To group της επιτυχίας! 2013 - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 81 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 661 to 675 of 1201
    Senior Member
    Καλά έγινε το απίστευτο, ξύπνησε κλαίγοντας, τον παίρνω αγγαλίτσα, κάνουμε χαδάκια, κοιμάται πάνω μου, λέω "ας τον βάλω στην κούνια ευκαιρία είναι" όμως δε περίμενα να πέσει στην κούνια και είχα ανοίξει τα σκούρα!!! Ε τον έβαλα με φως μέσα στη κουνιά και σκεφτόμουν "καλά να πάθεις πάει ο μεσημεριανός σου ύπνος τώρα χαζούλα" και γύρισε μπρούμυτα, τούρλωσε τον ποπό, και ξεράθηκε!!! Μέχρι και τα σκούρα έκλεισα, την κουρτίνα τράβηξα, που είναι και διπλή και η μισή χωρίς μηχανισμό και κάνει σαν τρακτερ!! Τίποα αυτός! Μάτι μη το πιάσει το παιδάκι κοιμάται.Αν είχα φάει θα πήγαινα κι γω, περιμένω τo delivery της πεθεράς :P

Senior Member
    ειμαι πρωταρα στη σχεση γι αυτο αισθανομαι καπως και γεματη ανασφαλειες...θα μαθω και εγω που θα παει..:P
    sweetOctober
    περαστικα στο μικρουλη σου!!!!!

Senior Member
    ευχαριστώ! Κάναμε και πυρετό τελικά :no: Εχουμε γίνει αυτοκολλητάκια, ή πάνω στο μπαμπά είναι ή στη μαμά. Ούτε στο θηλασμό τέτοια επαφή ρε κορίτσια, έχω κατασυγκινηθεί. Το λατρεύω. Διάβαζα σε ένα δίπλα θέμα μια κοπέλα που έλεγε πως το παιδάκι της είναι στο νοσοκομείο και με πήραν τα ζουμιά. Δεν ξέρω τί έχει αλλά της εύχομαι τα καλύτερα και κιλά να μην κοιτά!

Senior Member
    Μάγδα σε παρακαλώ άλλαξε το θερμιδοστόχο μου ως εξής:
    3 μέρες 1500-1600 θερμίδες, 4η μέρα 1900 θερμίδες χωρίς γυμναστική (για τώρα και μετά βάζω πάλι νέους στόχους)

Senior Member
    Originally posted by ton76
    θα σε παρακαλεσω Μαγδα μην ανεβαζεις φωτο μου στο φορουμ γιατι ντρεπομαι:spin::spin::spin::spin::spin::s pin:
    Συγνώμη, δεν θα επαναληφθεί αλλά τι να κάνω αφού είσαι το πρότυπο μου! Θέλω και εγώ μια τέτοια πλάτη!!!!

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    ειμαι πρωταρα στη σχεση γι αυτο αισθανομαι καπως και γεματη ανασφαλειες...θα μαθω και εγω που θα παει..:P
    sweetOctober
    περαστικα στο μικρουλη σου!!!!!
    Θα μάθεις σίγουρα!!!!! Απόλαυσε το!!!!

Senior Member
    [img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose

Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
    24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
    01-03-13 Το νωρίτερο που θα φάω ζάχαρη είναι το Πάσχα

ton76

25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!
    Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!
    04-03-13
    1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!

aiglh!
    21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
    Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:

helena73
    10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!

koritsaki

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

anastasia__
    24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
    24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
    24-02-13
    1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
    2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
    3) -3 κιλα ως το Πασχα
    4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
    Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας

otiosa
    02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober
    25-02-13 μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου τα κεφαλια μεσα
    28-02-13 να πίνω πάνω από 2 λιτρά νερό μέχρι 15 Μάρτη
    01-03-13 βαζω στοχο να χανω 3 κιλα καθε 5 εβδομαδες! Δηλ. περιπου 600 γρ. τη βδομαδα!
    Στόχος μου θα είναι όσο περισσότερο συχνά μπορώ τουλάχιστο 30 λεπτα αερόβια.
    3 μέρες 1500-1600 θερμίδες, 4η μέρα 1900 θερμίδες χωρίς γυμναστική

lineal

31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα

Εve
    25/2 Τήρηση τριαδων για μια εβδομάδα και γυμναστική 3 φορές :thumbup:
    στόχο της επόμενης εβδομάδας να πάω 4 φορές

bouliana
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά.

florage
    04-03-13
    1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα
    2.μακρυα απ τη ζαχαρη και το λευκο αλευρι. αν δω τα ζορια επειδη περιμενω περιοδο μου επιτρεπω μονο σοκολατακι sweet&balance κι αυτα με μετρο...
    3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!

Senior Member
    Originally posted by need2loose

πωπω τι σωματαρα ειναι αυτη!!!

σουιτ οκτομπερ περαστικα στο παιδακι σου...υπομονη :sniff:

Senior Member
    θα σε παρακαλεσω Μαγδα μην ανεβαζεις φωτο μου στο φορουμ γιατι ντρεπομαι:spin::spin::spin::spin::spin::s pin:
    Συγνώμη, δεν θα επαναληφθεί αλλά τι να κάνω αφού είσαι το πρότυπο μου! Θέλω και εγώ μια τέτοια πλάτη!!!!
    αχ κι εγω !! εσυ σιγουρα με το γυμναστηριο θα την αποκτησεις!!! Νιωθω πολυ καλυτερα μ'αρεσουν αυτα τα inspiration quotes που ανεβαζεις:thumbup:

Senior Member
    Να γραψω και εγω το μοτο μου αυτον τον καιρο;;;
    "Αν θελεις κατι που δεν ειχες ποτε, πρεπει να κανεις κατι που δεν εκανες ποτε"

Senior Member
    Originally posted by lineal

[img=200x200]http://loseweight-safe.com/wp-content/uploads/2012/03/213991419764263241_CTAWkCzz_c.jpg[/img]

πωπω τι σωματαρα ειναι αυτη!!!
    Φοβερή!!!! Είναι τόσο κρίμα που τα νεαρά κοριτσάκια αντί να έχουν πρότυπα τέτοια σώματα που αντανακλούν υγεία θέλουν να γίνουν σαν τα σκιάχτρα της πασαρέλας!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Να γραψω και εγω το μοτο μου αυτον τον καιρο;;;
    "Αν θελεις κατι που δεν ειχες ποτε, πρεπει να κανεις κατι που δεν εκανες ποτε"
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    αχ κι εγω !! εσυ σιγουρα με το γυμναστηριο θα την αποκτησεις!!! Νιωθω πολυ καλυτερα μ'αρεσουν αυτα τα inspiration quotes που ανεβαζεις:thumbup:
    Εχθές το βράδυ ήμουν πολύ χάλια!!! Πεινούσα πολύ, λιγουρευόμουν τη σοκολατόπιτα που ήταν στο ψυγείο και ήθελα να ορμήξω στα πάντα!!!! Ευτυχώς συγκρατήθηκα, έφαγα όσο έπρεπε για να χορτάσω και μετά άρχισα να ψάχνω εικόνες και σκέψεις που θα μου ανανέωναν την επιθυμία μου να τα καταφέρω. Μου έκανε πάρα πολύ καλό και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας. Πρέπει να με παρακινούμαστε συνέχεια και να μη ξεχνάμε τον στόχο μας. Μπορεί όταν ξεκινήσαμε να ήμασταν εμπνευσμένοι αλλά με τον καιρό αυτό ξεθυμαίνει! Για να πετύχουμε πρέπει να ανανεώνουμε την έμπνευση μας! Ισως τελικά είναι εξίσου σημαντικό με την δίαιτα και τη γυμναστική. Να μη πω και πιο σημαντικό, γιατί χωρίς έμπνευση δεν κάνεις τίποτα!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Εχθές το βράδυ ήμουν πολύ χάλια!!! Πεινούσα πολύ, λιγουρευόμουν τη σοκολατόπιτα που ήταν στο ψυγείο και ήθελα να ορμήξω στα πάντα!!!! Ευτυχώς συγκρατήθηκα, έφαγα όσο έπρεπε για να χορτάσω και μετά άρχισα να ψάχνω εικόνες και σκέψεις που θα μου ανανέωναν την επιθυμία μου να τα καταφέρω. Μου έκανε πάρα πολύ καλό και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας. Πρέπει να με παρακινούμαστε συνέχεια και να μη ξεχνάμε τον στόχο μας. Μπορεί όταν ξεκινήσαμε να ήμασταν εμπνευσμένοι αλλά με τον καιρό αυτό ξεθυμαίνει! Για να πετύχουμε πρέπει να ανανεώνουμε την έμπνευση μας! Ισως τελικά είναι εξίσου σημαντικό με την δίαιτα και τη γυμναστική. Να μη πω και πιο σημαντικό, γιατί χωρίς έμπνευση δεν κάνεις τίποτα!
    Εμένα η έμπνευση μου είναι η ίδια η γυμναστική πια!
    Στεναχωριέμαι που άργησα να το ανακαλύψω, το κίνητρο μου είναι αυτό.μου στοιχίζει που την άρχισα γυμναστική σοβαρά τόσο αργά, λίγο πρίν την έναρξη της δουλειάς. Και το Σεπτέμβρη πήγαινα αλλά δεν έκανα τίποτε με όρεξη.
    Ονειρεύομαι διαρκώς το νέο Σεπτέμβρη, που θα έχω χάσει αρκετά κιλά ώστε να γυμναστώ να ευχαριστηθώ!!! Με ενοχλεί να προέχει η αερόβια, θέλω να γυμνάζομαι όπως παλιά. Τότε όταν δεν είχα χρόνο έκανα την αερόβια μου σε υψηλή ένταση, τα βάρη μου, κι έφευγα! 60' και δρόμο! Τώρα θέλω μόνο 60' για την αερόβια. Τεσπα η φωτο άγγιξε ευαισθητες χορδές!
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σε εμένα η γυμναστική λειτουργεί ως έμπνευση, αυτή την εβδομάδα εξαιτίας του διαβάσματος τη στερήθηκα και μου έκανε κακό! Σήμερα αποφάσισα να πάω γυμναστήριο ακόμα και αν αυτό μου στερήσει βαθμό στην εργασία γιατί δεν άντεχα άλλο! Μου έκανε πολύ καλό και χαίρομαι που πήγα!

Senior Member
    Μαγδαααααααα !!! δε το πιστευω κι εγω εκανα σοκολατοπιτα χθες. εφυγε ενα ταψι αλλα εγω κιουρια δεν ειναι οτι ηθελα και δεν εφαγα απλως δεν ηθελα (λες να εγινε το κλικ ?) χαχα τεσπα εχεις δικιο η εμπνευση ειναι το πιο σημαντικο τελικα!!:thumbup:

Page 45 of 81 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast