To group της επιτυχίας! 2013 - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 81 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 676 to 690 of 1201
    Senior Member
    αι εγω χθες ημουν τοσο μα τοσο στεναχορημενη και ηθελα να φαω τα παντα...γλυκοκοιταζα ενα κουτι μπισκοτα και το λιγουρευομουν αλλα δεν το εκανα!!!!εβαλα τα κλαμματα και μου περασε και ετσι δεν εφαγα αλλα εφαγα 1 μπισκοτο. το γεγονος οτι καταφερα και σταματησα ηταν τελειο...εδω και μια βδομαδα και φτυστε με :dork: δεν εχω κανει υπερφαγηκο λογω συναισθηματικων αναταραξεων..:fake sniffle:

Senior Member
    aiglh! συγχαρητηρια που καταφερες και στματησες στο ενα! ειναι κατι που δεν εχω καταφερει ποτε. μπορει να αντισταθω και να μην δοκιμασω πολλες λιχουδιες αλλα απαξ και αλπωσω το χερι ειμαι τελειωμενη... το να καταφερω να φαω λιγο απο κατι που μαρεσει να ικανοποιηθω και να σταματησω ειναι ενα ονειρο για μενα και φανταζομαι για τους περισσοτερους που εχουν καποια διατροφικη διαταραχη. μακαρι να ξημερωσει για ολους μια μερα που θα μπορουμε να το κανουμε!!

Senior Member
    ειναι πολυ πολυ δυσκολο και πιο δυσκολο διοτι παρακινησε απο συναισθηματα και τρως οχι διοτι πραγματικα πεινας..πρεπει να βρουμε αλλο τροπο να ξεσπαμε:P το παλευω χρονια αλλεσ φορες με επιτυχια αλλεσ οχι

Senior Member
    δεν εχει τοσο σημασια η επιτυχια ή η αποτυχια, αρκει να μην τα παραταμε και να το παλευουμε... καποια στιγμη θα γινουν περισσοτερες οι επιτυχιες εναντι των αποτυχιων. χρειαζεται αδιακοπη εξασκηση και σ αυτο

Senior Member
    μενα τα συναισθηματα μου με διαλυουν, με κανουν πολυ ευαλωτη και πνιγομαι...δεν ξερω πως να τα διαχειριστω. αν και το προβλημα μου πιστευω ειναι η μοναξια, σπουδαζω σε αλλη πολη απο τους δικους μου και εκει ουσιαστικα δενε χω κανενα, δεν εχω κολητες, μιλαω γενικα αλλα ειμαι μονη μου...επηρεαζομαι πολυ ευκολα με τις καταστασεις και πνιγομαι με το οτιδηποτε και ειδικα με τις ανθρωπινες σχεσεις...
    λογω ολων αυτων το ριχνω στο φαγητο αν και παλευω να το καταπολεμησω γτ με διαλυει και ειναι ενας φαυλος κυκλος...

Senior Member
    ειμαι μεγαλο μανικι η μοναξια αλλα γιατι δεν προσπαθεις να πλησιασεις καποιους, δεν λεω να τους κανεις φιλους (αρχικα τουλαχιστον) αλλα δωσε μια ευκαιρια στον εαυτο σου να βγει απο την μοναξια... μην κλεινεσαι σε σενα κοιτα λιγο γυρω σου, στη σχολη σου σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλοι σε παρομοια θεση ολο και με καποιους θα μπορεις να κανεις παρεα... δεν ειναι αναγκη να ταιριαζετε απολυτα ή μα μπορεις να τους εμπιστευτεις αλλα σιγουρα θα μπορειτε να βγειτε να κανετε καποια πραγματα μαζι. τα φοιτιτικα χρονια ειναι υποτιθεται απο τις ωραιοτερες φασεις της ζωης μας σιγουρα θα μπορουσε να γινει τουλαχιστον ανεκτη και για σενα αν βαλεις λιγο νερακι στο κρασι σου

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by need2loose
    Φοβερή!!!! Είναι τόσο κρίμα που τα νεαρά κοριτσάκια αντί να έχουν πρότυπα τέτοια σώματα που αντανακλούν υγεία θέλουν να γίνουν σαν τα σκιάχτρα της πασαρέλας!
    Συγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα αλλά ούτε αυτή η κορμοστασιά αποτελεί πρότυπο. Είναι μια ουτοπία για τη μέση γυναίκα. Για να χτιστούν αυτοί οι ραχιαίοι, αυτός ο τραπεζοειδής και ειδικά αυτοί οι απίστευτοι για γυναίκα δελτοειδείς πρέπει να γυμνάζεσαι από κοριτσάκι, να έχεις γεννετική προδιάθεση και να λιώνεις στο γυμναστήριο σε πλήθος ωρών που μόνο επαγγελματίας μπορεί (αν και δεν φαίνεται καλά το πρόσωπό της δε νομίζω ότι πήρε..."βοηθήματα" αν και διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις).
    Η κοπέλα αυτή αποτελεί εντελώς ακραία περίπτωση και αν κάποια άλλη που επίσης λιώνει στο γυμναστήριο επιχειρήσει σύγκριση της όψης της με αυτήν το μόνο θα καταφέρει θα είναι να απογοητευθεί.
    Πάντως ως άνδρας μου αρέσει πάρα πολύ η εμφάνισή της και σίγουρα θα την "έγδυνα με τα μάτια" αν την συναντούσα στο δρόμο. Από την άλλη βέβαια απέχει από τα πρότυπά μου
    :P :saint:
    Σύμφωνα με το ερμηνευτικό λεξικό πρότυπο λέγεται : για κπ. ή για κτ. που κατέχει σε βαθμό τελειότητας κάποια χαρακτηριστική ιδιότητα, για την κατηγορία στην οποία ανήκει, και που χρησιμεύει ως παράδειγμα προς μίμηση.

Το πρότυπο μπορεί να είναι κάτι τέλειο που θαυμάζεις και σε παρακινεί να δουλέψεις προς μια κατεύθυνση. Δεν σημαίνει ότι πιστεύεις πως θα γίνεις ακριβώς σαν και αυτό. Όλα αυτά που λες είναι γνωστά και εγώ θα πρόσθετα επιπλέον ότι αυτή η κοπέλα προφανώς είναι αρκετά χρόνια νεώτερη και σαφέστατα έχει 10000 φορές καλύτερο δέρμα από το δικό μου. Δεν είμαστε αφελής κοριτσάκια για να πιστεύουμε ότι αν θα πάμε μερικούς μήνες στο γυμναστήριο θα γίνουμε έτσι είναι όμως ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει η αφοσίωση στη γυμναστική (εννοείται σε συνδυασμό με όλους τους παράγοντες που προαναφέραμε).
    Τέλος είπα πως θα ήταν καλύτερο ένα τέτοιου τύπου σώμα να είναι πρότυπο έναντι ενός σώματος που είναι σαν σκουπόξυλο. Στα δικά μου μάτια αυτό φαίνεται σαν ένα πρότυπο υγείας και δύναμης έναντι ενός πρότυπου που φέρει τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά!

Senior Member
    Φοβερή!!!! Είναι τόσο κρίμα που τα νεαρά κοριτσάκια αντί να έχουν πρότυπα τέτοια σώματα που αντανακλούν υγεία θέλουν να γίνουν σαν τα σκιάχτρα της πασαρέλας!
    Συγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα αλλά ούτε αυτή η κορμοστασιά αποτελεί πρότυπο. Είναι μια ουτοπία για τη μέση γυναίκα. Για να χτιστούν αυτοί οι ραχιαίοι, αυτός ο τραπεζοειδής και ειδικά αυτοί οι απίστευτοι για γυναίκα δελτοειδείς πρέπει να γυμνάζεσαι από κοριτσάκι, να έχεις γεννετική προδιάθεση και να λιώνεις στο γυμναστήριο σε πλήθος ωρών που μόνο επαγγελματίας μπορεί (αν και δεν φαίνεται καλά το πρόσωπό της δε νομίζω ότι πήρε..."βοηθήματα" αν και διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις).
    Η κοπέλα αυτή αποτελεί εντελώς ακραία περίπτωση και αν κάποια άλλη που επίσης λιώνει στο γυμναστήριο επιχειρήσει σύγκριση της όψης της με αυτήν το μόνο θα καταφέρει θα είναι να απογοητευθεί.
    Πάντως ως άνδρας μου αρέσει πάρα πολύ η εμφάνισή της και σίγουρα θα την "έγδυνα με τα μάτια" αν την συναντούσα στο δρόμο. Από την άλλη βέβαια απέχει από τα πρότυπά μου
    Σύμφωνα με το ερμηνευτικό λεξικό πρότυπο λέγεται : για κπ. ή για κτ. που κατέχει σε βαθμό τελειότητας κάποια χαρακτηριστική ιδιότητα, για την κατηγορία στην οποία ανήκει, και που χρησιμεύει ως παράδειγμα προς μίμηση.

Το πρότυπο μπορεί να είναι κάτι τέλειο που θαυμάζεις και σε παρακινεί να δουλέψεις προς μια κατεύθυνση. Δεν σημαίνει ότι πιστεύεις πως θα γίνεις ακριβώς σαν και αυτό. Όλα αυτά που λες είναι γνωστά και εγώ θα πρόσθετα επιπλέον ότι αυτή η κοπέλα προφανώς είναι αρκετά χρόνια νεώτερη και σαφέστατα έχει 10000 φορές καλύτερο δέρμα από το δικό μου. Δεν είμαστε αφελής κοριτσάκια για να πιστεύουμε ότι αν θα πάμε μερικούς μήνες στο γυμναστήριο θα γίνουμε έτσι είναι όμως ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει η αφοσίωση στη γυμναστική (εννοείται σε συνδυασμό με όλους τους παράγοντες που προαναφέραμε).
    Τέλος είπα πως θα ήταν καλύτερο ένα τέτοιου τύπου σώμα να είναι πρότυπο έναντι ενός σώματος που είναι σαν σκουπόξυλο. Στα δικά μου μάτια αυτό φαίνεται σαν ένα πρότυπο υγείας και δύναμης έναντι ενός πρότυπου που φέρει τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά!
    και για μενα η κοπελα αυτη εχει το τελειο σωμα,και θεωρω οτι δεν ειναι καθολου δυσκολο για μια κοπελα που ειναι στα κανονικα της κιλα να το αποκτησει,οχι βεβαια σε λιγους μηνες αλλα μεσα σε ενα χρονο απο οταν αρχισει σοβαρα γυμναστικη (4-5 φορες τη βδομαδα βαρη+2-3 αεροβιο)και χωρις χημικη υποστηριξη ειναι ευκολο,το θεμα ειναι ποσο λιπος υπαρχει πανω απο τους μυς για να φανουν ετσι οπως στη φωτογραφια

Senior Member
    να πω την αληθεια στη φωτογραφια με το γυναικειο σωμα,κολλησα πιο πολυ στη μεση και κατω,παρα στη μεση και πανω.
    οχι οτι με χαλαει η μεση και πανω,αν ειναι δυνατον,αλλα πιο ρεαλιστικο προς εμενα ειναι να καταφερω να μοιασω τη μεση και κατω.
    η μεση και πανω θελει πολυ γυμναστικη φανταζομαι και εγω ειμαι τεμπελα,εκτος το περπατημα δηλαδη :smug:

Senior Member
    :starhit::starhit: είναι όμως καλύτερο κίνητρο για να γυμναστείς 6/7 από το να λιμοκτονείς να γίνεις μοντέλο στην πασαρέλα. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όσα είπατε, κρατάω μόνο αυτό και να υπενθυμίσω ένα παλιό μήνυμα της Μάγδας για κίνητρο (ίσως στην ποηγούμενη σελίδα).
    Για μένα είναι ιδανική φώτο για κίνητρο, άλλωστε αυτό που σε κινητοποιεί δεν πρέπει να μπορείς να το φτάσεις ποτέ, κατά τη δική μου αντίληψη, ώστε να γίνεσαι πάντα το καλύτερο που μπορείς. Παρεπιπτόντως θέλει πολύ χαμηλά ποσοστά λίπους για να δείξει το αποτέλεσμα της γυμναστικής, οπότε δεν παίζει ρόλο μόνο η γυμναστική αν δε μπορεί να φανεί το αποτέλεσμα της.
    Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Τάσο :love:

Senior Member
    Originally posted by forty
    ...και θεωρω οτι δεν ειναι καθολου δυσκολο για μια κοπελα που ειναι στα κανονικα της κιλα να το αποκτησει,οχι βεβαια σε λιγους μηνες αλλα μεσα σε ενα χρονο απο οταν αρχισει σοβαρα γυμναστικη (4-5 φορες τη βδομαδα βαρη+2-3 αεροβιο)και χωρις χημικη υποστηριξη ειναι ευκολο...
    Δηλαδή αυτοί οι ώμοι και ειδικά ο πρόσθιος δελτοειδής είναι εύκολο για μια γυναίκα να τον διαπλάσει σε ένα χρόνο! ΟΚ.
    Nαι πιστευω οτι ειναι πολυ ευκολο για τη μεση ελληνιδα που τα κιλα της ειναι στην περιφερεια και οχι πανω,για να δεις αυτους τους μυς προυποθεση ειναι το χαμηλο ποσοστο λιπους και φυσικα σοβαρη γυμναστικη,δεν ειπα οτι θα παει μια κοπελιτσα και θα σηκωνει 3κιλα βαρακια και θα περιμενει να δει αυτους τους ωμους,βαλε μεσα στο προγραμμα με τα βαρη αρσεις θανατου,βυθισεις,πους απς και θα δεις αυτο το αποτελεσμα.Αυτο που ειναι πολυ δυσκολο για την ελληνιδα ειναι το κατω μερος,θελει και πολυ αεροβιο εκτος απο το να λειωνεις στις προβολες και στα καθισματα για να γινεις ετσι και παλι δυσκολο το βλεπω να φυγουν τα ψωμακια τελειως.Το σωμα στη φωτογραφια μου μοιαζει κοπελας που ξεκινησε τον αθλητισμο απο πολυ μικρη ηλικια και ειναι ετσι δεμενο

Senior Member
    καλημερα τι κανετε?? εγω χθες υπεκυψα σε ενα υπερφαγικο... εφαγα το βραδυ 2 τυροπιτακια,5 μπισκοτα και 1 παστα σοκολατινα....:fake sniffle::fake sniffle:
    προσπαθω ομως να μην με ριξει αυτο το γεγονος σημερα πηρα κανονικα το πρωινο μου δηλαδη ενα μπολ γαλα με δημητριακα και 2 μπισκοτα ( ηθελα να φαω μπισκοτα ειπα να μην φαω αλλα μετα σκεφτηκα οτι αν δεν φαω νμπορει μετα να πεσω με τα μουτρα και να φαω ολο το πακετο...):P

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    καλημερα τι κανετε?? εγω χθες υπεκυψα σε ενα υπερφαγικο... εφαγα το βραδυ 2 τυροπιτακια,5 μπισκοτα και 1 παστα σοκολατινα....:fake sniffle::fake sniffle:
    προσπαθω ομως να μην με ριξει αυτο το γεγονος σημερα πηρα κανονικα το πρωινο μου δηλαδη ενα μπολ γαλα με δημητριακα και 2 μπισκοτα ( ηθελα να φαω μπισκοτα ειπα να μην φαω αλλα μετα σκεφτηκα οτι αν δεν φαω νμπορει μετα να πεσω με τα μουτρα και να φαω ολο το πακετο...):P
    Καλημερα! Επεστρεψα κι εγω υστερα απο απουσια λογω αποκριων!
    Αιγλη, καρδια μου δεν ηταν και τοσο τρομερο το υπερφαγικο σου. Και πολυ καλα εκανες σημερα κι εφαγες 2 μπισκοτα. Κι εγω αν μου κολλησει κατι και προσπαθησω να το αποφυγω, μετα η την επομενη θα φαω κι την "ενοχη" λιγουδια που μου ειχε κολλησει κι ενα σωρο αλλες "υγιεινες" επιλογες για να την αποφυγω.
    Αφηστε παιδια, οι στοχοι μου πανε κατα διαλου! Αυτες τις μερες εφαγα και ηπια του σκασμου! Τιποτα δεν κρατησα...

Senior Member
    anastasia__
    το μονο καλο με μενα ειναι οτι δεν μ αρεσει το αλκοολ :P
    οταν εννοεις εφαγες..οχι υπερφαγηκα ε??:starhit: γιατι αν δεν ειναι υπερφαγηκα εισαι οκ, πες οτι εφαγες παραπανω και απο σημερα που ειναι και δευτερα ( η μερα της διαιτας ):P ξεκινας παλι για τους στοχους σου

Senior Member
    εισαι πολυ τυχερη που δε σου αρεσει το αλκοολ!
    Οχι υπερφαγικα, απλα πολλα πατατακια-ξηροκαρπια και μεζεδακια με τα κρασια και τα τσιγουρα. Ε, και για να κλεισει ωραια και η βραδια και απο μια κρεπα σοκολατα-μπανανα :P
    αλλα βγηκα εκτος προγραμματος γενικα. ουτε βαρακια εκανα ουτε για περπατημα πηγα που σκοπευα και τα -3 κιλα ως το πασχα μου φαινονται απιαστο ονειρο! Εχω φτασει αισιως τα 69 (απο 64-65 που ημουν το Σεπτεμβρη) και ελπιζω να μην επεται συνεχεια!

Page 46 of 81 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast