To group της επιτυχίας! 2013 - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 81 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast
Results 256 to 270 of 1201
    Senior Member
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin: Καλά καθε σωματότυπος και τα δικά του, δε διαφωνώ! Άντε, να δούμε τι θα κάνουμε!!!

Για το αλκοολ δε το συζητώ!!! Μεγάλος έρωτας! Κρασιά, τσίπουρα, ρακόμελα με το κιλό!!! Έτσι και ξεκινήσω δε σταματάω! Γι αυτό είπα να το κόψω μαχαίρι! Γιατί δεν είναι μόνο το αλκοόλ! Είναι και τα άτιμα τα παρελκόμενα (σσ μεζεζάκια, βούτες στις σαλτσες, κτλ κτλ κτλ) :P.

Καλη γυμναστική need!

Senior Member
    anastasia__
    δικια μου εισαι και συ!!!!!!συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!
    δεν θυμαμαι,ποσα θες να χασεις?

Senior Member
    Koritsia σερνόμουν στο γυμναστήριο, έβγαλα με διαλειμματα κανένα 40λεπτο αεροβια. Πήγα κλάφτηκα του γυμναστή, είπε συμβαίνει, δεν είναι η μέρα μου.
    Γινόταν πανικος και ειχα σπαστει. Ούτε να μιλήσουμε δε μπορούσαμε.
    Εχω νέα.
    Τον Είδα το (νεο) γυμναστη (και μοναδικο προς το παρον) να εξηγει σε μια κοπελα ασκησεις με βαρη κι ερωτευτηκα, οχι αυτον, τα βαρη. Ξανα.
    Του ζητησα να μου αρχισει από την άλλη φορά ενώ μέχρι πρότινος όταν το ανέφερε έκανα λες και εβλεπα το διάβολο. Με ρώτησε αν μου αρέσει, αχ και ναξερε! Χα! Σιχαινομαι την αεροβια αλλα.....................ενιωθα πολυ βαρυα για βαρη. Τώρα νιώθω πιο άνετα το σώμα μου. Φυσικά ντρέπομαι αλλά ευτυχώς στα βάρη η άψογη εκτέλεση της άσκησης είναι το ζητούμενο κι όχι το πόσο παχύς είσαι. Θα προσπαθησω να βρω ενα στανταρ διωρο να πηγαινω. Εχω παθει πλακα. Ηξερα οτι θα βαρεθω και δε θα αντεξω πολυ μακρυα τους αλλα τοσο συντομα? Εγω πονταρα για τον Οκτωβρη που θα ξαναρχιζα γυμναστηριο. Τελοσπαντων τώρα του το είπα να μου αρχίσει, δεν το παίρνω πίσω.
    Θα αρχίσω. Θα μου πείτε ποιο ειναι το πρόβλημα. Το μεγα πρόβλημα μου είναι ότι πια δεν έχω χρόνο όσο θέλω όπως παλιά, έτσι αν έχω 45' κενά δε θα κάνω αερόβια αλλα βαρη. Γιατί απλά τα λατρεύω, ενω την αερόβια ΤΗ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Αχ τα είπα και ξέσπασα.
    Η δίαιτα πάει σουπερ, σε λίγο θα πάρω και το βραδυνό μου, έχω ερωτευτεί τώρα και δεν πεινάω. Αυτό που με σκοτώνει είναι πότε θα τον ξαναπετυχω γυμναστηριο να μου αρχισει.

Senior Member
    δημητρουλα καλη επιτυχια,οταν βρισκεις χρονο να πηγαινεις!!!!!

Senior Member
    Βρε κάθε μέρα θα πηγαινω, το θεμα μου ειναι να μη χανω την αεροβια για χαρη της μυικης ενδυναμωσης. Δε θα αντεξω να κολλησει η ζυγαρια ψυχολογικα. Του το ειπα. Μου φυλαει εκπληξη ειπε τι θα κανουμε και ειπε ΟΚ. Για να δουμε!

Senior Member
    Δεν μπορεις να κανεις και απο τα 2;;;
    Εστω μισα ;;;

Senior Member
    Μαλλον θα του ζητησω να ειναι χωρια, θα δω. δεν μου αρεσουν μισα, εχω μαθει πχ να αρχισω κατι να το τελειωσω. (εχω μια μεγαλη δοση τελειομανιας - σε όλα εκτός από τη δίαιτα ρε παιδιά δυστχηως) ωχ το παιδι τραβα το λαπτοπ χαχαχ ηταν να μη περπατησει

Senior Member
    πωπω απο τη χαρα μου που θα αρχισω βαρη εκανα ενα ζεστο μπανιο κι εβαλα κρεμα προσωπου + ματιων και την αδυνατιστικη κρεμα νυχτας somatoline cosmetics που την εχω απο πριν την εγγυμοσυνη, και καιει σαν διαολος! Το καλο ειναι οτι λενε κανει δουλεια, το κακο ειναι οτι καιει φοβερα και οτι δουλευει το βραδυ ενω κοιμασαι. Αν δε κοιμασαι αραγε κανει δουλεια? :lol:
    Κοριτσια εχω μουρη φραπα λες κι εκανα μποτοξ! Τυφλα να εχουν οι νοικοκυρες σε απογνωση!
    Ο μπέμπης δεν λεει να κοιμηθει, ο μπαμπας ειναι σε απογνωση :bigsmile:

Παω για μελετη των ασκησεων να τα θυμηθω. Κριμα να μη μου πει τι θα κανουμε. Αν και πανω κατω........τα ξερω.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    πωπω απο τη χαρα μου που θα αρχισω βαρη εκανα ενα ζεστο μπανιο κι εβαλα κρεμα προσωπου + ματιων και την αδυνατιστικη κρεμα νυχτας somatoline cosmetics που την εχω απο πριν την εγγυμοσυνη, και καιει σαν διαολος! Το καλο ειναι οτι λενε κανει δουλεια, το κακο ειναι οτι καιει φοβερα και οτι δουλευει το βραδυ ενω κοιμασαι. Αν δε κοιμασαι αραγε κανει δουλεια? :lol:
    Κοριτσια εχω μουρη φραπα λες κι εκανα μποτοξ! Τυφλα να εχουν οι νοικοκυρες σε απογνωση!
    Ο μπέμπης δεν λεει να κοιμηθει, ο μπαμπας ειναι σε απογνωση :bigsmile:

Παω για μελετη των ασκησεων να τα θυμηθω. Κριμα να μη μου πει τι θα κανουμε. Αν και πανω κατω........τα ξερω.
    Μπράβο πολύ χαίρομαι που ενθουσιάστηκες! και εγώ είμαι τόσο ενθουσιασμένη με τη γυμναστική που δεν μπορώ να το πιστέψω! Οταν λες γυμναστική με βάρη τι εννοείς. Να σηκώνεις βάρη; Κοιλιακοί και πόδια γυμνάζονται ταυτόχρονα έτσι; Sorry αν οι ερωτήσεις μου είναι χαζές αλλά δεν έχω κάνει ποτέ!:starhit:

Senior Member
    σε ρώτησα και στο άλλο θέμα τί γυμναστική άρχισες. Ασκήσεις με βάρη είναι κάθε άσκηση με αντίσταση, μπορεί να γίνει με το βάρος του σώματος, με μηχανήματα με αντιστάσεις, με βαράκια κτλ. Κοιλιακούς ραχιαίους και διατάσεις κάνει πάντα εξτρα, δεν περιλαμβάνονται στα βάρη αν και όταν κάνεις ελεύθερα βάρη (όχι σε μηχάνημα αλλά με βαράκια) γυμνάζεις όλο το σώμα ενεργά, εκτός από την μυική ομάδα που εξασκείς πιο συγκεκριμένα πχ χέρια.
    Δεν έχεις κάνει ποτέ βάρη? Μου φαίνεται κουφό λίγο, για εσένα, φαινεσαι ενημερωμένη για τα do και τα don't του μεταβολισμου!

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    need2loose τι κανεις?πως παει το γυμναστηριο??ἕγω αγορασα ενα στεπακι για να κανω βλεποντας τηλεοραση γιατι το γυμναστηριο δεν το μπορω!
    απο που το πηρες το στεπακι και ποσο;σκεφτομαι και γω να παρω ενα,αλλα θελω ενα φτηνο μωρε και να μην ειναι πολυ μεγαλο γιατι δεν εχω πολυ χωρο

Senior Member
    Originally posted by anastasia__
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin: Καλά καθε σωματότυπος και τα δικά του, δε διαφωνώ! Άντε, να δούμε τι θα κάνουμε!!!

Για το αλκοολ δε το συζητώ!!! Μεγάλος έρωτας! Κρασιά, τσίπουρα, ρακόμελα με το κιλό!!! Έτσι και ξεκινήσω δε σταματάω! Γι αυτό είπα να το κόψω μαχαίρι! Γιατί δεν είναι μόνο το αλκοόλ! Είναι και τα άτιμα τα παρελκόμενα (σσ μεζεζάκια, βούτες στις σαλτσες, κτλ κτλ κτλ) :P.

Καλη γυμναστική need!
    Πωπω ναι μόλις τα καταφέρουμε όλες να κάνουμε ένα πάρτυ και να πιούμε με την ψυχή μας! Σε μπαράκι όμως όχι φαγητά και βλακείες! Ωραία μουσική, ποτάκια και την διάθεση της νίκης!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    σε ρώτησα και στο άλλο θέμα τί γυμναστική άρχισες. Ασκήσεις με βάρη είναι κάθε άσκηση με αντίσταση, μπορεί να γίνει με το βάρος του σώματος, με μηχανήματα με αντιστάσεις, με βαράκια κτλ. Κοιλιακούς ραχιαίους και διατάσεις κάνει πάντα εξτρα, δεν περιλαμβάνονται στα βάρη αν και όταν κάνεις ελεύθερα βάρη (όχι σε μηχάνημα αλλά με βαράκια) γυμνάζεις όλο το σώμα ενεργά, εκτός από την μυική ομάδα που εξασκείς πιο συγκεκριμένα πχ χέρια.
    Δεν έχεις κάνει ποτέ βάρη? Μου φαίνεται κουφό λίγο, για εσένα, φαινεσαι ενημερωμένη για τα do και τα don't του μεταβολισμου!
    Αααα! Αυτό εννούσες! Είναι μέσα και τα μηχανήματα! Εμένα πήγε το μυαλό μου σε άρση βαρών:dork: Ξέρεις εκείνη τη μπάρα που βάζεις στις άκρες βάρη.
    Αν μιλάμε για μηχανήματα, μιλάμε για μεγάλο έρωτα σε καταλαβαίνω απόλυτα, τι αερόμπικ και βλακείες; Πόσο δίκιο έχεις!!!!

Χαθήκαμε στα θέματα :smilegrin::tumble::smilegrin:
    Απάντησα και στο άλλο!

Senior Member
    helena μου, δε θελω πολλά. 8 κιλάκια. Αλλά δεδομένου ότι από πέρυσι έχασα 20 κιλά και πήρα πίσω τα 4 (ευτυχώς δε φαίνεται τόσο πολύ-μάλλον η γυμναστική έχει αρχίσει να αποδίδει), μου φαίνεται βουνό.
    needtoloose, όταν με το καλό χάσουμε αυτά που θέλουμε, ε! νομίζω δικαιούμαστε ένα τρικούβερτο γλέντι και με ποτό και με φαγητό και με γλυκό! Απλά θα προσπαθήσουμε να κρατησουμε το μέτρο

Senior Member
    εγώ αν ποτέ χάσω τα κιλά που θέλω ,πιστεύω οτι θα έχω αλλάξει τόσο χαρακτήρα που θα θέλω να κάνω τρικούβερτο γλέντι με μίξερ φρούτων, 2ωρη αεροβική και μία ώρα βάρη ,άπαχο φιλέτο με μαρουλάκι και σως από γιαούρτι και τέλος ένα ξεσάλωμα στην αγορά για την εύρεση των καλύτερων αθλητικών για λιγότερους κραδασμούς και φόρμα σούπερ τρέντι για να είμαι η γκομενάρα του γυμναστηρίου!

προς το παρόν δν μπορώ να φανταστώ άλλου είδους γλέντι από κρασιά φαί και γλυκό!

Page 18 of 81 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast