To group της επιτυχίας! 2013 - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 81 FirstFirst ... 917181920212969 ... LastLast
Results 271 to 285 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by bouliana
    εγώ αν ποτέ χάσω τα κιλά που θέλω ,πιστεύω οτι θα έχω αλλάξει τόσο χαρακτήρα που θα θέλω να κάνω τρικούβερτο γλέντι με μίξερ φρούτων, 2ωρη αεροβική και μία ώρα βάρη ,άπαχο φιλέτο με μαρουλάκι και σως από γιαούρτι και τέλος ένα ξεσάλωμα στην αγορά για την εύρεση των καλύτερων αθλητικών για λιγότερους κραδασμούς και φόρμα σούπερ τρέντι για να είμαι η γκομενάρα του γυμναστηρίου!

προς το παρόν δν μπορώ να φανταστώ άλλου είδους γλέντι από κρασιά φαί και γλυκό!
    :P :P Λένε "ποτέ μην λες ποτέ", αλλά γι αυτό το θέμα είμαι 1000% σίγουρη: Ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξω τόοοοοσο χαρακτήρα. Όσον αφορά το να γίνω η γκομενάρα του γυμναστηρίου δε το συζητάω καν.... Αφού και τώρα πηγαινοέρχομαι σαν το λέτσο ή ντυμένη λες και βγαίνω για καφέ. Αθλητικά πάντως, δεν πάω :P

Senior Member
    ιιιιιι απαράδεχτο αν με ρωτάς!

εγώ έχω βάλει στόχο ζωής αυτή την στιγμή να πάω στο γυμναστήριο με κουπ κομμωτηρίου και να βγάλω αερόβιο πρόγραμμα χωρίς να πέσει τούφα.
    :cool rsvd:

Senior Member
    ιιιιιι απαράδεχτο αν με ρωτάς!

εγώ έχω βάλει στόχο ζωής αυτή την στιγμή να πάω στο γυμναστήριο με κουπ κομμωτηρίου και να βγάλω αερόβιο πρόγραμμα χωρίς να πέσει τούφα.
    :cool rsvd:
    Haha! Εγώ πάλι φεύγω από την προπόνηση σαν ξεμαλλιασμένο κοτόπουλο!

Senior Member
    τσ τσ τσ!αίσχος.δν είσαι καθόλου σικ!

αλήθεια τα λάδια γιατί τα βάζουν όλοι μετά το γυμναστήριο αφού κάνουν μπάνιο με αιθέρια έλαια?(εγω πάντως αλλάζω μπλούζα και φεύγω με το μαλλί σαν κιμά κάτω από ένα σκουφί)

δν ξέρω τι με έχει πιάσει σήμερα και θάβω τους θαμώνες γυμναστηρίων,

μάλλον υποβόσκει μια ζήλια σε συνδιασμό με το μυστήριο που προκαλεί το ανεξήγητο!

Senior Member
    Magda για τη μπάρα μιλούσα όλα αυτά είναι βάρη είτε σε μηχάνημα είτε σε τροχαλία είτε με μπάρα είτε με βαράκια κτλ κτλ κτλ
    Καλημέρα, θα μου επιτρέψετε να πιω καφεδάκι και να γελάω ασταμάτητα με αυτά που διαβάζω bouliana k nastasia παιδια δε παιζεστε, κοντευω να πνιγω, σε καλο μου μεσημεριατικο!

Senior Member
    τσ τσ τσ!αίσχος.δν είσαι καθόλου σικ!

αλήθεια τα λάδια γιατί τα βάζουν όλοι μετά το γυμναστήριο αφού κάνουν μπάνιο με αιθέρια έλαια?(εγω πάντως αλλάζω μπλούζα και φεύγω με το μαλλί σαν κιμά κάτω από ένα σκουφί)

δν ξέρω τι με έχει πιάσει σήμερα και θάβω τους θαμώνες γυμναστηρίων,

μάλλον υποβόσκει μια ζήλια σε συνδιασμό με το μυστήριο που προκαλεί το ανεξήγητο!
    ή υποβόσκει πολύ μαζεμένη βλακεία στους θαμώνες των γυμναστηρίων & δεν είσαι η μόνη που τα σκέφτεσαι :starhit:

Senior Member
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ πως εχασες τα 20 κιλα????

Senior Member
    sweetoctober, γι αυτό είμαστε εδώ, για να φτιάχνουμε τη διάθεση! bouliana, προσωπικά με το γυμναστήριο (και τους αθλούμενους) έχω μία σχέση αντιπάθειας! Ποτέ δε μου άρεσε το κλίμα του γυμναστηρίου και (confession) είχα μία έμφυτη αντιπάθεια στην πλειοψηφία των αθλουμένων... Ίσως φταίει ότι γέννημα θρέμα τουριστικού μέρους έχω δει τόσα χρόνια στις παραλίες ουκ ολίγους τύπους φουσκωμένους (ή αλλιώς τούμπανα, όπως εμαθα πρόσφατα ότι ονομάζονται) να περιδιαβαίνουν στην παραλία έχοντας πάνω τους λάδι που θα έφτανε για 5 χωριάτικες!

Senior Member
    Ελενα, τα έχασα με πολύ εγκρατεια :P. Είχα κόψει αλκοολ, τηγανιτα, γλυκα...

Senior Member
    Originally posted by anastasia__
    και ζυμαρικα και ψωμια και πιτες...Τι ειχες κοψει μαχαίρι;;;
    Γραψε αμα θες 1-2 μερες διατροφης σου.Θαχει ενδιαφερον για μενα την χοντρουλα!!!!!!!

Senior Member
    helena μου, δε θελω πολλά. 8 κιλάκια. Αλλά δεδομένου ότι από πέρυσι έχασα 20 κιλά και πήρα πίσω τα 4 (ευτυχώς δε φαίνεται τόσο πολύ-μάλλον η γυμναστική έχει αρχίσει να αποδίδει), μου φαίνεται βουνό.
    needtoloose, όταν με το καλό χάσουμε αυτά που θέλουμε, ε! νομίζω δικαιούμαστε ένα τρικούβερτο γλέντι και με ποτό και με φαγητό και με γλυκό! Απλά θα προσπαθήσουμε να κρατησουμε το μέτρο
    Λέω να αλλάξω νοοτροπία και έχω ξεκινήσει από τώρα την προπόνηση. Είναι εφικτό να γιορτάσεις και να περάσεις θαυμάσια χωρίς ίχνος φαγητού και γλυκού γύρω σου! Άντε να φας κανένα φιστικάκι με το ποτό! Το έκανα επι χρόνια και το κάνουν τόσοι και τόσοι. Δεν χρειάζεται φαγητό για να το γιορτάσεις! Άλλωστε τόσο φαγητό και γλυκά που έχω φάει όλο το διάστημα που δεν έκανα δίαιτα άνετα φτάνει για τις γιορτές των επόμενων 15 χρόνων :spin::smilegrin::smilegrin:
    Φοβάμαι πως αν ονειρεύομαι γιορτές με φαγητό μετά από τη προσπάθεια μηνών να αδυνατίσω, δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο λανθασμένος τρόπος σκέψης με εχει φτάσει εδώ. Είναι σημαντικό να χάσω τα κιλά αλλά εξίσου σημαντικό, πιθανόν και πολύ σημαντικότερο είναι να αλλάξω στάση απέναντι στο φαΐ. Αν το αντιμετωπίζω σαν το υπέρτατο αγαθό που είναι ικανό να απογειώσει κάθε γιορτή σύντομα θα καταλήξω να βάλω όλα τα κιλά που θα έχω χάσει. Το έχω ζήσει το έργο ξανά και ξανά! Αυτή την φορά πρέπει να κάνω ολοκληρωμένη δουλειά και στο σώμα αλλά και στο μυαλό!

Senior Member
    Αναστασία πράγματι έχει ενδιαφέρον το πως τα έχασες, μια που ρωτάμε όσους έχουν απώλεια από 20 κιλά και πάνω για το πως το πέτυχαν, μπορείς να μας απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις; Θα μας βοηθήσεις πολύ!

1) Πόσο ήταν το αρχικό σου βάρος;
    2) Πόσο καιρό σου πήρε να χάσεις τα κιλά;
    3) Τι διατροφή ακολούθησες;
    4) Είχες ξανακάνει στο παρελθόν δίαιτα για τα ίδια κιλά;
    5) Αν στην παραπάνω ερώτηση απάντησες ναι, τι πιστεύεις ότι άλλαξε και τα κατάφερες αυτή την φορά;

Ευχαριστώ!

need2loose να σε ρωτήσω κάτι; μήπως είσαι παρθένος στο ζώδιο; μου κάνει εντύπωση η τόση οργάνωση!! εγώ είμαι ανοργάνωτη τελείως, καθότι ρομαντικό ψαράκι και πραγματικά το θαυμάζω αυτό στους άλλους!! επίσης μου έκαναν εντύπωση ο δυναμισμός και η σιγουριά σου πως θα τα καταφέρουμε, κατι που φαίνεται από τον τίτλο κιόλας του τόπικ.. για μένα τουλάχιστον, κι ας μην γνωριζόμαστε, είσαι κινητήριος δύναμη και σ΄ευχαριστώ!

Senior Member
    Νιωθω σαν να μου παιρνουν συνεντευξη, χαχα
    Λοιπον, όταν ξεκίνησα ήμουν 84 κιλά, έφτασα στα 64 και τώρα είμαι 68. Μου πήρε 8 μήνες να χάσω αυτά τα κιλά. Γενικά έτρωγα κάθε πρωί δημητριακά & γάλα και για δεκατιανό, τοστ (γαλοπουλα & τυρί λάιτ), χυμό ή κουλούρι θεσ/κης. Το μεσημερι ψαρι, κοτόπουλο, οποιοδήποτε κρέας (μοσχαρι, χοιρινό ή οτι είχαμε στο σπίτι) ψητό & σαλάτα, ή όσπρια ή λαδερά ή σπανιότερα ζυμαρικά. Απογευμα φρούτα. Βράδυ: τοστ/σαλάτα/δημητριακά με γάλα ή αν είχα ψαρι το μεσημερι που ήταν πιο ελαφρυ μπορεί να έτρωγα ζυμαρικά με λίγο τυρί,πατάτες βραστές ή κάτι τέτοιο.
    Εχω ξανακάνει άλλη μια φορα δίαιτα όταν ήμουν πάλι 84 κιλά και έφτασα πάλι στα 64. Αλλά σε 6 χρόνια τα πήρα όλα πίσω (με πολλά σκαμπανεβάσματα στο ενδιάμεσο).
    Δεν ξέρω αν τα έχω καταφέρει ακόμη. Σε 6 χρόνια θα ξέρω! Το μόνο που άλλαξε είναι ότι τωρα γυμναζομαι συστηματικότερα. Και τότε έκανα πολύ ποδήλατο αλλά μόνο το καλοκαίρι και καθαρά για δική μου ευχαρίστηση, οποτε δεν ήταν κάτι συστηματικο. Πλεον, αυτό που προσπαθώ ειναι να μην φρικάρω. Οκ, πήρα 4 κιλα. Και; Θα προσπαθήσω να τα χάσω αργά και σταθερά. Αν δω ότι δεν τα καταφέρνω σε ένα 2μηνο τοτε έχω το ελευθερο να πάθω νευρικό κλονισμό!! Αστειευομαι, βεβαια. Απλα αποφάσισα να δωσω στον εαυτο μου περιθώριο και να μην προσπαθώ να γίνω....Ζιζελ σε 2 εβδομάδες.

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    helena μου, δε θελω πολλά. 8 κιλάκια. Αλλά δεδομένου ότι από πέρυσι έχασα 20 κιλά και πήρα πίσω τα 4 (ευτυχώς δε φαίνεται τόσο πολύ-μάλλον η γυμναστική έχει αρχίσει να αποδίδει), μου φαίνεται βουνό.
    needtoloose, όταν με το καλό χάσουμε αυτά που θέλουμε, ε! νομίζω δικαιούμαστε ένα τρικούβερτο γλέντι και με ποτό και με φαγητό και με γλυκό! Απλά θα προσπαθήσουμε να κρατησουμε το μέτρο
    Λέω να αλλάξω νοοτροπία και έχω ξεκινήσει από τώρα την προπόνηση. Είναι εφικτό να γιορτάσεις και να περάσεις θαυμάσια χωρίς ίχνος φαγητού και γλυκού γύρω σου! Άντε να φας κανένα φιστικάκι με το ποτό! Το έκανα επι χρόνια και το κάνουν τόσοι και τόσοι. Δεν χρειάζεται φαγητό για να το γιορτάσεις! Άλλωστε τόσο φαγητό και γλυκά που έχω φάει όλο το διάστημα που δεν έκανα δίαιτα άνετα φτάνει για τις γιορτές των επόμενων 15 χρόνων :spin::smilegrin::smilegrin:
    Φοβάμαι πως αν ονειρεύομαι γιορτές με φαγητό μετά από τη προσπάθεια μηνών να αδυνατίσω, δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο λανθασμένος τρόπος σκέψης με εχει φτάσει εδώ. Είναι σημαντικό να χάσω τα κιλά αλλά εξίσου σημαντικό, πιθανόν και πολύ σημαντικότερο είναι να αλλάξω στάση απέναντι στο φαΐ. Αν το αντιμετωπίζω σαν το υπέρτατο αγαθό που είναι ικανό να απογειώσει κάθε γιορτή σύντομα θα καταλήξω να βάλω όλα τα κιλά που θα έχω χάσει. Το έχω ζήσει το έργο ξανά και ξανά! Αυτή την φορά πρέπει να κάνω ολοκληρωμένη δουλειά και στο σώμα αλλά και στο μυαλό!
    Γι αυτο το λογο πρεπει να απενοχοποιησουμε το φαγητο; Γιατι, λοιπον, μια γιορτη ή μια εξοδος να μην περιλαμβανει και φαγητό-ποτο-γλυκο; Το ποσο θα καταναλωσουμε ειναι το θεμα!

Page 19 of 81 FirstFirst ... 917181920212969 ... LastLast