To group της επιτυχίας! 2013 - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 81 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 706 to 720 of 1201
    τεστ ανανέωσης τικερ

Senior Member
    Originally posted by eadi
    Καλημέρα,δεν έχω γράψει πάρα πολύ καιρό στο φόρουμ αλλά σας παρακολουθώ συνέχεια κ σας διαβάζω,ο λόγος που δεν έγραφα είναι ότι δεν πέτυχα τον στόχο μου φυσικά κ απογοητέυτηκα,το πρόβλημα είανι ότι πάντα ήμουν αντιδραστική σε όλα κ δύσκολά μπαίνω σε πρόγραμμα...η ίδέα ότι ακόμα κ το φαγητό μου πρέπει να είναι προκαθορισμένο με τρελαίνει θάλω οπωσδήποτε να τα χαλάσω όλα κ μετά νιώθω ανακούφηση....από την άλλη θέλω τρελά να φτάσω τον στόχο μου οπότε κατέληξα να τρώω όταν πεινάω αλλά να το ελέγχω δεν ξέρω τι να κάνω τελικά,η γιαγιά μου λέει να τρως για να ζεις κ όχι να ζεις για να τρως να τρως όταν πεινάς οχι όμως όταν φτάσεις σε σημείο να θες να φας τα πάντα κ να ακους το σώμα σου,πολύ σωστό αλλά μήπως είμαι τόσο αδύναμος χαρακτήρας που κ πάλι δεν θα συγκρατηθώ κ θα καταρεύσουν όλα?τι να πω δεν ξέρω θα έχετε νέα μου ελπίζω σύντομα με αλλαγή στην διάθεση κ στα κιλα!
    Καλημέρα, είσαι 95 κιλά? Μπορείς να κάνεις δίαιτα με θερμιδομέτρηση. Τρώς ό,τι θες αλλά μέχρι συγκεκριμένες θερμίδες. Αν δε μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου σε κάποια όρια τότε ούτε το βάρος σου δε θα μπεί σε όρια και θα είναι ανεξέλεγκτο, είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω.

Senior Member
    Originally posted by eadi
    τεστ ανανέωσης τικερ
    με ύψος 1.71 και 95 κιλά σύντομα θα είσαι μια κουκλάρα :thumbup: Αρχισε γυμναστήριο και ελάττωσε λίγο το φαγητό, τρώγε σαλάτας και φρούτα και σιγά σιγά θα βρείς το δρόμο σου.(συγνώμη αν παρανόησα το τίκερ, το έχεις σε λίβρες και υπέθεσα είναι κιλά)

Senior Member
    [quote]Originally posted by sweetOctober
    Να πω ότι μόλις χάλασα τον στόχο των 1500 θερμίδων για σήμερα, αφενός γιατί ήταν μετρημένες οι θερμίδες για "χωρίς γυμναστική" κι γω έκανα (αν και με πυρετό παρακαλω 37.2 με χάπι)
    αφετέρου γιατί η γλυκιά μου μανούλα μου θύμισε στις 1 ηώρα ότι δεν πρέπει να τρώμε αργά το βράδυ κι μένα έτρεχαν τα σάλια μου. Τέλος με ξελίγωσε ο άντρας μου που χτύπησε τοστ, με 38.0 αυτός.
    Δηλ. όλοι άρρωστοι, το παιδί μη κολλήσει μόνο λαιμό, γιατί μόνο μύτη είχε καταρροή κι έκανε ένα 38. Εμείς είμαστε με λαιμό χάλια. Φοβάμαι μη κολλήσω και τον πατέρα μου στη δουλειά :sniffle:
    Να πω και γιατί είμαι περήφανη, δεν τις ξεπέρασα πολύ, έφαγαμέχρι εκεί που χόρτασα, μετά τα μέτρησα και ήμουν στις 1750 :bouncing: Μόλις κοιμηθεί το παιδί θα πέσουμε ξεροί :fake sniffle: [/quote

Δημητρα καλα κανεις που εισαι περηφανη!! απο οτι διαβαζω και μπορω να καταλαβω τωρα πια το ελεγχεις πολυ!!! Περαστικα σε ολους σας κουκλα μου:smirk:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Να πω ότι μόλις χάλασα τον στόχο των 1500 θερμίδων για σήμερα, αφενός γιατί ήταν μετρημένες οι θερμίδες για "χωρίς γυμναστική" κι γω έκανα (αν και με πυρετό παρακαλω 37.2 με χάπι)
    αφετέρου γιατί η γλυκιά μου μανούλα μου θύμισε στις 1 ηώρα ότι δεν πρέπει να τρώμε αργά το βράδυ κι μένα έτρεχαν τα σάλια μου. Τέλος με ξελίγωσε ο άντρας μου που χτύπησε τοστ, με 38.0 αυτός.
    Δηλ. όλοι άρρωστοι, το παιδί μη κολλήσει μόνο λαιμό, γιατί μόνο μύτη είχε καταρροή κι έκανε ένα 38. Εμείς είμαστε με λαιμό χάλια. Φοβάμαι μη κολλήσω και τον πατέρα μου στη δουλειά :sniffle:
    Να πω και γιατί είμαι περήφανη, δεν τις ξεπέρασα πολύ, έφαγαμέχρι εκεί που χόρτασα, μετά τα μέτρησα και ήμουν στις 1750 :bouncing: Μόλις κοιμηθεί το παιδί θα πέσουμε ξεροί :fake sniffle:
    περαστικα σας οικογενειακως! ολοι με ιωσεις ειμαστε αυτοι την περιοδο, κι εμεις στο σπιτι δεν προλαβαινουμε τα χαρτομαντηλα...

[i]Originally posted by need2loose
    florage
    04-03-13
    1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα
    2.μακρυα απ τη ζαχαρη και το λευκο αλευρι. αν δω τα ζορια επειδη περιμενω περιοδο μου επιτρεπω μονο σοκολατακι sweet&balance κι αυτα με μετρο...
    3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!
    τελικα απετυχα παταγωδως! 2 υπερφαγικα αυτην την εβδομαδα στο ενα ειχε και ζαχαρη και λιπαρα και η ζυγαρια σημερα 68.300... αν εξερεσω αυτα ακολουθησα τα 3ωρα τις υπολοιπες μερες... ανανεωνω τους ιδιους ακριβως στοχους και για την επομενη εβδομαδα ...

Senior Member
    Φλώρα μου (Δήμητρα χάρηκα) είσαι στην αρχή (του τέλους της ιστορίας με το βάρος σου). Εννοω ότι στην αρχή το να μειωθούν τα υπερφαγικά φαντάζει πολλές φορές ακόμα και αδύνατο. Δηλ. το να μπουμε σε φάση μαζέματος μετά από απανωτές υπερφαγίες είναι δύσκολο. Μόλις στρώσει λίγο το πράγμα θα νιώθεις πολυ πιο δυνατή και θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα! Μη τα παρατάς! Είσαι δύναμη! Τόσα κιλά έχεις χάσει, σου αξίζει και πρέπει (αν όχι για σένα για εμάς να σε καμαρωνουμε) να τα διατηρήσεις! Σε θαυμάζω και μακάρι μια μέρα να είμαι σαν εσένα! Σίγουρα αγαπάς το σώμα σου πια και με την τόση τριβή που πέρασες με το αδυνάτισμα ξέρεις τις αδυναμίες σου, ξέρεις τί σε ρίχνει, τί σε ανεβάζει, προσπάθησε να αποφεύγεις όσα σε ρίχνουν για λίγο καιρό. Δεν γίνεται όλα πχ το οικονομικό ή η δουλειά ή τα προσωπικά αλλά έστω κι ένα να βάλεις στην ακρη το φορτιο μειώνεται. Καλή δύναμη!!! Πάμε γερα!!!

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Να πω και γιατί είμαι περήφανη, δεν τις ξεπέρασα πολύ, έφαγαμέχρι εκεί που χόρτασα, μετά τα μέτρησα και ήμουν στις 1750 :bouncing: Μόλις κοιμηθεί το παιδί θα πέσουμε ξεροί :fake sniffle:
    Δημητρα καλα κανεις που εισαι περηφανη!! απο οτι διαβαζω και μπορω να καταλαβω τωρα πια το ελεγχεις πολυ!!! Περαστικα σε ολους σας κουκλα μου:smirk:
    να είσαι καλά Τόνια μου, το ελέγχω μέχρι να το χάσω πάλι, αλλά κι γω νιώθω πιο δυνατή, σημασία έχει να πηγαίνουμε μπροστά, που θα πάει θα την ανέβουμε τη σκάλα! Ισως πιο ψηλά να έχει και ασανσέρ :starhit:

Senior Member
    Originally posted by florage

τελικα απετυχα παταγωδως! 2 υπερφαγικα αυτην την εβδομαδα στο ενα ειχε και ζαχαρη και λιπαρα και η ζυγαρια σημερα 68.300... αν εξερεσω αυτα ακολουθησα τα 3ωρα τις υπολοιπες μερες... ανανεωνω τους ιδιους ακριβως στοχους και για την επομενη εβδομαδα ...
    Δεν πειράζει πάμε για αυτή την εβδομάδα!!!!
    Αν προσπαθούμε και προσπαθούμε χωρίς να το βάζουμε κάτω
    προχωράμε έστω και αργά, σημασία έχει να πηγαίνουμε μπροστά!
    Δεν απέτυχες παταγωδώς, απλά δεν πέτυχες εντελώς!
    Αφού έχει και περίοδο δεν ήταν και η καλύτερη εβδομάδα αυτή που μας πέρασε,
    αυτή η εβδομάδα μπορεί να πάει πολύ καλύτερα!

Senior Member
    Φλώρα μου (Δήμητρα χάρηκα) είσαι στην αρχή (του τέλους της ιστορίας με το βάρος σου). Εννοω ότι στην αρχή το να μειωθούν τα υπερφαγικά φαντάζει πολλές φορές ακόμα και αδύνατο. Δηλ. το να μπουμε σε φάση μαζέματος μετά από απανωτές υπερφαγίες είναι δύσκολο. Μόλις στρώσει λίγο το πράγμα θα νιώθεις πολυ πιο δυνατή και θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα! Μη τα παρατάς! Είσαι δύναμη! Τόσα κιλά έχεις χάσει, σου αξίζει και πρέπει (αν όχι για σένα για εμάς να σε καμαρωνουμε) να τα διατηρήσεις! Σε θαυμάζω και μακάρι μια μέρα να είμαι σαν εσένα! Σίγουρα αγαπάς το σώμα σου πια και με την τόση τριβή που πέρασες με το αδυνάτισμα ξέρεις τις αδυναμίες σου, ξέρεις τί σε ρίχνει, τί σε ανεβάζει, προσπάθησε να αποφεύγεις όσα σε ρίχνουν για λίγο καιρό. Δεν γίνεται όλα πχ το οικονομικό ή η δουλειά ή τα προσωπικά αλλά έστω κι ένα να βάλεις στην ακρη το φορτιο μειώνεται. Καλή δύναμη!!! Πάμε γερα!!!
    Δημητρα, (κι εγω χαρηκα:yes ευχαριστω πολυ για τα λογια σου, να σου υπενθυμιζω οτι κι εγω εκει που εισαι εσυ ημουν και μαλιστα για αρκετο καιρο. εφτασα εδω μολις σε 7 μηνες αλλα και 8 και 1ο και 12 να ηταν ειναι κατι απολυτα εφικτο απο την στιγμη που το θεμε πραγματικα.
    τα υπερφαγικα τα ειχα ελεγχομενα αρκετο καιρο και αναζωπυρωθηκαν την στιγμη ακριβως που αποφασισα να τα καταπολεμησω κατα προσωπο. καθαρα ψυχολογικο το θεμα αλλα δεν το βλεπω σαν κινδυνο αυτο , θελω να το βλεπω σαν το τερας που αντιδραει οταν συνειδητοποιει οτι απειλειται να εξολοθρεφτει...
    παραδοξως δεν με επηρεασε καθολου το + που ειδα, μαλλον η σεροτονινη των τριαδων κανει καλη δουλεια, και δεσμευομαι πρωτα σε μενα και μετα σε ολους σας οτι αυτη την εβδομαδα θα τους πετυχω τους στοχους μου... θα λειπει και το ορμονικο ανακατωμα της προηγουμενης και θα ειναι πιο ευκολο!!!

Originally posted by need2loose

Δεν πειράζει πάμε για αυτή την εβδομάδα!!!!
    Αν προσπαθούμε και προσπαθούμε χωρίς να το βάζουμε κάτω
    προχωράμε έστω και αργά, σημασία έχει να πηγαίνουμε μπροστά!
    Δεν απέτυχες παταγωδώς, απλά δεν πέτυχες εντελώς!
    Αφού έχει και περίοδο δεν ήταν και η καλύτερη εβδομάδα αυτή που μας πέρασε,
    αυτή η εβδομάδα μπορεί να πάει πολύ καλύτερα!
    ετσι ακριβως το βλεπω κι εγω:yes:
    ευχαριστω πολυ η συμπαρασταση σας ειναι ανεκτιμητη και να συμπληρωσω αυτη η εβδομαδα οχι μονο μπορει αλλα και ΘΑ ΠΑΕΙ πολυ καλυτερα για ολους μας διατροφικα τουλαχιστον!!! αφου μονο απο ΕΜΑΣ εξαρταται!!!:thumbup::thumbup:

Senior Member
    [img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose

Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
    24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
    01-03-13 Το νωρίτερο που θα φάω ζάχαρη είναι το Πάσχα

ton76

25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!
    Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!
    04-03-13
    1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!

aiglh!
    21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
    Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:

helena73
    10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!

koritsaki

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

anastasia__
    24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
    24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
    24-02-13
    1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
    2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
    3) -3 κιλα ως το Πασχα
    4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
    Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας

otiosa
    02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober
    25-02-13 μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου τα κεφαλια μεσα
    28-02-13 να πίνω πάνω από 2 λιτρά νερό μέχρι 15 Μάρτη
    01-03-13 βαζω στοχο να χανω 3 κιλα καθε 5 εβδομαδες! Δηλ. περιπου 600 γρ. τη βδομαδα!
    Στόχος μου θα είναι όσο περισσότερο συχνά μπορώ τουλάχιστο 30 λεπτα αερόβια.
    3 μέρες 1500-1600 θερμίδες, 4η μέρα 1900 θερμίδες χωρίς γυμναστική

lineal

31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα

Εve
    25/2 Τήρηση τριαδων για μια εβδομάδα και γυμναστική 3 φορές :thumbup:
    στόχο της επόμενης εβδομάδας να πάω 4 φορές

bouliana
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά.

florage
    11-03-13
    1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα.

Senior Member
    Κορίτσια πως πάνε οι στόχοι μας? Καμιά ανανέωση, αλλαγή?

Senior Member
    florage
    11-03-13
    2.μακρυα απ τη ζαχαρη και το λευκο αλευρι. αν δω τα ζορια επειδη περιμενω περιοδο μου επιτρεπω μονο σοκολατακι sweet&balance κι αυτα με μετρο...
    το " αν δω τα ζορια επειδη περιμενω περιοδο μου επιτρεπω μονο σοκολατακι sweet&balance κι αυτα με μετρο..." αφαιρεσε το αν θελεις, να μην χρησιμοποιησω την ιδια δικαιολογια και την επομενη εβδομαδα...:spin:
    αλλωστε δεν θα την χρειαστω:wink2:
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΛΕΜΕΕΕ!!!!

Senior Member
    Originally posted by florage
    florage
    11-03-13
    το " αν δω τα ζορια επειδη περιμενω περιοδο μου επιτρεπω μονο σοκολατακι sweet&balance κι αυτα με μετρο..." αφαιρεσε το αν θελεις, να μην χρησιμοποιησω την ιδια δικαιολογια και την επομενη εβδομαδα...:spin:
    αλλωστε δεν θα την χρειαστω:wink2:
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΛΕΜΕΕΕ!!!!
    καλά λες δεν το πρόσεξα! Αν περίμενες περίοδο και αυτή την εβδομάδα θα είχαμε πρόβλημα! :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Κορίτσια πως πάνε οι στόχοι μας? Καμιά ανανέωση, αλλαγή?
    εγω τα καταφερνω πολυ καλα, το παλευω πολυ βεβαια...προχτες που εφαγα αρκετα παραπανω συγχωρεσα τον εαυτο μου και χθες καταφερα με πολυ κοπο βεβαια να μην συνεχισω να τρωω παρα πολυ λογω οτι μια μερα τα εκανα μανταρα...
    ευτυχως ακομη αντεχω αν και εχω πολλους πειρασμους...ειμαι σπιτι μου ακομη, εχουμε καταληψη και σχολη ξεκιναω μετα τη καθαρα δευτερα

Senior Member
    Μάγδα βγάλε μου τον στόχο της γυμναστικής αφού οι θερμίδες μου δεν είναι για γυμναστική υπολογισμένες (άλλαξα στόχο θερμίδων επειδή έκοψα γυμναστική)

Πάω πολύ καλά, πίνω νερό, έχω μαζευτεί, νιώθω καλά, με ελέγχω, νιώθω δυνατή. Μόλις περάσει αυτή η δύσκολη βδομάδα ίσως ξαναρχίσω και γυμναστήριο γιατί μου λείπει πολύ.
    Χθες με πυρετό έκανα ελλειπτικό!

Page 48 of 81 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast