Results 46 to 60 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
10-02-2013, 16:55 #46
μια αλλαγη στο στοχο!!!!!! υπερφαγηκο θα πρεπει να μην κανω μεχρι τελη φεβρουαριου τοτε θα γυρισω απο κατω!
υπερφαγηκο κανω οταν δεν ειμαι καλα, οταν βαριεμαι και το μεγιστο κακο και τοτε το κανω ειναι οταν φαω κατι που δε ειχα προγραμματισει και λεω αφου το κανα ας τα φαω ολα και απο αυριο διαιτα! και στο πατρικο μου θα εχω πειρασμους και θα ειναι ευκολο να ενδωσω!
ειναι πολυ δυσκολος στοχος για μενα καθως υπερφαγηκο κανω μια φορα τη βδομαδα επειτα απο ψυχικη πιεση αλλιως δεν κανω!!! παιδια θα το παλεψω να το καταφερω πανω απο όλα για τους δικους μου!!!!!!!
- 10-02-2013, 18:37 #47
τότε μήπως να μη προγραμματίσεις? Εκει δε θα εχεις ψυχικη πιεση, σωστά? Μπορείς να το αποφύγεις. Με το διάβασμα τέλειωσες?
10-02-2013, 19:40 #48
οχι δινω το τελευταιο την τεταρτη! το διαβασμα δεν με κανει να πειναω, η στεναχορια και η απραξια με κανει. τα υπερφαγηκα που έκανα ηταν αφου δωσω το μαθημα!!!
δυστηχως στο πατρικο μου ξεφευγω αλλα αλλο να ξεφυγω και να φαω παραπανω και αλλο να φαω ανεξέλεκτα μεχρι σκασμού και μετα να χτιπιεμαι, δηλαδη να φαω χωρις να εχω συναισθηση του το τι κανω αυτο θελω να αποφυγω! τα χριστουγεννα εκανα τρια υπερφαγηκα λογω πολλων πειρασμων και εντονης υποβολης δικιας μου να μην ενδωσω!
χαρακτηριστικα, ειχαμε κουραμπιεδες και μελομακαρονα ( τα κλασσικα ) ειπα δε θα φαω το παλεψα 3 μερες αλλα τσ σκεφτομουν συνεχεια ( επρεπε να τρωω ενα την ημερα, εγω επεβαλλα να μην τρωω ) μετα οπως ειναι ενδεχομενο εσπασα και εφαγα ενα ε και μετα κλασσικα γιναν δεκα και μετα ετρωγα ολα οσα δεν ετρωγα τοσο καιρο μεσα σε μιση ωρα!
τωρα σκεφτομαι οταν θελω να ενδιδω κανονικα προσεχοντας ωστε να αποτρεψω να γινει το μπαμ
10-02-2013, 20:03 #49
Originally posted by aiglh!
μια αλλαγη στο στοχο!!!!!! υπερφαγηκο θα πρεπει να μην κανω μεχρι τελη φεβρουαριου τοτε θα γυρισω απο κατω!
υπερφαγηκο κανω οταν δεν ειμαι καλα, οταν βαριεμαι και το μεγιστο κακο και τοτε το κανω ειναι οταν φαω κατι που δε ειχα προγραμματισει και λεω αφου το κανα ας τα φαω ολα και απο αυριο διαιτα! και στο πατρικο μου θα εχω πειρασμους και θα ειναι ευκολο να ενδωσω!
ειναι πολυ δυσκολος στοχος για μενα καθως υπερφαγηκο κανω μια φορα τη βδομαδα επειτα απο ψυχικη πιεση αλλιως δεν κανω!!! παιδια θα το παλεψω να το καταφερω πανω απο όλα για τους δικους μου!!!!!!!
αν δεν κάνεις υπερβολές και φας απ' όλα δεν θα σε πιάσει πιστεύω η βλακεία να κάνεις υπερφαγικό . Ακόμη και να φας πολύ δεν τρέχει τίποτα! Το βάρος σου είναι μια χαρά τώρα αφού είσαι στη συντήρηση. Όλοι οι κανονικοί σε βάρος και σε στάση προς το φαϊ άνθρωποι έχουν μέρες που τρώνε πολύ και μέρες που τρώνε λιγότερο. Ακόμη και αν ξεφύγεις μια μέρα επειδή η μαμά σου έκανε το αγαπημένο σου φαγητό και μπορεί την ίδια μέρα να βγεις έξω και για πίτσα δεν σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Φρόντισε τις άλλες 1-2 μέρες να φας λίγο περιορισμένα και όλα θα πάνε καλά!
10-02-2013, 20:08 #50
Originally posted by sweetOctober
Ο Τάσος μας έχει χάσει πολλά κιλά! Η penelope και η oneclick, δε μου έρχεται άλλο
10-02-2013, 20:11 #51
Originally posted by need2loose
Originally posted by aiglh!
αν δεν κάνεις υπερβολές και φας απ' όλα δεν θα σε πιάσει πιστεύω η βλακεία να κάνεις υπερφαγικό . Ακόμη και να φας πολύ δεν τρέχει τίποτα! Το βάρος σου είναι μια χαρά τώρα αφού είσαι στη συντήρηση. Όλοι οι κανονικοί σε βάρος και σε στάση προς το φαϊ άνθρωποι έχουν μέρες που τρώνε πολύ και μέρες που τρώνε λιγότερο. Ακόμη και αν ξεφύγεις μια μέρα επειδή η μαμά σου έκανε το αγαπημένο σου φαγητό και μπορεί την ίδια μέρα να βγεις έξω και για πίτσα δεν σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Φρόντισε τις άλλες 1-2 μέρες να φας λίγο περιορισμένα και όλα θα πάνε καλά!
10-02-2013, 20:41 #52
sweetOctober
-δεσμεύομαι ότι απόψε, δεν θα βρω δικαιολογία το να φάω ό,τι να΄ναι, επειδή το σπανακόρυζο ήταν light ΕΠΙΤΥΧΗΣ! :thumbup:
-Α και δεσμεύομαι ότι αύριο πρωί, που είναι Κυριακή θα του ζητήσω ( του άνδρα μου ) αυγά με τοστ μικρό, αν ρωτήσει
-ααααααααα και δεσμεύομαι ότι την επόμενη βδομάδα η ευθεία θα γίνει καθοδική
need2loose
δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
ton76
Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
aiglh!
ο στοχος μου ειναι να μην κανω κανενα υπερφαγικο επεισόδιο ως το τέλος του μήνα !!
10-02-2013, 21:06 #53
sweetOctober βρε αγχωθηκες με τους στοχους και το έριξες στο φαγητο!!!!!!!!αααααααα θα σε μαλώσω!:P:P:P:P:P
μηπως εφαγες λογω περιοδου?:P μηπως χαλια διαθεση? μην στεναχοριεσαι.....:no:
10-02-2013, 21:08 #54
υπερφαγικό, παρααγχώθηκα, εγώ δε θα συμμετέχω λοιπόν...Εφαγα λες και δεν υπάρχει αύριο. Μεχρι χθες είχα αποδεχτεί το γεγονός ότι για τους χ,ψ λόγους δεν θα δω 9 σε 6 μέρες. Από χθες μου τη βάρεσε όμως, νόμιζα ότι πείσμωσα αλλά τελικά κακό μου έκανα. Προτιμώ βατή πορεία και συνεχή παρά να προστίθονται κι αλλα σκαμπανεβάσματα, αρκετά έχω από μόνη μουΑκύρωσε τους στόχους μου λοιπόν, θα τους βάλω σε τικεράκια, είναι πιο χαλαρά έτσι για μένα.
καθοδική θα είναι ακόμη και αν χάσεις 100-200 γρ. !
Το ενενήντα κάτι δεν το βάλαμε πουθενά ως στόχο χαλάρωσε και μην αγχώνεσε , δεν κάνουμε αγώνα δρόμου εδώ. Εδώ είναι αγώνας αντοχής! Αν πάλι θες να βγάλουμε και τον στόχο για απώλεια την άλλη εβδομάδα το βγάζουμε όπως νιώθεις εσύ καλύτερα.
10-02-2013, 21:25 #55
Πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας!
Τώρα που καθάρισε το μυαλό μου από ότι μου έκανε ζημιά, κοιτώντας πίσω βλέπω ότι συνεχώς έβρισκα δικαιολογίες για το γιατί έκανα υπερφαγικό! Κατά 95% μπορεί και παραπάνω θα σου έλεγα μια αιτία, έτσι για να μη νιώθω άσχημα που έφαγα στα καλά καθούμενα.
Έπειθα μέχρι και τον εαυτό μου! Βέβαια κανέναν άλλο,γιατί όσοι δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους δεν πιστεύουν τις δικαιολογίες μας. Ποιος έκανε υπερφαγικό με σαλάτα ή με φρούτα; Κανένας! Αυτό που γίνεται τις περισσότερες φορές είναι ότι βάζουμε κάτι στο μάτι που θέλουμε να φάμε και μετά βρίσκουμε και λόγω γιατί οι καημένες το φάγαμε. Είναι και φορές που πραγματικά νιώθουμε αγχωμένες, στεναχωρημένες, ακόμη και απελπισμένες. Πρέπει να βρούμε άλλον τρόπο να χειριζόμαστε τα συναισθήματα μας. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που τα χειρίζονται με άλλο τρόπο. Άρα είναι κάτι εφικτό μπορούμε να το κάνουμε και εμείς!
Εγώ προχθές που σας έγραψα πόσα κιλά έχασα τα τελευταία χρόνια χαλάστηκα τόσο που δεν ήξερα τι να κάνω. Βλέπεις δεν έχω μάθει να χειρίζομαι τα συναισθήματα μου σωστά. Εκλαψα πολύ και έλεγα: τώρα; Δεν μπορώ να καπνίσω, δεν μπορώ να φάω τι θα κάνω για να νιώσω καλύτερα; Απίστευτο έτσι; Έχουμε μάθει να θάβουμε ότι νιώθουμε κάτω από έναν τόνο φαι. Όσο πιο γρήγορα γίνεται, μην τυχόν και πονέσουμε ή στεναχωρηθούμε. Ε, λοιπόν πρέπει να ωριμάσουμε και να αντέχουμε τα δύσκολα χωρίς να τρέχουμε να κρυφτούμε πίσω από το φαϊ! Τόσο απλά, και τόσο δύσκολα! Εμείς νομίζουμε ότι βρίσκουμε παρηγοριά αλλά είναι σαν να δανείζεσαι λεφτά από τοκογλύφο. Την ώρα που έχεις ανάγκη σε βοηθάει και μετά σου γ@μ@ει τη ζωή. Ετσι γίνεται και με το φαι, πέφτεις στην γλυκιά αγκαλιά του σου ναρκώνει το πόνο και τις ανησυχίες και μετά σου κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό!
10-02-2013, 21:30 #56
sweetOctober θέλεις να μιλήσουμε για αυτό που σε άγχωσε; οι στόχοι γιατί σε άγχωσαν; μήπως φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις; μήπως δεν είσαι πραγματικά έτοιμη να αδυνατίσεις, μήπως χρειάζεσαι κάτι άλλο; Τι σου συμβαίνει; Μπορείς να το εξηγήσεις;
10-02-2013, 21:31 #57
συμφωνώ, συμβαίνει και αυτό, όμως εμένα ήταν καθαρά το άγχος των στόχων. Τώρα είναι το άγχος ότι έκανα άλλο ένα υπερφαγικό (γιατί συνεχίζω να τρώω μπισκότα ακάθεκτη).
Παντως αν καποιος εδω κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του δε νομιζω οτι θα βοηθηθει, εδω ειπαμε τα λεμε ΟΛΑ. Για να μη χρειαστει να τα θαψουμε, ουτε να τα καταπιουμε.
10-02-2013, 21:35 #58
Ωραίο το θέμα!
Λοιπόν επειδή είμαι από τη φύση μου πολύ αντιδραστική και πολύ δύσκολα δεσμεύομαι και εγώ και ας μην είμαι άντρας :saint: παίζει να τα κάνω μαντάρα γιατί με φοβάμαι κιόλας.Θα βάζω μόνο κοντινούς στόχους και άμα νιώσω πιο σίγουρη με μένα θα βάλω πιο μακρινούς.
Ξέχασα να βάλω στόχο.
Λοιπόν απόψε ο στόχος μου είναι να μη φάω κάτι που δεν επιτρέπει η Άτκινς και να μη ξεφύγω.Και να μη πιώ άλλη κόκα κόλα λάητ.
Ήδη που το είπα να μη πιω άλλη λάητ θέλω να πιώ :shocked2:
10-02-2013, 21:36 #59
otiosa ! http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid241726 έχασε περίπου 20 κιλά! και συνεχίζει!
stellou1989 ! http://www.eatingdisorders.gr/forum/...er=stellou1989 έχασε περίπου 23 κιλά!και συνεχίζει!
dora_th ! http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid239642 έχασε περίπου 29 κιλά! και συνεχίζει!
lipimeni http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ember=lipimeni ! έχασε 46 κιλά!
giorgosdelta. http://www.eatingdisorders.gr/forum/...r=giorgosdelta πόσα κιλά?
asteropi http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ember=asteropi
άλλοι;
Χαίρομαι πο σας βλεπω ετσι αποφασισμενες και ενθουσιώδεις !!! Ειμαι σιγουρη οτι εσεις που ειστε πιο νεες απο μενα θα τα πατε πολυ καλυτερα !!! Να χα τα νειατα σας που λενε και τα μυαλα που εχω τωρα !!! Μια συμβουλή : Μην αγχωνεστε , ξεχαστε λίγο τη @#$%# τη ζυγαρια και δειτε λίγο τη ζωή σας !!! Η ζωή ειναι εκει έξω και σας περιμένει !!! Μην την αφήστε να περναει και καθεστε να κοιτατε το νούμερο της ζυγαριας , καθε μερα που περναει δεν ξαναγυριζει , υπαρχουν ομως αλλες πολλες !!! .
Όσο για μένα να συνέχιζα καλα θα ήταν !!! Δυστυχώς απ τον Οκτώβρη ανεβοκατεβαίνω 70-72 κιλά και δεν παω παρακατω . Μια μέρα αναρωτιόμουνα ρε μπας κι η ζυγαρια μου δεν δείχνει πιο κατω απ τα 70 ???? :wow::wow: Αλλα δεν ειναι αυτο . Βασικά ξερω τι φταιει , λίγο ψιλοξεφευγω σε ποσότητες , λιγο καθιστική ζωη και πολύ καθιστική δουλεια , καπου 10-11 ώρες σε μια καρέκλα !!! Την Κυριακή που είμαι σπίτι κουράζομαι σωματικά ας πουμε πιο πολύ !!! Κάτι η χρόνια παχυσαρκία και τα κιλά εχουν λιγοστέψει τώρα και φεύγουν πιο δύσκολα , κατι ακόμη που περνάω μια πολύ δύσκολη φάση που έχει να κάνει με τη δουλειά μου και το μυαλό μου μόνο στη διατροφή μου δεν είναι , ολα μαζί με αποπροσανατολίζουν . Παρολα αυτα δεν στενοχωριέμαι , πριν 1,5 χρόνο όυτε καν θα περνούσε απ το μυαλό μου οτι ήταν δυνατον να φτασω και να παλευω να δω το 6 .... ακομη και τωρα δεν μπορω να το χωνέψω !!! Ειμαι σίγουρη οτι αν η ζωη μου βρει λίγο μια σταθερότητα καπου παρακατω θα βρω τον τρόπο να προχωρήσω λίγο ακομη κι αυτο το θέμα , αλλα κι αν ως εδώ ήταν και παλι δεν πειραζει ....
Υ.Γ Αν και το post αυτο απ οτι καταλαβαίνω έχει να κάνει με οσους το προσπάθησαν με διατροφή ας κάνουμε και μια μνεία στα χειρουργημενα μας κορίτσια !!! Δεν είναι μικρότερη , ισως μάλιστα να είναι και πολύ μεγαλύτερη η προσπάθεια που καταβάλλουν !!!! Ολοι για μια καλύτερη και υγιή ζωή προσπαθούμε αλλοι έτσι κι άλλοι αλλιώς ......
10-02-2013, 21:53 #60
Originally posted by fata_morgana
Ωραίο το θέμα!
Λοιπόν επειδή είμαι από τη φύση μου πολύ αντιδραστική και πολύ δύσκολα δεσμεύομαι και εγώ και ας μην είμαι άντρας :saint: παίζει να τα κάνω μαντάρα γιατί με φοβάμαι κιόλας.Θα βάζω μόνο κοντινούς στόχους και άμα νιώσω πιο σίγουρη με μένα θα βάλω πιο μακρινούς.
Ξέχασα να βάλω στόχο.
Λοιπόν απόψε ο στόχος μου είναι να μη φάω κάτι που δεν επιτρέπει η Άτκινς και να μη ξεφύγω.Και να μη πιώ άλλη κόκα κόλα λάητ.
Ήδη που το είπα να μη πιω άλλη λάητ θέλω να πιώ :shocked2:
Μπορεί να σου σαμποτάρει την τόσο καλή προσπάθεια που κάνεις, κρίμα είναι!!!!
και εμένα δεν μου αρέσει να δεσμεύομαι, όταν δεν είμαι σίγουρη ότι θα κάνω κάτι. Το νιώθω τρομερά πιεστικό! Είμαι και εγώ έξτρα αντιδραστικό ον
Δεν κάνω τίποτα
13-06-2025, 01:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή