Results 256 to 270 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
19-02-2013, 18:47 #256
:smilegrin::smilegrin::smilegrin: Καλά καθε σωματότυπος και τα δικά του, δε διαφωνώ! Άντε, να δούμε τι θα κάνουμε!!!
Για το αλκοολ δε το συζητώ!!! Μεγάλος έρωτας! Κρασιά, τσίπουρα, ρακόμελα με το κιλό!!! Έτσι και ξεκινήσω δε σταματάω! Γι αυτό είπα να το κόψω μαχαίρι! Γιατί δεν είναι μόνο το αλκοόλ! Είναι και τα άτιμα τα παρελκόμενα (σσ μεζεζάκια, βούτες στις σαλτσες, κτλ κτλ κτλ) :P.
Καλη γυμναστική need!
- 19-02-2013, 20:40 #257
anastasia__
δικια μου εισαι και συ!!!!!!συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!
δεν θυμαμαι,ποσα θες να χασεις?
19-02-2013, 21:02 #258
Koritsia σερνόμουν στο γυμναστήριο, έβγαλα με διαλειμματα κανένα 40λεπτο αεροβια. Πήγα κλάφτηκα του γυμναστή, είπε συμβαίνει, δεν είναι η μέρα μου.
Γινόταν πανικος και ειχα σπαστει. Ούτε να μιλήσουμε δε μπορούσαμε.
Εχω νέα.
Τον Είδα το (νεο) γυμναστη (και μοναδικο προς το παρον) να εξηγει σε μια κοπελα ασκησεις με βαρη κι ερωτευτηκα, οχι αυτον, τα βαρη. Ξανα.
Του ζητησα να μου αρχισει από την άλλη φορά ενώ μέχρι πρότινος όταν το ανέφερε έκανα λες και εβλεπα το διάβολο. Με ρώτησε αν μου αρέσει, αχ και ναξερε! Χα! Σιχαινομαι την αεροβια αλλα.....................ενιωθα πολυ βαρυα για βαρη. Τώρα νιώθω πιο άνετα το σώμα μου. Φυσικά ντρέπομαι αλλά ευτυχώς στα βάρη η άψογη εκτέλεση της άσκησης είναι το ζητούμενο κι όχι το πόσο παχύς είσαι. Θα προσπαθησω να βρω ενα στανταρ διωρο να πηγαινω. Εχω παθει πλακα. Ηξερα οτι θα βαρεθω και δε θα αντεξω πολυ μακρυα τους αλλα τοσο συντομα? Εγω πονταρα για τον Οκτωβρη που θα ξαναρχιζα γυμναστηριο. Τελοσπαντων τώρα του το είπα να μου αρχίσει, δεν το παίρνω πίσω.
Θα αρχίσω. Θα μου πείτε ποιο ειναι το πρόβλημα. Το μεγα πρόβλημα μου είναι ότι πια δεν έχω χρόνο όσο θέλω όπως παλιά, έτσι αν έχω 45' κενά δε θα κάνω αερόβια αλλα βαρη. Γιατί απλά τα λατρεύω, ενω την αερόβια ΤΗ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Αχ τα είπα και ξέσπασα.
Η δίαιτα πάει σουπερ, σε λίγο θα πάρω και το βραδυνό μου, έχω ερωτευτεί τώρα και δεν πεινάω. Αυτό που με σκοτώνει είναι πότε θα τον ξαναπετυχω γυμναστηριο να μου αρχισει.
19-02-2013, 21:43 #259
δημητρουλα καλη επιτυχια,οταν βρισκεις χρονο να πηγαινεις!!!!!
19-02-2013, 21:54 #260
Βρε κάθε μέρα θα πηγαινω, το θεμα μου ειναι να μη χανω την αεροβια για χαρη της μυικης ενδυναμωσης. Δε θα αντεξω να κολλησει η ζυγαρια ψυχολογικα. Του το ειπα. Μου φυλαει εκπληξη ειπε τι θα κανουμε και ειπε ΟΚ. Για να δουμε!
19-02-2013, 21:57 #261
Δεν μπορεις να κανεις και απο τα 2;;;
Εστω μισα ;;;
19-02-2013, 22:06 #262
Μαλλον θα του ζητησω να ειναι χωρια, θα δω. δεν μου αρεσουν μισα, εχω μαθει πχ να αρχισω κατι να το τελειωσω. (εχω μια μεγαλη δοση τελειομανιας - σε όλα εκτός από τη δίαιτα ρε παιδιά δυστχηως) ωχ το παιδι τραβα το λαπτοπ χαχαχ ηταν να μη περπατησει
20-02-2013, 00:09 #263
πωπω απο τη χαρα μου που θα αρχισω βαρη εκανα ενα ζεστο μπανιο κι εβαλα κρεμα προσωπου + ματιων και την αδυνατιστικη κρεμα νυχτας somatoline cosmetics που την εχω απο πριν την εγγυμοσυνη, και καιει σαν διαολος! Το καλο ειναι οτι λενε κανει δουλεια, το κακο ειναι οτι καιει φοβερα και οτι δουλευει το βραδυ ενω κοιμασαι. Αν δε κοιμασαι αραγε κανει δουλεια?
:lol:
Κοριτσια εχω μουρη φραπα λες κι εκανα μποτοξ! Τυφλα να εχουν οι νοικοκυρες σε απογνωση!
Ο μπέμπης δεν λεει να κοιμηθει, ο μπαμπας ειναι σε απογνωση :bigsmile:
Παω για μελετη των ασκησεων να τα θυμηθω. Κριμα να μη μου πει τι θα κανουμε. Αν και πανω κατω........τα ξερω.
20-02-2013, 00:45 #264
Originally posted by sweetOctober
πωπω απο τη χαρα μου που θα αρχισω βαρη εκανα ενα ζεστο μπανιο κι εβαλα κρεμα προσωπου + ματιων και την αδυνατιστικη κρεμα νυχτας somatoline cosmetics που την εχω απο πριν την εγγυμοσυνη, και καιει σαν διαολος! Το καλο ειναι οτι λενε κανει δουλεια, το κακο ειναι οτι καιει φοβερα και οτι δουλευει το βραδυ ενω κοιμασαι. Αν δε κοιμασαι αραγε κανει δουλεια?:lol:
Κοριτσια εχω μουρη φραπα λες κι εκανα μποτοξ! Τυφλα να εχουν οι νοικοκυρες σε απογνωση!
Ο μπέμπης δεν λεει να κοιμηθει, ο μπαμπας ειναι σε απογνωση :bigsmile:
Παω για μελετη των ασκησεων να τα θυμηθω. Κριμα να μη μου πει τι θα κανουμε. Αν και πανω κατω........τα ξερω.
20-02-2013, 00:50 #265
σε ρώτησα και στο άλλο θέμα τί γυμναστική άρχισες. Ασκήσεις με βάρη είναι κάθε άσκηση με αντίσταση, μπορεί να γίνει με το βάρος του σώματος, με μηχανήματα με αντιστάσεις, με βαράκια κτλ. Κοιλιακούς ραχιαίους και διατάσεις κάνει πάντα εξτρα, δεν περιλαμβάνονται στα βάρη αν και όταν κάνεις ελεύθερα βάρη (όχι σε μηχάνημα αλλά με βαράκια) γυμνάζεις όλο το σώμα ενεργά, εκτός από την μυική ομάδα που εξασκείς πιο συγκεκριμένα πχ χέρια.
Δεν έχεις κάνει ποτέ βάρη? Μου φαίνεται κουφό λίγο, για εσένα, φαινεσαι ενημερωμένη για τα do και τα don't του μεταβολισμου!
20-02-2013, 01:11 #266
Originally posted by aiglh!
need2loose τι κανεις?πως παει το γυμναστηριο??ἕγω αγορασα ενα στεπακι για να κανω βλεποντας τηλεοραση γιατι το γυμναστηριο δεν το μπορω!
20-02-2013, 01:13 #267
Originally posted by anastasia__
:smilegrin::smilegrin::smilegrin: Καλά καθε σωματότυπος και τα δικά του, δε διαφωνώ! Άντε, να δούμε τι θα κάνουμε!!!
Για το αλκοολ δε το συζητώ!!! Μεγάλος έρωτας! Κρασιά, τσίπουρα, ρακόμελα με το κιλό!!! Έτσι και ξεκινήσω δε σταματάω! Γι αυτό είπα να το κόψω μαχαίρι! Γιατί δεν είναι μόνο το αλκοόλ! Είναι και τα άτιμα τα παρελκόμενα (σσ μεζεζάκια, βούτες στις σαλτσες, κτλ κτλ κτλ) :P.
Καλη γυμναστική need!
20-02-2013, 01:18 #268
Originally posted by sweetOctober
σε ρώτησα και στο άλλο θέμα τί γυμναστική άρχισες. Ασκήσεις με βάρη είναι κάθε άσκηση με αντίσταση, μπορεί να γίνει με το βάρος του σώματος, με μηχανήματα με αντιστάσεις, με βαράκια κτλ. Κοιλιακούς ραχιαίους και διατάσεις κάνει πάντα εξτρα, δεν περιλαμβάνονται στα βάρη αν και όταν κάνεις ελεύθερα βάρη (όχι σε μηχάνημα αλλά με βαράκια) γυμνάζεις όλο το σώμα ενεργά, εκτός από την μυική ομάδα που εξασκείς πιο συγκεκριμένα πχ χέρια.
Δεν έχεις κάνει ποτέ βάρη? Μου φαίνεται κουφό λίγο, για εσένα, φαινεσαι ενημερωμένη για τα do και τα don't του μεταβολισμου!
Αν μιλάμε για μηχανήματα, μιλάμε για μεγάλο έρωτα σε καταλαβαίνω απόλυτα, τι αερόμπικ και βλακείες; Πόσο δίκιο έχεις!!!!
Χαθήκαμε στα θέματα :smilegrin::tumble::smilegrin:
Απάντησα και στο άλλο!
20-02-2013, 09:06 #269
helena μου, δε θελω πολλά. 8 κιλάκια. Αλλά δεδομένου ότι από πέρυσι έχασα 20 κιλά και πήρα πίσω τα 4 (ευτυχώς δε φαίνεται τόσο πολύ-μάλλον η γυμναστική έχει αρχίσει να αποδίδει), μου φαίνεται βουνό.
needtoloose, όταν με το καλό χάσουμε αυτά που θέλουμε, ε! νομίζω δικαιούμαστε ένα τρικούβερτο γλέντι και με ποτό και με φαγητό και με γλυκό! Απλά θα προσπαθήσουμε να κρατησουμε το μέτρο
20-02-2013, 09:38 #270
εγώ αν ποτέ χάσω τα κιλά που θέλω ,πιστεύω οτι θα έχω αλλάξει τόσο χαρακτήρα που θα θέλω να κάνω τρικούβερτο γλέντι με μίξερ φρούτων, 2ωρη αεροβική και μία ώρα βάρη ,άπαχο φιλέτο με μαρουλάκι και σως από γιαούρτι και τέλος ένα ξεσάλωμα στην αγορά για την εύρεση των καλύτερων αθλητικών για λιγότερους κραδασμούς και φόρμα σούπερ τρέντι για να είμαι η γκομενάρα του γυμναστηρίου!
προς το παρόν δν μπορώ να φανταστώ άλλου είδους γλέντι από κρασιά φαί και γλυκό!
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια