To group της επιτυχίας! 2013 - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 81 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 1201
    Senior Member
    τώρα που το σκεφτομαι δεν ειναι και τοσο ακυρος ο στοχος, λεω τα κεφαλια μεσα, και το να μη φαω αλλο και να μη συνεχισω την υπερφαγικη βλακεια βοηθαει το στοχο μου!:eureka:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    τώρα που το σκεφτομαι δεν ειναι και τοσο ακυρος ο στοχος, λεω τα κεφαλια μεσα, και το να μη φαω αλλο και να μη συνεχισω την υπερφαγικη βλακεια βοηθαει το στοχο μου!:eureka:
    Δημητρα δες το ως εξης : αν κρατας μια καρτελα αυγα και σου πεσει ενα αυγο απο μεσα δεν θα πεις 'ε, ενταξει και θα πεταξεις και τα υπολοιπα 9 ' !!! οποτε συνεχισε κανονικα προσωπικα οκ τα βρηκα για τις θερμιδες σου:tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Δημητρα δες το ως εξης : αν κρατας μια καρτελα αυγα και σου πεσει ενα αυγο απο μεσα δεν θα πεις 'ε, ενταξει και θα πεταξεις και τα υπολοιπα 9 ' !!! οποτε συνεχισε κανονικα προσωπικα οκ τα βρηκα για τις θερμιδες σου:tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:
    Ωραία παρομοίωση!!!!!

Senior Member
    ε ναι ετσι το σκεφτομαι τωρα!!!μ αρεσουν κ πολυ τα αυγα χιχι

Senior Member
    χαλια τα πραγματα κοριτσια, το τελευταιο που με νοιαζει τωρα ειναι το φαι. Ο τσακωμος συνεχιζεται

Senior Member
    χαλια τα πραγματα κοριτσια, το τελευταιο που με νοιαζει τωρα ειναι το φαι. Ο τσακωμος συνεχιζεται
    ελπιζω ειλικρινα να ναι περαστικο!!

Senior Member
    γεια σας τι κανετε? επεστρεψα στο σπιτι μου και παλι λοιπον μονη μου.....πηρα 2 κιλακια και τωρα πρεπει να τα χασω! σκεφτομαι να ελαττώσω το βραδυνο, να κανω στεπ 1 ωρα την ημερα και να χρησιμοποιησω κπ αδυνατιστικη κρεμα
    ξερετε αν ειναι αποτελεσματικες?εστω για εξάλειψη κυτταρίτιδας?

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    γεια σας τι κανετε? επεστρεψα στο σπιτι μου και παλι λοιπον μονη μου.....πηρα 2 κιλακια και τωρα πρεπει να τα χασω! σκεφτομαι να ελαττώσω το βραδυνο, να κανω στεπ 1 ωρα την ημερα και να χρησιμοποιησω κπ αδυνατιστικη κρεμα
    ξερετε αν ειναι αποτελεσματικες?εστω για εξάλειψη κυτταρίτιδας?
    Καλώς την Αίγλη μας !!!! Πως πέρασες κοριτσάκι; Οι κρέμες δυστυχώς δεν κάνουν τίποτα, απλώς το ενυδατωμένο δέρμα δείχνει καλύτερο. Γυμναστική και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Senior Member
    γεια σου Αιγλη!! ωραιο το στεπ . εμενα μου χει κατσει να παρω τραμπολινο χαχαχα τελικα οτι κ να κανεις καλο ειναι αρκει να κινεισαι!!χρονος κ χρημα δεν υπαρχουν για γυμναστικη για μενα αλλα 30-40 λεπτα μπορω να τα αφιερωνω . αυτο που θα θελα ειναι να κανω κανα βαρακι ( εχω 2 δικιλα) αλλα παει καιρος που εκανα κ δε θυμαμαι

Senior Member
    Καλώσήρθες florage! Να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό? Αν, λέμε αν, πιάσω τον επόμενο στόχο μου νωρίτερα, τότε τί αλλάζω? Τα κιλά σε όλες τις ημερομηνίες ή μόνο τις ημερομηνίες?
    Στελλού άμα βλέπεις για πες, είσαι στοχο-έμπειρη παιδί μου εσύ, αχ μου έλειψες γύρνα πίσω. Πρέπει να έχουμε συναγωνισμό να ξεχνιόμαστε και να παίζουμε κυνηγητό, πόσο μα πόσο με βοηθά!
    lineal πολύ χαίρομαι που πέρασε, θέλεις να κυνηγιόμαστε? :bigsmile:
    χαχαχαχαχα να κυνηγιομαστε λες ε;χαχαχαχα
    εμενα παλι μαρεσει να κανω συναγωνισμο,αλλα ολο χανω!
    ας κανουμε οπως θες,αν σε βοηθαει!!!

αληθεια βρε πουλακι μου να σε ρωτησω;
    γιατι τσακωνεσαι;με τον αντρα σου εννοεις;

Senior Member
    σημερα εχασα 100 γρ!!!
    δεν ειμαι οσα λεει το τικερ,ειμαι 101.5

να χαιρετησω και να καλωσορισω και εγω τις νεες αφιξεις στο καταπληκτικο αυτο ποστ μας

Senior Member
    77,7 από τα 79,5 σημειώνω μια πρόοδο,βέβαιά τώρα θα πρεπε ναμαι γύρω στα 76 κ κάτι αλλά το σαββατόβραδό μου δν κύλισε καλά.
    (αν και παρασκευή και κυριακή ήμουν ένας βράχος οπότε το έσωσα εν μέρη)

σας έχει τύχει να περιστρέφεσται από άτομα που σας πιέζουν σε πολύ έντονο βαθμό να φάτε?
    το σάββατο το βράδυ η κολλητή μου(παλιότερα στρουμπουλή τώρα φυσιολογική προς αδύνατη) πεινούσε ιδιαιτέρως αφού στο σινεμά έφαγε μια κούτα ποπ κόρν και ένα χοτντογκ(πρωην βουλιμική είμαι τα προσέχω αυτά τα πράματα) και μετά ήθελε να πάμε να φάμε παγωτό. δυστυχώς όλοι είχαν διάθεση για παγωτό και εγώ εκείνη την ώρα ήμουν εξαιρετικά αδύναμη και άσε που ήθελα κεγώ να φάω παγωτό.
    λοιπόν πριν έρθουν κάν τα παγωτά(είμασταν 4 άτομα,πήραμε όλοι από 3 μπάλες ,η δε κοπέλα έβαλε από πάνω κ σορόπια και διάφορα άλλα) άρχισε να λέει να φάμε και μια βάφλα τεσσάρων ατόμων.
    άρχισαν οι άλλοι να φέρνουν αντίρρηση αλλά επειδή την ξέρω πόσο ψυχαναγκαστική είναι προσπάθησα να την ξεγελάσω λέγοντάς της να φάμε πρώτα το παγωτό και αν δν χορτάσουμε βλέπουμε(οι υπόλοιποι συμφώνησαν ανακουφισμένοι)

εντέλει φάγαμε το παγωτό σκάσαμε τα βόδια και συνέχισε να επιμένει.είδε εμένα οτι ήμουν ασυγκίνητη με τα γλυκά(δν είμαι γλυκατζού) άρχισε να λέει για αλμυρή κρέπα στο τέλος εκνευρίστηκα και της είπα να με αφήσει ήσυχη γιατί αυτή δν έχει ανάγκη ενώ εγώ έχω και πρέπει να προσέχω ειδικά όσο πλησιάζει το καλοκαίρι.
    πήρε ένα απόλυτα ειρωνικό ύφος και μου είπε να χάσω 5 κιλά τον μάρτιο 5 κιλά τον απρίλιο και 5 τον μάιο και μια χαρά θα προλάβω το καλοκαίρι.(σαν να μου λέει εσύ δν μπορείς να χάσεις ούτε ένα μη μας πρίζεις και φάε την κρέπα τώρα)
    της είπα οτι ας μαφήσει να είμαι σαν το προηγούμενο καλοκαίρι κανα 2 κιλά πιο αδύνατη και όχι να βάλω κ άλλα.
    το είπα ψυθιρηστά (γιατί δν άκουγε κιόλας) και ήδη είχε αλλάξει ύφος και έλεγε οτι "εγώ δν έχω χάσει ποτέ 5 κιλά το μήνα και δν είναι σωστό και μπλα μπλα μπλα(γενικά είναι λίγο φαφλατού)

ρε παιδιά τόσα χρόνια βουλιμική ποτέ δν ανάγκασα κανένα να φάει μαζί μου με ΄το ζόρι.

Senior Member
    Ποσο σε καταλαβαινω.Να ξερεις οτι μεσα σε εναν ανθρωπο που αντιμετωπιζει θεμα με το βαρος του ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΛΥΣΕΙ-γιατι υπαρχουν και αλλοι που τοχουν λυσει και ας εχουν παραπανω κιλα- υπαρχει πολύ κακια και κομπλεξ απέναντι στους αλλους.Τοχω ζησει πολύ οσες φορες εχανα βαρος και απο τοτε ενα μου βλεμα αρκουσε....αλλα τι βλεμα...
    Σαν να λεω."stop...ηλεκτροφόρα σύρματα"...
    Συνεχισε την πορεια σου και μην κοιτας γυρω.

Senior Member
    είμαστε στα χωρισματα, αστο...προσπαθουμε παντως.
    Originally posted by lineal
    Καλώσήρθες florage! Να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό? Αν, λέμε αν, πιάσω τον επόμενο στόχο μου νωρίτερα, τότε τί αλλάζω? Τα κιλά σε όλες τις ημερομηνίες ή μόνο τις ημερομηνίες?
    Στελλού άμα βλέπεις για πες, είσαι στοχο-έμπειρη παιδί μου εσύ, αχ μου έλειψες γύρνα πίσω. Πρέπει να έχουμε συναγωνισμό να ξεχνιόμαστε και να παίζουμε κυνηγητό, πόσο μα πόσο με βοηθά!
    lineal πολύ χαίρομαι που πέρασε, θέλεις να κυνηγιόμαστε? :bigsmile:
    χαχαχαχαχα να κυνηγιομαστε λες ε;χαχαχαχα
    εμενα παλι μαρεσει να κανω συναγωνισμο,αλλα ολο χανω!
    ας κανουμε οπως θες,αν σε βοηθαει!!!

αληθεια βρε πουλακι μου να σε ρωτησω;
    γιατι τσακωνεσαι;με τον αντρα σου εννοεις;

Senior Member
    100.2 σήμερα, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται χθες να έτρωγα το καθαρό λίπος από το παλιοκρέας και σήμερα να έχει πέσει τόσο κάτω η ζυγαριά. Εκτος κι αν πάει κατευθείαν στα "ψωμάκια" τί να πω. Μετά τις 7 το κράτησα και δεν έφαγα τίποτε πάντως. Αρα ο στόχος μου καλά πάει :crazy: ήμουν κιουρία! ¨Εστω μετά. ton σε ευχαριστώ πολύ, εκείνη τη στιγμή ό,τι κι αν μου λέγατε δυστηχώς δεθα βοηθούσε έτσι χάλια που ήμουν, αλλά τώρα βοηθούν όλα για να συνεχίσω.

Page 36 of 81 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast