To group της επιτυχίας! 2013 - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 81 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 631 to 645 of 1201
    Senior Member
    22 και δουλευει ως σερβιτορος-μπαρμαν φαινεται αρκετα ισσοροπημενος αν και μου εχει εξομολογηθει οτι εχει κανει παρα πολλα και εχει παει με πολλες εμενα ειναι ο πρωτος μου και οι ανασφαλειες πολλες

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    22 και δουλευει ως σερβιτορος-μπαρμαν φαινεται αρκετα ισσοροπημενος αν και μου εχει εξομολογηθει οτι εχει κανει παρα πολλα και εχει παει με πολλες εμενα ειναι ο πρωτος μου και οι ανασφαλειες πολλες
    με ολο το θαρρος κοριτσακι μου αυτο που σου ειπε μου θυμιζει λιγο αυτο που μου ειπε ο 8χρονος μου για 2 κοριτσακια στη ταξη του!! μου θυμιζεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εμενα , κρατα λιγο πισινη και προσπαθησε να ατσαλωθεις λιγακι οκ??

στα λεω με πολυ μαμαδιστικη αγαπη!!

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ!αλλα δεν μ αρεσει που με συγκρινει ή το γεγονος οτι πρεπει να εχω ωραιο σωμα και να ειμαι ωραια για να του αρεσω και να τρεμω μπας και δεν του αρεσω...
    ειναι η πρωτη μου σχεση και αντιδρω περιεργα εωσ τελιως χαζα...

Senior Member
    Ελπίζω αυτά που μαθαίνεις να τα μαθαίνεις επειδή στα λέει μόνος του και όχι επειδή ρωτάς! Μην τον αφήνεις να δει την ανασφάλεια σου! Αυτό που έχει ενδιαφέρον σε μια σχέση είναι η προσπάθεια του άλλου να κατακτήσει το επιθυμητό! Μη του δώσεις την εντύπωση ότι σε έχει ήδη! Προσπάθησε να είσαι μεν ο εαυτός σου αλλά να βγάζεις και μια σιγουριά και άνεση είτε την έχεις είτε όχι! Η δουλειά του προφανώς του δίνει τη δυνατότητα να περιστοιχίζεται από κοπέλες που γοητεύονται μόνο και μόνο από το επάγγελμα του. Είναι γνωστή η ιστορία! Δεν ξέρω τι ακριβώς τον γοήτευσε σε εσένα, πιστεύω όμως ότι εσύ θα ξέρεις, ότι και αν είναι προσπάθησε να το κρατήσεις. Έχω ζήσει παρόμοια φάση με κάποιον που περιστοιχίζονταν από πολλές όμορφες κοπέλες και η τελευταία του ήταν κούκλα. Αυτό που τον τράβηξε και τον έκανε να κολλήσει στη σχέση μας ήταν το ότι εγώ δεν το έβρισκα τόσο εξαιρετικό όσο οι υπόλοιπες. Μετά από καιρό που ήμασταν μαζί μου είπε ότι κόλλησε τη στιγμή που προσπάθησε να με φιλήσει και τον απέφυγα, πρώτη φορά του είχε συμβεί κάτι τέτοιο και του έκανε εντύπωση! Μου έλεγε για τις κατακτήσεις του και δεν έδειχνα τον παραμικρό εντυπωσιασμό, δεν μπορούσε να το χωνέψει! Ο έρωτας είναι παιχνίδι κράτα πισινές και be cool. Αν είναι κάτι που θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα μπορείς να χαλαρώσεις αλλά προς το παρόν δεν νομίζω ότι είναι άσχημη ιδέα να το παίζεις χαλαρή και σίγουρη! Το πως, πιστεύω θα το βρεις, αν καίγεσαι και σκας λέγε τα εδώ και στις φίλες σου να ξαλαφρώνεις , σε αυτόν πρέπει να είσαι άνετη!

Senior Member
    εμενα μου πε οτι τον τραβηξε το γεγονος οτι ειμαι ομοργη, γλυκια και σεμνη κοπελα και αυθεντικη κατι που δεν ειχε βρει, του μιλαω στα ισια και δεν του κρυβω τιποτα και δειχνει οτι το εκτιμαει.μου λεει πολλες φορες οτι με εκτιμαει πολυ και οτι ειμαι διαφορετικη και ξεχωριστει αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη...uzzled:

Senior Member
    εμενα μου πε οτι τον τραβηξε το γεγονος οτι ειμαι ομοργη, γλυκια και σεμνη κοπελα και αυθεντικη κατι που δεν ειχε βρει, του μιλαω στα ισια και δεν του κρυβω τιποτα και δειχνει οτι το εκτιμαει.μου λεει πολλες φορες οτι με εκτιμαει πολυ και οτι ειμαι διαφορετικη και ξεχωριστει αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη...uzzled:
    Αυθεντική! Είναι πολύ σημαντικό αυτό αλλά ακόμη πιο σημαντικό βλέπω το ότι βρήκες κάποιον που κατάφερε να το εντοπίσει και να το εκτιμήσει. Αυθεντική βέβαια μπορείς να παραμείνεις ακόμη και όταν δεν βγάζει την ανασφάλεια σου. Το διαφορετική και ξεχωριστή είναι σπουδαίο από μόνο του γιατί ήδη σε βάζει σε μια ξεχωριστή θέση σε σχέση με τις άλλες. Μετράς ήδη πολλά συν Απλά αυτό που λέω είναι κράτα και κάποιες πισινές , μπορείς π.χ να τους λες ότι είσαι ερωτευμένη αλλά δεν χρειάζεται να του λες ότι νιώθεις ανασφάλεια και ανησυχείς επειδή περιστοιχίζεται από τόσες. Δείξε ότι εκτιμάς τον εαυτό σου ακριβώς επειδή είσαι ξεχωριστή και ότι δεν έχεις καμιά ανάγκη αλλά και καμιά διάθεση να συγκρίνεσαι με την οποιαδήποτε!

Senior Member
    αίγλη και οι δύο είστε ακόμα πολύ νέοι έχετε μέλλον να πληγωθείτε και να πληγώσετε.
    απλά πέρνα καλά και μην κάθεσαι να σκας με λεπτομέρειες.

επίσης όλοι εκτιμούν τις αδύνατες και όμορφες σε αυτήν την ηλικία ή έτσι νομίζουν.
    είναι ένα θέμα το πόσο μπορεί να επηρεάζεται από το περιβάλλον του, πόσο δυνατός χαρακτήρας είναι ,και πόσο κάνει πάντα αυτό που θέλει. εσύ δν πρέπει να χαλιέσαι πάντως. προς το παρών μαι χαρά μου φαίνεται για την ηλικία του.

needoloose ναι αυτό συμβαίνει περιμένω από τους άλλους να μου λεν καμιά καλή κουβέντα,να με στηρίζουν, να μην με βαραίνουν με τις ιδιοτροπίες τους ,όπως κάνω κεγώ άλλωστε.

αλλά ούτε εγώ πρέπει να το κάνω ούτε να το περιμένω από τους άλλους

Senior Member
    Αιγλη μπορείς να του το συζητήσεις αν σε κάνει να νιώθεις άβολα αυτό που είπε. Γενικά δε μου άρεσε κι εμένα και θα το ξεκαθάριζα. Καλύτερα να ψάχνεις για άλλη πορτοκαλιά τον πρώτο μήνα, παρά τον πρώτο χρόνο, ή την πρώτη δεκαετία!!! Με πιάνεις έτσι?

Καλημέρα, επιτέλους αδιαθέτησα, μου είχε δώσει σημάδια πολύ νωρίτερα και με τρέλανε. Μπαίνω σε πρόγραμμα!

Senior Member
    Originally posted by bouliana

needoloose ναι αυτό συμβαίνει περιμένω από τους άλλους να μου λεν καμιά καλή κουβέντα,να με στηρίζουν, να μην με βαραίνουν με τις ιδιοτροπίες τους ,όπως κάνω κεγώ άλλωστε.

Δεν συμφωνώ! Αν το νιώθεις να το κάνεις! Τι πιο ωραίο από το να στηρίζουμε τους γύρω μας, ιδιαίτερα τους φίλους μας! Μη μετράς πόσο δίνεις και περιμένεις να εισπράξεις το ίδιο, είναι μεγάλο λάθος! Δώσε μέσα από την καρδιά σου, να είσαι αληθινή ακόμη και αν δεν το εκτιμάνε οι γύρω σου. Κάντο απλώς με γνώση, πρέπει να είσαι ικανή να μπορείς να καταλάβεις τη δυναμική τους καθενός, ποιος είναι, τι μπορεί να δώσει κ.τ.λ Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να δώσουν, ίσως να μη πήραν τόσα όταν ήταν μικροί, ίσως να είναι πολύ εγωιστές, ίσως να μην είναι ψυχικά δυνατοί, αν τους αναγνωρίσεις δεν θα περιμένεις πολλά από αυτούς και δεν θα πληγώνεσαι.
    Γνωρίζοντας για πόσα είναι ικανός ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου οι σχέσεις γίνονται πιο εύκολες. Τον βλέπεις ρεαλιστικά και έτσι είναι πιο εύκολο να μην παρεξηγείσαι και να μην απογοητεύεσαι με την προϋπόθεση ότι τον έχεις δεχτεί για αυτό που είναι. Αν δεν μπορείς να τον δεχτείς το λάθος είναι δικό σου γιατί κάθεσαι με κάποιον που δεν αποδέχεσαι και ζητάς πράγματα που δεν μπορεί να σου δώσει.

Senior Member
    σωστόν!
    Originally posted by need2loose

Δεν συμφωνώ! Αν το νιώθεις να το κάνεις! Τι πιο ωραίο από το να στηρίζουμε τους γύρω μας, ιδιαίτερα τους φίλους μας! Μη μετράς πόσο δίνεις και περιμένεις να εισπράξεις το ίδιο, είναι μεγάλο λάθος! Δώσε μέσα από την καρδιά σου, να είσαι αληθινή ακόμη και αν δεν το εκτιμάνε οι γύρω σου. Κάντο απλώς με γνώση, πρέπει να είσαι ικανή να μπορείς να καταλάβεις τη δυναμική τους καθενός, ποιος είναι, τι μπορεί να δώσει κ.τ.λ Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να δώσουν, ίσως να μη πήραν τόσα όταν ήταν μικροί, ίσως να είναι πολύ εγωιστές, ίσως να μην είναι ψυχικά δυνατοί, αν τους αναγνωρίσεις δεν θα περιμένεις πολλά από αυτούς και δεν θα πληγώνεσαι.
    Γνωρίζοντας για πόσα είναι ικανός ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου οι σχέσεις γίνονται πιο εύκολες. Τον βλέπεις ρεαλιστικά και έτσι είναι πιο εύκολο να μην παρεξηγείσαι και να μην απογοητεύεσαι με την προϋπόθεση ότι τον έχεις δεχτεί για αυτό που είναι. Αν δεν μπορείς να τον δεχτείς το λάθος είναι δικό σου γιατί κάθεσαι με κάποιον που δεν αποδέχεσαι και ζητάς πράγματα που δεν μπορεί να σου δώσει.

Senior Member

έχεις απόλυτο δίκιο.
    απλά έχω ένα θέμα με το να εκτιμώ καταστάσεις όπως και επίσης όταν κάποιος με αδικεί όχι απαραίτητα με κακό σκοπό ίσως και άθελά του, με πιάνει τρομερό αίσθημα αδικίας το οποίο δν μπορώ να ελέγξω ούτε να το δεχτώ με αποτέλεσμα να αντιδρώ υπερβολικά και πάλο ο άλλος να μην καταλαβαίνει τι έγινε οπότε και πάλι να χάνω το δίκιο μου. αυτό μάλλον είναι κουσούρι στο οποίο και πρέπει να δουλέψω.

Senior Member

έχεις απόλυτο δίκιο.
    απλά έχω ένα θέμα με το να εκτιμώ καταστάσεις όπως και επίσης όταν κάποιος με αδικεί όχι απαραίτητα με κακό σκοπό ίσως και άθελά του, με πιάνει τρομερό αίσθημα αδικίας το οποίο δν μπορώ να ελέγξω ούτε να το δεχτώ με αποτέλεσμα να αντιδρώ υπερβολικά και πάλο ο άλλος να μην καταλαβαίνει τι έγινε οπότε και πάλι να χάνω το δίκιο μου. αυτό μάλλον είναι κουσούρι στο οποίο και πρέπει να δουλέψω.
    Το ότι το εντόπισες είναι πολύ καλό!
    Πριν να φορτώσεις με κάποιον που νιώθεις ότι σε αδίκησε καλό είναι να κάνεις πρώτα μια κουβέντα μαζί του. Μπορείς να του εξηγήσεις τι ήθελες από αυτόν, στην προκειμένη περίπτωση, και πως θα ένιωθες καλύτερα. Τις περισσότερες φορές αυτό που εμείς έχουμε στο κεφάλι μας μπορεί να μην είναι κάτι αυτονόητο για τους άλλους. Αντί να να συμπεριφερθούν με έναν τρόπο που εμείς θεωρούμε σωστό μπορούμε να το συζητήσουμε μαζί τους χωρίς εγωισμό. Ο εγωισμός νομίζω ότι είναι κάτι που καθυστερεί την εξέλιξη και την ωριμότητα μας. Δεν είναι κακό να πούμε σε ένα φίλο μας :
    σ' αγαπώ και σε χρειάζομαι κοντά μου, περνάω μια δύσκολη φάση και θα ήθελα να με στηρίξεις σε αυτό. Μπορούμε μάλιστα να πούμε και με τι τρόπο θα θέλαμε να μας στηρίξει έτσι ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Αν δούμε ότι προσπαθεί έστω και λίγο σημαίνει ότι νοιάζεται για εμάς, αν αδιαφορεί είναι πιθανόν να πρέπει να αναζητήσουμε άτομα που είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε από έναν φίλο.

Senior Member
    καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε? το θεμα με αυτον τον τυπο ειναι οτι αδιαφορει για μενα...με παιρνει τηλ μια στο τοσο οποτε θελει αυτος βρισκομαστε, πραγματικα νιωθω χαλια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να του το δειξω....
    οσο αφορα τωρα τους στοχους μου απο τη δευτερα τηρω καλο προγραμμα διατροφης κατι ειναι και αυτο....:blush:

Senior Member
    άστον μωρέ, όποιος γουστάρει δεν αδιαφορεί, όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει τον πόθο του (παίζει κι αυτό).
    Σας φιλώ καλό βράδυ καλή δύναμη!!!

Senior Member
    καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε? το θεμα με αυτον τον τυπο ειναι οτι αδιαφορει για μενα...με παιρνει τηλ μια στο τοσο οποτε θελει αυτος βρισκομαστε, πραγματικα νιωθω χαλια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να του το δειξω....
    οσο αφορα τωρα τους στοχους μου απο τη δευτερα τηρω καλο προγραμμα διατροφης κατι ειναι και αυτο....:blush:
    Μια στο τόσο πόσο συχνά είναι; Εσύ όταν δεν παίρνει στο ενδιάμεσο παίρνεις καθόλου;
    Όταν βγαίνετε φαίνεται να περνάει καλά; Όταν χωρίζετε μετά την έξοδο δεν λέτε πότε θα ξαναμιλήσετε ή πότε θα ξαναβρεθείτε;

Page 43 of 81 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast