Results 691 to 705 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
11-03-2013, 12:43 #691
θα τα καταφερεις!!3 κιλα εως το πασχα θα καταφερεις να χασεις μην ανχωνεσαι εξαλου δεν εισαι και πολλα κιλα, δεν ξερω το υψος σου αλλα τα 69 κιλα δεν ειναι πολλα!!:smirk:
- 11-03-2013, 12:52 #692
1,70. πολλα δν ειναι αλλα αντι να χανω απο το φθινοπωρο και μετα παιρνω... ελπιζω τωρα που καλοκαιριαζει και θα ειμαι περισσοτερο σε κινηση να βελτιωθει η κατασταση...
11-03-2013, 12:58 #693
αναστασια παρομοια πορεια ακολουθουμε... κι εγω απο τα 64 που ημουν μεχρι το νοεμβρη τωρα παιζω στα 68 περιπου... σημαρα ειχα ζυγισμα αλλα τελειωσε η μπαταρια...
δεν με απασχολει τοσο το να χασω αλλα το να μην παρω... και να βγαλω απο την ζωη μου τα διατροφικα σκουπιδια... αν επικεντρωθουμε σε αυτο δεν μπορει παρα να ερθει και η απωλεια, φυσικα και αβιαστα απο μονη της...
το βασικο ειναι να επικεντρωθουμε στο να μην βαζουμε στο στομα μας οτι δεν μας προσφερει τιποτ αλλο παρα κενες θερμιδες κι ενοχες...
11-03-2013, 12:59 #694
πολυ σωστη η νοοτροπια σου κι εγω αυτο προσπαθω να ακολουθησω, αλλα ειμαι επιρρεπης στις..διατροφικες αμαρτιες!
11-03-2013, 13:03 #695
και ποιος δεν ειναι απο εδω μεσα τουλαχιστον... αλλα τουλαχιστον το εχουμε αποδεχτει και το παλευουμε ετσι;;;
11-03-2013, 13:07 #696
Originally posted by florage
και ποιος δεν ειναι απο εδω μεσα τουλαχιστον... αλλα τουλαχιστον το εχουμε αποδεχτει και το παλευουμε ετσι;;;
11-03-2013, 14:58 #697
Originally posted by florage
Συγνώμη που σε βομβάρδισα!!! Με ενδιαφέρουν πολύ τα τρίωρα αλλά έχω θέμα με το πρωινό φρούτο. Με βοήθησαν πολύ στην αρχή που προσπαθούσα να φύγω από το τρυπάκι των υπερφαγικών!
11-03-2013, 15:34 #698
γεια σου sweet!!!
εγω το πηρα λιγο αναποδα... εχασα πρωτα τα κιλα μου (34 για την ακριβεια, απο 98.5 εφτασα και 64) με πρωτεινικη διαιτα dukan. μου πηρε 7 μηνες θυμαμαι για τα πρωτα 30...
και τωρα ειμα εδω οχι τοσο για να χασω (καλα θα ηταν να ξαναεφτανα 64 αλλα δεν ειναι αυτη η πρωτη μου εγνοια) αλλα για να βρω τις ισοροποιες μους και τα παταξω τους δαιμονες μου, τα υπερφαγικα επεισοδεια...
ειμαι μολις 10 μερες στα 3ωρα, δεν ξερω τι γινεται με τα κιλα (τελειωσε η μπαταρια και θα ζυγιστω αυριο) αλλα ειμαι αποφασισμενη να το κερδισω κι αυτο το στοιχημα που το θεωρω πολυ πιο δυσκολο και χρονοβορο απο την απωλεια των περιτων κιλων... ειμαι αισιοδοξη αν και μολις την τεταρτη εκανα υπερφαγικο αλλα δεν το αφηνω για αρχη να με παρει απο κατω και συνεχιζω σαν να μην εγινε...
τελος μπορει να μην με νοιαζει η απωλια αλλα πραγματικα θα φρικαρω αν δω και πλησιαζω ξανα τα 70...
11-03-2013, 18:17 #699
Originally posted by sweetOctober
Πόσο είσαι τώρα? Σε κιλά εννοώ?
Να ξέρεις πως άλλο η απώλεια κιλών άλλο η υπερφαγία, μη σκεφτείς ούτε στιγμή έχασα τα κιλά και επαναπαύομαι γιατί τα παίρνεις σε χρόνο dt. Ετσι τα είχα πάρει κι γω ανα περιόδους που αφηνόμουν. Είναι κρίμα να μπαινοβγάζουμε κιλά γιατί ο μεταβολισμός απορρυθμίζεται και το σώμα χάνει τη δύναμη του, να μη λέμε για την υπομονή της ψυχής (χειρότερα).
Το έχω ζήσει αυτό που περνάς, τη μια τριψήφιο την άλλη στη δεκάδα των 70. μόνο που εγώ δεν κατάφερα να σταματήσω στα 80, σε βάθος χρόνου πήρα όλα τα κιλά κι άλλα αποπάνω!
Συγχαρητήρια όχι για τα κιλά που έχασες, αλλά για την επιλογή σου να μην αφήσεις να ξεφύγουν, συγχαρητήρια που το παλεύεις! Αυτό για μένα είναι το σημαντικό.
Νομίζω έχεις διαλέξει την πιο σωστή διατροφή για αυτό. Ας χάσω κι γω τα κιλά κάποτε πάλι και τριάδες θα κάνω, σιγουράκι!
Εχεις παιδάκια? Καπνίζεις?
είναι 2 κόμβοι στη ζωή που εύκολα μπαίνει το βάρος, το κόψιμο του τσιγάρου και η εγγυμοσύνη
πιστευω οτι αυτη η διατροφη εχει πραγματα να μου δωσει αν και ξερω οτι θα ειναι πολυ χρονοβορο και ψυχοφθορο. ομως εχω αφθονο πεισμα και αυτη τη φορα θα το παλεψω μεχρι τελους, μεχρι την στιγμη που θα σταματαω να τρωω απο το πιο ονειρεμενο πιατο την στιγμη που θα εχω χορτασει (κι οχι εχω σκασει) και θα νιωθω ικανοποιημενη πληρης και χωρις ιχνος ενοχων.
ειμαι 35 χρονων εχω 2 παιδακια (5 και 8 ετων) και ειμαι καπνιστρια δυστυχως. η διακοπη καπνισματος αλλωστε στις εγγυμοσυνες μου μου φορτωσε απο 30 κιλα σε καθε μια... τελος κανω ενα απο τα χειροτερα επαγγελματα για ατομο με διατροφικη διαταραχη, εχουμε περιπτερο και μοιραζομαστε τις βαρδυες με τον συζυγο πραγμα που σημαινει οτι ειμαι πολλες ωρες καθημερινα αντικρυζοντας τον εχθρο... εβαλα 20 κιλα τα πρωτα 2 χρονια αλλα εχασα 34 οταν το πηρα πραγματικα αποφαση κι ειπα δεν παει αλλο.
11-03-2013, 18:56 #700
πωπω αξιέπαινη!!! Περίπτερο! Η κόλαση κι ο παράδεισος μαζί γμτ
11-03-2013, 22:12 #701
γιατί τρώγεστε καλέ?:crazy:
Οι στόχοι μου πηγαίνουν σούπερ τέλεια, έκανα αερόβια! Κρυωμένη, κουρασμένη, άυπνη κι έκανα αερόβια! Και γούσταρα! Μη τσακώνεστε, βγείτε για τρέξιμο, κάντε σπίτι αν έχετε κάποιο όργανο, πηγαίνετε γυμναστήριο, κουνήστε τον πωπώ κι αμέσως θα νιώσετε καλύτερα!
11-03-2013, 23:50 #702
Originally posted by need2loose
Σύμφωνα με το ερμηνευτικό λεξικό πρότυπο λέγεται : για κπ. ή για κτ. που κατέχει σε βαθμό τελειότητας κάποια χαρακτηριστική ιδιότητα, για την κατηγορία στην οποία ανήκει, και που χρησιμεύει ως παράδειγμα προς μίμηση.
Το πρότυπο μπορεί να είναι κάτι τέλειο που θαυμάζεις και σε παρακινεί να δουλέψεις προς μια κατεύθυνση. Δεν σημαίνει ότι πιστεύεις πως θα γίνεις ακριβώς σαν και αυτό. Όλα αυτά που λες είναι γνωστά και εγώ θα πρόσθετα επιπλέον ότι αυτή η κοπέλα προφανώς είναι αρκετά χρόνια νεώτερη και σαφέστατα έχει 10000 φορές καλύτερο δέρμα από το δικό μου.Δεν είμαστε αφελής κοριτσάκια για να πιστεύουμε ότι αν θα πάμε μερικούς μήνες στο γυμναστήριο θα γίνουμε έτσι είναι όμως ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει η αφοσίωση στη γυμναστική (εννοείται σε συνδυασμό με όλους τους παράγοντες που προαναφέραμε).
Τέλος είπα πως θα ήταν καλύτερο ένα τέτοιου τύπου σώμα να είναι πρότυπο έναντι ενός σώματος που είναι σαν σκουπόξυλο. Στα δικά μου μάτια αυτό φαίνεται σαν ένα πρότυπο υγείας και δύναμης έναντι ενός πρότυπου που φέρει τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά!Originally posted by Tassos67
Τι να πω; Λυπάμαι γιατί αυτή η αιχμηρότατη απάντηση στο σχόλιό μου δείχνει ότι υποτίμησα τα (θηλυκά) μέλη του forum ενώ δεν είχα καμμία απολύτως τέτοια πρόθεση. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη κι από τη need2loose αλλά κι επειδή μίλησε στον πληθυντικό κι από όποια άλλη κυρία θίχτηκε από το σχόλιό μου αυτό και ίσως και κάποιο παλαιότερο.
Το ότι δεν είμαστε αφελής κοριτσάκια το είπα εκ μέρους όλων μας που θαυμάσαμε και σχολιάζαμε την φωτογραφία γιατί εσύ ήρθες σαν κακός κύριος να μας πεις: μην ονειρεύεστε κορίτσια , τέτοια πλάτη δεν θα αποκτήσετε με τίποτα :P
μας εξήγησες μάλιστα και όλους τους λόγους που κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Αντέδρασες δηλαδή σαν να το είχαμε ως κάτι εφικτό και εγώ σου είπα ότι δεν είμαστε αφελής να πιστεύουμε κάτι τέτοιο.
Οι διάλογοι μέσω φόρουμ τα έχουν αυτά δεν είμαστε ενώπιον ενωπίου για να εξηγήσουμε άμεσα τι εννοούμε ούτε ξέρουμε πολλά για τον χαρακτήρα του άλλου για να πιάνουμε κατευθείαν το τι εννοεί. Όπως και να έχει εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τα γραφόμενα σου και νιώθω δεν νιώθω αρνητικά απέναντι σου, ελπίζω να μη νιώθεις και εσύ άσχημα για εμένα
:starhit:
12-03-2013, 01:32 #703
Να πω ότι μόλις χάλασα τον στόχο των 1500 θερμίδων για σήμερα, αφενός γιατί ήταν μετρημένες οι θερμίδες για "χωρίς γυμναστική" κι γω έκανα (αν και με πυρετό παρακαλω 37.2 με χάπι)
αφετέρου γιατί η γλυκιά μου μανούλα μου θύμισε στις 1 ηώρα ότι δεν πρέπει να τρώμε αργά το βράδυ κι μένα έτρεχαν τα σάλια μου. Τέλος με ξελίγωσε ο άντρας μου που χτύπησε τοστ, με 38.0 αυτός.
Δηλ. όλοι άρρωστοι, το παιδί μη κολλήσει μόνο λαιμό, γιατί μόνο μύτη είχε καταρροή κι έκανε ένα 38. Εμείς είμαστε με λαιμό χάλια. Φοβάμαι μη κολλήσω και τον πατέρα μου στη δουλειά :sniffle:
Να πω και γιατί είμαι περήφανη, δεν τις ξεπέρασα πολύ, έφαγαμέχρι εκεί που χόρτασα, μετά τα μέτρησα και ήμουν στις 1750 :bouncing: Μόλις κοιμηθεί το παιδί θα πέσουμε ξεροί :fake sniffle:
12-03-2013, 09:40 #704
Originally posted by ton76
Originally posted by need2loose
υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η κοπέλα από μπροστά να είναι ένα χάλι και μισό.
μου θυμίζει τον φίλο μου ο οποίος από πίσω είναι σαν μοντέλο. ώμοι πλάτες κώλο συνγκλονιστικά. μόλις γυρίζει από μπροστά πετάγεται ένας σκεμπές τρία μέτρα. είναι πολύ αστείο το φαινόμενο ειδικά στην παραλία.
πάντως ωραίο μαύρισμα έχει η κοπέλα εκτός από γράμμωση, αλλά μοιάζει για επαγγελματίας γυμνάστρια. αφού δν είμαι γυμνάστρια και ούτε θα γίνω, δν νομίζω οτι θέλω να χω αυτήν για πρότυπο θα πάθω κατάθλιψη
12-03-2013, 09:50 #705
Καλημέρα,δεν έχω γράψει πάρα πολύ καιρό στο φόρουμ αλλά σας παρακολουθώ συνέχεια κ σας διαβάζω,ο λόγος που δεν έγραφα είναι ότι δεν πέτυχα τον στόχο μου φυσικά κ απογοητέυτηκα,το πρόβλημα είανι ότι πάντα ήμουν αντιδραστική σε όλα κ δύσκολά μπαίνω σε πρόγραμμα...η ίδέα ότι ακόμα κ το φαγητό μου πρέπει να είναι προκαθορισμένο με τρελαίνει θάλω οπωσδήποτε να τα χαλάσω όλα κ μετά νιώθω ανακούφηση....από την άλλη θέλω τρελά να φτάσω τον στόχο μου οπότε κατέληξα να τρώω όταν πεινάω αλλά να το ελέγχω δεν ξέρω τι να κάνω τελικά,η γιαγιά μου λέει να τρως για να ζεις κ όχι να ζεις για να τρως να τρως όταν πεινάς οχι όμως όταν φτάσεις σε σημείο να θες να φας τα πάντα κ να ακους το σώμα σου,πολύ σωστό αλλά μήπως είμαι τόσο αδύναμος χαρακτήρας που κ πάλι δεν θα συγκρατηθώ κ θα καταρεύσουν όλα?τι να πω δεν ξέρω θα έχετε νέα μου ελπίζω σύντομα με αλλαγή στην διάθεση κ στα κιλα!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία