To group της επιτυχίας! 2013 - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 81 FirstFirst ... 1927282930313979 ... LastLast
Results 421 to 435 of 1201
    Senior Member
    το πρωι που ζυγιστηκα ημουν 102.1 και μετα απο πρωινο δεκατιανο και μπολικη τουαλετα ημουν 101.5...
    καταλαβαινεις τι επαθα δηλαδη οκτομπερ ε;
    δε πιστευω να εισαι 105,αλλα ζυγισου και σε μια βδομαδα δες ποσα θα χεις χασει,αντε καλη ορεξη,εγω κανα ρυζακι λεω να κανω να ηρεμησω σημερα

Senior Member
    λοιπον κοπελουδς μου λεω να βαλω κι εγω τον πρωτο στοχο σε κιλα....
    τωρα ειμαι 85 αλλα με περιοδο. οποτε κατι παρακατω λογικα.
    λεω να πω να βλεπω 7 την πρωταπριλια. πρτος μηνας ειναι.....
    σας φαινονται υπερβολικα τα 4 κιλα?

Λοιπόν! Νομίζω δικαιούμαι τα πρώτα ''χεράκια'' Απόψε κλείνει με επιτυχία μια βδομάδα από τότε που έδωσα την υπόσχεση να τηρήσω τα τρίωρα και τις τριάδες για 1 εβδομάδα και να πάω γυμναστήριο 2 φορές!!! Ανανεώνω λοιπόν τον στόχο μου γι΄αυτή τη βδομάδα ως εξής: Τήρηση 3ώρων και 3άδων-2άδων και γυμναστήριο 3 φορές (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή)

koritsaki με όλο το θάρρος δεν νομίζω πως είναι καλή ιδέα.. μου φαίνεται κάπως αγχωτικό.. βέβαια εγώ δεν συμφωνώ και με το να θέτεις μακροπρόθεσμους στόχους.. τελοσπάντων θα έλεγα να εστιάσεις στο επόμενο κιλό και να δώσεις 1- 1/2 βδομάδα περιθώριο για να χαθεί.. βέβαια απλά μια γνώμη λέω κρίνοντας από το τι δουλεύει σε μένα που παρεμπιπτόντως δεν ''δικαιούμαι'' πια να κάνω δίαιτα γιατί καταλήγω να παχαίνω αντί να αδυνατίζω, οπότε προς το παρόν εστιάζω στο να βελτιώσω τις διατροφικές μου συνήθειες..

Senior Member
    Καλησπέρα ειμαι ξαπλα και δε βλεπω να γραψω πολλα, συγχαρηρηια ιβ!!!
    Απο διαθεση ειμαι χαλια, ομως το προγραμμα πηγε τελεια.
    1η μερα πιο κοντα στο στοχο μου! (15 Μαρτιου)

Senior Member
    Originally posted by Eve
    koritsaki με όλο το θάρρος δεν νομίζω πως είναι καλή ιδέα.. μου φαίνεται κάπως αγχωτικό.. βέβαια εγώ δεν συμφωνώ και με το να θέτεις μακροπρόθεσμους στόχους.. τελοσπάντων θα έλεγα να εστιάσεις στο επόμενο κιλό και να δώσεις 1- 1/2 βδομάδα περιθώριο για να χαθεί.. βέβαια απλά μια γνώμη λέω κρίνοντας από το τι δουλεύει σε μένα που παρεμπιπτόντως δεν ''δικαιούμαι'' πια να κάνω δίαιτα γιατί καταλήγω να παχαίνω αντί να αδυνατίζω, οπότε προς το παρόν εστιάζω στο να βελτιώσω τις διατροφικές μου συνήθειες..
    συμφωνω κι εμενα δε μου βγηκε σε καλο που φερμαρα το 9 ας ελθει οποτε θελει αρκει να τρωω σωστα

Senior Member
    πωπω βιαστηκα να γραψω, και τι δεν φαγαμε. πατατακι 1 σακουλι εγω σιγουρα (και λιγα ο αντρας μου), 3 φ. γαλοπουλα βρ, 1 φ. ντιρολο, λιγο κοττατζ τσιζ (αυτα πριν τα πατατακια για να αντισταθω και καλα), και τωρα δεν μπορω να σταματησω, το εριξα στα στραγαλια με σταφιδες (το αγαπημενο μου). @@

Senior Member
    α και πατατες απο τις μπαμιες που ειχαν μεινει, αυτο το εφαγα σαν απο αντιδραση στο να σταματησω. Σκ@τ@

Senior Member
    1ος στοχος επετευχθη! Κανενα υπερφαγικο για μια εβδομαδα (μονο μια μερα διαλειμματος χωρις ομως να την κατατασσω σε υπερφαγικο-απλα "εσπασα" το προγραμμα μου-το ριξα λιγο εξω :P).
    Καλη συνεχεια σε ολες μας!

Senior Member
    ρε παιδιά τι ορίζεται ως υπερφαγικό?
    πείτε μου σας παρακαλώ!

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    ρε παιδιά τι ορίζεται ως υπερφαγικό?
    πείτε μου σας παρακαλώ!
    υπερφαγηκο ειναι οταν τρως παρα πολυ και κυριως ολα τα παχυντικα μεσα σε πολυ λιγη ωρα, γρηγορα σχεδον χωρις καν να το ευχαριστιεσαι!!! και οατν τρως συνηθως τρως λογω στεναχοριας κτ τετοιο..... εγω τουλαχιστον υπερφαγηκα κανω οταν ειμαι στεναχορημενη

Senior Member
    Προσωπικα (και νομιζω οτι ειναι και γενικοτερα αποδεκτο) ως υπερφαγικο επεισοδιο οριζω την υπερβολικη καταναλωση φαγητο σε σημειο δυσφοριας- τρως και τρως αν και οχι μονο δεν πεινας αλλα σε βασανιζει αυτη η διαδικασια. Τα επεισοδια αυτα συνοδευονται με το τελος τους (η και κατα τη διαρκεια) απο τυψεις

Senior Member
    ναι στις πόσες θερμίδες ορίζεις το υπερφαγικό και σε πόσο διάστημα της ώρας?
    γιατί να το ξεκαθαρίζουμε,το να φας μια σακούλα πατατάκια κ ένα τουιξ βλέποντας μια ταινία για να ξεχαστείς επειδή είσαι στεναχωρημένος, δν είναι υπερφαγικό

υπερφαγικό είναι, επειδή είσαι σταναχωρημένος, να φας μια πίτσα και μια μακαρονάδα σε μισή ώρα ,και μετά να μην μπορείς να αναπνεύσεις και να κοιτάς το ταβάνι με απόγνωση επειδή δν μπορείς να κουνηθείς

Senior Member
    και όχι μισή ώρα.15 λεπτά σου βάζω

Senior Member
    ουτε καν 15 λεπτα. Εν ριπη οφθαλμου! και μαλιστα αυτο μπορει να διαρκεσει μερες

Page 29 of 81 FirstFirst ... 1927282930313979 ... LastLast