Results 451 to 465 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
26-02-2013, 15:20 #451
Originally posted by bouliana
τι να τρώμε δηλαδής?
Τρώγοντας σύνθετους υδατάνθρακες σε συνδυασμό με πρωτεϊνη μένεις πολύ περισσότερη ώρα χορτάτος απ' ότι αν φας ένα πιάτο μακαρόνια με σάλτσα.
Φάε κοτόπουλο με 1 φλ. τσ ρύζι αναποφλοίωτο, συνόδεψε το με μια μεγάλη σαλάτα με 1 κ.σ λάδι και θα είσαι πλήρης για πολύ ώρα!
Ξέχνα το λευκό ψωμί και τη ζάχαρη. Τρώγε μακαρόνια ολικής άλεσης αλλά όχι πολύ συχνά.Ρύζι αναποφλοίωτο και γιαούρτι πλήρες. Όλες οι τροφές που είναι light έχουν υποστεί επεξεργασία για να τους αφαιρεθούν τα λιπαρά και έχουν αντικατασταθεί από υδατάνθρακες. Δεχόμαστε έναν καταιγισμό επεξεργασμένων τροφών τίγκα στους υδατάνθρακες! Σιρόπια γλυκόζης η φρουκτόζη και ένα σωρό απαίσια πράγματα κατακλύζουν τα προϊοντα που πωλούνται στους διαδρόμους του super market, υπάρχουν και εκεί που δεν τα περιμένεις! Η πρόσθετη ζάχαρη και τα λοιπά γλυκαντικά΄είναι κρυμμένα παντού! Αν πας στο super market και αρχίσεις να βλέπεις τα συστατικά από αυτά που αγοράζεις θα καταλάβεις για ποιο πράγμα μιλάω. Όσο πιο κοντά είσαι σε καθαρές τροφές τόσο πιο πολλά στοιχεία από αυτά που χρειάζεται ο οργανισμός θα του παρέχεις. Αν του πετάς χιλιάδες θερμίδες προερχόμενες από κάθε λογής σαβούρα ο οργανισμός σου δεν ξέρει από που να βρει τα πολύτιμα συστατικά που του χρειάζονται και συνεχίζει να σου στέλνει μηνύματα πείνας με την ελπίδα ότι θα πάρεις μια τροφή που την έχει ανάγκη.
Τρώγε αυγά , έχουν πολλά πολύτιμα αμινοξέα, πολλές πρωτεϊνες και είναι εύκολο να τα ετοιμάσεις. Πρωϊ είναι προτιμότερο να τρως ένα κομμάτι τυρί με ολικής άλεσης ψωμί ή ομελέτα με μια φέτα μπεικον και τυρί. Δεν θα πιστεύεις πόσο πιο χορτάτος νιώθεις όταν πετάς τη σαβούρα έξω! Τα δημητριακά με γάλα που πλασάρονται ως η απόλυτα υγιεινή επιλογή είναι πολύ αμφιλεγόμενα. Εχουν πολύ υψηλό γλυκαιμικό δείκτη πράγμα που σημαίνει ότι γρήγορα θα ξαναπεινάσεις! Εκτοξεύουν το σάκχαρο του αίματος στα ύψη γεγονός που αναγκάζει τον οργανισμό να απελευθερώσει ινσουλίνη στον οργανισμό για να φέρει το επίπεδο του σακχάρου (γλυκόζης) σε φυσιολογικά επίπεδα. Όσο έχουμε μεγάλη ποσότητα ινσουλίνης στον οργανισμό δεν γίνεται καύση λίπους! Σκέψου λοιπόν τι γίνεται όταν τρως συνέχεια τέτοιες τροφές ακόμη και όταν βρίσκεσαι σε δίαιτα, δεν τον αφήνεις να ησυχάσει και να κάνει τη δουλειά του! Αν μάλιστα τρως όλη την ημέρα σαβούρες που ανεβάζουν τη γλυκόζη είσαι συνέχεια με ανεβασμένη ινσουλίνη. Με τα χρόνια μπορεί να αναπτύξεις ινσουλοαντίσταση και η απώλεια βάρους να γίνει μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Επιπλέον ο κίνδυνος για εμφάνιση διαβήτη τύπου 2 είναι πολύ αυξημένος! Εδώ και χρόνια συνεχώς αυξάνονται οι άνθρωποι που τον εμφανίζουν! Προφανώς κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο που διατρεφόμαστε!
- 26-02-2013, 15:24 #452
μάλιστα!ενδιαφέρον.ειδικά αυτό που λες για τα δημητριακά.
μια ζωή ένιωθα τύψεις που έτρωγα ψωμοτύρι για πρωινό και η αλήθεια είναι με κρατάει,ενώ με τα δημητριακά πεινάω το επόμενο λεπτό
26-02-2013, 15:40 #453
καλα δεν υπαρχει μεγαλυτερη μουφα απο τα δημητριακα, εκτος κι αν τρως βρωμη ή τα allbran τα στικακια.
26-02-2013, 15:48 #454
μια ζωή ένιωθα τύψεις που έτρωγα ψωμοτύρι για πρωινό και η αλήθεια είναι με κρατάει,ενώ με τα δημητριακά πεινάω το επόμενο λεπτό
Γνωρίζοντας κάτι τέτοιο γίνεται πολύ πιο εύκολο να επιλέγεις τροφές που δεν θα σε κάνουν να πεινάς συνέχεια.
26-02-2013, 17:44 #455
bouliana αμα θες να σου γραψω τη διατροφη που ειχα στο διαβητη κυησης, ηταν 1800 θερμιδες νομιζω. Εγω ετρωγα παραπανω γιατι δεν επρεπε να αδυνατισω απο ενα σημειο και μετα αλλο.
Ειχε μεσα τα απλα τα καθημερινα, δεν επηρεαζε τοσο το ζαχαρο αν ηταν κατι ολικης άλεσης ή μη, αλλα οι συνδιασμοι τροφων. Επρεπε να τρωω σε καθε γευμα και απο τις 3 ομαδες τροφων και παντα μα παντα σαλατα (ριχνει το ζαχαρο).
Μαλιστα ειχα και εξτρα ψωμι (ισως για το μωρο). Το ζαχαρο μου ηταν τελειο (αλλα μου εβγαινε η πιστη να το διατηρω ετσι με διατροφη, σκεψου εγγυος με λιγουρες κι επισκεψεις με γλυκα...)
παραδειγμα πρωινο πχ τοστ, ενδιάμεσο φρούτο, μεσημέρι κρεας με ρυζι ή πατατα ή μακαρονι ΚΑΙ ψωμι (φοβερο ετσι? Και δεν ετρωγα ποτε μου ψωμι με αυτα και πιεζομουν ή ετρωγα παραπανω απο το ρυζι ή την πατατα για να ισοφαρισω)
απογευμα 1 φρουτο κι αργοτερα κι αλλο φρουτο αν ηθελα, αλλα ποτε μαζι 2 φρουτα
βραδυ το ιδιο με το μεσημερι αλλα σε μιση ποσοτητα το κρεας (αυτο θυμάμαι μόνο γιατί συνήθως αυτό επέλεγα)
και προ υπνου κριτσινι με γιαουρτι ή φρυγανιες και σου ελεγε να μη μενεις νηστικη περισσοτερο απο χ ωρες! (δε θυμαμαι ποσες)
Ειχε πολλες επιλογες κι αντικαταστασεις. Απαγορευονταν τα γλυκα, καθετι με ζαχαρη, εστω και καραμελα. Απαγορευοταν το πρωινο απο ενα σημειο και μετα ειχα μονο γαλα (αυτο συμβαινει στην κυηση, ανεβαινει το πρωινο ζαχαρο και δεν κανει για το παιδι)
και μετα απο ενα βαρυ γευμα πχ μεσημεριανο σου ελεγε να κανεις ενα περιπατο για 30'.
Λοιπον θα ψαξω να το βρω, να δω τι αλλα ειχε, μπας και κανω αυτο, ακομα τα θυμαμαι.........μιλαμε για φαι οχι αστεια! Αλλα απο γλυκα, ξεχνα το. Επισης δε σε αφηνει να μπεις σε κετωση με την καμμια οποτε τρως οσους υδατανθρακες πρεπει αλλα απο τροφες τυπου σαλατα και φρουτα.
Πω μπριζωθηκα τωρα μονη μου, παω να το βρω. Λες ρε γμτ να κανω αυτη τη διαιτα.........απο ολα ειχε, και λαδερα κτλ. Επισης να ξερεις οτι απαξ και κοψεις τα γλυκα δε τα ζητας μετα καθολου. Ειναι μια να εχεις καλο λογο να τα κοψεις, και να μητα ξαναρχισεις ΠΟΤΕ.
Εγω μόλις γέννησα.................................... .....................τα πλακωνα.
26-02-2013, 17:46 #456
Originally posted by need2loose
Γνωρίζοντας κάτι τέτοιο γίνεται πολύ πιο εύκολο να επιλέγεις τροφές που δεν θα σε κάνουν να πεινάς συνέχεια.
27-02-2013, 00:46 #457
Originally posted by sweetOctober
Originally posted by need2loose
Αν λες κάθε 2-3 ώρες στη περίπτωση διαβήτη ο.κ αλλά στην περίπτωση δίαιτας η αντίληψη ότι πρέπει να τρώμε κάθε 2 - 3 πλέον αμφισβητείται από πολλούς ! Όπως πολλές άλλες μελέτες γύρω από τις δίαιτες δυστυχώς και εδώ έχουμε αντικρουόμενες απόψεις και άντε να βρούμε τι ισχύει και τι όχι! Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βρει τι τον βολεύει καλύτερα και να το εφαρμόσει!
27-02-2013, 09:05 #458
Κοριτσια πολυ ενδιαφεροντα τα οσα λετε!
Μαγδα μου, οι στοχοι μου ειναι οι εξης:
18-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
21-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
24-02-13
1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
3) -3 κιλα ως το Πασχα
4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου) .
1ος στοχος ενταξει!
2ος στοχος συνεχιζεται κανονικα αλλα με μια διαφορα: δεν προλαβαινω καθε πρωι να κανω βαρακια οποτε προσπαθω να κανω αυτα τα 3 σετ οποιαδηποτε στιγμη με στην ημερα.
Καλη συνεχεια!
27-02-2013, 09:20 #459
bouliana αμα θες να σου γραψω τη διατροφη που ειχα στο διαβητη κυησης, ηταν 1800 θερμιδες νομιζω. Εγω ετρωγα παραπανω γιατι δεν επρεπε να αδυνατισω απο ενα σημειο και μετα αλλο.
Ειχε μεσα τα απλα τα καθημερινα, δεν επηρεαζε τοσο το ζαχαρο αν ηταν κατι ολικης άλεσης ή μη, αλλα οι συνδιασμοι τροφων. Επρεπε να τρωω σε καθε γευμα και απο τις 3 ομαδες τροφων και παντα μα παντα σαλατα (ριχνει το ζαχαρο).
Μαλιστα ειχα και εξτρα ψωμι (ισως για το μωρο). Το ζαχαρο μου ηταν τελειο (αλλα μου εβγαινε η πιστη να το διατηρω ετσι με διατροφη, σκεψου εγγυος με λιγουρες κι επισκεψεις με γλυκα...)
παραδειγμα πρωινο πχ τοστ, ενδιάμεσο φρούτο, μεσημέρι κρεας με ρυζι ή πατατα ή μακαρονι ΚΑΙ ψωμι (φοβερο ετσι? Και δεν ετρωγα ποτε μου ψωμι με αυτα και πιεζομουν ή ετρωγα παραπανω απο το ρυζι ή την πατατα για να ισοφαρισω)
απογευμα 1 φρουτο κι αργοτερα κι αλλο φρουτο αν ηθελα, αλλα ποτε μαζι 2 φρουτα
βραδυ το ιδιο με το μεσημερι αλλα σε μιση ποσοτητα το κρεας (αυτο θυμάμαι μόνο γιατί συνήθως αυτό επέλεγα)
και προ υπνου κριτσινι με γιαουρτι ή φρυγανιες και σου ελεγε να μη μενεις νηστικη περισσοτερο απο χ ωρες! (δε θυμαμαι ποσες)
Ειχε πολλες επιλογες κι αντικαταστασεις. Απαγορευονταν τα γλυκα, καθετι με ζαχαρη, εστω και καραμελα. Απαγορευοταν το πρωινο απο ενα σημειο και μετα ειχα μονο γαλα (αυτο συμβαινει στην κυηση, ανεβαινει το πρωινο ζαχαρο και δεν κανει για το παιδι)
και μετα απο ενα βαρυ γευμα πχ μεσημεριανο σου ελεγε να κανεις ενα περιπατο για 30'.
Λοιπον θα ψαξω να το βρω, να δω τι αλλα ειχε, μπας και κανω αυτο, ακομα τα θυμαμαι.........μιλαμε για φαι οχι αστεια! Αλλα απο γλυκα, ξεχνα το. Επισης δε σε αφηνει να μπεις σε κετωση με την καμμια οποτε τρως οσους υδατανθρακες πρεπει αλλα απο τροφες τυπου σαλατα και φρουτα.
Πω μπριζωθηκα τωρα μονη μου, παω να το βρω. Λες ρε γμτ να κανω αυτη τη διαιτα.........απο ολα ειχε, και λαδερα κτλ. Επισης να ξερεις οτι απαξ και κοψεις τα γλυκα δε τα ζητας μετα καθολου. Ειναι μια να εχεις καλο λογο να τα κοψεις, και να μητα ξαναρχισεις ΠΟΤΕ.
Εγω μόλις γέννησα.................................... .....................τα πλακωνα.
δν σκάω κ πολύ να φάω γλυκά. τα γλυκά τα καταναλώνω μόνο αν κάνω βλακείες,δηλαδή μείνω νηστική πολλές ώρες ή δν προσέξω τι καταναλώνω. ενδιαφέρουσα δίαιτα.έχω μια παρόμοια του πατέρα μου
28-02-2013, 00:10 #460
επειδη βλεπω για 100 φορα το vampire δεν προλαβαινω να διαβασω πολλα, bouliana ειναι φοβερη διατροφη, και σκεψου πως σαν εγγυος πχ δε μπορουσα να φαω πχ τυροπιτακι (μου ανεβαζε ζαχαρο) αλλα μετα φυσικα και μπορει κανεις. Γενικα σαν εγγυος σχεδον τιποτε δε μπορεις να φας αν το πολεμας μονο με διατροφη κι οχι ινσουλινες. (μονο τα κλασσικα, ψητα, βραστα και σαλατες).
Ειναι φοβερη διατροφή γιατί δεν πεινάς και δε θες γλυκό (που όταν τα αρχίσεις δε σταματάς).
Αν βρεις του πατέρα σου πες μας κι εμάς, εγώ μαλλον την εχω στο φακελο της εγγυμοσυνης αλλα ισως τον εχω ξεχασει Αθηνα :sniffle:
Μπηκα να ενημερωσω, ημερα 1 αποτυχία, ημερα 2 τελεια! Και συνεχίζω! its just 14 weeks baby xa!
28-02-2013, 00:10 #461
α λαθος εδω εχω βαλει στοχο τα κεφαλια μεσα μονο μεχρι 15 Μαρτιου χιχιχιχιχι ακομα καλυτερα.
Magda εγώ όταν παψω να τρωω παύω και να πειναω, ειναι να μην αρχισω να τρωω! Τοτε πρεπει ανα 2-3 ωρες οντως να φαω κατι.
28-02-2013, 00:29 #462
καλα δεν υπαρχει μεγαλυτερη μουφα απο τα δημητριακα, εκτος κι αν τρως βρωμη ή τα allbran τα στικακια.
28-02-2013, 00:32 #463
Λοιπόν να δηλώσω ότι τα πάω πολύ καλά (δεν θα πω άριστα γιατί χτες παρέλειψα ένα γεύμα.. λόγω ανωτέρας βίας, αλλά και πάλι..) Σήμερα πήγα και γυμναστήριο, έκανα τις πιλάτες μου και 20' ελλειπτικό!!! Το κακό είναι ότι γίνεται της κολάσεως την ώρα που πηγαίνω και δεν μας αφήνουν να κάνουμε παραπάνω.. Βέβαια επειδή το είχα προβλέψει κατέβηκα από το λεωφορείο 5 στάσεις νωρίτερα για να περπατήσω!!! Εσείς πώς τα πάτε;;
28-02-2013, 01:08 #464
Originally posted by Eve
Λοιπόν να δηλώσω ότι τα πάω πολύ καλά (δεν θα πω άριστα γιατί χτες παρέλειψα ένα γεύμα.. λόγω ανωτέρας βίας, αλλά και πάλι..) Σήμερα πήγα και γυμναστήριο, έκανα τις πιλάτες μου και 20' ελλειπτικό!!! Το κακό είναι ότι γίνεται της κολάσεως την ώρα που πηγαίνω και δεν μας αφήνουν να κάνουμε παραπάνω.. Βέβαια επειδή το είχα προβλέψει κατέβηκα από το λεωφορείο 5 στάσεις νωρίτερα για να περπατήσω!!! Εσείς πώς τα πάτε;;
Εγώ τα πάω πολύ καλά με τη γυμναστική μου. Χαίρομαι πολύ κάθε φορά που πάω γυμναστήριο και τηρώ τον στόχο που έχω βάλει
28-02-2013, 01:12 #465
[img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες :thumbup:
και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
Οι στόχοι μου: 12/02/13
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
ton76
10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!! :thumbup:
18-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!
Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!
aiglh!
21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:
helena73
10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!
koritsaki
θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη:thumbup:
1) αυριο πεμπτη να κατσω να φτιαξω δαιτολογιο εβδομαδας η 2 βδομαδων:thumbup:
2) μεθαυριο παρασκευη να παω να ψωνισω τα απραιτητα απο σουπερ μαρκετ:thumbup:
18-02-13
1. να μην φαω γλυκα μεχρι την πεμπτη:thumbup:
2. να τηρησω το προγραμμα που εκανα μεχρι την πεμπτη
σε πρωτη φαση :thumbup:
anastasia__
18-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα :thumbup:
21-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι:thumbup:
24-02-13
1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
3) -3 κιλα ως το Πασχα
4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας
otiosa
17-02-13 λοιπόν να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
+ να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές
sweetOctober
25-02-13 μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου τα κεφαλια μεσα
28-02-13 να πίνω πάνω από 2 λιτρά νερό μέχρι 15 Μάρτη
lineal
στις 1 του μαρτη εχω στοχο να ειμαι 102 κιλα :thumbup:
31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα
Εve
19-02-13 Να τηρήσω τα 3ωρα και 3άδες για 1 εβδομάδα:thumbup:
Επίσης να πάω τετάρτη και παρασκευή γυμναστήριο αυτή τη βδομάδα :thumbup:
bouliana
22-02-13 θα ήθελα και μπορώ να είμαι 6 μαρτίου 76 κιλά.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....