To group της επιτυχίας! 2013 - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 81 FirstFirst ... 1523242526273575 ... LastLast
Results 361 to 375 of 1201
    Senior Member
    καλημερα σε ολους,

γλυκια μου Δημητρα δε πειραζει δε παχαινουμε με τη μια φορα παραπανω οπως και δεν αδυνατιζουμε αν προσεξουμε μια φορα μονο , το συνολο τελικα μετραει!!!εγω προσωπικα το παλευω οι στοχοι που εχω βαλει βεβαια δεν ειναι τιποτα συγκλονιστικο και σπουδαιο αλλα για μενα μετρανε πολυ. χαιρομαι ιδιαιτερα που πια δεν εστιαζω στο ποσο ζυγιζω αλλα στο πως αισθανομαι με αυτα που τρωω!!!

καλη συνεχεια σε ολες μας!!

Senior Member
    Καλημέρα τί κάνετε? Τα έγραψα στο άλλο Ελενα. Οπως κι αν εχει χάλασα τη δίαιτα δεύτερη φορά και δε μπορώ να δω αποτελέσματα της σε 1 βδομάδα. Η' θα τη συνεχιζα ή θα την έκοβα. Τελικά δε τη συνέχισα γιατί το πρωί έφαγα άλλο πρωινό κι όχι το προβλεπόμενο.:kiss:

Senior Member
    Καλημέρα Τον πως είσαι? Καλά κάνεις! Γυμνάζεσαι καθόλου? Θα φύγουν μόνα τους τα κιλά σου όταν θα είσαι έτοιμη

Senior Member
    Καλημερα Δημητρουλα μου,

ναι κανω γυμναστικουλα οσο μπορω και μου επιτρεπουν οι υποχρεωσεις μου!!βεβαια λεφτα για γυμναστηριο ουτε λογος, αλλα κανω διαδρομο και ασκησουλες εδαφους και αν βαριεμαι βαζω τραγουδια στο you tube και το παιζω dancing with Tonia χιχιχιχι. ο μπεμπης σου???

Senior Member
    Καλημεεεεεεεεεερα! Ας ειμαστε ολες περηφανες για αυτα που εχουμε καταφερει! Ηρθε το σ/κ και εκ πειρας ειναι οι πιο δυσκολες μερες της εβδομαδας (για μενα τουλαχιστον)! Ας χαρουμε, λοιπον, για τα επιτευγματα μας! Δε λεω να εφησυχαστουμε, απλα να χαλαρωσουμε ψυχολογικα! Συνεχιζουμε δυναμικα! Πεφτουμε και ξανασηκωνομαστε! Βαζουμε εφικτους στοχους, ετσι οταν τους ξεπαιρναμε χαιρομαστε διπλα!!!!
    :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit:

Senior Member
    Originally posted by xristinaa1
    καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!!θελω και εγω μια παρεουλα και μια ενθαρυνση για να ξαναβρω καποια πραγματα που εχω χασει και φυσικα ευθυνεται το βαρος!θα προσπαθησω να το ελεγξω αλλα θελω και την βοηθεια απο καποιον που προσπαθει και τα εχει καταφερει..
    Χριστινούλα μου καλημέρα! Θέλεις να μας πεις λίγα λόγια για εσένα; Πόσα κιλά είσαι; Πόσο καιρό είσαι σε αυτά τα κιλά, είσαι σε δίαιτα; τι είναι αυτό που θέλεις να ελέγξεις; Είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον , χαλάρωσε και ας αρχισουμε τη συζήτηση, θα την βρούμε την άκρη!!!!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Καλημέρα τί κάνετε? Τα έγραψα στο άλλο Ελενα. Οπως κι αν εχει χάλασα τη δίαιτα δεύτερη φορά και δε μπορώ να δω αποτελέσματα της σε 1 βδομάδα. Η' θα τη συνεχιζα ή θα την έκοβα. Τελικά δε τη συνέχισα γιατί το πρωί έφαγα άλλο πρωινό κι όχι το προβλεπόμενο.:kiss:

Δήμητρα ότι και να κάνεις, όφελος είναι! Έστω 1-2 ημέρες την εβδομάδα σε κρατάνε να μην παχύνεις παραπάνω και σε συνδυασμό με τη γυμναστική όλο και κάτι χάνεις! Η περίοδος που περνάς είναι ζόρικη, αν δεν κάνω λάθος ακόμη δεν έχεις κλείσει ούτε χρόνο απ' όταν γέννησες! Έχεις και τα υπόλοιπα ζόρια να στο κάνουν πιο δύσκολο! και όμως προσπαθείς! Μόνο μπράβο πρέπει να λέμε και τίποτα άλλο! Τα πράγματα σταδιακά θα διορθωθούν, και τα κιλά θα στρώσουν! Φτάνει τώρα στα ζόρια να μη πάρεις παραπάνω, πράγμα που το καταφέρνεις μια χαρά. Οσο και να χάνεις κέρδος είναι!

Senior Member
    Κάνεις πλάκα βρε Μάγδα μου? Ειμαι υποθερμιδική πόσο καιρό, μόνο στο fitday να δείς τα διαιτολόγια μου. Δε μου αρκεί αυτό που λες, να μη παχυνω. Η κάνεις δίαιτα και χάνεις ή όχι. Ετσι το βλέπω τώρα εγώ. Οταν κάνω δίαιτα θέλω να είναι σωστά. Τη χάλασα = δε τη συνεχίζω. Δε με βοήθησε πουθενά αλλά δε της έδωσα και χρόνο να το κάνει. Δε πειράζει θερμίδες πάλι θα μετράω και τη ξαναδοκιμάζω. Χθες ξαναλέω δεν ξέφυγα από υπερφαγικό αλλά απο διασκέδαση και εν γνώση μου. Θα μου πείς γιατί αφού κάνεις δίαιτα, γιατί έτσι ένιωθα. Ας ακούμε και το σώμα μας που και που, ίσως κόψουμε έτσι και τις υπερφαγίες και όλα :kiss:

Senior Member
    Καλώς τη Χριστίνα! Εμείς δε τα έχουμε καταφέρει αλλά αν θες τη βοήθεια μας εδώ είμαστε όλες στον αγώνα :smirk:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Κάνεις πλάκα βρε Μάγδα μου? Ειμαι υποθερμιδική πόσο καιρό, μόνο στο fitday να δείς τα διαιτολόγια μου. Δε μου αρκεί αυτό που λες, να μη παχυνω. Η κάνεις δίαιτα και χάνεις ή όχι. Ετσι το βλέπω τώρα εγώ. Οταν κάνω δίαιτα θέλω να είναι σωστά. Τη χάλασα = δε τη συνεχίζω. Δε με βοήθησε πουθενά αλλά δε της έδωσα και χρόνο να το κάνει. Δε πειράζει θερμίδες πάλι θα μετράω και τη ξαναδοκιμάζω. Χθες ξαναλέω δεν ξέφυγα από υπερφαγικό αλλά απο διασκέδαση και εν γνώση μου. Θα μου πείς γιατί αφού κάνεις δίαιτα, γιατί έτσι ένιωθα. Ας ακούμε και το σώμα μας που και που, ίσως κόψουμε έτσι και τις υπερφαγίες και όλα :kiss:
    επετρεψε μου να σου πω,με ολη την καλοσυνη πως κανεις λαθος
    οσο σκεφτεσαι ετσι ή να το παρω προσωπικα,οσο σκεφτομουν ετσι κατεστρεφα καθε μου διαιτα.
    πριν ενα χρονο που ξεκινησα ειπα απο μεσα μου πως θα κανω τη διατροφη μου και αν πεσω θα ξανασηκωθω
    στο λεω πως πρωτη μου φορα κανω διαιτα μονη μου-παλια ελεγα δε μπορουσα-και την ακολουθω με μεγαλη ευχαριστηση ενα χρονο τωρα,εχοντας χασει 18 κιλα

θα μου πεις λιγα ειναι για εναν χρονο,εγω ομως εχω κανει τοσες ατασθαλιες τοσες παρασπονδιες,αλλα ξερεις τι ειχε αλλαξει αυτη τη φορα με μενα;
    δε στεναχωρηθηκα και δεν εκανα πισω,και μια και δυο και τρεις μερες που εφαγα -και παραπανω-ειχα παντα στο μυαλο μου οτι δεν εγινε τπτ και οποτε μπορουσα συνεχιζα χαλαρα...
    εχω πολλα κιλα να χασω ακομα και δε θα αντεχα να παω σε διατροφη σα στρατιωτης,ισως ετσι ειναι η ψυχοσυνθεση μου,ξερω γω;

σκεψου ομως,και να αδυνατισουμε και 50 κιλα να φτασουμε -ελπιζω:tumble:- παντα θα εχουμε το αγχος να μη τα ξαναπαρουμε,τι θα γινει τοτε;θα ειμαστε με το αγχος να μη φαμε;
    οχι βεβαια,αλλιως τι ζωη θα ειναι αυτη;
    και θα φαμε και θα ξεφυγουμε και και και...
    το θεμα ειναι να επανερχομαστε με καθε τροπο και να συνεχιζουμε,αυτο ειναι το σημαντικοτερο σε καθε διαιτα

διαιτες εχω κανει στη ζωη μου χιλιαδες,και ολες ξερεις ποτε τις παρατουσα;
    οταν ετρωγα κατι παραπανω και στεναχωριομουν και απο τη στεναχωρια μου τα κατεστρεφα ολα

ολα αυτα στα λεω με αγαπη γιατι ξερω τι περνας,ετσι νιωθω και γω πολλες φορες,αλλα αληθεια σου λεω,δεν εγινε κατι αν μια φορα ξεστρατισες και ισως στο μυαλο μας το κανουμε χιλιες φορες χειροτερο απ οτι πραγματικα ειναι

ελπιζω να μη σε κουρασα
    καλη συνεχεια σε ολες κοριτσια

Senior Member
    α και καλως ηλθες χριστινα

Senior Member
    Καταρχην, καλωσορισες Χριστινα!!! Καλη αρχη στην προσπαθεια σου!
    Δευτερον, μπορει η εβδομαδα να μην τελειωσε ακομη αλλα επειδη γενικα εχω το ελαττωμα να βιαζομαι, κι επειδη -ατυπα- βαδίζω στο δρομο νεων στοχων(η μαλλον προσπαθω), θετω και επισημα καινουριους:
    1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
    2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο (εχει αρχισει να μου γινεται εμμονη και θελω να το σταματησω-αν και αυριο θα κλεψω λιγο γιατι τελειωνει η περιοδος μου κι εχω περιεργεια να δω ποσα κιλα θα ειμαι)
    3) -3 κιλα ως το Πασχα (τι στο καλο; εχουμε 2μιση μηνες μπροστα μας)
    4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου) οταν και αν, χαλαρα και χωρις πιεση.
    Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας

Senior Member
    lineal έχεις δίκιο!!! Πολύ ωραία τα λές! Εγώ όμως δεν έχω βρεί δίαιτα να με εκφράζει (εκτός από τις θερμίδες που έκανα πάντα). Οταν είπα πως όταν κάνω δίαιτα θέλω να χάνω το εννοώ, δηλαδή δε μου φτάνει να προσπαθώ χωρίς να με επικροτεί η ζυγαριά ούτε να μτεράω θερμίδες όπως πχ σήμερα χωρίς να κάνω δίαιτα. Δηλαδή ή μετράω θερμίδες και κάνω δίαιτα ή δε μετράω και τρώω. Δε μπορώ να στο εξηγησω αλλιως. Δεν έχει νόημα για μένα έτσι.
    Από αρχές της χρονιάς προσπαθώ, και ζυγίζομαι κάθε μέρα, μου έχει κάνει καλό. Μπράβο σου για τα κιλά, κι γω σε ένα χρόνο θέλω να τα χάσω, καλύτερα αργά και μόνιμα!
    Μπράβο σου που έχεις βρεί δίαιτα, ποιά έχεις βρεί ? Ισως μου κάνει κι εμένα?

Senior Member
    προσπαθώ να κάνω quote αλλά δε μπαίνει, αυτό που λες "και ίσως στο μυαλό μας το κάνουμε χειρότερο (όταν ξεστρατίζουμε)" έχεις πάρα πολύ δίκιο! Εμένα αυτό με έχει κάψει, η φιλοσοφία σου είναι η πιο σωστή! Αυτη τη φορά το ξέρω ότι είναι (και) αυτό ανασταλτικός παράγοντας οπότε δεν θα πέσω στη παγίδα να σταματήσω! Για αυτό τόνισα πως δεν έκανα υπερφαγικό δηλ. δεν στεναχωρήθηκα για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να τρώω συνειδητά, ακόμα κι όταν "σπάω" τη δίαιτα μου. Από την άλλη το πρόβλημα είναι να μη σπάμε διαρκώς τη δίαιτα μας, γιατί τότε κάνουμε ένα βήμα μπρς και δύο πίσω. Αυτό εμένα με χαλάει ψυχολογικά οπότε πάλι στο μηδεν με πάει. Αλλά προς το παρόν δεν εχω δυναμη για κάτι άλλο.:flaming:

Senior Member
    οχι μη το μηδενιζεις.δε πας στο μηδεν.
    ακου,οποτε ενιωθα οτι τα εκανα παλι σκατα τρωγοντας βλακειες ελεγα
    "κατσε μωρε εγινα παλι 120 κιλα;
    οχι,εβαλα ισως λιγα γραμμαρια,αντε ενα κιλο...

(η αληθεια ειναι πως εχω φτασει να παρω πισω μεχρι και 5 κιλα,ω ναι!)

οποτε δεν εφτασα στο μηδεν,σκεφτομουν το θετικο,οτι εχω χασει αυτα τα κιλα μεχρι τωρα,παω παλι συνεχιζω...

καμμια φορα τι γινοταν;ετρωγα και νομιζα οτι εφαγα πολυ.
    ελεγα,ωχ τωρα θα με δειξει η ζυγαρια πανω απο 3 κιλα και η ζυγαρια εδειχνε πανω απο 300 γραμμαρια...τπτ δηλαδη...!!!
    λεω τωρα ενα παραδειγμα..
    αλλο ενα παραδειγμα.
    ειχα φαει σε ενα τριημερο πιτσες γυρους γλυκα ξερεις ολα τα καλα

ζυγιζομαι με τρομο μετα απο μερες,ειχα βαλει 1.5 κιλο;

ποσο χαρηκα γιατι νομιζα ημουν παλι 120 κιλα χαχαχαχαχα

να σε πω τωρα και τη διατροφη που κανω εγω εδω και 1 χρονο

εμενα δε μου ταιριαζει να μετραω θερμιδες,εγω θελω να τρωω απ ολα και αν μαγειρευω απολα -τρελαινομαι για φαγητο για γλυκα οχι τοσο-
    δε θελω να μου λεν αυτα μη τα αναμιγνυεις κλπ κλπ

κανω απο το dietup.gr
    κανεις εγγραφη-ειναι δωρεαν-και εισαγεις κιλα που εισαι και υψος
    αυτο σε λεει το Bmi σου και λοιπα και σε δινει μια φορμα μιας εβδομαδας με το τι θα φας
    πχ τη πρωτη μερα εχεις πρωινο δεκατιανο μεσημεριανο σνακ και βραδινο
    που εσυ επιλεγεις απο επιλογες τι θες να φας -πολυ σημαντικο για μενα γιατι θελω να τρωω οτι εχω στο σπιτι-
    το προγραμμα σε λεει τη ποσοτητα

εγω λοιπον μαυτη τη διαιτα τρωω γυρους,πιτσες,σοκολατες,πα� �ωτα κλπ αλλα ποσοτητα πχ εναν γυρο ή ενα κομματι πιτσα κλπ

βαζω οτι θελω εγω και αληθεια την απολαμβανω

σε πολλους που την προτεινα δε την καναν ισως γιατι τους φανηκαν πολλα αυτα που τρωγαν ή γιατι θελαν πιο γρηγορες λυσεις
    εγω ειμαι του αργα και σταθερα
    οτι αλλη απορια εχεις να σε βοηθησω,αν θες δοκιμασε την και αν σε φανουν πολλα αυτα που τρως,πιστεψε με χανεις κιλα

Page 25 of 81 FirstFirst ... 1523242526273575 ... LastLast