Results 766 to 780 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
22-03-2013, 21:19 #766
εχω θυμωσει..με μενα,,,εχω αραξει κ τρωω ,,,τρωω βλακειες που μου κανουν κακο,μετα παιρνω σιροπια για να ηρεμησω το στομαχι....ποσο χαζη ειμαι????
ξαναβαζω την διατροφη μου λοιπον..
ατκινς με φρουτακια!!!!!!
- 22-03-2013, 21:36 #767
Ελενακι δες το σαν ενα διαλειμμα που τελειωσε και ξαναξεκινα την διατροφη σου ξεκουραστα! μην κατηγορεις τον εαυτο σου και μην ξαναχαλασεις το στομαχι σου. και κυριως μην χαλας την ψυχολογιαα σου. ο,τι εγινε εγινε, αυριο ειναι μια καινουρια μερα
22-03-2013, 21:43 #768
Originally posted by helena73
εχω θυμωσει..με μενα,,,εχω αραξει κ τρωω ,,,τρωω βλακειες που μου κανουν κακο,μετα παιρνω σιροπια για να ηρεμησω το στομαχι....ποσο χαζη ειμαι????
ξαναβαζω την διατροφη μου λοιπον..
ατκινς με φρουτακια!!!!!!
Σκέψου το! Δεν ξέρω τι θα κάνεις τελικά αλλά ακόμη και να μη κάνεις τίποτα το τριήμερο, ένα θα σου πω : Τρίτη ξεκινάς σίγουρα!
'Αντε, δε βλέπεις; εγώ δε χάνω για να σε περιμένω :P
22-03-2013, 21:59 #769
το τριημερο θα δουλευω,,,οποτε ισως μου κανει καλο λιγο το τρεξιμο στην δουλεια!!!!!!
εσυ 69 μια χαρα!!!!!!
22-03-2013, 22:51 #770
Μια χαρα θα σου κατσει Ελενακι η δουλεια με πολλες καυσεις, μεσα στο 3ημερο.Ωρε ψαρομεζεδες που θα παρελασουν!!!!!!!!!!
Καλη δουλειά και ελεγχομενο φαι ευχομαι!!!!!!!!
23-03-2013, 06:39 #771
Κορίτσια ΣΟΣ βάφτιση!!!!!!!! Πολλά κιλά άμεσα!!! Χρειάζομαι πρωτεινικό πλάνο από τις έμπειρες!!!! Καίγομααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααιιι ιιιιιι! Δεν κοιμήθηκα από την αγωνία για να βρω δίαιτα!!!!
23-03-2013, 09:42 #772
Αχχχχ βρε σαρωτικη Δημητρα.:lol:
cool baby!!!!!!!!
Ολα θα γινουν και θα γινουν ομορφα.
Μην ξεκινας ετσι.Θα καεις στο δρομο απο το πολύ τρεξιμο!!!!!
Ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να βαπτίσετε νωριτερα απο τα τελη Μαι!!!!
Παρτο χαλαρα για να μη σε κουρασει αποοοοολες τις αποψεις και για να σου βγει.
Οτι συμβουλη χρειαστεις πανω στο θεμα "βαπτιση" εδω ειμαι να σε βοηθησω.(σας εχω μπερδεψει με το επεγγελμα μου...)
Ειμαι μυστηρια γυναικα!!!!χαχαχαχα...:bisou:
Καλη επιτυχια σε οοολα!!!!!!!!!!
23-03-2013, 12:05 #773
Kalhm;era!!!! Είμαι σκαστή από δουλειά, θα ταπαντησω όλα μαζί κ τα λέμε μετά!
Τόνια (που μου ειπες στο αλλο) οχι δεν ειχαμε θεμα με τη βαφτιση, εχουμε σημαντικοτερα θεματα. Ομως αποφασισαμε να την κανουμε για το παιδι!!! Κι επειδη πηγαινουν καλυτερα καπως τα πραγματα μεταξυ μας απο χθες (ετσι υποσχεθηκαμε).
Τάσο έχεις δίκιο αλλά δε μπορείς να μπείς στη λογική μιας γυναίκας που θέλει να είναι όμορφη μια σημαντική μέρα! Θέλω άμεσα να χάσω βάρος, μακάρι και χθες!! Συγνώμη που σε έχω φάει με τις δίαιτες αλλά θα χρειαστώ βοήθεια όση μπορείς στα πρωτεινικά που δεν έχω ιδέα!!!
Μαρία μ Im onfireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee και γουστάρω!!!!!!!!!!!!!!
Τόνια ναι το θέλω το βιβλίο!!!!!!! Μέχρι να βρω το χειρόγραφο έστω σε ευχαριστώ πολύ!!! Κορίτσια δύσκολη μέρα σήμερα έχω απειρα να κανω, ΚΑΙ να ψωνισω για αλλαγη διατροφης!!!
Τέλη Ιούλη θα τη κάνουμε!!:bouncy::bouncy:
23-03-2013, 16:13 #774
Originally posted by marimari
Οτι συμβουλη χρειαστεις πανω στο θεμα "βαπτιση" εδω ειμαι να σε βοηθησω.(σας εχω μπερδεψει με το επεγγελμα μου...)
Ειμαι μυστηρια γυναικα!!!!χαχαχαχα...:bisou:
Καλη επιτυχια σε οοολα!!!!!!!!!!
Τάσο να συμπληρώσω κάτι, σε παρακαλώ να χαρείς με τη χαρά μ, επιτέλους όλα καλά :wink2:
23-03-2013, 18:17 #775
καλησπερα!
χαθηκα χαθηκα εχω να μπω αρκετες μερες...
καταρχας ειμαι παλι αρρωστη χιχι
περασα τη χειροτερη ωορρηξια εβερ με πονους και τα συναφη λες και θα μου ρχοταν περιοδος...τετοιο πρηξιμο σε ωορρηξια δεν ειχα ξαναζησει.
και μεχρι προχθες,μεχρι δηλαδη να μου ρθει η περιοδος,ημουν τοσο πρησμενη,ειχα βαλει 2 κιλα!!!
και μολις ηρθε η περιοδος τα εχασα απο τη πρωτη μερα!
πρωτη φορα συμβαινει αυτο να μου ρχεται περιοδος και να χανω απο τη πρωτη μερα...φανταστειτε.
αλλα ο πονος ηταν απαιχτος,δυο βδομαδες περιπου να κραταω τη κοιλια μου...
και ετσι οπως ηταν ο οργανισμος μου αδυναμος,με επιασε και το κρυωμα...
δε πειραζει θα αρχισω να παιρνω βιταμινες τελικα μπας και δυναμωσω λιγακι...
τα κιλα μου ειναι 500 γρ λιγο πριν το 99 και ελπιζω να πιασω τον στοχο μου!!!
ευχομαι
23-03-2013, 18:19 #776
Originally posted by Tassos67
Originally posted by sweetOctober
Κορίτσια ΣΟΣ βάφτιση!!!!!!!! Πολλά κιλά άμεσα!!! Χρειάζομαι πρωτεινικό πλάνο από τις έμπειρες!!!! Καίγομααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααιιι ιιιιιι! Δεν κοιμήθηκα από την αγωνία για να βρω δίαιτα!!!!
Αγνόησε ότι είσαι η sweetOctober και προσπάθησε αποστασιοποιημένα να κάνεις μια αναδρομή-εκτίμηση στις εναλλαγές διαθέσεων και διαιτών-διατροφών σου από τότε που μπήκες στο forum μέχρι σήμερα.
Ξέρω ότι μετά από αυτό θα με στείλεις οριστικά στην πυρά όπως επίσης ξέρω ότι θα το έχεις στην άκρη του μυαλού σου και κάποια στιγμή όταν θα έχει έρθει η ώρα τότε μπορεί κι αυτό το σχόλιο μεταξύ άλλων ερεθισμάτων να σε παρασύρει μια και καλή πέρα από τον απίστευτο φαύλο κύκλο που έχεις παρασυρθεί.
Βρε κορίτσι μου. Δε χρειάζεσαι φτιασιδώματα της κακιάς ώρας, όπως ραγδαία απώλεια βάρους με αμφίβολη διατροφή, για να πας στην βάπτιση. Όποιος κι όποια δεν μπορεί να αγαπήσει την Δήμητρα έτσι ακριβώς όπως είναι τότε δώστου την αγάπη σου από την ζεστή καρδιά σου, ας πιεί ξυδάκι και ας του διαβάσει καμμιά ευχή κάποιος ιερέας ώστε να βγουν τα δαιμόνια από μέσα του.
Εμείς εδώ μέσα σε αγαπήσαμε από αυτά που γράφεις όπως τα γράφεις χωρίς να σε έχουμε γνωρίσει. Μια χαρά μοναδικά αξιαγάπητη κοπέλα είσαι.
Στείλε στο διάολο τις δίαιτες και τις διατροφές. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά σου. Από τα γραπτά σου έχει αποδειχθεί ότι έχεις καλό διατροφικό γνωσιακό υπόβαθρο. Καμμία περιχαρακωμένη δίαιτα δεν μπορεί να σε κάνει όπως θες. Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις ώστε να αδυνατίσεις και να διατηρηθείς.
Δεν μπόρεσα να μην στα πω. Κάνε με και report στον administrator να με ξαποστείλει και να ησυχάσω κι εγώ.
Ειλικρινά σκάω και στεναχωριέμαι που σε βλέπω έτσι.
χαχα συμφωνω
23-03-2013, 21:14 #777
Perastika kouklitsa!!!
με τον Τάσο έχουμε οικειότητα, δε πειράζει άστον να λέει, ξέρει ότι θα κάνω ό,τι κι αυτός
23-03-2013, 22:38 #778
ευχαριστω
99.9 βρε;ΜΠΡΑΒΟ!!!
23-03-2013, 22:47 #779
γεια σας,τι κανετε?δημητρουλα με το καλο η βαπτιση,μην σε αγχωνει!!!!!εχεις 3 μηνες.....εχω ξεκινησα σημερα!!!
24-03-2013, 01:58 #780
Originally posted by lineal
ευχαριστω
99.9 βρε;ΜΠΡΑΒΟ!!!
Από αύριο θα δεί!!!
Ελπίζω να είσια καλύτερα. Εχουμε αγωνα αυριο!!! :wink2:
ελενα καλη αρχη! Πολυ καλα εκανες και ξαναρχισες, δεν ειμαστε ρομποτ, σημασια εχει να μην τα παραταμε ΠΟΤΕ!
Δεν ειναι ακριβως 3 μηνες γιατι θα πρεπει να ραφτω νωριτερα, καταλαβαινεις!
ρε κορίτσια μάλλον τσάμπα γράφτηκα γυμναστήριο και θα του πω να κρατήσει την εγγραφή για αργότερα. Αρχίζω καθάρισμα στη δουλειά για Πάσχα, δηλ. για όλη τη σεζόν, αλλά το κάνουμε μια το χρόνο, συνήθως πρίν το πασχα. Δεν ξερω αν θα εχω χρονο και για γυμναστικη. Αν ειναι να τσακωνομαι με τον αντρα μ για αυτο προτιμω να μη παω. Θα δω. Πρόβλημα πάλι κι αυτό. Λέει λέει άντε πήγαινε κάνε δείξε, αλλά μετά ο κακός χαμός, και λογικό είναι με την κούραση. Αλλά δεν το αντέχω άλλο. Δεν ξέρω τί θα κάνω.
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή