To group της επιτυχίας! 2013 - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 81 FirstFirst ... 1220212223243272 ... LastLast
Results 316 to 330 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by sweetOctober
    Ευτυχώς είστε online, ελπίζω να με δείτε σύντομα και να ρίξετε κανένα σωσίβιο, αχ βρε κορίτσια να σας πω τί έπαθα, το απόγευμα είχα φοβερή ατονία όπως και χθες. Πήρα το γυμναστή και του είπα δε θα πάω, αν και δεν είχαμε ραντεβού αλλά ήθελα να μάθω ποιές ώρες θα τον βρω αύριο.
    Θυμόταν ότι χθες δεν ένιωθα καλά, με συγκίνησε. Μετά έπεσα στη μαύρη μαύριλα με ένα ψιλοτσακωμό με τον άντρα μου, έμεινα μόνη σπίτι, ήταν 7μιση. Λέω ας φάω το βραδυνό μου να ξαπλώσω ώστε και να μη χάσω το βραδυνό γεύμα και να μη πέσω νηστική και σηκωθώ μετά για το παιδί και φάω.
    Ομως δεν κοιμήθηκα, είχα στομάχι χάλια (κουνουπίδι με φακές + στεναχώρια = μη το δοκιμάσετε).
    Κι έλεγε η δίαιτα ή φακές ή σαλάτα, εγώ παράκουσα (καλά να πάθω).
    Να μη σας τα πολυλογώ, μετά στις 10 πεινούσα, έφαγα την υπόλοιπη σαλάτα από το μεσημέρι, όμως ο άντρας μου πήρε ντελίβερι (ω τί πρωτότυπο).
    Είδα κι αυτόν τον σεφ στην τηλεόραση που ευτυχώς μαγείρευε όχι και τόσο ωραία φαγητά απόψε. Ηρθε το πράγμα και ξελιγώθηκα. Είπα να μπω να σας γράψω, λέω μέχρι να τα γράψω θα μου περάσει. Εντωμεταξύ δεν πεινάω, είναι λιγούρες. Καταλαβαίνετε νομίζω :no:
    Αχ αυτά τα ντελίβερι έχουν καταστρέψει κόσμο! Ελπίζω να αντιστάθηκες! Μας υποσχέθηκες να κρατήσεις τη δίαιτα μια εβδομάδα! Dont let us down please!
    Πρέπει να την κάνει σωστά για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου! Έτσι δεν είπες;
    xa εμένα ο αγαπημένος μουμπορεί να έχει 3 διαφορετικά σπιτικά φαγητά και να απορρίψει τα πάντα (ακόμα και το αγαπημένο του πχ της μάνας του ή δικό μου) για τοντελιβερι! Ζούμε με ντελίβερι! Εκεινος δηλαδή.

Εννοείται δε σας απογοήτευσα, είπαμε είμαστε ομάδα, άλλωστε ήταν και το κοριτσάκι μέσα και με βοήθησε πολύ!
    Βρήκα το βιβλίο κοριτσάκι, τελικά το έχω κι γω, δε με είχε βοηθησει και το ειχα καταχωνιάσει πίσω πίσω στη βιβλιοθήκη.
    Είχε ωραίες προτάσεις, εκφράσεις ιδέες αλλά σαν μέθοδο δεν την έκανα ποτέ. Δε μου πήγαινε. Δεν ξέρω.

Μαγδα αν οποιος εχει χάσει 30 κιλά μπορεί να το ξανακάνει τότε βάλτε κι εμένα στο κλαμπ σίγουρα χαχαχαχαχαχ Εμένα ξέρεις ποιο ειναι το προβλημα μου Μαγδα μου? Το γιατί τα ξαναπερνουμε!!!
    Και η φαση ειναι πως εγω δεν τα πηρα ολα μαζι, περασαν χρονια. Αλλα τελικα τι σημασια εχει? Με ταλαιπωρησα ακομη περισσοτερο να παραπαιω σε διαφορα κιλα και ολο να λεω θα τα χασω κι ολο να ανεβαινει ο δεικτης.
    Αυτο που μας σκοτωνει ειναι νομιζω οταν δεν εχουμε σταθερη θεση και αντιμετωπιση απεναντι σε μας και το βαρος μας. Οταν δνε το εχουμε στις προτεραιοτητες μαζι και λεμε "ε πηρα λιγα θα τα χασω τωρα εχω αλλα".
    Τοτε συσσωρευονται, και μολις δεις ξανα τα 80 ερχεται το πρωτο εγγεφαλικο, στα 90 το δευτερο......καλαά στα 100....πεφτεις στη μαυρη καταθλιψη.

Εμένα με πετυχε η εγγυμοσυνη μου παχυα, μολις το πηραμε αποφαση ηρθε το μωρακι μας! Ειχα κοψει το τσιγαρο και ειχα ηδη πει σε διαιτα αλλα δεν προλαβα τιποτα σε ενα μηνα. Δε με ενοιαζε, ειχα αλλο στοχο σκοπο. Προσεχα πολυ και πηρα λιγα κιλα. Ολα καλα, θα τα εχανα, ετσι το εβλεπα. Κανεις δε μου ειχε πει ποσο δυσκολο ειναι το μετα. Τα εχασα αυτα κι αλλα τοσα και τα ξαναπηρα ολα κι αλλα τοσα. Κι εφτασα αισιως τα 110. Ειδα μια φωτο μου τις γιορτες και κοντεψα να λιποθυμησω. Το σοκ ηταν τεραστιο. Δε γραφω αλλα σας επριξα. Ελπιζω οταν τα ξαναχασω τα κιλα να μη χρειαστει να σου δωσω συνεντευξη need. Δε θελω να θυμαμαι, θελω να τα χασω και να διαγραψω για παντα τον παχυ εαυτο μου. Να μη γινω ποτε ξανα ετσι. Δεν μπορω αλλο να με βασανιζω :sniff:
    Έχεις δίκιο πρέπει να αναθεωρήσουμε στάσεις και απόψεις για να μην ξαναπάρουμε αυτά που θα χάσουμε! Δεν γίνεται π.χ να λέμε σήμερα μου πήγαν όλα στραβά, ας φάω να νιώσω καλύτερα και να χαλαρώσω. Πρέπει να πειθαρχήσουμε σε έναν νέο τρόπο σκέψης μέχρι αυτός ο τρόπος σκέψης να έρχεται αυθόρμητα. Όσο βλέπουμε το φαγητό σαν το φάρμακο για τα πάντα θα έχουμε πάντα πρόβλημα. Πρέπει να χωνέψουμε ότι ο περισσότερος κόσμος που είναι σε φυσιολογικά κιλά, είναι γιατί προσέχει. Είναι υποχρέωση μας να προσέχουμε και εμείς για το καλό μας! Κάνουμε την ίδια βλακεία τρώμε, τρώμε και μετά λέμε δεν βαριέσαι! θα κάνω δίαιτα μετά, όταν στρώσουν τα πράγματα. Ηλίθιος τρόπος σκέψης! Πόσο λογικό είναι να ανεβοκατεβαίνουν τα κιλά συνέχεια! Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε σωστά! Θα χάσουμε και τα κιλά, όπως είπες, τα έχεις ξαναχάσει άρα μπορείς! Νομίζω όλοι μπορούμε και να τα χάσουμε και να τα διατηρήσουμε! Αρκεί να θέλουμε! Να θέλουμε να είμαστε υγιείς και να τελειώνουμε με αυτό το ζήτημα ! Αρκετή ενέργεια μας κλέβει! Μέτρο, μέτρο μέτρο! Δεν χρειάζεται μια πίτσα, χρειάζονται 1-2 κομμάτια. Χρειάζεται να ορίσουμε δικούς μας εσωτερικούς κανόνες, αν θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα μας. Είναι όλα θέμα πειθαρχίας! Πρέπει να μάθουμε να πειθαρχούμε! Το φαγητό είναι ανάγκη για να ζούμε ,τίποτα παραπάνω, τίποτα διαφορετικό. Δεν λύνει προβλήματα, δεν γεμίζει κενά. Όταν το βάλουμε στη θέση που πρέπει και του δώσουμε τη σωστή διάσταση τότε και μόνο τότε ίσως καταφέρουμε οριστικά να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα μας! Αυτό που καταφέρνουμε είναι αυτό που πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε! Αν περιμένουμε να λυγίσουμε σε κάθε λιχουδιά, αυτό θα κάνουμε. Αν πάρουμε τις αποφάσεις μας και θέλουμε να ακολουθήσουμε έναν άλλο δρόμο αυτό θα κάνουμε! Οι αμφιβολίες δεν έχουν θέση στο επιχείρημα μας. Οι αμφιβολίες μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα! Δεν πρέπει να αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο να τρυπώσουν στο μυαλό μας. Δεν αμφιβάλλω, μπορώ και θέλω να το κάνω! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρω!

Senior Member
    Καλησπεραααααααααα
    Πεταγομαι για να δωσω αγωνιστικους χαιρετισμους και την ξανακανω γιατι σημερα ειναι μια μερα "κολαση".
    Ευτυχώς ειναι ευχάριστη χωρις -μεχρι τωρα άσχημα διαφορα- και να πω οτι σημερα εφαγα μετα απο 3 εβδομαδες ενα πολυσπορο κριτσινι.Ειναι αληθεια οτι αν εισαι εξω και δεν εχεις μεριμνήσει απο το σπιτι για κατι οταν πεινασεις με την low carb εχεις θεματακι.
    Επειδη λοιπον προσπαθω να μην ειμαι των ακρων γιατι μονο κακο μπορει να κανει, χλαπακιασα 1 κριτσινι και αντιστάθηκα σε αλλα 3 που μου εδεινε μαζι μου μια φιλη μου και δεν τα πηρα.Αν τα ξαναβλεπα μετα απο 1 ωρα μπορει να μην κρατιόμουνα.
    Μερικα γραμμαρια κατω και σημερα και με περιοδο σε εξέλιξη, χωρις πρησμένο στηθος αυτη τη φορα -ααααχ για ολα τελικά φταιει το ατιμο το φαι!!!!!- και ουτε που καταλαβα ποτε ηρθε γιατι δεν ειχα καμια επιθυμια για γλυκο η λιγουρα για φαι!!!!!!!

Senior Member
    σας διαβαζω,ολα οσα λετε και βλεπω σε πολλα που λετε και μενα.

ειστε πολυ τυχερες οσες κανετε γυμναστικη ή πατε σε γυμναστηριο.
    εμενα δε μου αρεσει καθολου η γυμναστικη,εκτος απο το περπατημα που μαρεσει παααααρα πολυ,αλλα με αυτο τον καιρο δε το κανω συχνα.

Senior Member
    Επανηλθα κι εγω! Πως τα παμε???

Senior Member
    τι κανετε?πως τα πατε?εγω προχτες εκανα το υπερφαγηκο μου θα έλεγα διοτι ετρωγα χωρις να πειναω και πανω σε νευρα!!!!!τελικα ειναι πολυ δυσκολο να αντισταθεις οταν βρισκεσαι σε ενα σπιτι με πολυ κοσμο, οταν εισαι μονη σου παει στο καλο καπως προσεχεις οταν δεν εισαι, ειναι πολυ δυσκολο να κρατηθεις στις λιχουδιες γυρω σου...

ουσιαστικα προχτες εφαγα το πρωινο μου που ηταν ενα ποτυρι γαλα με δημητριακα και 3 κουλουρακια, μετα το μεσημεριανο μου που ηταν ενα πιατο φακες και μια φετα ψωμι και μετα αρχισε η μητερα μου και η αδερφη μου να τρωνε μερεντα με ψωμι εεεεεεεεεε αρχισα και εγω λιγο λιγο και στο τελος κατεληξα να φαω το μισο βαζο και 2 τοστ με μερεντα και μετα για βραδυνο ενα πιατο κοτοπουλο με πατατες τηγανητο!!!!!!

δυσκολευομαι πολυ να αντισταθω σε ολα αυτα που φτιαχνουν, ειναι πολυ πολυ δυσκολο!!!!!!!!!!:fake sniffle::fake sniffle:χαιρομαι τοσο που ειμαι μαζι τους αλλα ταυτοχρονα υποφερω!

αυτο που με τρελανε ηταν οτι μετα το υπερφαγηκο το επομενο πρωι η ζυγαρια εδειχνε 55 και το προηγουμενο πρωι 53! σε καποια φαση τρελαθηκα και ειπα τωρα θα τα φαω ολα αλλα ευτυχως αλλαξα μυαλα και δεν με κατεστρεψα ακομη μια φορα!

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    τελικα ειναι πολυ δυσκολο να αντισταθεις οταν βρισκεσαι σε ενα σπιτι με πολυ κοσμο, οταν εισαι μονη σου παει στο καλο καπως προσεχεις οταν δεν εισαι, ειναι πολυ δυσκολο να κρατηθεις στις λιχουδιες γυρω σου...
    δυσκολευομαι πολυ να αντισταθω σε ολα αυτα που φτιαχνουν, ειναι πολυ πολυ δυσκολο!!!!!!!!!!:fake sniffle::fake sniffle:χαιρομαι τοσο που ειμαι μαζι τους αλλα ταυτοχρονα υποφερω!
    Πως σε νιωθω δε φανταζεσαι!!! Τα ιδια και χειροτερα περναω κι εγω στο σπιτι! Και λεω και χειροτερα γιατι η μανα μου ειναι και χρυσοχερα ζωη να χει κι ολο κατι φτανει!!!!
    Παντως αιγλη μου αν ημουν κι εγω 55 κιλα δε θα με ενοιαζε για μιας μερας παρασπονδια!

Senior Member
    α ταν μιας μερας!:dork:
    εχω και τους γονεις που μου λενε τρωγε δεν εχεις αναγκη εσυ αλλα καποτε μοχθησα για να χασω 20 κιλα!!!uzzled:
    εγω πεθαινω για γλυκα αμα αρχισω να τρωω δε σταματαω!! τωρα πηρα ενα στεπακι να κανω στη πατρα που θα παω μπας και χασω κανα ποντο γιατι εχω σωματοτυπο αχλαδι και θελω καπως να μαζευτουν τα μπουτια μου:P

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    α ταν μιας μερας!:dork:
    εχω και τους γονεις που μου λενε τρωγε δεν εχεις αναγκη εσυ αλλα καποτε μοχθησα για να χασω 20 κιλα!!!uzzled:
    εγω πεθαινω για γλυκα αμα αρχισω να τρωω δε σταματαω!! τωρα πηρα ενα στεπακι να κανω στη πατρα που θα παω μπας και χασω κανα ποντο γιατι εχω σωματοτυπο αχλαδι και θελω καπως να μαζευτουν τα μπουτια μου:P
    Μια χαρα!!!
    Δε λεω να εφησυχαζεσαι απλα λεω οτι στα κιλα που εισαι λογικα δε χρειαζεσαι να χασεις βαρος αλλα να διατηρησεις αυτο που εχεις, οποτε δε χρειαζεται να νιωθεις τυψεις για μερικες παρασπονδιες που και που

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    τα εχασα μεσα σε 6 μηνες ναι γιατι ημουνα 18 και ο μεταβολισμος μου πετουσε!!!! κι ουτε να κρεμασω μετα ουτε τιποτα!
    τα πηρα σε ενα χρονο γιατι...γνωρισα και συγκτοικησα με τον μελλοντα συζηγο μου!
    η οποια συγκατοικηση ειναι και ενας απο τους βασικους λογους που τα διατηρω!
    καθοτι οταν μενω μονη μου στο σπιτι μου δεν βρισκεις τιποτα αλλο εκτος απο γαλα με δημητριακα και υλικα για τοστ.
    τωρα ομως με το αγορι βιγγαει το ψυγειο μας...και ειμαι λιχουδα, ψεμματα να πω?
    το καλο ειναι οτι τωρα λεει θαλει να αρχισει να προσεχει κι εκεινος λογο του επικειμενου γαμου μας. αντε να δουμε τι θα δουμε και αυτη τη φορα....
    χαχαχα σε καταλαβαινω απολυτα!!!πηγα 3 μερες στο φιλο μου γιατι μενει σε αλλη πολη και βλεπομαστε μια φορα στο τοσο και πρωι μεσημερι βραδυ ντελιβερι!!!!

δεν υπηρχε!!!!ετρωγα οτι λαχταρουσα, πρωι καφεδες με ντονατς και τυροπιτες, μεσημερι μακαροναδες, σαντουιτσ ποικιλιες και βραδυ πιτογυρα!!!!!ημουν πολυ ευτυχισμενη!!!!!αχ ζω για τετοιες μερες..κανω κανω διαιτα και μετα τρωω σαν βοδι. :smilegrin:

Senior Member
    anastasia__
    και η διατηρηση δυστηχως ειναι αρκετα δυσκολη!!! παντως εδω και 2 χρονια το παλευω παω κανα 5 κιλο πανω 5 κιλο κατω:dork:
    το 5 κιλο πανω ειναι αυχαριστω το κατω ειναι δυσκολο:P
    παντως πολυ σημαντικο ειναι να τρωμε το πρωι ενα γερο πρωινο εμενα αυτο με κραταει ολη τη μερα!!!οταν δεν τρωω πρωινο μετα ειμαι ικανη να μην σταματαω να τρωω και αν δεν τρωω να εχω νευρα!

Senior Member
    ειναι και παραειναι δυσκολη η διατηρηση, δε διαφωνω! αλλα χρειαζεται να εισαι σε εγρηγορση. αν παρεις 1-2 κιλα απλα (απλα-λεμε τωρα) κανεις κρατη 1-2 βδομαδες και επανερχεσαι. το θεμα ειναι να μην χανεις την μπαλα. θα μου πεις ολοι τα ξερουμε αυτα αλλα ποσοι τα εφαρμοζουμε; εγω παντως οχι :P

Senior Member
    need2loose
    τι κανεις πως τα πας με την ατκνις??με το γυμναστηριο??

θελω να μου κανεις μια αλλαγουλα στο στοχο! ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου φυσικα χωρις υπερφαγηκα, να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και να φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:

με λιγα λογια ισσοροπημενη διατροφη, διατηρηση κιλων και μειωση υπερφαγηκων επεισοδιων!

Senior Member
    [img=270x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=270x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=270x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose
    09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες :thumbup:
    και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
    Οι στόχοι μου: 12/02/13
    Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!

ton76
    10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!! :thumbup:
    18-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!

aiglh!
    10-02-13 ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο ως το τέλος του μήνα !!

helena73
    10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!

koritsaki
    θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
    11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη:thumbup:
    1) αυριο πεμπτη να κατσω να φτιαξω δαιτολογιο εβδομαδας η 2 βδομαδων:thumbup:
    2) μεθαυριο παρασκευη να παω να ψωνισω τα απραιτητα απο σουπερ μαρκετ:thumbup:
    18-02-13
    1. να μην φαω γλυκα μεχρι την πεμπτη:thumbup:
    2. να τηρησω το προγραμμα που εκανα μεχρι την πεμπτη
    σε πρωτη φαση :thumbup:

anastasia__
    18-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα

otiosa
    17-02-13 λοιπόν να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober
    19-02-13 Δεσμεύομαι ότι για 1 βδομάδα θα ακολουθήσω κατά γράμμα αυτή τη διατροφή http://www.eatingdisorders.gr/forum/...47&tid=4828&ac... και κάθε μέρα που περνάει θα δίνω το παρόν να ενημερώνω τί και πώς έκανα! Μόνο 7 μέρες θέλω να τη δοκιμάσω!!!!!!!

lineal
    στις 1 του μαρτη εχω στοχο να ειμαι 102 κιλα

Εve
    19-02-13 Να τηρήσω τα 3ωρα και 3άδες για 1 εβδομάδα
    Επίσης να πάω τετάρτη και παρασκευή γυμναστήριο αυτή τη βδομάδα

Senior Member
    που εισαι μαγδα μας?

Senior Member
    δεσμευομαι
    1) αυριο πεμπτη να κατσω να φτιαξω δαιτολογιο εβδομαδας η 2 βδομαδων
    2) μεθαυριο παρασκευη να παω να ψωνισω τα απραιτητα απο σουπερ μαρκετ
    3) παραμεθαυριο σαββατο να παω στη συνεδρια του slimming world
    λοιπον κοριτσια εγω απο αυτα τηρησα το 1 και 2 αλλα δεν πηγα το σαββατο η συνεδρια γιατι δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεβατακι μου....ειναι νωρις βλεπετε και επρεπε να σηκωθω στις 8...πολυ δυσκολο για μενα σαββατιατικα.

τωρα επανερχομαι στη δεσμευση
    1. να μην φαω γλυκα μεχρι την πεμπτη
    2. να τηρησω το προγραμμα που εκανα μεχρι την πεμπτη
    σε πρωτη φαση
    λοπον μιας και η πεμπτη τελειωνει
    1. δηλωνω περηφανα οτι δεν καταναλωσα ουτε κρυσταλο ζαχαρης η οποιαςδηποτε γλυκαντικης ουσιας
    2. αρκετα καλα με το προγραμμα. μονο ενα βραδυνο αλλαξα, αλλα εφαγα κατι ισοδυναμο!!!

τωρα θα κατσω να σκεφτω στοχους για σκ!

Page 22 of 81 FirstFirst ... 1220212223243272 ... LastLast