Results 631 to 645 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
07-03-2013, 18:21 #631
22 και δουλευει ως σερβιτορος-μπαρμαν φαινεται αρκετα ισσοροπημενος αν και μου εχει εξομολογηθει οτι εχει κανει παρα πολλα και εχει παει με πολλες εμενα ειναι ο πρωτος μου και οι ανασφαλειες πολλες
- 07-03-2013, 18:25 #632
Originally posted by aiglh!
22 και δουλευει ως σερβιτορος-μπαρμαν φαινεται αρκετα ισσοροπημενος αν και μου εχει εξομολογηθει οτι εχει κανει παρα πολλα και εχει παει με πολλες εμενα ειναι ο πρωτος μου και οι ανασφαλειες πολλες
στα λεω με πολυ μαμαδιστικη αγαπη!!
07-03-2013, 18:30 #633
σε ευχαριστω πολυ!αλλα δεν μ αρεσει που με συγκρινει ή το γεγονος οτι πρεπει να εχω ωραιο σωμα και να ειμαι ωραια για να του αρεσω και να τρεμω μπας και δεν του αρεσω...
ειναι η πρωτη μου σχεση και αντιδρω περιεργα εωσ τελιως χαζα...
07-03-2013, 18:38 #634
07-03-2013, 18:41 #635
εμενα μου πε οτι τον τραβηξε το γεγονος οτι ειμαι ομοργη, γλυκια και σεμνη κοπελα και αυθεντικη κατι που δεν ειχε βρει, του μιλαω στα ισια και δεν του κρυβω τιποτα και δειχνει οτι το εκτιμαει.μου λεει πολλες φορες οτι με εκτιμαει πολυ και οτι ειμαι διαφορετικη και ξεχωριστει αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη...
uzzled:
07-03-2013, 19:00 #636
εμενα μου πε οτι τον τραβηξε το γεγονος οτι ειμαι ομοργη, γλυκια και σεμνη κοπελα και αυθεντικη κατι που δεν ειχε βρει, του μιλαω στα ισια και δεν του κρυβω τιποτα και δειχνει οτι το εκτιμαει.μου λεει πολλες φορες οτι με εκτιμαει πολυ και οτι ειμαι διαφορετικη και ξεχωριστει αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη...uzzled:
Απλά αυτό που λέω είναι κράτα και κάποιες πισινές , μπορείς π.χ να τους λες ότι είσαι ερωτευμένη αλλά δεν χρειάζεται να του λες ότι νιώθεις ανασφάλεια και ανησυχείς επειδή περιστοιχίζεται από τόσες. Δείξε ότι εκτιμάς τον εαυτό σου ακριβώς επειδή είσαι ξεχωριστή και ότι δεν έχεις καμιά ανάγκη αλλά και καμιά διάθεση να συγκρίνεσαι με την οποιαδήποτε!
08-03-2013, 09:59 #637
αίγλη και οι δύο είστε ακόμα πολύ νέοι έχετε μέλλον να πληγωθείτε και να πληγώσετε.
απλά πέρνα καλά και μην κάθεσαι να σκας με λεπτομέρειες.
επίσης όλοι εκτιμούν τις αδύνατες και όμορφες σε αυτήν την ηλικία ή έτσι νομίζουν.
είναι ένα θέμα το πόσο μπορεί να επηρεάζεται από το περιβάλλον του, πόσο δυνατός χαρακτήρας είναι ,και πόσο κάνει πάντα αυτό που θέλει. εσύ δν πρέπει να χαλιέσαι πάντως. προς το παρών μαι χαρά μου φαίνεται για την ηλικία του.
needoloose ναι αυτό συμβαίνει περιμένω από τους άλλους να μου λεν καμιά καλή κουβέντα,να με στηρίζουν, να μην με βαραίνουν με τις ιδιοτροπίες τους ,όπως κάνω κεγώ άλλωστε.
αλλά ούτε εγώ πρέπει να το κάνω ούτε να το περιμένω από τους άλλους
08-03-2013, 11:29 #638
Αιγλη μπορείς να του το συζητήσεις αν σε κάνει να νιώθεις άβολα αυτό που είπε. Γενικά δε μου άρεσε κι εμένα και θα το ξεκαθάριζα. Καλύτερα να ψάχνεις για άλλη πορτοκαλιά τον πρώτο μήνα, παρά τον πρώτο χρόνο, ή την πρώτη δεκαετία!!! Με πιάνεις έτσι?
Καλημέρα, επιτέλους αδιαθέτησα, μου είχε δώσει σημάδια πολύ νωρίτερα και με τρέλανε. Μπαίνω σε πρόγραμμα!
08-03-2013, 14:02 #639
Originally posted by bouliana
needoloose ναι αυτό συμβαίνει περιμένω από τους άλλους να μου λεν καμιά καλή κουβέντα,να με στηρίζουν, να μην με βαραίνουν με τις ιδιοτροπίες τους ,όπως κάνω κεγώ άλλωστε.
Γνωρίζοντας για πόσα είναι ικανός ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου οι σχέσεις γίνονται πιο εύκολες. Τον βλέπεις ρεαλιστικά και έτσι είναι πιο εύκολο να μην παρεξηγείσαι και να μην απογοητεύεσαι με την προϋπόθεση ότι τον έχεις δεχτεί για αυτό που είναι. Αν δεν μπορείς να τον δεχτείς το λάθος είναι δικό σου γιατί κάθεσαι με κάποιον που δεν αποδέχεσαι και ζητάς πράγματα που δεν μπορεί να σου δώσει.
08-03-2013, 15:36 #640
σωστόν!
Originally posted by need2loose
Δεν συμφωνώ! Αν το νιώθεις να το κάνεις! Τι πιο ωραίο από το να στηρίζουμε τους γύρω μας, ιδιαίτερα τους φίλους μας! Μη μετράς πόσο δίνεις και περιμένεις να εισπράξεις το ίδιο, είναι μεγάλο λάθος! Δώσε μέσα από την καρδιά σου, να είσαι αληθινή ακόμη και αν δεν το εκτιμάνε οι γύρω σου. Κάντο απλώς με γνώση, πρέπει να είσαι ικανή να μπορείς να καταλάβεις τη δυναμική τους καθενός, ποιος είναι, τι μπορεί να δώσει κ.τ.λ Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να δώσουν, ίσως να μη πήραν τόσα όταν ήταν μικροί, ίσως να είναι πολύ εγωιστές, ίσως να μην είναι ψυχικά δυνατοί, αν τους αναγνωρίσεις δεν θα περιμένεις πολλά από αυτούς και δεν θα πληγώνεσαι.
Γνωρίζοντας για πόσα είναι ικανός ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου οι σχέσεις γίνονται πιο εύκολες. Τον βλέπεις ρεαλιστικά και έτσι είναι πιο εύκολο να μην παρεξηγείσαι και να μην απογοητεύεσαι με την προϋπόθεση ότι τον έχεις δεχτεί για αυτό που είναι. Αν δεν μπορείς να τον δεχτείς το λάθος είναι δικό σου γιατί κάθεσαι με κάποιον που δεν αποδέχεσαι και ζητάς πράγματα που δεν μπορεί να σου δώσει.
08-03-2013, 17:25 #641
απλά έχω ένα θέμα με το να εκτιμώ καταστάσεις όπως και επίσης όταν κάποιος με αδικεί όχι απαραίτητα με κακό σκοπό ίσως και άθελά του, με πιάνει τρομερό αίσθημα αδικίας το οποίο δν μπορώ να ελέγξω ούτε να το δεχτώ με αποτέλεσμα να αντιδρώ υπερβολικά και πάλο ο άλλος να μην καταλαβαίνει τι έγινε οπότε και πάλι να χάνω το δίκιο μου. αυτό μάλλον είναι κουσούρι στο οποίο και πρέπει να δουλέψω.
08-03-2013, 17:43 #642
απλά έχω ένα θέμα με το να εκτιμώ καταστάσεις όπως και επίσης όταν κάποιος με αδικεί όχι απαραίτητα με κακό σκοπό ίσως και άθελά του, με πιάνει τρομερό αίσθημα αδικίας το οποίο δν μπορώ να ελέγξω ούτε να το δεχτώ με αποτέλεσμα να αντιδρώ υπερβολικά και πάλο ο άλλος να μην καταλαβαίνει τι έγινε οπότε και πάλι να χάνω το δίκιο μου. αυτό μάλλον είναι κουσούρι στο οποίο και πρέπει να δουλέψω.
Πριν να φορτώσεις με κάποιον που νιώθεις ότι σε αδίκησε καλό είναι να κάνεις πρώτα μια κουβέντα μαζί του. Μπορείς να του εξηγήσεις τι ήθελες από αυτόν, στην προκειμένη περίπτωση, και πως θα ένιωθες καλύτερα. Τις περισσότερες φορές αυτό που εμείς έχουμε στο κεφάλι μας μπορεί να μην είναι κάτι αυτονόητο για τους άλλους. Αντί να να συμπεριφερθούν με έναν τρόπο που εμείς θεωρούμε σωστό μπορούμε να το συζητήσουμε μαζί τους χωρίς εγωισμό. Ο εγωισμός νομίζω ότι είναι κάτι που καθυστερεί την εξέλιξη και την ωριμότητα μας. Δεν είναι κακό να πούμε σε ένα φίλο μας :
σ' αγαπώ και σε χρειάζομαι κοντά μου, περνάω μια δύσκολη φάση και θα ήθελα να με στηρίξεις σε αυτό. Μπορούμε μάλιστα να πούμε και με τι τρόπο θα θέλαμε να μας στηρίξει έτσι ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Αν δούμε ότι προσπαθεί έστω και λίγο σημαίνει ότι νοιάζεται για εμάς, αν αδιαφορεί είναι πιθανόν να πρέπει να αναζητήσουμε άτομα που είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε από έναν φίλο.
08-03-2013, 18:23 #643
καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε? το θεμα με αυτον τον τυπο ειναι οτι αδιαφορει για μενα...με παιρνει τηλ μια στο τοσο οποτε θελει αυτος βρισκομαστε, πραγματικα νιωθω χαλια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να του το δειξω....
οσο αφορα τωρα τους στοχους μου απο τη δευτερα τηρω καλο προγραμμα διατροφης κατι ειναι και αυτο....:blush:
08-03-2013, 18:33 #644
άστον μωρέ, όποιος γουστάρει δεν αδιαφορεί, όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει τον πόθο του (παίζει κι αυτό).
Σας φιλώ καλό βράδυ καλή δύναμη!!!
08-03-2013, 18:37 #645
καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε? το θεμα με αυτον τον τυπο ειναι οτι αδιαφορει για μενα...με παιρνει τηλ μια στο τοσο οποτε θελει αυτος βρισκομαστε, πραγματικα νιωθω χαλια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να του το δειξω....
οσο αφορα τωρα τους στοχους μου απο τη δευτερα τηρω καλο προγραμμα διατροφης κατι ειναι και αυτο....:blush:
Όταν βγαίνετε φαίνεται να περνάει καλά; Όταν χωρίζετε μετά την έξοδο δεν λέτε πότε θα ξαναμιλήσετε ή πότε θα ξαναβρεθείτε;
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία