To group της επιτυχίας! 2013 - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 81 FirstFirst 123451353 ... LastLast
Results 31 to 45 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    εγω την άλλη βδομαδα θα παω στους δικους μου και θα κατσω μια βδομαδα!!! πραγματικα θελω να δεσμευτω ενα πολυ πολυ σημαντικο στοχο αλλα το αν θα το πετυχω ειναι αμφιλεγόμενο!!θα προσπαθήσω όμως!!!!
    ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο!! οτι θα φαω παραπάνω και θα παρω περισσότερες θερμίδες ειναι το μόνο σίγουρο!! το καταστροφικο ομως θα ειναι να κανω υπερφαγικο, στεναχορω με αυτο το τροπο και μενα και τους δικους μου που μετα με βλεπουν χάλια
    Internet έχεις στους δικούς σου; αν ναι μπες μόλις σε πιάσει διάθεση για υπερφαγικό όλο και κάποια από μας θα είναι εδώ για να σε κρατήσει.
    Σκέψου ότι τίποτα δεν μπορεί να έχει μια τόσο ωραία γεύση που να αξίζει να στεναχωρήσει εσένα και τους δικούς σου.
    Θα πρότεινα από πριν να σχεδιάσεις τι θα έχεις δικαίωμα να φας και να προσπαθήσεις να μείνεις στο πλάνο σου.
    π.χ όλη την εβδομάδα δεν σκοπεύω να φάω πάνω από 2 γλυκά ή κάτι παρόμοιο, εσύ ξέρεις καλύτερα. Αν θες το μοιράζεσαι μαζί μας αν όχι κανένα πρόβλημα αρκεί να προσπαθήσεις να μείνεις όσο πιο κοντάς γίνεται στο πλάνο!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    need δυστηχώς βιάζεσαι, το βράδυ μου δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά κατά τις 6 το πρωί, όμως όχι απόψε το νιώθω, δε θα τη σπάσω, κι ας πεινάω. Ισως έπεσα λίγο έξω στις θερμίδες με το λαιτ σπανακόρυζο, αλλά δε πειράζει και να πεινάσω λίγο, κι αύριο μέρα είναι.
    δεν έφαγα βλακείες χθες :smilegrin: πάω πολύ καλά:duh:
    Είδες που δεν βιαζόμουν; Εγώ πίστεψα πως θα τα καταφέρεις πριν από εσένα!

Senior Member
    δεν έχω ιντερνετ στο σπιτι μου δυστυχώς αλλα θα πηγαινω στη δουλεια της μαμας μου και θα σας ενημερωνω τακτικα για το αν θα το καταφέρω ή όχι!!!! θα το παλεψω παντως γιατι δεν αξιζει να τους κανω να στεναχοριουνται για βλακιες μου!

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    κι γω δεν ήθελα να σε απογοητεύσω, ενώ τον εαυτό μου...γραμμένο τον έχω κάποιες φορές.

Λοιπόν εγώ έχω ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο, μικρούλι αλλά για μένα με τεράστια σημασία.
    Το ένα τικεράκι μου με την αεροβία έχει ουσιαστικά επιτευχθεί, είχα στόχο σε 3 εβδομάδες να κάνω 500 λεπτά αερόβια, είμαι στην 12η ημέρα κι χω ήδη κάνει 400 λεπτά.
    Το άλλο τικεράκι μου με το βάρος δεν πρόκειται να επιτευχθεί, είχα στόχο στις 16/2 να είμαι 99.9 κιλά, να δω 9.....μένουν 6 μέρες. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένα θαύμα, όμως βάζω στόχο για 6 μέρες να είμαι κιουρία! επί 6 μέρες δεν θα ξεφύγω ούτε σε θερμίδες ούτε σε είδος, και θα κάνω καθημερινά αερόβια.
    Αν με το πέρας των 6 ημερών δεν δω 9, τουλάχιστο θα ξέρω ότι προσπάθησα, δε θα απογοητευτώ και θα συνεχίσω για το 9. Αν απογοητευτώ να μου θυμήσετε ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα σας παρακαλώ (αν το κάνω φυσικά! που θα το κάνω, σκύλιασα σας λέω):grind:

Senior Member
    δεν έχω ιντερνετ στο σπιτι μου δυστυχώς αλλα θα πηγαινω στη δουλεια της μαμας μου και θα σας ενημερωνω τακτικα για το αν θα το καταφέρω ή όχι!!!! θα το παλεψω παντως γιατι δεν αξιζει να τους κανω να στεναχοριουνται για βλακιες μου!
    ¨Πότε σε πιάνει να κάνεις υπερφαγικό συνήθως;

Senior Member
    εγω την άλλη βδομαδα θα παω στους δικους μου και θα κατσω μια βδομαδα!!! πραγματικα θελω να δεσμευτω ενα πολυ πολυ σημαντικο στοχο αλλα το αν θα το πετυχω ειναι αμφιλεγόμενο!!θα προσπαθήσω όμως!!!!
    ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο!! οτι θα φαω παραπάνω και θα παρω περισσότερες θερμίδες ειναι το μόνο σίγουρο!! το καταστροφικο ομως θα ειναι να κανω υπερφαγικο, στεναχορω με αυτο το τροπο και μενα και τους δικους μου που μετα με βλεπουν χάλια
    Internet έχεις στους δικούς σου; αν ναι μπες μόλις σε πιάσει διάθεση για υπερφαγικό όλο και κάποια από μας θα είναι εδώ για να σε κρατήσει.
    Σκέψου ότι τίποτα δεν μπορεί να έχει μια τόσο ωραία γεύση που να αξίζει να στεναχωρήσει εσένα και τους δικούς σου.
    Θα πρότεινα από πριν να σχεδιάσεις τι θα έχεις δικαίωμα να φας και να προσπαθήσεις να μείνεις στο πλάνο σου.π.χ όλη την εβδομάδα δεν σκοπεύω να φάω πάνω από 2 γλυκά ή κάτι παρόμοιο, εσύ ξέρεις καλύτερα. Αν θες το μοιράζεσαι μαζί μας αν όχι κανένα πρόβλημα αρκεί να προσπαθήσεις να μείνεις όσο πιο κοντάς γίνεται στο πλάνο!
    ναι αυτό είναι καλό, να έχεις σχεδιάσει από πρίν, και για να μη δεσμευτείς λες πχ μεσημέρι ό,τι έχει μαγειρέψει η μαμά μου σε λογική ποσότητα, αλλά οριοθετεις τα υπόλοιπα γεύματα. Ασε που μπορείς να της κάνεις παραγγελιές τί θες να φας.
    Εμένα με βοηθά πολύ το να σχεδιάζω από πρίν, το παιδί το είχε ο άντρας μου το πρωί, σχεδίασα στο γενικό την υπόλοιπη μέρα. Ξέρω ότι ξέρω που βαδίζω, μπορώ να κάνω αλλαγές πχ αντί για πορτοκάλι να φάω γλυκό πχ σοκολατάκι ίσων θερμίδων, αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω πολύ γιατί ξέρω πως μετά θα πεινάω και θα τα χαλάσω. Ουσιαστικά δεσμεύομαι απέναντι στην πείνα μου, ότι θα την χορτάσω, και απέναντι στο βάρος μου, ότι θα το μειώσω.
    Τα πλάνα είναι εξαιρετικά, ειδικά όταν τα φτιάχνουμε εμείς ανάλογα με τις ορεξεις μας κάθε ημέρα, η δίαιτα θέλει καλοπέραση :starhit:

Senior Member
    ¨Πότε σε πιάνει να κάνεις υπερφαγικό συνήθως;
    όταν διαβάζει! Aiglh μη πάρεις βιβλία στο πατρικό σου ε? :shocked2:

Senior Member
    κι γω δεν ήθελα να σε απογοητεύσω, ενώ τον εαυτό μου...γραμμένο τον έχω κάποιες φορές.

Λοιπόν εγώ έχω ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο, μικρούλι αλλά για μένα με τεράστια σημασία.
    Το ένα τικεράκι μου με την αεροβία έχει ουσιαστικά επιτευχθεί, είχα στόχο σε 3 εβδομάδες να κάνω 500 λεπτά αερόβια, είμαι στην 12η ημέρα κι χω ήδη κάνει 400 λεπτά.
    Το άλλο τικεράκι μου με το βάρος δεν πρόκειται να επιτευχθεί, είχα στόχο στις 16/2 να είμαι 99.9 κιλά, να δω 9.....μένουν 6 μέρες. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένα θαύμα, όμως βάζω στόχο για 6 μέρες να είμαι κιουρία! επί 6 μέρες δεν θα ξεφύγω ούτε σε θερμίδες ούτε σε είδος, και θα κάνω καθημερινά αερόβια.
    Αν με το πέρας των 6 ημερών δεν δω 9, τουλάχιστο θα ξέρω ότι προσπάθησα, δε θα απογοητευτώ και θα συνεχίσω για το 9. Αν απογοητευτώ να μου θυμήσετε ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα σας παρακαλώ (αν το κάνω φυσικά! που θα το κάνω, σκύλιασα σας λέω):grind:
    Μπράβο το ότι έκανες τόση γυμναστική από μόνο του λέει πολλά!!!!
    Χαίρομαι τόσο πολύ που δεν με απογοήτευσες! Αλήθεια σου λέω θα με στεναχωρούσες γιατί τα είχες πάει πολύ καλά όλη την ημέρα!
    Δεν ξέρω με τι ρυθμούς χάνεις βάρος, μακάρι να τον προλάβεις τον στόχο σου (σίγουρα θα βοηθήσει και το ότι θα τελειώσει η περίοδος). Αλλά και να μην προλάβεις δεν σκάμε, έτσι δεν είναι; πάμε για άλλον!
    Αλήθεια έχω ενθουσιαστεί με την μείωση από τριψήφιο σε διψήφιο (βάρος) ανυπομονώ! Το θεωρώ πολύ σημαντικό σημείο στην διαδρομή!
    Όλοι πρέπει να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον με την πράξη μας, όχι μόνο με τα λόγια. Τα λόγια είναι εύκολα, η πράξη όχι και τόσο. Πρέπει να τα καταφέρνουμε για να δείχνουμε ότι είναι εφικτό να παλέψεις με τα κιλά σου, για να δίνουμε ελπίδα και σε άλλους που μπαίνουν στο φόρουμ για πρώτη φορά. Μακάρι να μαζευόταν σε αυτό το θέμα όσοι τα έχουν καταφέρει! Πρέπει να λειτουργούν ως παράδειγμα και να μας δίνουν ελπίδα. Να τους βλέπαμε όλους μαζεμένους και να λέγαμε να που γίνεται!

Senior Member
    φυσικά και γίνεται, όλα γίνονται, ψάξε στο φόρουμ, έχει άτομα με φοβέρες απώλειες (βάρους) χωρίς επέμβαση!
    Σε ευχαριστώ για την στήριξη, μακάρι να σου φανώ χρήσιμη κι γω κάποια στιγμή.
    Δυστηχώς από όταν άρχισα γυμναστήριο δεν χάνω βάρος, έκατσαν μαζί και τα υπερφαγικά βλέπεις. Αλλά δεν είναι αυτό, με το γυμναστή λέμε πως είναι η προσαρμογή του οργανισμού και το δυνάμωμα των μυών μετά από τόσους μήνες αδράνειας.
    Ο γυμναστής ξέρει το ιστορικό μου και τη δουλειά μου, τον μεταβλητό τρόπο ζωής μου και τον εμπιστεύομαι σε αυτά, αν και τον βλέπω σπανια πια γιατί πάω άκυρες ώρες τελείως γυμναστήριο.
    Αλλά από το καθόλου...καλύτερα!

Senior Member
    φυσικά και γίνεται, όλα γίνονται, ψάξε στο φόρουμ, έχει άτομα με φοβέρες απώλειες (βάρους) χωρίς επέμβαση!
    Σε ευχαριστώ για την στήριξη, μακάρι να σου φανώ χρήσιμη κι γω κάποια στιγμή.
    Δυστηχώς από όταν άρχισα γυμναστήριο δεν χάνω βάρος, έκατσαν μαζί και τα υπερφαγικά βλέπεις. Αλλά δεν είναι αυτό, με το γυμναστή λέμε πως είναι η προσαρμογή του οργανισμού και το δυνάμωμα των μυών μετά από τόσους μήνες αδράνειας.
    Ο γυμναστής ξέρει το ιστορικό μου και τη δουλειά μου, τον μεταβλητό τρόπο ζωής μου και τον εμπιστεύομαι σε αυτά, αν και τον βλέπω σπανια πια γιατί πάω άκυρες ώρες τελείως γυμναστήριο.
    Αλλά από το καθόλου...καλύτερα!
    Φυσικά και θα μου φανείς χρήσιμη και εσύ, με τη θέληση που έχεις για γυμναστήριο με όλα αυτά που κάνεις θα είσαι το πρότυπο μου!
    Πρέπει να πηγαίνεις εσύ, για να μου δείχνεις τον καλό τον δρόμο.
    Είμαι πολύ τεμπέλα. Θέλω βοήθεια!!!!

Senior Member
    Θυμάσαι κάποια nicknames από αυτούς που έχουν χάσει. Θα άξιζε να τους αναφέρουμε!
    Θα ψάξω και εγώ γιατί σίγουρα έχει πάρει το μάτι μου μερικούς.

Senior Member
    otiosa ! http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid241726 έχασε περίπου 20 κιλά! και συνεχίζει!
    stellou1989 ! http://www.eatingdisorders.gr/forum/...er=stellou1989 έχασε περίπου 23 κιλά!και συνεχίζει!
    dora_th ! http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid239642 έχασε περίπου 29 κιλά! και συνεχίζει!
    lipimeni http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ember=lipimeni ! έχασε 46 κιλά!
    giorgosdelta. http://www.eatingdisorders.gr/forum/...r=giorgosdelta πόσα κιλά?
    asteropi http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ember=asteropi
    άλλοι;

Senior Member
    Ο Τάσος μας έχει χάσει πολλά κιλά! Η penelope και η oneclick, δε μου έρχεται άλλο

Senior Member
    φυτό :P :bigsmile:

Senior Member
    εγώ ακόμη τρώω και να δω τί στο καλό θα μου μείνει για το βράδυ!! (@*&(#@(&#!(&@

Page 3 of 81 FirstFirst 123451353 ... LastLast