι είναι ανεκτίμητης αξίας!!!!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου σας αφήνω να πάω γυμναστήριο. Τα λέμε αργότερα. Φιλάκια!

Page 17 of 81 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast