To group της επιτυχίας! 2013 - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 81 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 646 to 660 of 1201
    Senior Member
    οταν ειμαστε μαζι δειχνει να περναει πολυ καλα και μου το λεει, στο τηλ ειναι πολυ απομακρος και οταν λεω μια στο τοσο εννοω οτι σημερα με πηρε 3 το μεσημερι και το μονο που μου ειπε ειναι να παω να πιω καφε μαζι με τους φιλου του, δεν πηγα και τωρα με ξαναπηρε να παω να μαγειρεψουμε στους φιλους του...... ειμαι πολυ μπερδεμενη...

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    οταν ειμαστε μαζι δειχνει να περναει πολυ καλα και μου το λεει, στο τηλ ειναι πολυ απομακρος και οταν λεω μια στο τοσο εννοω οτι σημερα με πηρε 3 το μεσημερι και το μονο που μου ειπε ειναι να παω να πιω καφε μαζι με τους φιλου του, δεν πηγα και τωρα με ξαναπηρε να παω να μαγειρεψουμε στους φιλους του...... ειμαι πολυ μπερδεμενη...
    καλά βρε χαζό μη τα χαλάσεις όλα με την ανασφάλεια σου, μια χαρά συμπεριφορά μου φαίνεται να έχει! Πήγε με καφέ με τους φίλους του και σε κάλεσε ! Αυτό είναι σίγουρα θετικό! Αν δεν γούσταρε τι να σε κάνει αφού παρέα είχε. Μετά σε ξαναπήρε, τι άλλο θέλεις; Στο τηλέφωνο πολλοί άνδρες νιώθουν αμηχανία για αυτό μπορεί να σου φαίνεται κάπως! Σπίτι σου έρχεται καθόλου;

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    σε τί είσαι μπερδεμένη? Αυτός μια χαρά ξηγήθηκε πάντως

Senior Member
    [img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose

Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
    24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
    01-03-13 Το νωρίτερο που θα φάω ζάχαρη είναι το Πάσχα

ton76

25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!
    Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!
    04-03-13
    1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!

aiglh!
    21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
    Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:

helena73
    10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!

koritsaki

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

anastasia__
    24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
    24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
    24-02-13
    1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
    2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
    3) -3 κιλα ως το Πασχα
    4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
    Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας

otiosa
    02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober
    25-02-13 μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου τα κεφαλια μεσα
    28-02-13 να πίνω πάνω από 2 λιτρά νερό μέχρι 15 Μάρτη
    01-03-13 βαζω στοχο να χανω 3 κιλα καθε 5 εβδομαδες! Δηλ. περιπου 600 γρ. τη βδομαδα!
    Στόχος μου θα είναι όσο περισσότερο συχνά μπορώ τουλάχιστο 30 λεπτα αερόβια.
    3 μέρες 1700-1800 θερμιδες και 1 μέρα (την 4η μέρα) 2200 θερμίδες

lineal

31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα

Εve
    25/2 Τήρηση τριαδων για μια εβδομάδα και γυμναστική 3 φορές :thumbup:
    στόχο της επόμενης εβδομάδας να πάω 4 φορές

bouliana
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά.

florage
    04-03-13
    1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα
    2.μακρυα απ τη ζαχαρη και το λευκο αλευρι. αν δω τα ζορια επειδη περιμενω περιοδο μου επιτρεπω μονο σοκολατακι sweet&balance κι αυτα με μετρο...
    3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    ΘΕΛΩ κάποια μέρα να μπορώ να κάνω αυτό!!!!!

και αυτό δεν με χαλάει :P :P :P

Senior Member
    Originally posted by need2loose

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: θα μετρήσω θερμίδες και θα ανανεώσω τους στόχους μου θερμιδικά για χωρίς γυμναστική την επόμενη βδομάδα, μου αρρώστησε το παιδί :sniffle: (πάει ο γάμος, τί κρίμα :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin

Senior Member
    τί λέτε να κάνουμε μια λίστα "γιατί μπορώ?" Αλλά να το γράφουμε σε ενεστώτα, να φαίνεται ότι ήδη γίνεται να πάρουμε τα πάνω μας!!!

Εγώ μπορώ & αδυνατίζω γιατί...το έχω ξανακάνει!
    Εγώ μπορώ & αδυνατίζω γιατί...το παιδί έχει απαιτήσεις σε αντοχές!
    Εγώ μπορώ & αδυνατίζω γιατί...θέλω να είμαι μια όμορφη μανούλα που θα χαίρεται το σώμα της!
    Εγώ μπορώ & αδυνατίζω γιατί...δεν μπορώ να βρώ ούτε ένα λόγο να μη το κάνω!
    Εγώ μπορώ & αδυνατίζω γιατί...θέλω να είμαι υγιής!!!
    Εγώ μπορώ & αδυνατίζω για να...χωρέσω στα ρούχα μου!
    Εγώ μπορώ τα πάντα, αρκεί να θέλω!!! Και να μη το ξεχνώ!

Senior Member
    Κριμα που αρρώστησε το μικρουλι.Περαστικά

Senior Member
    Να είσαι καλά marimari μου, ίσως να μην αρρώστησε και να είναι το συναχακι και τα δεκατάκια από τα δόντια, 4 περιμένουμε, πανέτοιμα είναι τα άτιμα και δε βγαίνουν. Θα δείξει!!
    Aν το παιδί μου μπορεί να βγάζει δόντια, να υποφέρει τόσο πολύ, τότε εγώ μπορώ να χάσω άλλα 30 κιλά!! Νιώθω τόσο δυνατή πάλι που νομίζω θα μου γυρίσει μπούμερανγκ. Ποτέ δεν έχω ονειρευτεί τα 70 κιλά, και τώρα κάνω και αυτό.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: θα μετρήσω θερμίδες και θα ανανεώσω τους στόχους μου θερμιδικά για χωρίς γυμναστική την επόμενη βδομάδα, μου αρρώστησε το παιδί :sniffle: (πάει ο γάμος, τί κρίμα :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin
    κρίμα για τον μικρούλη σου, περαστικά του!!!!
    Κοίτα να δεις που θα χάσεις τον γάμο, ε, όχι ρε Δήμητρα και είχαμε ενθουσιαστεί για αυτό τον γάμο, προσπάθησε καλή μου να μην κάνεις υπερφαγικό από την στεναχώρια σου :P

Senior Member
    Κοίτα να δεις που θα χάσεις τον γάμο, ε, όχι ρε Δήμητρα και είχαμε ενθουσιαστεί για αυτό τον γάμο, προσπάθησε καλή μου να μην κάνεις υπερφαγικό από την στεναχώρια σου :P
    χαχαχχα έχασα και το κρεβάτι. δηλ. το υπερφαγικό το έχω σιγουράκι!!! Μάλλον κρυωμένο είναι το παιδί, τρέχουν μύξες και σάλια μαζί, μια αηδία. Είμαι και πολύ της καθαριότητας και μου τη δίνει. 3 φορμάκια έχουμε αλλάξει από το πρωί. Ολο τον καθαρίζω, με έχει βαρεθεί. Βλέπει πανί και μπολ με νερό και φεύγει τρέχοντας ενώ του άρεσε μέχρι τώρα που δεν υπερέβαλα!!!
    Τώρα αποκοιμήθηκε στο καρεκλάκι του και να το μεγάλο δίλλημα, μεταφορά ως συνήθως στην κούνια ή θα ξυπνήσει που δε θα μπορεί να αναπνεύσει ανάσκελα? Παλιοσύναχο
    Κατά τα άλλα όπως καταλαβαίνετε είμαι χαρούμενη που δεν έχει κάτι άλλο το μωρό μου. Εχω και τη μαυρίλα του γάμου δε θα το άντεχα :P
    Αχ σας έπριξα αλλά είμαι καλύτερα και με έπιασε το μπουρουμπουρου μου πάλι!!! Πάει καιη έξοδος οπότε ήδη βαριέμαι. ισως πω στην καλή μου φιλενάδα να έρθει. Αν και δε το βρίσκω σωστό λόγω ...γαμου...

Senior Member

θα σε παρακαλεσω Μαγδα μην ανεβαζεις φωτο μου στο φορουμ γιατι ντρεπομαι:spin::spin::spin::spin::spin::s pin:

Senior Member
    χαχαχχα έχασα και το κρεβάτι. δηλ. το υπερφαγικό το έχω σιγουράκι!!! Μάλλον κρυωμένο είναι το παιδί, τρέχουν μύξες και σάλια μαζί, μια αηδία. Είμαι και πολύ της καθαριότητας και μου τη δίνει. 3 φορμάκια έχουμε αλλάξει από το πρωί. Ολο τον καθαρίζω, με έχει βαρεθεί. Βλέπει πανί και μπολ με νερό και φεύγει τρέχοντας ενώ του άρεσε μέχρι τώρα που δεν υπερέβαλα!!!
    Τώρα αποκοιμήθηκε στο καρεκλάκι του και να το μεγάλο δίλλημα, μεταφορά ως συνήθως στην κούνια ή θα ξυπνήσει που δε θα μπορεί να αναπνεύσει ανάσκελα? Παλιοσύναχο
    Κατά τα άλλα όπως καταλαβαίνετε είμαι χαρούμενη που δεν έχει κάτι άλλο το μωρό μου. Εχω και τη μαυρίλα του γάμου δε θα το άντεχα :P
    Αχ σας έπριξα αλλά είμαι καλύτερα και με έπιασε το μπουρουμπουρου μου πάλι!!! Πάει καιη έξοδος οπότε ήδη βαριέμαι. ισως πω στην καλή μου φιλενάδα να έρθει. Αν και δε το βρίσκω σωστό λόγω ...γαμου...
    Δημητρα αστο να κοιμαται στο καρεκλακι οσο εχει το συναχακι του ειναι σπασιμο να μη μπορει να αναπνευσει!!

Page 44 of 81 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast