Results 601 to 615 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
05-03-2013, 14:21 #601
δε πειράζει πάντα υπάρχει η πρώτη φορά
όταν πήγα για καρδιοτοκογράφημα, επειδή είχα κάτι πονάκια, και μου είπαν "γεννάτε" τρελάθηκα :roll: Τελικά τον κρατήσαμε μέσα τον μπόμπιρα πολλές πολλές εβδομάδες κι ας κλωτσοβαρούσε αυτός!!! Οταν πήγα να γεννήσω κανονικά δεν φοβόμουν μια! Τα είχα δεί όλα με τον πιθανό πρόωρο τοκετο!
- 06-03-2013, 09:48 #602
need to loose βάλε μου ένα thumps down γιατί η ζυγαριά με έδειξε 77,8 ενώ ο στόχος μου ήταν 76.
τώρα να σας πω τι έζησα χθες και σήμερα! ένα δράμα!
γυρίζω χθες από το γυμναστήριο και η ζυγαριά με δείχνει 74,5.
κάνω τρεις σταυρούς ξαναζυγίζομαι. εκεί πάλι.λέω δν είμαστε καλά.
μπαίνω να κάνω μπάνιο ,βγαίνω με το μπουρνούζι και βρεγμένη αυτήν την φορά ξαναζυγίζομαι με δείχνει 76 ,75 παρά. (ξαναζυγίστηκα άλλες 10 φορές με το ίδιο αποτέλεσμα)
μετά τρώω ένα γιαουρτάκι κ ένα παξιμάδι και γεμάτη χαρά και τρέλα(αλλά και με ένα ερωτηματικό) πέφτω για ύπνο.ξυπνάω το πρωί γεμάτη περιέργια και κρυφή χαρά αλλά ντοοοοοινγκ με δείχνει 77,8 ιν μαι φεις!
προφανώς χτες αποφάσισε να κολλήσει ή να χαλάσει για να μου παίξει αυτό το άρρωστο παιχνίδι.
σήμερα είμαι να με κλαιν οι ρέγγες, το αφεντικό μου(είναι λίγο ηλικιωμένος) όλη την ώρα με ρωτάει τι έχεις παιδί μου και είσαι έτσι
τεσπα
νέος στόχος 13/3 77.
06-03-2013, 10:00 #603
καλημερα!!
bouliana γιατι να ειναι οι χθεσινες ενδειξεις οι λαθος και οχι η σημερινη; εγω λεω να τα ξεχασεις, να παρεις νεες μπαταριες και να επαναλαβεις αυριο το ζυγισμα...
εγω εχθες τα σκατωσα... καταφερα βουλιμικο χωρις ζαχαρη και λιπη μεν αλλα με ολα τα καλα συναισθηματα... το οτι δεν εφαγα ζαχαρη ψωμι και λιπη το θεωρω σιγουρα βημα αλλα το οτι νιωθω οτι παλι σαμποταρω την προσπαθεια μου με γεμιζει με σκεψεις... τελικα υπαρχει τροπος να απαλλαγει ποτε τελειως απο δαυτα;;;
συνεχιζω τις 3 αδες μου σημερα, το θεωρω μεμονωμενο συμβαν, το ριχνω και λιγο στιςς ορμονες (4 μερες καθυστερηση) για να απενοχοποιηθω και συνεχιζω στους στοχους μου...
πολυ καλημερα σας!!!!!:grin:
06-03-2013, 10:20 #604
σε ευχαριστώ για την υποστήριξη.
σίγουρα φταίνε και οι ορμόνες αλλά άπαξ και κάνεις το υπερφαγικό μετά μην τους δίνεις τόση αξία γιατί οι τύψεις και οι ενοχές έχουν θερμίδες και πολλά λιπαρά!
να δούμε τι θα κάνουμε την τσικνοπέμπτη
΄'εχω κάνει ήδη πλάνο ,τι θα φάω όλη μέρα ,τι θα φάω το βράδυ που έχω να πάω σε φιλικό σπίτι,πως θα αποφύγω τους επίμονους κεραστές .πως θα αποφύγω τον βουλιμικό εαυτό μου κτλ κτλ
σκοπεύω να πάω σχεδόν χορτασμένη αλλά με λίγο περιθώριο .επίσης αύξησα τις καθημερινές μου θερμίδες κατά 25% γιατί ξέρω οτι καλύτερα να φάω 200-400 θερμίδες παραπάνω παρά να ξεφύγω.
έχω κάνει κάρτες στο κινητό μου(εμψύχωσης και για να ξεχνιέμαι) τις οποίες θα διαβάζω μόλις μπαίνω στον πειρασμό.
το έχω βάλει στοίχημα ειδικά μετά το τελευταίο περιστατικό με το παγωτό και την πιεστική μου φίλη(για όποια το θυμάτε)
06-03-2013, 10:46 #605
οταν λες καρτες εμψυχωσης... εννοεις αυτες που προτεινει η "ψυχολογια της διαιτας";;;
τι μου θυμιζεις τωρα... ειχα κανει στην αρχη της προσπαθειας μου να χασω τα κιλα, μαλιστα μια ειναι ξεχασμενη στο πορτοφολι μου απο τοτε... οπως καταλλαβαινεις δεν τους εδωσα σημασια για πολυ... αν και στην αρχη με ειχαν βοηθησει να βρω τους ρυθμους μου. θα ψαξω να ξαναδιαβασω το βιβλιο, ισως τωρα να το εχω περισσοτερο αναγκη αφου θελω να δωσω βαση στο ψυχολογικο κομματι...
οσο για την τσικνοπεμπτη η περιορισμενη μου κοινωνικη ζωη λογο τυπου δουλειας (εχουμε περιπτερο) και παιδιων για αλλη μια φορα θα βοηθησει... εχω μαριναρει ηδη 2 ξεπετσιασμενα κοτοπουλακια σε μειγμα ταντουρι, παραγγειλα στη μαμα να αναψουμε καρβουνα και με σαλατουλες και λιγο ψητο ψωμακι μια χαρα θα την βγαλουμε... με το κρυωμα που αρπαξα θα την γλιτωσω κι απο το κρασακι που ετσι κι αλλιως δεν ειμαι φαν...
εσυ μπορεις να ακολουθησεις κανονικα το προγραμμα της ημερας σου και να βαλεις στοιχημα με τον εαυτο σου να καταφερεις να περιοριστεις στις πιο light επιλογες που θα μπορουσες στο τραπεζι... ελπιζω να εχει και χορο στο προγραμμα ωστε και να καψεις και να αποφυγεις την πολυ επαφη με τα εδεσματα...
06-03-2013, 11:00 #606
αχ πες τώρα την συνταγή (αν μπορείς χαχαχαχα) με το ταντούρι και τα κοτόπουλα.τρελαίνομαι για ινδικό!
κοίτα να δεις τώρα, η ψυχολογία της δίαιτας με είχε βοηθήσει πριν 2 χρόνια να χάσω 5 κιλά αλλά τελικά πήρα 10 πίσω γιατί η δίαιτα που έκανα ήταν πολύ βάναυση για μένα!
τώρα πέρνω τρικς απο εδώ και απο εκεί (συμβουλεύομαι συχνά το βιβλίο αλλά και διάφορα άλλα από vita και shape)
όταν βαδίζω σε τεντωμένο σχοινή αλλά έιμαι συνειδητοποιημένη .
να κάτσω να γράφω πάλι κάρτες πλεον και να τα διαβάζω κάθε μέρα ή να καταλαβαίνω την πείνα μου και τέτοια μου φαίνεται κουραστικό και βαρετό τα έκανα ,τα κατάλαβα φτάνει. οπότε να το ξαναρχίσω πάλι απτην αρχή δύσκολα.
στο κινητό είναι πιο εύκολο γιατί δν χρειάζεται να απομονωθείς για να διαβάσεις τις κάρτες ούτε να σε πάρουν πρέφα οι συνδαιτήμονες ,αλλά θα το δω και στην πράξη αν πιάνει
όσο για χορό,αν και θαμαστε παρέα ,το ζευγάρι που μας κάλεσε έχει παιδιά(οι υπόλοιποι είναι ελεύθεροι) οπότε θα χορεύουμε έστω με την μικρή τους κόρη
06-03-2013, 11:20 #607
http://www.greekmasa.gr/index.php?op...3412&Itemid=49
αυτην εδω εκανα, χωρις το βουτυρο εννοειται, εβαλα και τον χασαπη και το ξεπετσιασε πριν το κοψει πα'ι'δακια. δεν το δοκιαμασα ακομα, αυριο θα σου πω εντυπωσεις...
αν εχω δοκιμασει κι εγω τρικ και ψυχολογικα κολπακια... το μονο που νομιζω οτι με εχει βοηθησει καποιες φορες ειναι ο οραματισμος του ιδανικου μου εαυτου, εφοσον φυσικα ειμαι σε ψυχραιμια να το κανω... δεν ειναι παντα εφικτο
πολυ καλο το κολπακι με το κινητο, δεν το ειχα σκεφτει, θα το δοκιμασω...
τα περιοδικα τυπου vita forma κλπ...δεν τα αγοραζω πλεον, σε καποια φαση ειδα οτι επαναλαμβανονται, ασε που ειναι γεματα διαφημισεις προιοντων που με παρακινησαν πολλες να παρω αλλα ειδα οτι πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες... αν δεις οστοσο κατι που κανει δουλει (καποιο τρικ εννοω κι οχι προιον) να μας το παραθεσεις... ισως να βοηθησει κι αλλους...
για την τσικνοπεμπτη να πας προετοιμασμενη για δραση, σιγουρα θα σε βγαλει απο δυσκολη θεση... ο χορος αλλωστε ειναι πιο ανεβαστικος και μεθυστικος απ το καλυτερο κρασι...
06-03-2013, 11:39 #608
συμφωνώ μαζί σου, ότι βρίσκω από vita και άλλα, είναι αυτά που γράφουν στα σαιτ τους τα οποία τα ξέρω απλά τα συμβουλεύομαι για ότι ξεχάσω,κεγώ δν τα αγοράζω πια.
άσε αγόρασα πολλές σπιρουλίνες και αδυνατιστικά χάπια εξαιτίας αυτών των περιοδικών
θα δοκιμάσω κεγώ την συνταγή σύντομα
μακάρι να την βγάζαμε σε καμια ντισκο στο πνεύμα της εποχής(και στην ηλικία μας) αλλα΄η πλεοψηφία θέλει μάσα και κουτσομπολιό. κεγώ συμβιβάζομαι γιατί την επόμενη δουλεύω ,διστάζω να ξενυχτίσω καθημερινές και είναι λίγο κουραστική η ταλαιπωρία και η κίνηση της ημέρας.μπορεί να τους παρασύρω καμιά άλλη μέρα.
06-03-2013, 11:46 #609
ναι , λεμε οτι πεφτει ο μεταβολισμος μας μεγαλωνοντας αλλα και οι αλλαγες στον τροπο διασκεδασης οσο περνουν τα χρονια επιβαρυνουν κατα πολυ την κατασταση...
στην εφηβεια δεν βαζαμε κωλο κατω αλλα μετα τα πρωτα -αντα δυστυχως διασκεδαση θεωρουμε το μασαμπουκιασμα σε καποια ταβερνα στην οποια φυσικα δεν θα παμε με τα ποδια και δεν θα σηκωθουμε πριν αδειασουν τα πιατα...
06-03-2013, 11:51 #610
τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι.εγώ είμαι 27!γερνάω πριν της ώρας μου!
06-03-2013, 12:05 #611
ελα ρε εσυ εισαι μωρο ακομα...
9 χρονακια σου ριχνω...
με μπερδεψες που ειπες για ντισκο και πνευμα της ηλικιας...
06-03-2013, 12:14 #612
Originally posted by bouliana
need to loose βάλε μου ένα thumps down γιατί η ζυγαριά με έδειξε 77,8 ενώ ο στόχος μου ήταν 76.
τώρα να σας πω τι έζησα χθες και σήμερα! ένα δράμα!
γυρίζω χθες από το γυμναστήριο και η ζυγαριά με δείχνει 74,5.
κάνω τρεις σταυρούς ξαναζυγίζομαι. εκεί πάλι.λέω δν είμαστε καλά.
μπαίνω να κάνω μπάνιο ,βγαίνω με το μπουρνούζι και βρεγμένη αυτήν την φορά ξαναζυγίζομαι με δείχνει 76 ,75 παρά. (ξαναζυγίστηκα άλλες 10 φορές με το ίδιο αποτέλεσμα)
μετά τρώω ένα γιαουρτάκι κ ένα παξιμάδι και γεμάτη χαρά και τρέλα(αλλά και με ένα ερωτηματικό) πέφτω για ύπνο.ξυπνάω το πρωί γεμάτη περιέργια και κρυφή χαρά αλλά ντοοοοοινγκ με δείχνει 77,8 ιν μαι φεις!
προφανώς χτες αποφάσισε να κολλήσει ή να χαλάσει για να μου παίξει αυτό το άρρωστο παιχνίδι.
σήμερα είμαι να με κλαιν οι ρέγγες, το αφεντικό μου(είναι λίγο ηλικιωμένος) όλη την ώρα με ρωτάει τι έχεις παιδί μου και είσαι έτσι
τεσπα
νέος στόχος 13/3 77.
Έλα καλέ που θα σκάσεις! Δεν σου βάζω thumps down! Δώσε μου νέα ημερομηνία για το στόχο και κάνε ότι καλύτερο να τον πετύχεις ως τότε. (τώρα είδα 13/3 στα 77 , οκ!) Επίσης θα σου πω το γνωστό και τετριμένο - σταμάτα να ζυγίζεσαι όλη την ώρα!!!! Μια φορά το πρωϊ είναι οκ, μέσα στην ημέρα το βάρος δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα ότι και να δεις είναι άκυρο, τι να το κάνεις ή που θα χαρείς και το πρωϊ θα φας τα μούτρα σου ή που τζάμπα θα στεναχωρηθείς. Πρωί, πριν να πιείς νερό και αφού πας τουαλέτα, έτσι ελαχιστοποιείς τα ups & downs
06-03-2013, 12:16 #613
[img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
01-03-13 Το νωρίτερο που θα φάω ζάχαρη είναι το Πάσχα
ton76
25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!
Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!
04-03-13
1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!
aiglh!
21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:
helena73
10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!
koritsaki
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
anastasia__
24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
24-02-13
1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
3) -3 κιλα ως το Πασχα
4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας
otiosa
02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
+ να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές
sweetOctober
25-02-13 μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου τα κεφαλια μεσα
28-02-13 να πίνω πάνω από 2 λιτρά νερό μέχρι 15 Μάρτη
01-03-13 βαζω στοχο να χανω 3 κιλα καθε 5 εβδομαδες! Δηλ. περιπου 600 γρ. τη βδομαδα!
Στόχος μου θα είναι όσο περισσότερο συχνά μπορώ τουλάχιστο 30 λεπτα αερόβια.
3 μέρες 1700-1800 θερμιδες και 1 μέρα (την 4η μέρα) 2200 θερμίδες
lineal
31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα
Εve
25/2 Τήρηση τριαδων για μια εβδομάδα και γυμναστική 3 φορές :thumbup:
στόχο της επόμενης εβδομάδας να πάω 4 φορές
bouliana
θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά.
florage
04-03-13
1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα
2.μακρυα απ τη ζαχαρη και το λευκο αλευρι. αν δω τα ζορια επειδη περιμενω περιοδο μου επιτρεπω μονο σοκολατακι sweet&balance κι αυτα με μετρο...
3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!
06-03-2013, 12:18 #614
needtoloose ήπια νερό πριν ζυγιστώ .νομίζω φταίει η ζυγαριά.ναι δν ξαναζυγίζομαι βράδυ
στόχος 13/3: 77.
florage εννοούσα τώρα με τα καρναβάλια αλλά εγώ γενικά είμαι λίγο cult οι φίλες μου μου λενε οτι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν γκει σταρ
06-03-2013, 12:23 #615
Originally posted by bouliana
σε ευχαριστώ για την υποστήριξη.
σίγουρα φταίνε και οι ορμόνες αλλά άπαξ και κάνεις το υπερφαγικό μετά μην τους δίνεις τόση αξία γιατί οι τύψεις και οι ενοχές έχουν θερμίδες και πολλά λιπαρά!
να δούμε τι θα κάνουμε την τσικνοπέμπτη
΄'εχω κάνει ήδη πλάνο ,τι θα φάω όλη μέρα ,τι θα φάω το βράδυ που έχω να πάω σε φιλικό σπίτι,πως θα αποφύγω τους επίμονους κεραστές .πως θα αποφύγω τον βουλιμικό εαυτό μου κτλ κτλ
σκοπεύω να πάω σχεδόν χορτασμένη αλλά με λίγο περιθώριο .επίσης αύξησα τις καθημερινές μου θερμίδες κατά 25% γιατί ξέρω οτι καλύτερα να φάω 200-400 θερμίδες παραπάνω παρά να ξεφύγω.
έχω κάνει κάρτες στο κινητό μου(εμψύχωσης και για να ξεχνιέμαι) τις οποίες θα διαβάζω μόλις μπαίνω στον πειρασμό.
το έχω βάλει στοίχημα ειδικά μετά το τελευταίο περιστατικό με το παγωτό και την πιεστική μου φίλη(για όποια το θυμάτε)
Χοιρινά σουβλάκια, σουβλάκια κοτόπουλο, λίγο μπουγιουρντί, λίγο τζατζίκι και ψητά μανιτάρια! Σαλάτα με όσα λάδι και αν έχει. Σχεδόν κανείς δεν καταλαβαίνει ότι κάνεις δίαιτα! Εδώ που τα λέμε ούτε εσύ!:smilegrin:
*σουβλάκια λέω τα καλαμάκια για να μην παρεξηγούμαστε!
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....