To group της επιτυχίας! 2013 - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 81 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 1201
    Έτσι μπράβο!!! Άντε να πετάει η ομάδα!!!

Senior Member
    Μαγδα μου γιατι δεν εχω χερακια εγω εεεεε?? Ουτε εχεις βαλει το στοχο αυτης της εβδομαδας θα σε μαλωσω χιχιχι!!!

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Μαγδα μου γιατι δεν εχω χερακια εγω εεεεε?? Ουτε εχεις βαλει το στοχο αυτης της εβδομαδας θα σε μαλωσω χιχιχι!!!
    αχ! αχ! κάπου θα το έχασα το ποστ σου!!!
    Αναρωτιόμουν μάλιστα τι κάνεις!
    Αμέσως θα βάλω το χεράκι! είναι τόσο ευχάριστο κάθε φορά που το κάνω!!!!
    Μήπως μπορείς να επαναλάβεις τον νέο στόχο; Είναι απλώς η ανανέωση για την εβδομάδα;

Senior Member
    κορίτσια SOS για πείτε χορταστικά πράγματα με λίγες θερμίδες, σχεδόν έχω ξεμείνει για σήμερα με μια φορά που έφαγα μόνο (μη ρωτάτε πως τα κατάφερα!!!):bouncy:

Senior Member
    Αλλο ένα στόχο παρακαλώ να μου βάλετε, να πίνω πάνω από 2 λιτρά νερό μέχρι 15 Μάρτη!
    Τώρα πίνω μόνο στο γυμναστήριο 1-1,5 λίτρο. Θέλω να αρχίσω να πίνω και στο σπίτι. Θα τα καταγράφω κι αυτά.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    κορίτσια SOS για πείτε χορταστικά πράγματα με λίγες θερμίδες, σχεδόν έχω ξεμείνει για σήμερα με μια φορά που έφαγα μόνο (μη ρωτάτε πως τα κατάφερα!!!):bouncy:
    Αν εξαιρέσουμε όλα τα κρεατικά - πουλερικά το μόνο χορταστικό που μου έρχεται είναι τα αυγά! Ομελέτα με τυρί και μανιτάρια π.χ.
    Ρύζι (αν έχεις μαύρο) με γιαούρτι.

Όταν έκανα δίαιτα θερμίδων έκανα μερικές φορές 2 βραστά αυγά με μια βραστή πατάτα για να μου φύγει κάπως το μεράκι για τηγανητές πατάτες και αυγό! Μόνο 280 θερμίδες και κάθεται σαν τούβλο στο στομάχι :spin: Αν πεινάς πολύ σου κόβει αρκετά την πείνα

Senior Member
    ωραιο ωραιο!!! σε ευχαριστω!!! Θα βαλω κι ενα λουκανικο γαλοπουλα, σκεφτηκα και κατι της στιγμης (τωρα βεβαια δεπειναω και μου ερχεται αηδια αλλα τελοσπαντων)
    Σκεφτηκα να ψησω στην τοστιερα ενα λουκανικο γαλοπουλας, να το ριξω στο αντικολλητικο με 1 κ.γ. λαδι (35 θερμιδες) να ρίξω και την πατατα βρασμενη σε φετες κι αποπάνω το αυγο χτυπημενο! Αν παει να κολλησει θα τα ανακατεψω, μέχρι να γινουν μια μαζα, αλλιως αν δε κολλησει θα ειναι μια ωραια ομελετα!
    Και σαλατα εννοειται χωρις λαδι. Οποτε αναλογα τις θερμιδες της πατατας θα ειμαι στις 400 θερμιδες το πολυ. Τελικα θα παω και γυμναστηριο οποτε σιγουρα θα πειναω μετα. Σας φιλώ πάω για δουλειές και μετά τζοκινγκ!

Senior Member
    εμένα με χορταίνουν τα γιαουρτάκια τοτάλ. αν τα συνοδέψω με κάτι είμαι κομπλέ

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Μήπως μπορείς να επαναλάβεις τον νέο στόχο; Είναιε απλώς η ανανέωση για την εβδομάδα;
    ειχα πει να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!! Ελπιζω μη το πηρες στραβα ε ?

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Μήπως μπορείς να επαναλάβεις τον νέο στόχο; Είναιε απλώς η ανανέωση για την εβδομάδα;
    ειχα πει να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!! Ελπιζω μη το πηρες στραβα ε ?
    Τι στραβά καλέ! Γιατί να το πάρω στραβά; :starhit:
    Καλά που το είπες να το βάλουμε, βοηθάτε γιατί γίναμε πολλές και δεν τα βλέπω όλα:smilegrin:

Senior Member
    πωπω κοριτσια τρωω το υπερτατο ολιγοθερμιδικο φαι. Μανιταρια σωταρισμενα με νερο, σβησμενα με βαλσαμικο, αυγα βραστα κομμενα φετους πανω σε φρυγανιες ολικης, και 1 πιατο αγγουρι αναμεικτο με πιπεριες ψητες!!! Εχω σκασει και δε μπορω να τα φαω ολα αλλα πρεπει για να μη πειναω μετα.....
    bouliana το γιαουρτακι μου αρεσει με κακαο και ζαχαρινη για γλυκο! Αλλιως για φαι δε μου παει ουτε μεχρι το λαρυγγι :bouncy:
    Ναι ειμαστε πολλες οεοεοεοοεοεοεοεοεοοε χαααααααααααααααααααα! Μαγδα βαλε μου κι εμενα το στοχο του νερου σε παρακαλω

Senior Member
    χμ,πρεπει να λεμε καθημερινα ποσο νερο πινουμε!!!!

Senior Member
    πωπω κοριτσια τρωω το υπερτατο ολιγοθερμιδικο φαι. Μανιταρια σωταρισμενα με νερο, σβησμενα με βαλσαμικο, αυγα βραστα κομμενα φετους πανω σε φρυγανιες ολικης, και 1 πιατο αγγουρι αναμεικτο με πιπεριες ψητες!!! Εχω σκασει και δε μπορω να τα φαω ολα αλλα πρεπει για να μη πειναω μετα.....
    bouliana το γιαουρτακι μου αρεσει με κακαο και ζαχαρινη για γλυκο! Αλλιως για φαι δε μου παει ουτε μεχρι το λαρυγγι :bouncy:
    Ναι ειμαστε πολλες οεοεοεοοεοεοεοεοεοοε χαααααααααααααααααααα! Μαγδα βαλε μου κι εμενα το στοχο του νερου σε παρακαλω
    Τον έχω βάλει καλέ ! :yes:

Senior Member
    α τοτε εγω τον ξεχασα, τρομαρα μου χαχαχαχα
    Κοριτσια μπηκα στα....εσωρουχα μου!!!!!!!!!!! πεταω πεταωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωω γειαααααααα!!!!

Senior Member
    α τοτε εγω τον ξεχασα, τρομαρα μου χαχαχαχα
    Κοριτσια μπηκα στα....εσωρουχα μου!!!!!!!!!!! πεταω πεταωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωω γειαααααααα!!!!
    supeeeeeeer!!!!!

Page 32 of 81 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast