Results 496 to 510 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
02-03-2013, 00:37 #496
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 453
Originally posted by sweetOctober
Δες κι αυτό
Πρωϊνό: Φρυγανιές με ταχίνι, μέλι ή μαρμελάδα, γιαούρτι και φρούτο
2 φρυγανιές
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι ή μαρμελάδα
1 κουταλάκι του γλυκού ταχίνι
1/2 γιαούρτι (0%-2%)
1 φρούτο της αρεσκείας σας (βλ. λίστα φρούτων)
Σνακ: Μπακλαβάς
1 κομμάτι 75γρ μπακλαβά
Μεσημεριανό: Μακαρόνια με κιμά, τριμμένο τυρί και σαλάτα
1 φλυτζάνι βρασμένα μακαρόνια
3 κουταλιές της σούπας σάλτσα κιμά (βλ. συνταγές διαιτολογίων)
1 κουταλιά της σούπας ΖΥΜΗΘΡΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
1 φλυτζάνι σαλάτα της αρεσκείας σας (βλ. λίστα λαχανικών)
Σνακ: Τυρόπιτα
1 κομμάτι (100γρ.) τυρόπιτα (βλ. συνταγές διαιτολογίων)
Βραδυνό: Γεμιστά και τυρί και ψωμί
1 1/2 γεμιστή ντομάτα ή άλλο λαχανικό της αρεσκείας σας (βλ. συνταγές διαιτολογίων)
1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως
1 κομμάτι (30 γρ) τυρί (φέτα ή κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών)
Eπιπλέον:
Καταναλώστε 1 φρούτο της επιλογής σας κατα τη διάρκεια της ημέρας
Εχω δύο επιλογές, ή μετρώ τις θερμίδες και αν ξεπερνά τις 1600 που υποσχοταν δεν τα κανω, ή εμπιστευομαι το ενστικτο μου οτι δεν παιζει να ειναι μονο τοσες....................δηλ. το να μη τα κανω ειναι μονοδρομος γμτ μου. Μηπως κανω κατι λαθος? Σκεψου εχει και 1κ.γ. ανα σαλάτα!!!!
συνηθισες να μετρας θερμιδες κ να τρως λιγο και επαθες ενοχες ε;
αχ κριμα να μην ειμαι μεσα χιλια συγνωμη δε μπορεσα να σε συμβουλεψω
- 02-03-2013, 00:41 #497
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 453
συγνωμη που αναπαρηγαγα το μενου της δημητρας μετα ειδα οτι απαγορευεται
εμενα ο στοχος μου καλα παει,λογω αρρωστιας κιολας επεσα παραπανω,αλλα ενταξει πιστευω θα τα καταφερω.
καλο μηνα σε ολες-αν και αλλαξε η ωρα-και ευχομαι ολες να πιασετε στοχους
02-03-2013, 00:53 #498
- Join Date
- Aug 2007
- Posts
- 881
[img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
01-03-13 Το νωρίτερο που θα φάω ζάχαρη είναι το Πάσχα
ton76
25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!
Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!
aiglh!
21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:
helena73
10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!
koritsaki
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
anastasia__
24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
24-02-13
1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
3) -3 κιλα ως το Πασχα
4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας
otiosa
02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
+ να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές
sweetOctober
25-02-13 μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου τα κεφαλια μεσα
28-02-13 να πίνω πάνω από 2 λιτρά νερό μέχρι 15 Μάρτη
01-03-13 βαζω στοχο να χανω 3 κιλα καθε 5 εβδομαδες! Δηλ. περιπου 600 γρ. τη βδομαδα! Θα παιρνω μεχρι 1700 και κατι θερμιδες, οταν γυμναζομαι,
Στόχος μου θα είναι όσο περισσότερο συχνά μπορώ τουλάχιστο 30 λεπτα αερόβια.
lineal
31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα
Εve
25/2 Τήρηση τριαδων για μια εβδομάδα και γυμναστική 3 φορές :thumbup:
στόχο της επόμενης εβδομάδας να πάω 4 φορές
bouliana
22-02-13 θα ήθελα και μπορώ να είμαι 6 μαρτίου 76 κιλά.
02-03-2013, 01:09 #499
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 2,392
Originally posted by lineal
δεν εφτιαχνες τπτ λαθος,οτι σου βγαζε τα τρωγες.
συνηθισες να μετρας θερμιδες κ να τρως λιγο και επαθες ενοχες ε;
αχ κριμα να μην ειμαι μεσα χιλια συγνωμη δε μπορεσα να σε συμβουλεψω
Ναι εχω μαθει όταν λεμε 1600 θερμιδες να ειναι διαφορετικο το μενου, κι αν φας οτιδηποτε παραπανω ή άλλο είδος οι θερμιδες εξφενδονίζονται, δηλ. εχω συνηθίσει οι 1600 να ειναι θερμιδες με μπολικες σαλάτες για να χορταίνω και ελάχιστο από τυρόπιτες, γλυκά κτλ αλλιώς δε βγαίνει το ημερησιο μενου και πεινας, αμα δε φας φαγητο εννοω.
Αυτο που δεν καταλαβαινω δεν ειναι το γιατι εχει τοσο φαγητο η διαιτα αυτη αλλα γιατι παραπληροφορουν οτι ειναι 1600αρα, και δεν μπηκα καν στη διαδικασια να τα υπολογισω, μου κανει καραμπαμ οτι δεν ειναι τοσες.
Ετσι απογοητευτηκα και δεν ασχοληθηκα αλλο, λεω μας δουλευουν. Εσυ πως και το βολευτηκες και χανεις βαρος? 18 κιλα σε ενα χρονο και ποια δε θα τα ηθελε και μαλιστα τρωγοντας!
Την τροποποιεις μηπως?
Φιλια καλη συνεχεια!!! Ελπίζω να είστε καλα!
Originally posted by lineal
αχ τωρα τα ειδα δυστυχως ειχα γαστρεντεριτιδα και δε μπορουσα να μπω...
τι προβλημα ειχες δε καταλαβα;
οτι σου βγαζει τα τρως;αγχωνεσαι που ειναι πολλα τα φαγητα;μη κωλονεις,φατα βρε!
τωρα αν σου φαινονται πολλα και δε μπορεις τι να πω...κριμα αν δε σου εκανε,εγω δεν ειχα προβλημα να τα τρωω παντως
Βρε συ δεν παιζει να τρωω 5 κουταλιες βουτυρου, μη τρελαθουμε δηλαδη, αυτο δεν το κανω στο σωμα μου, ενταξει να φαω σε υπερφαγικο θα μου πεις δε με πειραζει! Ε τοτε δεν το ελεγχω, αλλα εν γνωση μου να τρωω τοσο βουτυρο και τοσες φρυγανιες-κρακερ δε θελω...ασε γιατι πειναω τωρα μη παω και τα φαω. Καλο ξημερωμα :smilegrin:
02-03-2013, 01:27 #500
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 2,392
Σε ευχαριστω Μαγδα για τους στοχους! Καλα εκανες και δεν εβαλες το 1550 οταν δε γυμναζομαι γιατι δε με κοβω να μπορω τοσο λιγες για τωρα :bigsmile:
Βεβαια θα πρεπει να αλλαξω θερμιδες οταν πεσει το βαρος αλλα βλεπω τοτε! Με τους στοχους και την απωλεια να δω τι θα βγει. αλλιως θα τα αλλαξω. θελω να ειναι εφικτοι στοχοι. Αχ τι αγχος κι αυτο, να μην απογοητευσουμε τον εαυτο μας και παραιτηθει.
02-03-2013, 09:09 #501
- Join Date
- Oct 2012
- Posts
- 220
Σημερα το πρωι ζυγιστηκα (καθοτι Σαββατο-να ενας στοχος που κρατησα) κι επαθα σοκ! 2,6 κιλα πανω απο το προηγουμενο Σαββατο... Ξεφυγα ειναι αληθεια αυτη την εβδομαδα, αλλα τοοοοση διαφορα δεν την περιμενα. Μ' αρεσει που ηθελα να χασω και 3 κιλα ως το Πασχα... Απογοητευση!
02-03-2013, 14:44 #502
- Join Date
- Aug 2007
- Posts
- 881
Originally posted by anastasia__
Σημερα το πρωι ζυγιστηκα (καθοτι Σαββατο-να ενας στοχος που κρατησα) κι επαθα σοκ! 2,6 κιλα πανω απο το προηγουμενο Σαββατο... Ξεφυγα ειναι αληθεια αυτη την εβδομαδα, αλλα τοοοοση διαφορα δεν την περιμενα. Μ' αρεσει που ηθελα να χασω και 3 κιλα ως το Πασχα... Απογοητευση!
4-5 ημέρες γιατί αποκλείεται να έβαλες τόσο λίπος σε μια εβδομάδα άρα είναι κυρίως υγρά και θα χαθούν γρήγορα. Μην απογοητεύεσαι ξεκίνα δράση! Ως το Πάσχα θα τα καταφέρεις σίγουρα είναι 2 μήνες!!!!
02-03-2013, 14:50 #503
- Join Date
- May 2011
- Location
- peiraias
- Posts
- 538
Μαγδααααααααααα!! καλημερα πολυ ενδιαφερον το βιβλιο!! βεβαια προφανως για bb μιλαει αλλα σιγουρα οι γενικες αρχες ειναι για ολους!! τι κανετε ολοι???
02-03-2013, 14:50 #504
- Join Date
- Aug 2007
- Posts
- 881
Originally posted by sweetOctober
Σε ευχαριστω Μαγδα για τους στοχους! Καλα εκανες και δεν εβαλες το 1550 οταν δε γυμναζομαι γιατι δε με κοβω να μπορω τοσο λιγες για τωρα :bigsmile:
Βεβαια θα πρεπει να αλλαξω θερμιδες οταν πεσει το βαρος αλλα βλεπω τοτε! Με τους στοχους και την απωλεια να δω τι θα βγει. αλλιως θα τα αλλαξω. θελω να ειναι εφικτοι στοχοι. Αχ τι αγχος κι αυτο, να μην απογοητευσουμε τον εαυτο μας και παραιτηθει.
02-03-2013, 14:50 #505
- Join Date
- Oct 2012
- Posts
- 220
Μακαρι! Το αποφασισα, απο δω και περα θα λεω οτι ειμαι βαρυκοκκαλη, χαχαχ :P :P
02-03-2013, 15:12 #506
- Join Date
- Aug 2007
- Posts
- 881
Originally posted by ton76
Μαγδααααααααααα!! καλημερα πολυ ενδιαφερον το βιβλιο!! βεβαια προφανως για bb μιλαει αλλα σιγουρα οι γενικες αρχες ειναι για ολους!! τι κανετε ολοι???
Έχει κάποιες βασικές αρχές που ισχύουν και για εμάς τους κοινούς θνητούς! Το να μην κατεβάζουμε π.χ πολύ τις θερμίδες μας, το να επιδιώκουμε πολύ αερόβια άσκηση αν θέλουμε να κάψουμε το λίπος μας αλλά και το να κάνουμε γυμναστική με όργανα ώστε να διαφυλάξουμε τους μυς μας κατά την διάρκεια που κάνουμε δίαιτα είναι συμβουλές που μπορούν να μας βοηθήσουν σίγουρα! Εκεί που διαφωνώ τελείως με τον Βενούτο είναι το πλήθος των γευμάτων το οποίο μου φαίνεται ψυχωτικό! Μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω και από έρευνες που έχουν γίνει φαίνεται πως δεν έχει σπουδαίο υπόβαθρο. Το βιβλίο από όσο είδα είναι γραμμένο προ δεκαετίας οπότε είναι λογικό κάποια πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως τα λέει σε σχέση με τη διατροφή.
Εγώ αυτό που κρατάω από το βιβλίο είναι ότι πρέπει να ανεβάσω τις θερμίδες μου, ότι μπορώ να κάνω κάθε κάποιες ημέρες πιο πολλών θερμίδων για να μη κολλάει ο μεταβολισμός μου και ότι πρέπει να πλακωθώ στην αερόβια. Για τη διατροφή δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω τα ποσοστά που προτείνει ούτε να τρώω πατάτες γιατί έχω τελείως διαφορετική άποψη από αυτόν. Τον γλυκαιμικό δείκτη τον έχω σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση από ότι ο Βενούτο. Ίσως γιατί μέσα στη δεκαετία που πέρασε από την συγγραφή του βιβλίου οι έρευνες που έγιναν αποδεικνύουν την σοβαρότητα του πολύ περισσότερο από ότι πριν από χρόνια.
02-03-2013, 15:16 #507
- Join Date
- May 2011
- Location
- peiraias
- Posts
- 538
Originally posted by need2loose
Originally posted by ton76
Μαγδααααααααααα!! καλημερα πολυ ενδιαφερον το βιβλιο!! βεβαια προφανως για bb μιλαει αλλα σιγουρα οι γενικες αρχες ειναι για ολους!! τι κανετε ολοι???
Έχει κάποιες βασικές αρχές που ισχύουν και για εμάς τους κοινούς θνητούς! Το να μην κατεβάζουμε π.χ πολύ τις θερμίδες μας, το να επιδιώκουμε πολύ αερόβια άσκηση αν θέλουμε να κάψουμε το λίπος μας αλλά και το να κάνουμε γυμναστική με όργανα ώστε να διαφυλάξουμε τους μυς μας κατά την διάρκεια που κάνουμε δίαιτα είναι συμβουλές που μπορούν να μας βοηθήσουν σίγουρα! Εκεί που διαφωνώ τελείως με τον Βενούτο είναι το πλήθος των γευμάτων το οποίο μου φαίνεται ψυχωτικό! Μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω και από έρευνες που έχουν γίνει φαίνεται πως δεν έχει σπουδαίο υπόβαθρο. Το βιβλίο από όσο είδα είναι γραμμένο προ δεκαετίας οπότε είναι λογικό κάποια πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως τα λέει σε σχέση με τη διατροφή.
Εγώ αυτό που κρατάω από το βιβλίο είναι ότι πρέπει να ανεβάσω τις θερμίδες μου, ότι μπορώ να κάνω κάθε κάποιες ημέρες πιο πολλών θερμίδων για να μη κολλάει ο μεταβολισμός μου και ότι πρέπει να πλακωθώ στην αερόβια. Για τη διατροφή δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω τα ποσοστά που προτείνει ούτε να τρώω πατάτες γιατί έχω τελείως διαφορετική άποψη από αυτόν. Τον γλυκαιμικό δείκτη τον έχω σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση από ότι ο Βενούτο. Ίσως γιατί μέσα στη δεκαετία που πέρασε από την συγγραφή του βιβλίου οι έρευνες που έγιναν αποδεικνύουν την σοβαρότητα του πολύ περισσότερο από ότι πριν από χρόνια.
02-03-2013, 16:02 #508
- Join Date
- Aug 2007
- Posts
- 881
Originally posted by ton76
Originally posted by need2loose
Originally posted by ton76
Μαγδααααααααααα!! καλημερα πολυ ενδιαφερον το βιβλιο!! βεβαια προφανως για bb μιλαει αλλα σιγουρα οι γενικες αρχες ειναι για ολους!! τι κανετε ολοι???
Έχει κάποιες βασικές αρχές που ισχύουν και για εμάς τους κοινούς θνητούς! Το να μην κατεβάζουμε π.χ πολύ τις θερμίδες μας, το να επιδιώκουμε πολύ αερόβια άσκηση αν θέλουμε να κάψουμε το λίπος μας αλλά και το να κάνουμε γυμναστική με όργανα ώστε να διαφυλάξουμε τους μυς μας κατά την διάρκεια που κάνουμε δίαιτα είναι συμβουλές που μπορούν να μας βοηθήσουν σίγουρα! Εκεί που διαφωνώ τελείως με τον Βενούτο είναι το πλήθος των γευμάτων το οποίο μου φαίνεται ψυχωτικό! Μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω και από έρευνες που έχουν γίνει φαίνεται πως δεν έχει σπουδαίο υπόβαθρο. Το βιβλίο από όσο είδα είναι γραμμένο προ δεκαετίας οπότε είναι λογικό κάποια πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως τα λέει σε σχέση με τη διατροφή.
Εγώ αυτό που κρατάω από το βιβλίο είναι ότι πρέπει να ανεβάσω τις θερμίδες μου, ότι μπορώ να κάνω κάθε κάποιες ημέρες πιο πολλών θερμίδων για να μη κολλάει ο μεταβολισμός μου και ότι πρέπει να πλακωθώ στην αερόβια. Για τη διατροφή δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω τα ποσοστά που προτείνει ούτε να τρώω πατάτες γιατί έχω τελείως διαφορετική άποψη από αυτόν. Τον γλυκαιμικό δείκτη τον έχω σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση από ότι ο Βενούτο. Ίσως γιατί μέσα στη δεκαετία που πέρασε από την συγγραφή του βιβλίου οι έρευνες που έγιναν αποδεικνύουν την σοβαρότητα του πολύ περισσότερο από ότι πριν από χρόνια.
Θα τη βρούμε τι λειτουργεί καλύτερα, που θα πάει;
02-03-2013, 16:03 #509
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 2,392
δεν εχω χρονο τωρα αλλα που λεει τελικα για το ζιγκ ζαγκ το βρηκες? Ευχαριστω!
02-03-2013, 16:04 #510
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 2,392
Originally posted by anastasia__
Μακαρι! Το αποφασισα, απο δω και περα θα λεω οτι ειμαι βαρυκοκκαλη, χαχαχ :P :P
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....