To group της επιτυχίας! 2013 - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 81 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast
Results 391 to 405 of 1201
    Senior Member
    α δε με νοιαζει τι απωλεια θα εχω, θα τις δωσω χρονο, εχει απειρες επιλογες και με κοβω να τη κανω.....................μεχρι του χρονου που θελω να χασω τα κιλα. Βαριεμαι ευκολα ολες τις διαιτες γιατι τρως τα ιδια και τα ιδια, με αυτη οποτε γουσταρω αλλαζω!!! Μαγγια!!! Ελπιζω να αλλαζει και τα αλλα γευματα ε, το εχεις τσεκαρει? Πχ οτι αν φας πολυ μεχρι το μεσημερι μειωνει τις υπολοιπες επιλογες? Βαριεμαι να το τσεκαρω, εσυ απο την πειρα σου τι λες? Αλλαζει οντως το μενου αναλογα τι επελεξες να φας?

Senior Member
    http://www.dietup.gr/diet/code/articles/h1.php
    αν διαβασεις λεει Σε κάθε σαλάτα και κάθε μερίδα βάζουμε από 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο. Η σαλάτα μπορεί να είναι κάθε είδους (λαχανικό εννοείται).

θα υπολογισεις γενικα 2 φλυτζανια ασχετως της σαλατας

τα ισοδυναμα τα εχει για να ξερεις αν δεν εχεις κατι με τι να το αντικαταστησεις στο περιπου

δε καταλαβα τι ρωτας στη τελευταια ερωτηση;
    τι να αλλαζει δηλαδη;
    εννοεις αν εσυ φας παραπανω αν μετα αυτο σου μειωνει τη δοση που θα φας;ή εννοεις αν την επομενη εβδομαδα εισαι πιο λιγα κιλα και τα σημειωσεις σε βγαζει οντως διαφορετικη δοση στα φαγητα;

λοιπον να σε πω τωρα τι κανω εγω εδω και ενα χρονο που την κανω.
    εγω την κανω τοσο χαλαρα που ας πουμε σαλατα,κανω εγω οτι σαλατα θελω και απλα υπολογιζω 2 φλυτζανια,οτι σαλατα και να ειναι,δηλ μπορει να εχω και πιπεριες φλωρινης βαζω 2 φλ πιπεριες φλωρινης.
    τοσο χυμα την κανω

εχω παρατηρησει καποια διαφορα στο τι θα τρωω καποιες φορες μου αποκλειει καποιες επιλογες,πχ καποια μερα μου βγαζει οτι μπορω να φαω γυρο με απολα και πατατες και καποιες αλλες μερες δε μου εχει πατατες κλαψ
    ποτε ομως δε το εψαξα ακριβως,την ακολουθω πιστα τοσο καιρο κ δε με προβληματισε -φαντασου τι πορωση εχω να τρωω,που δε βλεπω τι με δινει χαχαχαχαχαχα

ελπιζω να σε βοηθησα λιγο και να καταλαβες ε;

Senior Member
    αν δε καταλαβες διευκρινησε μου να καταλαβω,δε στροφαρω καλα τελευταια ειμαι και λιγο αρρωστη και αστα να πανε

Senior Member
    [img=270x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=270x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=270x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose
    09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες :thumbup:
    και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
    Οι στόχοι μου: 12/02/13
    Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
    24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

ton76
    10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!! :thumbup:
    18-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!

aiglh!
    21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
    Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:

helena73
    10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!

koritsaki
    θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
    11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη:thumbup:
    1) αυριο πεμπτη να κατσω να φτιαξω δαιτολογιο εβδομαδας η 2 βδομαδων:thumbup:
    2) μεθαυριο παρασκευη να παω να ψωνισω τα απραιτητα απο σουπερ μαρκετ:thumbup:
    18-02-13
    1. να μην φαω γλυκα μεχρι την πεμπτη:thumbup:
    2. να τηρησω το προγραμμα που εκανα μεχρι την πεμπτη
    σε πρωτη φαση :thumbup:

anastasia__
    18-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
    21-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
    24-02-13
    1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
    2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
    3) -3 κιλα ως το Πασχα
    4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
    Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας

otiosa
    17-02-13 λοιπόν να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober

lineal
    στις 1 του μαρτη εχω στοχο να ειμαι 102 κιλα

Εve
    19-02-13 Να τηρήσω τα 3ωρα και 3άδες για 1 εβδομάδα
    Επίσης να πάω τετάρτη και παρασκευή γυμναστήριο αυτή τη βδομάδα :tumble:

bouliana
    22-02-13 θα ήθελα και μπορώ να είμαι 6 μαρτίου 76 κιλά.

Senior Member
    περαστικα!! Κι γω δε στροφαρω τωρα, φαγαμε πολυ παλι, απο αυριο τα κεφαλια μεσα για 3 εβδομαδες. Αυριο εχω πρωινη αεροβια, να δω πως θα σηκωθω 8 ηωρα. σκ@τ@

Μαγδα το βαζεις σε παρακαλω στους στοχους μου>? Το 3 βδομαδες κεφαλια μεσα

Senior Member
    Βασικα θελω μεχρι αποκριες κεφαλια μεσα, αν ξερει καποιος ποτε ειναι

Senior Member
    Καλημερα!!

τι κανουμε σημερα????? πινω καφεδακι και σας διαβαζω.

Μαγδα μου σε παρακαλω βαλε στοχο μου αυτη τη βδομαδα να ειμαι πιο θετικη και βαλω περισσοτερα φρουτα στο μενου!!

Δημητρα μου εχω την εντυπωση οτι το τριωδιο ανοιξε χθες!!

Εχω τοσο ωραιο ηλιο εξω θα προσπαθησω να παω εξω για περπατημα !!!

σας φιλω

Senior Member
    need2loose, μαγδα σε λενε;
    Λοιπον, Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα!!!!
    Δυστυχως εγω τους 2 πρωτους στοχους δεν τους κρατησα.
    Βασικα, δεν εκανα υπερφαγικο απλα χθες (εν γνωσει μου και συνειδητα) εφαγα και παραεφαγα θα ελεγα (οχι σε σημειο δυσφοριας ομως)
    επισης σημερα το πρωι δεν προλαβα να κανω ασκησεις με βαρακια γιατι παρακοιμηθηκα. Αλλα χθες εκανα 8 σετ των 12 αντι για 3.
    Τι λετε, εχω χασει τους στοχους μου; Η απλα να πω οτι παω στην Ιθακη με καποιες στασεις ενδιαμεσα :P;

Senior Member
    αναστασία καλά είσαι συνέχισε απο εκεί που έμεινες!

εμένα η ψυχολογία μου περνάει διάφορες διακυμάνσεις και αυτό με δυσκολεύει να κάνω focus στο στόχο μου.

συνήθως πάει έτσι ο κύκλος: στεναχώρια, απογοήτευση,φόβος ,τρόμος, ξέσπασμα, ουράνιο τόξο, ηρεμία ,χαρά.

και τούμπαλιν.
    νιώθω οτι θα πρεπε να καίω καμιά θερμίδα έστω και από αυτήν την εναλλαγή συναισθημάτων.

γενικά όταν ακούω φασαρία ενοχλούμε ιδιαίτερα νιώθω άσχημα. οι φωνές με καταβάλουν. ακόμα και αν δν κράζουν εμένα αλλά κάποιον άλλο ,νιώθω πόνο στο στήθος.
    τι με έπιασε εδώ είναι ποσιτιβ ενερτζι το τοπικ.
    στόχος για σήμερα να βάλω ένα προστατευτικό τείχος γύρω μου.

Senior Member
    stay positive, bouliana!!! Αυτο τον κυκλο τον περναω κι εγω.
    Παντως εχω καταλαβει οτι τα σ/κ μου καταστρεφουν το προγραμμα. Ειμαι σπιτι, βαριεμαι και το ριχνω στο φαγητο. Επιπλεον, τωρα τελευταια λογω οικονομικων στενοτητων εχω περιορισει τις εξοδους μου στο ελαχιστο και ναι μεν απο τη μια στεκομαι σε αποσταση απο τις Σειρηνες του τζανκ φουντ, απο την αλλη ομως χαλαει η διαθεση μου στο σπιτι. Βαριεμαιιιιι

Senior Member
    μη μένεις σπίτι!πάνε έπίσκεψη σε άλλο σπίτι και σκέψου οτι θες να σαι πολύ σικ και να μη λένε μετά οτι τους τρως το φαγητό (έτσι σκέφτομαι από μέσα μου για να μην δέχομαι οτι κέρεσμα περάσει από μπροστά μου)

επίσης πάρε μια φίλη σου και πάτε βόλτα με τα πόδια.
    αν όχι πάνε μόνη σου.

πάνε μια βόλτα στην αγορά ,μη ψωνίζεις.μπες σε αυτά τα καταστήματα που δν χρειάζεται να ενοχλείς τις πωλήτριες και άρχιζε να δοκιμάζεις για πλάκα.

διάβασε κανα βιβλίο ελαφρύ για να μπεις γρήγορα στο νόημα και να μην αφαιρείσαι.
    μπες skype και πιες κανα διαδικτυακό καφέ με καμια φίλη σου στα ξένα

βάλε σε τάξη ένα συρτάρι μια ντουλάπα,τις φωτο σου τα cd σου,τα μπαχαρικά σου,δν μπορεί κάτι δν θα απόλυτα οργανωμένο.

βάλε μουσική και χόρεψε.

κάνε μπάνιο
    και τελευταίο που μου έρχεται.μαγείρεψε ένα χρονοβόρο και δύσκολο φαγητό. ακόμα και αν φας μετά μια μερίδα μπορεί να είναι μέσα στο πρόγραμμα σου.επίσης θα έχουν περάσει ώρες. άσε που θα το λειπάσε να το τσακίσεις γιατί θα έχεις κάνει τόσο κόπο.
    μοιράσου το φαγητό με κάποιον.μια φίλη ,το αγόρι,την μαμά.

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι ολοι μου οι φιλοι μενουν με τους γονεις τους, οπως κι εγω αλλωστε... Ο καιρος ειναι πολυ χαλια για βολτες (βροχη-κρυο-υγρασια), αλλιως δε με νοιαζει, παω και μονη μου για περπατημα η ποδηλατο αν δε βρω παρεα. Επισης αγορι δεν εχω. Και το χειροτερο ειναι οτι επειδη μου αρεσει το μαγειρεμα, οσο χρονοβορο και να ειναι, μαγειρευω συχνα και για μενα ισχυει η διαφημιση "κανεις δε μπορει να φαει μονο ενα"!
    Περιμενω πως και πως να ανοιξει ο καιρος να ξεχυθω με την παρεα μου στα παρκα

Senior Member
    Καλημέρα! Μέχρι 15 Μαρτίου 2013 δε θα παρεκλίνω καθόλου από το πρόγραμμα μου (dietup) το οποίο θα το αλλάζω ακόμα και τελευταία στιγμή, αρκεί να επιλέξω από τις επιλογές που δίνει και να μη παρρεκλίνω στο ελάχιστο!

Lineal σήμερα έχω ξεμείνει από τα πάντα, δεν πρόλαβα να πάω σουπερ, κοιμόμασταν, είχαμε δύσκλο βράδυ πάλι. Οπότε πάτησα στεναχωρημένη το πρόγραμμα, λέω σιγά μην έχει κάτι να φάω τώρα, κι όμως είχε! Εχει τα παντα απιστευτο. Θα αλλαξω ομως και το μεσημεριανο γευμα αναλογα τι θα βρω στην πεθερα μου, γιατι θα μαγειρεψω μονο για το παιδι σημερα, εχει αερα και χωρις απορροφητηρα μου βαζει ολο τον αερα μεσα και θα βρωμισει το σπιτι :grind:

Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω, πχ τώρα εγώ που άλλαξα το πρωινό, όταν θα πάω να αλλάξω το μεσημεριανό (και αφήσω όλα τα άλλα γεύματα ίδια), θα το λάβει υπόψη του ότι κάνω αλλαγές? Εννοώ εσύ πχ έχεις τσεκάρει ότι αλλάζουν οι επιλογές που σου βγάζει ανάλογα το υπόλοιπο μενού σου? (έτσι λέει πάντως)

Senior Member
    ε καλά όλα αυτά που έγραψα μπορείς να τα κάνεις και στο σπίτι των γονιών.
    εμένα από το να αρχίσω το τσιμπολογήματα με διάφορες αηδίες όπως μπισκότα τσιπσ μερέντες πίτες κτλ
    καλύτερα να φάω ένα πιάτο φαί.και άμα έχω κάνει και τρεις ώρες να το μαγειρέψω τουλάχιστον έχω κουραστεί λίγο πριν αρχίσω την μάσα

τα πολλά κιλά τα έβαλα απο τότε που είμαι με τον φίλο μου γιατί βαριόμασταν παρέα και όλη την ώρα το ρίχναμε στην μάσα στην ξάπλα και στις ταινίες.

οπότε δν είναι κακό που δν έχεις αγόρι.έχεις την ανεξαρτησία σου εν τω μεταξύ.

αυτό με τον καιρό είναι ένα θέμα.
    ελπίζω να βελτιωθεί γρήγορα

Senior Member
    Επειδη στη ζωη μου εχω δει πολλες ταινιες κι εχω διαβασει πολλα βιβλια θελω αυτη την περιοδο να κανω κατι αλλο. Δεν μπορω μεσα στο σπιτι. Θελω λιγο ενεργεια στη ζωη μου! Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!

Page 27 of 81 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast