To group της επιτυχίας! 2013 - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 81 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 511 to 525 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    δεν εχω χρονο τωρα αλλα που λεει τελικα για το ζιγκ ζαγκ το βρηκες? Ευχαριστω!
    ξεκινάει γύρω στην 112 σελ.

Senior Member
    Originally posted by anastasia__
    Μακαρι! Το αποφασισα, απο δω και περα θα λεω οτι ειμαι βαρυκοκκαλη, χαχαχ :P :P
    χαχαχα κι γω οτι θα ψηλωσω!!! Δε χρειαζομαι αδυνατισμα :saint:

:P :P :P
    η οπως λεει και το ανεκδοτο "δεν ειμαι χοντρος αλλα κοντος..."

Senior Member
    ειχα δει οτι αναζητουσατε μελη που εχασαν αρκετο βαρος ωστε να παρετε κουραγιο και να δειτε οτι ναι ειναι εφικτο... απο τοτε προσπαθουσα να συνδεθω αλλα εχω ξεχασει τους κωδικους μου και δεν θυμαμαι και τι email ειχα χρησιμοποιησει... λοιπον...

Originally posted by ΛΟΡΑ
    αυτο ειναι το αγαπημενο μου τοπικ, το ειχα ξεχωρησει απο πριν ακομα κανω εγγραφη, κι ομως ειναι η πρωτη φορα που νιωθω ετοιμη να γραψω κι εδω... κι ο λογος ειναι οτι το μεγαλο μου αγχος δεν ηταν να απαλαγω απο τα τα περιττα κιλα αλλα να αλλαξω νοοτροπια και τροπο σκεψης ωστε να μπορεσω να παραμεινω σε ενα βαρος για παντα...
    μεχρι τωρα πολλες φορες εχω καταφερει να χασω και να ξαναπαρω 10 , 20 και 30 κιλα και μαλιστα σε πολυ μικρα χρονικα διαστηματα. αυτο κατα τη γνωμη μου οφειλεται οτι παντα ακολουθουσα λαθος διαιτες της μοδας που μου αφηναν απωθημενα με αποτελεσμα να ξαναπεφτω σε βουλιμικα, υπερφαγικα και φτου κι απ΄την αρχη...
    στην τελευταια μου προσπαθεια απο τις πρωτες μερες του 2011 ενιωσα οτι γινεται κατι διαφορετικο. για πρωτη φορα δεν εβαλα χρονικα περιθωρια αλλα ξεκινησα απλα πηγαινοντας για να χασω το επομενο κιλο χωρις αγχος ή βιασυνη. ειπα οτι πρωτα θα αγαπησω το σωμα μου και μετα θα το αλλαξω. θα μαθω να μην το κατακρινω και να το εκδικουμαι αλλα θα συγχωρω τα τυχον στραβοπατηματα. θα το ακουω και δεν θα του στερω αυτο που εχει αναγκη γλυκο ή αλμυρο απλα θα προσπαθω να του δινω αυτο που ζηταει αλλα στην καλυτερη δυνατη εκδοχη. και με αυτα και με κεινα εφτασα εδω 7 μηνες μετα το μεγαλυτερο διαστημα που καταφερα μεχρι τωρα να πειθαρχισω αλλα χωρις να εχω νιωσει ουτε στιγμη οτι εχω κουραστει και γεματη δυναμη για την συνεχεια. και οταν λεω συνεχεια δεν εννοω μεχρι να πιασω τον στοχο γιατι δεν ειναι ενας αριθμος ο στοχος μου αλλα το να συνεχισω να αγαπαω να φροντιζω να ακουω και να κανακευω τον εαυτο μου...
    αυτην τη φορα πιστευω οτι θα τα καταφερω.
    εκανα και εγω νεο λογαριασμο και να μαι!! ναι εγω ειμαι αυτη! και ναι ειμαι αυτη τη στιγμη 1,5 χρονο μετα που πρωτοειδα το 6αρακι ακομα στο 6αρακι!!! αν κι εφτασα καποια στιγμη και στα 64 κιλα και προχθες ημουν 68.5... αλλα ακομα το παλευω και δεν θελω να γυρισω πισω...
    αν ειναι μια φορα δυσκολο να χασεις 30+ κιλα ειναι 10 φορες πιο δυσκολο να τα διατηρησεις αν μαλιστα υπαρχει διατροφικη διαταραχη...
    αλλα οταν ειμαστε αποφασισμενοι ευτυχως υπαρχουν τροποι να καταπολεμηθει κι αυτη... αυτος ειναι ο στοχος μου αυτη τη φορα και θα χαρω να με συμπεριλαβετε στο παρεακι σας!!!
    καλο βραδυ κι ελπιζω να τα λεμε...

Senior Member
    Originally posted by florage
    ειχα δει οτι αναζητουσατε μελη που εχασαν αρκετο βαρος ωστε να παρετε κουραγιο και να δειτε οτι ναι ειναι εφικτο... απο τοτε προσπαθουσα να συνδεθω αλλα εχω ξεχασει τους κωδικους μου και δεν θυμαμαι και τι email ειχα χρησιμοποιησει... λοιπον...

Originally posted by ΛΟΡΑ
    αυτο ειναι το αγαπημενο μου τοπικ, το ειχα ξεχωρησει απο πριν ακομα κανω εγγραφη, κι ομως ειναι η πρωτη φορα που νιωθω ετοιμη να γραψω κι εδω... κι ο λογος ειναι οτι το μεγαλο μου αγχος δεν ηταν να απαλαγω απο τα τα περιττα κιλα αλλα να αλλαξω νοοτροπια και τροπο σκεψης ωστε να μπορεσω να παραμεινω σε ενα βαρος για παντα...
    μεχρι τωρα πολλες φορες εχω καταφερει να χασω και να ξαναπαρω 10 , 20 και 30 κιλα και μαλιστα σε πολυ μικρα χρονικα διαστηματα. αυτο κατα τη γνωμη μου οφειλεται οτι παντα ακολουθουσα λαθος διαιτες της μοδας που μου αφηναν απωθημενα με αποτελεσμα να ξαναπεφτω σε βουλιμικα, υπερφαγικα και φτου κι απ΄την αρχη...
    στην τελευταια μου προσπαθεια απο τις πρωτες μερες του 2011 ενιωσα οτι γινεται κατι διαφορετικο. για πρωτη φορα δεν εβαλα χρονικα περιθωρια αλλα ξεκινησα απλα πηγαινοντας για να χασω το επομενο κιλο χωρις αγχος ή βιασυνη. ειπα οτι πρωτα θα αγαπησω το σωμα μου και μετα θα το αλλαξω. θα μαθω να μην το κατακρινω και να το εκδικουμαι αλλα θα συγχωρω τα τυχον στραβοπατηματα. θα το ακουω και δεν θα του στερω αυτο που εχει αναγκη γλυκο ή αλμυρο απλα θα προσπαθω να του δινω αυτο που ζηταει αλλα στην καλυτερη δυνατη εκδοχη. και με αυτα και με κεινα εφτασα εδω 7 μηνες μετα το μεγαλυτερο διαστημα που καταφερα μεχρι τωρα να πειθαρχισω αλλα χωρις να εχω νιωσει ουτε στιγμη οτι εχω κουραστει και γεματη δυναμη για την συνεχεια. και οταν λεω συνεχεια δεν εννοω μεχρι να πιασω τον στοχο γιατι δεν ειναι ενας αριθμος ο στοχος μου αλλα το να συνεχισω να αγαπαω να φροντιζω να ακουω και να κανακευω τον εαυτο μου...
    αυτην τη φορα πιστευω οτι θα τα καταφερω.
    εκανα και εγω νεο λογαριασμο και να μαι!! ναι εγω ειμαι αυτη! και ναι ειμαι αυτη τη στιγμη 1,5 χρονο μετα που πρωτοειδα το 6αρακι ακομα στο 6αρακι!!! αν κι εφτασα καποια στιγμη και στα 64 κιλα και προχθες ημουν 68.5... αλλα ακομα το παλευω και δεν θελω να γυρισω πισω...
    αν ειναι μια φορα δυσκολο να χασεις 30+ κιλα ειναι 10 φορες πιο δυσκολο να τα διατηρησεις αν μαλιστα υπαρχει διατροφικη διαταραχη...
    αλλα οταν ειμαστε αποφασισμενοι ευτυχως υπαρχουν τροποι να καταπολεμηθει κι αυτη... αυτος ειναι ο στοχος μου αυτη τη φορα και θα χαρω να με συμπεριλαβετε στο παρεακι σας!!!
    καλο βραδυ κι ελπιζω να τα λεμε...
    Καλώς την , έλα να μας δίνεις κουράγιο και tips μια που τα έχεις καταφέρει τόσο καλά! Πόσο λες να χάσεις τώρα; Στη συντήρηση τι διαφορετικό έκανες από τη δίαιτα;

Senior Member
    Originally posted by lineal
    δεν εφτιαχνες τπτ λαθος,οτι σου βγαζε τα τρωγες.
    συνηθισες να μετρας θερμιδες κ να τρως λιγο και επαθες ενοχες ε;
    αχ κριμα να μην ειμαι μεσα χιλια συγνωμη δε μπορεσα να σε συμβουλεψω
    Καλησπέρα πως είσαι? Δηλαδή τί θα με συμβούλευες? Και τώρα μπορείς κάλλιστα καλέ! Δε πειράζει που δεν ήσουν μέσα.
    Ναι εχω μαθει όταν λεμε 1600 θερμιδες να ειναι διαφορετικο το μενου, κι αν φας οτιδηποτε παραπανω ή άλλο είδος οι θερμιδες εξφενδονίζονται, δηλ. εχω συνηθίσει οι 1600 να ειναι θερμιδες με μπολικες σαλάτες για να χορταίνω και ελάχιστο από τυρόπιτες, γλυκά κτλ αλλιώς δε βγαίνει το ημερησιο μενου και πεινας, αμα δε φας φαγητο εννοω.
    Αυτο που δεν καταλαβαινω δεν ειναι το γιατι εχει τοσο φαγητο η διαιτα αυτη αλλα γιατι παραπληροφορουν οτι ειναι 1600αρα, και δεν μπηκα καν στη διαδικασια να τα υπολογισω, μου κανει καραμπαμ οτι δεν ειναι τοσες.
    Ετσι απογοητευτηκα και δεν ασχοληθηκα αλλο, λεω μας δουλευουν. Εσυ πως και το βολευτηκες και χανεις βαρος? 18 κιλα σε ενα χρονο και ποια δε θα τα ηθελε και μαλιστα τρωγοντας!
    Την τροποποιεις μηπως?
    Φιλια καλη συνεχεια!!! Ελπίζω να είστε καλα!

Originally posted by lineal
    αχ τωρα τα ειδα δυστυχως ειχα γαστρεντεριτιδα και δε μπορουσα να μπω...
    τι προβλημα ειχες δε καταλαβα;
    οτι σου βγαζει τα τρως;αγχωνεσαι που ειναι πολλα τα φαγητα;μη κωλονεις,φατα βρε!
    τωρα αν σου φαινονται πολλα και δε μπορεις τι να πω...κριμα αν δε σου εκανε,εγω δεν ειχα προβλημα να τα τρωω παντως
    πως εισαι τωρα καλη μου?
    Βρε συ δεν παιζει να τρωω 5 κουταλιες βουτυρου, μη τρελαθουμε δηλαδη, αυτο δεν το κανω στο σωμα μου, ενταξει να φαω σε υπερφαγικο θα μου πεις δε με πειραζει! Ε τοτε δεν το ελεγχω, αλλα εν γνωση μου να τρωω τοσο βουτυρο και τοσες φρυγανιες-κρακερ δε θελω...ασε γιατι πειναω τωρα μη παω και τα φαω. Καλο ξημερωμα :smilegrin:
    η αληθεια ειναι οτι ποτε δε το ψαξα με τις θερμιδες,ετρωγα παντα οτι μου βγαζε και να σε πω την αληθεια πολυ παραπανω καποιες φορες -ειδικα στο μεσημεριανο

εχω χασει μεν 19 κιλα πια σε ενα χρονο ισως θα μπορουσα να χασω και παραπανω.
    εγω δεν ειχα προβλημα στις μεγαλες μεριδες,μου αρεσει να τρωω γιατι μετα δε θα λιγουρευομουν.
    στην αρχη να σε πω την αληθεια μου φανηκαν πολλα αυτα που ετρωγα,αλλα το εμπιστευτηκα και το κανα.

Senior Member
    καλησπερα κιολας κοριτσια,μαλλον καλημερα θα λεω τετοιες ωρες
    αν και το τικερακι λεει 101.3 σημερα η ζυγαρια εδειξε 101.7
    δε στεναχωρηθηκα το περιμενα λογω της γαστρεντεριτιδας και ελπιζω συντομα να φτασω τα κιλα του τικερ.
    εχω ακομα 2.7 κιλα για το στοχο και ενταξει μεχρι το τελος μαρτιου -φανταζομαι κι ελπιζω- θα τα καταφερω

sweet october ειμαι καλυτερα ευτυχως,περασε η παλιοαρρωστια,και ευτυχως δε κολλησα και τον μικρο ουφ

Senior Member
    Originally posted by need2loose

Καλώς την , έλα να μας δίνεις κουράγιο και tips μια που τα έχεις καταφέρει τόσο καλά! Πόσο λες να χάσεις τώρα; Στη συντήρηση τι διαφορετικό έκανες από τη δίαιτα;
    ευχαριστω για το καλωσορισμα! να συμπληρωσω να δωσω αλλα και να παρω κουραγιο... εγω εκανα την dukan αν εχεις ακουστα και στην συντηρηση μεταξυ αλλων προσθετε ενα ελευθερο γευμα (ελεγχομενα σε ποσοτητες) την εβδομαδα... εκει το εχανα το παιχνιδι... τωρα θα ηθελα να χασω τα 4-5 κιλα που πηρα απο τα χριστουγεννα και μετα αλλα προταρχικος μου στοχος ειναι να δαμασω τα υπερφαγικα μου να απενοχοποιησω καποια φαγητα και να αποκτησω μια υγειη σχεση με την ζυγαρια μου που ή θα ανεβαινα καθημερινα ή οπως τωρα την αποφευγα οπως ο διαολος το λιβανι...
    τωρα τιπς σχετικα με την απωλια βαρους... να ακολουθεις ενα προγραμμα που να ειναι προσαρμοσμενο στα γουστα σου στις αναγκες σου ωστε να μην νιωθεις οτι στερεισαι και να μην σε κουραζει οσο χρονο κι αν παρει... επισης οταν πεφτεις (θα συμβει κι αυτο ανθρωπινο ειναι ) να μην σε παιρνει απο κατω, να εισαι σε θεση αμεσως να κατανοησεις και συγχωρεσεις την αδυναμια σου ωστε να σηκωθεις γρηγορα και να συνεχισεις...

Senior Member
    Originally posted by florage

ευχαριστω για το καλωσορισμα! να συμπληρωσω να δωσω αλλα και να παρω κουραγιο... εγω εκανα την dukan αν εχεις ακουστα και στην συντηρηση μεταξυ αλλων προσθετε ενα ελευθερο γευμα (ελεγχομενα σε ποσοτητες) την εβδομαδα... εκει το εχανα το παιχνιδι... τωρα θα ηθελα να χασω τα 4-5 κιλα που πηρα απο τα χριστουγεννα και μετα αλλα προταρχικος μου στοχος ειναι να δαμασω τα υπερφαγικα μου να απενοχοποιησω καποια φαγητα και να αποκτησω μια υγειη σχεση με την ζυγαρια μου που ή θα ανεβαινα καθημερινα ή οπως τωρα την αποφευγα οπως ο διαολος το λιβανι...
    τωρα τιπς σχετικα με την απωλια βαρους... να ακολουθεις ενα προγραμμα που να ειναι προσαρμοσμενο στα γουστα σου στις αναγκες σου ωστε να μην νιωθεις οτι στερεισαι και να μην σε κουραζει οσο χρονο κι αν παρει... επισης οταν πεφτεις (θα συμβει κι αυτο ανθρωπινο ειναι ) να μην σε παιρνει απο κατω, να εισαι σε θεση αμεσως να κατανοησεις και συγχωρεσεις την αδυναμια σου ωστε να σηκωθεις γρηγορα και να συνεχισεις...
    Τώρα με τι τρόπο σκέφτεσαι να τα χάσεις; Λες να ακολουθήσεις Dukan πάλι ή θα δοκιμάσεις άλλον τρόπο; Γυμναστική κάνεις καθόλου; Έχεις χρόνο;

Senior Member
    Καλώσήρθες florage! Να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό? Αν, λέμε αν, πιάσω τον επόμενο στόχο μου νωρίτερα, τότε τί αλλάζω? Τα κιλά σε όλες τις ημερομηνίες ή μόνο τις ημερομηνίες?
    Στελλού άμα βλέπεις για πες, είσαι στοχο-έμπειρη παιδί μου εσύ, αχ μου έλειψες γύρνα πίσω. Πρέπει να έχουμε συναγωνισμό να ξεχνιόμαστε και να παίζουμε κυνηγητό, πόσο μα πόσο με βοηθά!
    lineal πολύ χαίρομαι που πέρασε, θέλεις να κυνηγιόμαστε? :bigsmile:

Senior Member
    Να ρωτήσω και κάτι άλλο, είμαι χάλια και δεν έχω διάθεση να φάω τίποτα (όλο έτσι λέω κι όλο κάτι τρώω). Εχω μια έφεση να τρώω βλακείες. Δεν θέλω να πάρω ντελίβερι και στο σπιτι εχω λουκανικα γαλοπουλας,αυγα, πιπεριες, τυρι γαλοπουλα, κι απο σαλατικα λαχανο και ντοματα, και μανιταρια κονσερβα αλλα και κατεψυγμενα, α και σπανακι ψιλοκκομενο. καμμια ιδέα να μαγειρεψω κατι προχειρο, χορταστικο, και με λιγες θερμιδες? Σκεφτομαι για ομελετα αλλα θα θελει και το λαδι της να μη κολλησει σωστα?

Senior Member
    Magda βρήκα το ζιγκ ζαγκ στο βιβλίο!!! Λοιπόν τα υπολόγισα και θα κάνω το εξής (για τώρα που γυμνάζομαι) και για τα 101 κιλά που κουβαλώ:
    3 μέρες 1700-1800 θερμιδες (25-30% κάτω από τη συντήρηση) και 1 μέρα (την 4η μέρα) 2200 θερμίδες (10% κάτω από τη συντήρηση).
    Αμα πέσει το βάρος θα τα ξαναυπολογίσω. Βάλτο στους στόχους μου να το βλέπω μόνο σε ευχαριστώ!!!

Για όσο είμαι κοντά στα 101 κιλά και γυμνάζομαι έχω στόχο 3 μέρες 1700-1800 θερμιδες, την 4η μέρα 2200 θερμίδες.

Senior Member
    Να ρωτήσω και κάτι άλλο, είμαι χάλια και δεν έχω διάθεση να φάω τίποτα (όλο έτσι λέω κι όλο κάτι τρώω). Εχω μια έφεση να τρώω βλακείες. Δεν θέλω να πάρω ντελίβερι και στο σπιτι εχω λουκανικα γαλοπουλας,αυγα, πιπεριες, τυρι γαλοπουλα, κι απο σαλατικα λαχανο και ντοματα, και μανιταρια κονσερβα αλλα και κατεψυγμενα, α και σπανακι ψιλοκκομενο. καμμια ιδέα να μαγειρεψω κατι προχειρο, χορταστικο, και με λιγες θερμιδες? Σκεφτομαι για ομελετα αλλα θα θελει και το λαδι της να μη κολλησει σωστα?
    Καλέ τι τσιγκουνιά είναι αυτή με το λάδι, βάλε ένα κουταλάκι και θα είσαι μια χαρά, χρειάζεται και το λίπος, ειδικά το ελαιόλαδο! Οι δίαιτες με πολύ χαμηλά λιπαρά έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά αποτυχίας! Λάθος συνταγή έδιναν τόσα χρόνια, τώρα το κατάλαβαν! Κάτι σαν το ΔΝΤ δλδ :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Magda βρήκα το ζιγκ ζαγκ στο βιβλίο!!! Λοιπόν τα υπολόγισα και θα κάνω το εξής (για τώρα που γυμνάζομαι) και για τα 101 κιλά που κουβαλώ:
    3 μέρες 1700-1800 θερμιδες (25-30% κάτω από τη συντήρηση) και 1 μέρα (την 4η μέρα) 2200 θερμίδες (10% κάτω από τη συντήρηση).
    Αμα πέσει το βάρος θα τα ξαναυπολογίσω. Βάλτο στους στόχους μου να το βλέπω μόνο σε ευχαριστώ!!!

Για όσο είμαι κοντά στα 101 κιλά και γυμνάζομαι έχω στόχο 3 μέρες 1700-1800 θερμιδες, την 4η μέρα 2200 θερμίδες.
    Έτσι σε θέλω!!!! Να οργανώνεις δράση, σιγά που θα κάτσουμε να σκάσουμε! Θα τα βάλω !

Senior Member
    [img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose

Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
    24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
    01-03-13 Το νωρίτερο που θα φάω ζάχαρη είναι το Πάσχα

ton76

25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!
    Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!

aiglh!
    21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
    Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:

helena73
    10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!

koritsaki

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

anastasia__
    24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
    24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
    24-02-13
    1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
    2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
    3) -3 κιλα ως το Πασχα
    4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
    Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας

otiosa
    02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober
    25-02-13 μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου τα κεφαλια μεσα
    28-02-13 να πίνω πάνω από 2 λιτρά νερό μέχρι 15 Μάρτη
    01-03-13 βαζω στοχο να χανω 3 κιλα καθε 5 εβδομαδες! Δηλ. περιπου 600 γρ. τη βδομαδα!
    Στόχος μου θα είναι όσο περισσότερο συχνά μπορώ τουλάχιστο 30 λεπτα αερόβια.
    3 μέρες 1700-1800 θερμιδες και 1 μέρα (την 4η μέρα) 2200 θερμίδες

lineal

31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα

Εve
    25/2 Τήρηση τριαδων για μια εβδομάδα και γυμναστική 3 φορές :thumbup:
    στόχο της επόμενης εβδομάδας να πάω 4 φορές

bouliana
    22-02-13 θα ήθελα και μπορώ να είμαι 6 μαρτίου 76 κιλά.

Senior Member

Τώρα με τι τρόπο σκέφτεσαι να τα χάσεις; Λες να ακολουθήσεις Dukan πάλι ή θα δοκιμάσεις άλλον τρόπο; Γυμναστική κάνεις καθόλου; Έχεις χρόνο;
    προσπαθω να μπω στο πνευμα των τριαδων/τριωρων κρατωντας τις λατρεμενες μου βρωμοσυνταγες απο την dukan κι εντασοντας την σε μια πιο μεσογειακη διατροφη με περιορισμο στα λιπαρα (μονο ωμο ελαιολαδο...) απο γυμναστικη δυστυχως ουτε χρονος αλλα ουτε διαθεση υπαρχει, σκεφτομαι οτι πρεπει αλλα μεχρι τωρα εχω μεινει στην σκεψη μονο...

γλυκε οκτωμβρη, :spin::spin:

Page 35 of 81 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast