To group της επιτυχίας! 2013 - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 81 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 541 to 555 of 1201
    Senior Member
    μπράβω καλή συνέχεια!!!!

Senior Member
    Originally posted by bouliana

ρε παιδιά τόσα χρόνια βουλιμική ποτέ δν ανάγκασα κανένα να φάει μαζί μου με ΄το ζόρι.
    και να μη το κάνεις, δεν υπάρχει χειρότερο, μου έρχεται να χώσω μπουνιά του άλλου. Θες να φας, φάε, εγώ δε θέλω ρε φίλε πως το λένε? Και σε χαλάει τόσο ψυχολογικά, το πρίν, το μετά, τί είπε, αν πειραχτηκε, τα άπειρα γιατί, και η όλη σκέψη! Δεν αξίζει! Κι αν υποθετικά κάνεις την τελείως αδιάφορη μετά παίζει να φας το ψυγείο στο σπίτι από την πίεση. Είναι ότι μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν το καλό μας, μόνο να κάνουν το κομμάτι τους. Κανένας λογικός άνθρωπος δε θα σε πιέσει να φάς (όχι μόνο εσένα γενικά μιλάω), το λογικό είναι όλοι να προτίνουν και να παύουν. Εκτός από τη μάνα. Μόνο εκείνη έχει "δικαίωμα" να κυνηγά το παιδί της να φάει. Ακόμα και στις γιαγιάδες αυτό είναι ανεπίτρεπτο τη σημερινή εποχή σε βαθμό που δεν υπάρχουν πια τα "πατροπαράδοτα" φάε παιδί μου. Είναι ό,τι πούν οι γονεις (δηλ. η παιδίατρος, ο γιατρός) και τέλος.

Senior Member
    καλημεριζω το παρεακι και ευχομαι μια δημιουργικη εβδομαδα με επιτυχια στους στοχους μας!!!
    σημερα εκανα την καρδια μου πετρα και ζυγιστηκα, ευτυχως δεν απογοητευτηκα... 67.8!!!
    να θεσω λοιπον τους πρωτους μου στοχους για μια εβδομαδα!
    1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα
    2.μακρυα απ τη ζαχαρη και το λευκο αλευρι. αν δω τα ζορια επειδη περιμενω περιοδο μου επιτρεπω μονο σοκολατακι sweet&balance κι αυτα με μετρο...
    3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Ποσο σε καταλαβαινω.Να ξερεις οτι μεσα σε εναν ανθρωπο που αντιμετωπιζει θεμα με το βαρος του ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΛΥΣΕΙ-γιατι υπαρχουν και αλλοι που τοχουν λυσει και ας εχουν παραπανω κιλα- υπαρχει πολύ κακια και κομπλεξ απέναντι στους αλλους.Τοχω ζησει πολύ οσες φορες εχανα βαρος και απο τοτε ενα μου βλεμα αρκουσε....αλλα τι βλεμα...
    Σαν να λεω."stop...ηλεκτροφόρα σύρματα"...
    Συνεχισε την πορεια σου και μην κοιτας γυρω.

απλά είναι κρίμα σε μια προσπάθεια που κάνεις ,να μην έχεις στο πλευρό σου κάποιους που θα ήθελες να έχεις. στην συγκεκριμένη περίπτωση ως και να την αποφεύγω σκέφτομαι και είναι κρίμα γιατί κ η ίδια περνάει δύσκολα,(όχι πια και κάτι που δν έχουμε περάσει όλοι μας)
    και βγάζει πολύ νεύρο τσατίλα και ειρωνία προς όλους και όλα.
    αλλά κεγώ δν αντέχω άλλο θέλω την ηρεμία μου

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by aiglh!
    γεια σας τι κανετε? επεστρεψα στο σπιτι μου και παλι λοιπον μονη μου.....πηρα 2 κιλακια και τωρα πρεπει να τα χασω! σκεφτομαι να ελαττώσω το βραδυνο, να κανω στεπ 1 ωρα την ημερα και να χρησιμοποιησω κπ αδυνατιστικη κρεμα
    ξερετε αν ειναι αποτελεσματικες?εστω για εξάλειψη κυτταρίτιδας?
    Καλώς την Αίγλη μας !!!! Πως πέρασες κοριτσάκι; Οι κρέμες δυστυχώς δεν κάνουν τίποτα, απλώς το ενυδατωμένο δέρμα δείχνει καλύτερο. Γυμναστική και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
    περασα υπεροχα!!!ευχαριστηθηκα αυτες τις 3 βδομαδες!ημουν με τους δικους μου ειχα παρεα ολα ηταν τελεια!!! τωρα παλι μονη μου......
    θελω να χασω 2-3 κιλα και να σφιξω, θα κανω στεπ αλλα σκεφτομουν και μια αντικυταριδικη κρεμα μπας και κανω περισσοτερη δουλεια.....
    βρηκα αγορι και ντρεπομαι για το σωμα μου....:sniffle:

Senior Member
    το καλύτερο που έχω κάνει κ έχω δει αποτέλεσμα είναι να κάνεις πίλινγκ με αλάτι ζάχαρι καφέ λάδι και λεμονάκι.
    φυσικά και η ενυδάτωση γενικώς είναι καλή.

οι κρέμες δν κάνουν τίποτα όντως

Senior Member
    Καλώς τον κοριτσαρόοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοο που είσαι βρε ψυχουλίνι? Πότε θα πάρεις πτυχίο να ρθω να σου πω τον πόνο μου?!!!!!!!!! Μου έλειψες, σίγουρα και σε όλες! Μεγειά το αγόρι (λες και είναι παντελόνι ένα πράγμα χααχχα)
    Οι κρέμες δεν κάνουν τίποτε, έχω μια νυχτός που δρα λέει με τον ύπνο, ή φταιει που δε κοιμάμαι ή που τη βάζω μόνο 2 φορές και σταματώ...το στεπ κάνει καλή δουλειά εσωτερικά και μετά θα τη δείς και σοτν καθρεφτη! Κι γω κάνω αν και δεν έχω πρόβλημα σε αυτά τα σημεία και μου είπε ο γυμναστης να προτιμώ διάδρομο να κινείται όλο το σώμα.

Senior Member

αντικυταριδικη κρεμα μπας και κανω περισσοτερη δουλεια.....
    βρηκα αγορι και ντρεπομαι για το σωμα μου....:sniffle:

σιγά βρε και εσύ γιατί αυτός ατέλειες δεν έχει (ούτε καν πολλές ελιές ας πούμε :spin

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    το καλύτερο που έχω κάνει κ έχω δει αποτέλεσμα είναι να κάνεις πίλινγκ με αλάτι ζάχαρι καφέ λάδι και λεμονάκι.
    φυσικά και η ενυδάτωση γενικώς είναι καλή.

οι κρέμες δν κάνουν τίποτα όντως
    πως το κανεις αυτο?? πως το φταιχνεις?καθε ποτε πρεπει να το βαζω εχει αποτελεσμα? εχω απελπιστει......εχω φουλ κυταριτιδα και ποδι που πηγαινει πανω κατω

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Καλώς τον κοριτσαρόοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοο που είσαι βρε ψυχουλίνι? Πότε θα πάρεις πτυχίο να ρθω να σου πω τον πόνο μου?!!!!!!!!! Μου έλειψες, σίγουρα και σε όλες! Μεγειά το αγόρι (λες και είναι παντελόνι ένα πράγμα χααχχα)
    Οι κρέμες δεν κάνουν τίποτε, έχω μια νυχτός που δρα λέει με τον ύπνο, ή φταιει που δε κοιμάμαι ή που τη βάζω μόνο 2 φορές και σταματώ...το στεπ κάνει καλή δουλειά εσωτερικά και μετά θα τη δείς και σοτν καθρεφτη! Κι γω κάνω αν και δεν έχω πρόβλημα σε αυτά τα σημεία και μου είπε ο γυμναστης να προτιμώ διάδρομο να κινείται όλο το σώμα.

και μενα μου λειψεεεεεεες!!!!ολες σας μου λειψατε!!!!!!!!
    αχ ναι το αγορι, ειναι το πρωτο μου και ας ειμαι 20 χρονων, ειναι η πρωτη μου σχεση ειναι κουκλος και συναναστρεφεται γενικα με ωραιες τυπισες με μινια και τα λοιπα και ντρεπομαι απιστευτα!!!!!!!!!!:shocked2:
    και ηθελα κατι αποτελεσματικο για να μην κανουν τα μπουτια μου πανω κατω ξεκινησα και στεπ 1 ωρα την ημερα....

Senior Member
    καταρχάς με αυτό δν θα εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα μη λέμε και μαλακίες.αλλά θα νιώσεις ωραία υφή και σφριγυλότητα

κοίτα τώρα στο κουτουρου κάντο πάνω κάτω .βάλε καμια κουταλιά αλάτι και μια ζάχαρη, σφίξε μισό λεμονάκι και μετά βάλε λάδι μια δυο κουταλιές μέχρι να γίνει αρκετά αραιό ωστε να το χειρίζεσαι και να μην γδέρνεται και το πόδι σου. α και λίγο καφέ ελληνικό, μα κουταλιά πάλι.
    τρίψε σαν να κάνεις πίλινγκ και μετά θα σου αφήσει μια ευχάριστη λαδίλα(πολύ ανεπαίσθητη)άστο μην το πλένεις απλά ξέπληνε να φύγουν οι κόκκοι

κάντο μια δυο φορές την εβδομάδα.

Senior Member
    ευχαριστω!!!!οι θερμαντικες κρεμες δεν παιζει να κανουν δουλεια ε? ειχα βαλει καποτε μια και γινοταν το ποδι κατακοκκινο...τωρα δεν θυμαμαι αν ειχε μειωθει η κυταριτιδα..

Senior Member
    ε μπορεί αλλά είναι επικύδινες μπορεί να κάνεις φλεβίτη

Senior Member
    τέτοια έχω πάρει, πανάκριβη και...δεν τη βάζω...την είχα από πριν την εγγυμοσύνη και σκέψου δεν τη βάζω, καίει!!!! Μακρυά!!! Βασικά αυτή πρέπει να κάνει αλλιώς τόση κάψα και να μην...λαλακία!!! :P

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober

και μενα μου λειψεεεεεεες!!!!ολες σας μου λειψατε!!!!!!!!
    αχ ναι το αγορι, ειναι το πρωτο μου και ας ειμαι 20 χρονων, ειναι η πρωτη μου σχεση ειναι κουκλος και συναναστρεφεται γενικα με ωραιες τυπισες με μινια και τα λοιπα και ντρεπομαι απιστευτα!!!!!!!!!!:shocked2:
    και ηθελα κατι αποτελεσματικο για να μην κανουν τα μπουτια μου πανω κατω ξεκινησα και στεπ 1 ωρα την ημερα....
    μπράβο σου!!! Να θυμάσαι ότι έχει κάνει την επιλογή του και θέλει εσένα, όχι τα μίνια :wink1: Για τη συσφιξη καλα το σκεφτηκες το στεπ, θα δεις αποτελεσμα, κανε και squat δηλαδη καθισματα, κανεις πισω σα να θες να κατσεις σε μια (ανυπαρκτη) καρεκλα. Στην αρχη βαζε και καρεκλα! Πες του γυμναστη να σου δειξει. Ισως επειδη εισαι ελαφρυα σου βαλει να κρατας και καποιο βαρος αν και εισαι πρωταρα απο ότ,ι καταλαβαίνω. Θα δείς αποτελεέσματα πολύ γρήγορα! Βασικά πες τα του γυμναστή, έχει άπειρες ασκήσεις ρε συ για την περιοχή αυτή γιατί είναι κλασσική στις γυναίκες, εκτός από μενα που είμαι σα μπομπα από τη μέση και πάνω! Τί να πω

Page 37 of 81 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast