Results 16 to 30 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
09-02-2013, 22:00 #16
sweetOctober
-δεσμεύομαι ότι απόψε, δεν θα βρω δικαιολογία το να φάω ό,τι να΄ναι, επειδή το σπανακόρυζο ήταν light
-Α και δεσμεύομαι ότι αύριο πρωί, που είναι Κυριακή θα του ζητήσω ( του άνδρα μου ) αυγά με τοστ μικρό, αν ρωτήσει
need2loose
δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
ton76
Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
- 09-02-2013, 22:02 #17
Originally posted by ton76
Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!! Καλη μας επιτυχια!!
Για πόσο καιρό το έβαλες στόχο; για την εβδομάδα που μας έρχεται; αν είναι να το συμπληρώσουμε
09-02-2013, 22:03 #18
Originally posted by sweetOctober
ααααααααα και δεσμεύομαι ότι την επόμενη βδομάδα η ευθεία θα γίνει καθοδική, γιατί πολύ μου την έχει βαρέσει! Κι αν δεν, θα μου δώσετε μια ένα πρωτεινικό πλάνο για 2 μερούλες ε ε ε καλές μου φίλες?? Σας φιλώ! mari δες στο άλλο όταν ευκαιρήσεις.
09-02-2013, 22:06 #19
Originally posted by aiglh!
εγω είμαι μέσα!!! θετοντας στόχους και βλεποντας τους ενισχυόμαστε ώστε να τους πετύχουμε! δινουμε δυναμη ο ένας στον άλλον, παρέχουμε υποστήριξη ( κατι που ειναι πολυ πολυ βοηθητικό για άτομα που θέλουν να χασουν βάρος, η να διατηρηθούν ή να ελλατωσουν τα υπερφαγηκα τους)! βεβαια και σαφως θα υπάρχουν αποτυχίες! απο τις αποτυχίες μας και απο την στηριξη των άλλων θα συνεχίσουμε!!!σηνυθως οταν δεν εχουμε στοχους και οταν αποτυγχάνουμε τους στοχους μας ή κανουμε ενα υπερφαγηκο αν δεν έχουμε τη καταλληλη στηριξη στεναχοριομαστε και συνεχιζουμε ειτε κανοντας περισσότερα υπερφαγηκα ή κατηγορόντας τον εαυτο μας χωρις να μπορουμε να μιλησουμε σε κανενα και κλεινομαστε στον εαυτο μας κανοντας φαυλο κυκλο. ενα δικτυο παροχης βοηθειας απο άτομα που παιρνουν τα ιδια με μας θα ειναι πολυ βοηθητικο πυστευω....
09-02-2013, 22:13 #20
Originally posted by Tassos67
Originally posted by need2loose
οκ παιδιά όλοι λειτουργούμε διαφορετικά, εγώ πάλι θεωρώ ότι μέχρι τώρα δεν πέτυχα γιατί το έπαιρνα πολύ πιο χαλαρά απ' όσο έπρεπε. Είχα μια ιδέα που προφανώς δεν λειτουργεί για όλους, μπορεί και για κανέναν. Δεν έπιασα κανέναν από το λαιμό και του είπα να δεσμευτεί και αν δεν πετύχει θα του πάρω το κεφάλι!
Εγώ το σκέφτηκα σαν έναν διασκεδαστικό τρόπο να προσπαθούμε να φτάσουμε τον στόχο μας. Μήπως λειτουργήσει υπέρ μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα!
Δεν θα μπει κανείς με το ζόρι, αν μπει δηλαδή. Θα μπει μόνο όποιος εκφράζεται από κάτι τέτοιο. Ένα groupaki που προσπαθεί για την επιυχία! Να λέει κάποιος π.χ στην αρχή της εβδομάδας : εγώ δεσμεύομαι να πάω 3 φορές αυτήν την εβδομάδα στο γυμναστήριο και να το κάνει ή να πει δεσμεύομαι να μη φάω γλυκό αυτή την εβδομάδα και να το κάνει. Στην ουσία δεν δεσμεύεται σε μας, δεσμεύεται στον εαυτό του ενώπιον άλλων . Αν πετύχει κέρδος, αν όχι τι έγινε;
Και ειδικα οπως το αποτυπωνεις στις τελευταιες σου φρασεις αρεσει και σε μενα.
Και σε τελευταια αναλυση βρε need2loose αντρας ειμαι. Κατι παθαινω οταν ακουω για δεσμευσεις. Για τις γυναικες ειναι η γη της επαγγελιας και για τους ανδρες υποστολη σημαιας. Δικαιολογουμαι νομιζω! (μην το παρεξηγησεις κι αυτο, για να ελαφρυνω το κλιμα το λεω)
Φαντάζομαι ένα ανυποψίαστο Τάσο να ανοίγει το φόρουμ και να βλέπει μπροστά του ΔΕΣΜΕΥΣΗ! Κρύος ιδρώτας, ταχυπαλμία και να αναρωτιέται αμάν πια αυτές οι γυναίκες και εδώ μέσα δέσμευση θέλουν ;:shocked2::shocked2::shocked2:
Να είσαι καλά !
με έκανες και γέλασα πραγματικά, για να είμαι ειλικρινής είχα στεναχωρηθεί κάπως με την αντίδραση μερικών και το χρειαζόμουνα.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ Η need2loose ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ Tassos67 ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ!!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
09-02-2013, 22:34 #21
ααααααααα και δεσμεύομαι ότι την επόμενη βδομάδα η ευθεία θα γίνει καθοδική, γιατί πολύ μου την έχει βαρέσει! Κι αν δεν, θα μου δώσετε μια ένα πρωτεινικό πλάνο για 2 μερούλες ε ε ε καλές μου φίλες?? Σας φιλώ! mari δες στο άλλο όταν ευκαιρήσεις.
09-02-2013, 22:41 #22
Originally posted by Tassos67
Και ειδικα οπως το αποτυπωνεις στις τελευταιες σου φρασεις αρεσει και σε μενα.
Και σε τελευταια αναλυση βρε need2loose αντρας ειμαι. Κατι παθαινω οταν ακουω για δεσμευσεις. Για τις γυναικες ειναι η γη της επαγγελιας και για τους ανδρες υποστολη σημαιας. Δικαιολογουμαι νομιζω! (μην το παρεξηγησεις κι αυτο, για να ελαφρυνω το κλιμα το λεω)
Ολοι μόνοι μας είμαστε, και σε αυτόν, και σε κάθε αγώνα, κακά τα ψέμματα, αλλά μετράει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.
Επιπλέον έχει και πλάκα να ταξιδεύεις με παρέα. Ασε που εμένα με βοηθά και στα σοβαρά να δεσμεύομαι δημόσια. Σίγουρα θα μπορούσα να γράφω τί τρώω στο σημειωματάριο μου, όπως έκανα παλιά. Ε άλλαξα δε με γεμίζει πια. Δεν το κάνω καν. Ας γράφω λοιπόν εδώ κι ας δεσμεύομαι εδώ, αν είναι να χάσω κιλά πιο εύκολα και ανώδυνα βεβαίως και θα το κάνω. Αν δε με βοηθήσει το κόβω και δε τρέχει κάστανο. Είναι απλά, τελευταία μεγενθύνουμε τα πάντα, είναι κανένας πλανήτης ανάδρομος ρε παιδιά?
:wow:
09-02-2013, 22:49 #23
sweetOctober
-δεσμεύομαι ότι απόψε, δεν θα βρω δικαιολογία το να φάω ό,τι να΄ναι, επειδή το σπανακόρυζο ήταν light ΕΠΙΤΥΧΗΣ! :thumbup:
-Α και δεσμεύομαι ότι αύριο πρωί, που είναι Κυριακή θα του ζητήσω ( του άνδρα μου ) αυγά με τοστ μικρό, αν ρωτήσει
-ααααααααα και δεσμεύομαι ότι την επόμενη βδομάδα η ευθεία θα γίνει καθοδική
need2loose
δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
ton76
Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
10-02-2013, 00:29 #24
show off εσύ? Οχι δα
uzzled: το σοου θα είναι μόλις δεις 9 κι γω ακόμα θα παλεύω με το 100, αλλά να σου πω κάτι, μου δίνεις δύναμη, δεν γυμνάζεσαι, είσαι μεγαλύτερος, αφού μπορείς εσύ μια μπορώ εγώ 3, αρκεί να "αντιγράψω" λίγο από το πείσμα σου. Μου αρέσει να "ζηλεύω", με κάνει να προσπαθώ κι γω. Εμένα πάντως με βοηθάς, με βάζεις σε σκέψεις, που μου δείχνουν μόνο καλά πράγματα. Και είναι ωραίο να έχεις όμορφες εικόνες, κι ας μη βλέπεις αληθινά.
Πρίν λίγο συνο μιλούσαμε στη γλώσσα του μωρού (με το μωρό) και σε θυμήθηκα, κρίμα λέω να μην με βλέπει απο μια μεριά να χαμογελάσει. Στο τέλος μας πήραν όλους τα γέλια. Ξέχασα όσες έννοιες είχα........
10-02-2013, 00:32 #25
need δυστηχώς βιάζεσαι, το βράδυ μου δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά κατά τις 6 το πρωί, όμως όχι απόψε το νιώθω, δε θα τη σπάσω, κι ας πεινάω. Ισως έπεσα λίγο έξω στις θερμίδες με το λαιτ σπανακόρυζο, αλλά δε πειράζει και να πεινάσω λίγο, κι αύριο μέρα είναι.
10-02-2013, 10:54 #26
δεν έφαγα βλακείες χθες :smilegrin: πάω πολύ καλά:duh:
10-02-2013, 11:02 #27
10-02-2013, 12:45 #28
sweetOctober
-δεσμεύομαι ότι απόψε, δεν θα βρω δικαιολογία το να φάω ό,τι να΄ναι, επειδή το σπανακόρυζο ήταν light ΕΠΙΤΥΧΗΣ! :thumbup:
need2loose
ton76
εγω την άλλη βδομαδα θα παω στους δικους μου και θα κατσω μια βδομαδα!!! πραγματικα θελω να δεσμευτω ενα πολυ πολυ σημαντικο στοχο αλλα το αν θα το πετυχω ειναι αμφιλεγόμενο!!θα προσπαθήσω όμως!!!!
ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο!! οτι θα φαω παραπάνω και θα παρω περισσότερες θερμίδες ειναι το μόνο σίγουρο!! το καταστροφικο ομως θα ειναι να κανω υπερφαγικο, στεναχορω με αυτο το τροπο και μενα και τους δικους μου που μετα με βλεπουν χάλια
10-02-2013, 12:51 #29
sweetOctober
need2loose
ton76
aiglh!
ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο την άλλη βδομαδα!!
10-02-2013, 13:01 #30
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία