To group της επιτυχίας! 2013 - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 81 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast
Results 766 to 780 of 1201
  1. #766
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    405
    εχω θυμωσει..με μενα,,,εχω αραξει κ τρωω ,,,τρωω βλακειες που μου κανουν κακο,μετα παιρνω σιροπια για να ηρεμησω το στομαχι....ποσο χαζη ειμαι????
    ξαναβαζω την διατροφη μου λοιπον..
    ατκινς με φρουτακια!!!!!!

  2. #767
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    284
    Ελενακι δες το σαν ενα διαλειμμα που τελειωσε και ξαναξεκινα την διατροφη σου ξεκουραστα! μην κατηγορεις τον εαυτο σου και μην ξαναχαλασεις το στομαχι σου. και κυριως μην χαλας την ψυχολογιαα σου. ο,τι εγινε εγινε, αυριο ειναι μια καινουρια μερα

  3. #768
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    881
    Originally posted by helena73
    εχω θυμωσει..με μενα,,,εχω αραξει κ τρωω ,,,τρωω βλακειες που μου κανουν κακο,μετα παιρνω σιροπια για να ηρεμησω το στομαχι....ποσο χαζη ειμαι????
    ξαναβαζω την διατροφη μου λοιπον..
    ατκινς με φρουτακια!!!!!!
    Μήπως είναι λάθος να ξεκινήσεις τώρα; εννοώ πριν το τριήμερο...
    Σκέψου το! Δεν ξέρω τι θα κάνεις τελικά αλλά ακόμη και να μη κάνεις τίποτα το τριήμερο, ένα θα σου πω : Τρίτη ξεκινάς σίγουρα!
    'Αντε, δε βλέπεις; εγώ δε χάνω για να σε περιμένω :P

  4. #769
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    405
    το τριημερο θα δουλευω,,,οποτε ισως μου κανει καλο λιγο το τρεξιμο στην δουλεια!!!!!!
    εσυ 69 μια χαρα!!!!!!

  5. #770
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    416
    Μια χαρα θα σου κατσει Ελενακι η δουλεια με πολλες καυσεις, μεσα στο 3ημερο.Ωρε ψαρομεζεδες που θα παρελασουν!!!!!!!!!!
    Καλη δουλειά και ελεγχομενο φαι ευχομαι!!!!!!!!

  6. #771
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2,392
    Κορίτσια ΣΟΣ βάφτιση!!!!!!!! Πολλά κιλά άμεσα!!! Χρειάζομαι πρωτεινικό πλάνο από τις έμπειρες!!!! Καίγομααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααιιι ιιιιιι! Δεν κοιμήθηκα από την αγωνία για να βρω δίαιτα!!!!

  7. #772
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    416
    Αχχχχ βρε σαρωτικη Δημητρα.:lol:
    cool baby!!!!!!!!
    Ολα θα γινουν και θα γινουν ομορφα.
    Μην ξεκινας ετσι.Θα καεις στο δρομο απο το πολύ τρεξιμο!!!!!
    Ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να βαπτίσετε νωριτερα απο τα τελη Μαι!!!!
    Παρτο χαλαρα για να μη σε κουρασει αποοοοολες τις αποψεις και για να σου βγει.
    Οτι συμβουλη χρειαστεις πανω στο θεμα "βαπτιση" εδω ειμαι να σε βοηθησω.(σας εχω μπερδεψει με το επεγγελμα μου...)
    Ειμαι μυστηρια γυναικα!!!!χαχαχαχα...:bisou:
    Καλη επιτυχια σε οοολα!!!!!!!!!!

  8. #773
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2,392
    Kalhm;era!!!! Είμαι σκαστή από δουλειά, θα ταπαντησω όλα μαζί κ τα λέμε μετά!

    Τόνια (που μου ειπες στο αλλο) οχι δεν ειχαμε θεμα με τη βαφτιση, εχουμε σημαντικοτερα θεματα. Ομως αποφασισαμε να την κανουμε για το παιδι!!! Κι επειδη πηγαινουν καλυτερα καπως τα πραγματα μεταξυ μας απο χθες (ετσι υποσχεθηκαμε).
    Τάσο έχεις δίκιο αλλά δε μπορείς να μπείς στη λογική μιας γυναίκας που θέλει να είναι όμορφη μια σημαντική μέρα! Θέλω άμεσα να χάσω βάρος, μακάρι και χθες!! Συγνώμη που σε έχω φάει με τις δίαιτες αλλά θα χρειαστώ βοήθεια όση μπορείς στα πρωτεινικά που δεν έχω ιδέα!!!
    Μαρία μ Im onfireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee και γουστάρω!!!!!!!!!!!!!!
    Τόνια ναι το θέλω το βιβλίο!!!!!!! Μέχρι να βρω το χειρόγραφο έστω σε ευχαριστώ πολύ!!! Κορίτσια δύσκολη μέρα σήμερα έχω απειρα να κανω, ΚΑΙ να ψωνισω για αλλαγη διατροφης!!!
    Τέλη Ιούλη θα τη κάνουμε!!:bouncy::bouncy:

  9. #774
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2,392
    Originally posted by marimari

    Οτι συμβουλη χρειαστεις πανω στο θεμα "βαπτιση" εδω ειμαι να σε βοηθησω.(σας εχω μπερδεψει με το επεγγελμα μου...)
    Ειμαι μυστηρια γυναικα!!!!χαχαχαχα...:bisou:
    Καλη επιτυχια σε οοολα!!!!!!!!!!
    Να με βαφτίσεις στην πρωτεινική διατροφή χρειάζομαι!!! Στις άλλες βαφτίσεις το έχω! έχω ωραίο γούστο και λόγω δουλειάς μ (μαγαζί) πολλά κονέ για χονδρική τιμή! Γιατί οι ίδιες εταιρείες που βγάζουν τα διακοσμητικά-τουριστικά βγάζουν και για βάφτιση! Είσαι φοβερή!


    Τάσο να συμπληρώσω κάτι, σε παρακαλώ να χαρείς με τη χαρά μ, επιτέλους όλα καλά :wink2:

  10. #775
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    453
    καλησπερα!
    χαθηκα χαθηκα εχω να μπω αρκετες μερες...
    καταρχας ειμαι παλι αρρωστη χιχι
    περασα τη χειροτερη ωορρηξια εβερ με πονους και τα συναφη λες και θα μου ρχοταν περιοδος...τετοιο πρηξιμο σε ωορρηξια δεν ειχα ξαναζησει.
    και μεχρι προχθες,μεχρι δηλαδη να μου ρθει η περιοδος,ημουν τοσο πρησμενη,ειχα βαλει 2 κιλα!!!
    και μολις ηρθε η περιοδος τα εχασα απο τη πρωτη μερα!
    πρωτη φορα συμβαινει αυτο να μου ρχεται περιοδος και να χανω απο τη πρωτη μερα...φανταστειτε.
    αλλα ο πονος ηταν απαιχτος,δυο βδομαδες περιπου να κραταω τη κοιλια μου...
    και ετσι οπως ηταν ο οργανισμος μου αδυναμος,με επιασε και το κρυωμα...
    δε πειραζει θα αρχισω να παιρνω βιταμινες τελικα μπας και δυναμωσω λιγακι...

    τα κιλα μου ειναι 500 γρ λιγο πριν το 99 και ελπιζω να πιασω τον στοχο μου!!!
    ευχομαι

  11. #776
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    453
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by sweetOctober
    Κορίτσια ΣΟΣ βάφτιση!!!!!!!! Πολλά κιλά άμεσα!!! Χρειάζομαι πρωτεινικό πλάνο από τις έμπειρες!!!! Καίγομααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααιιι ιιιιιι! Δεν κοιμήθηκα από την αγωνία για να βρω δίαιτα!!!!
    Δεν αναφέρεσαι σε μένα και πετάγομαι σαν... αλλά sweetOctober την έχω που την έχω τη ρετσινιά του "Κακού Κυρίου" από Βαρδάρη μεριά, λέω να την τιμήσω για άλλη μια φορά.
    Αγνόησε ότι είσαι η sweetOctober και προσπάθησε αποστασιοποιημένα να κάνεις μια αναδρομή-εκτίμηση στις εναλλαγές διαθέσεων και διαιτών-διατροφών σου από τότε που μπήκες στο forum μέχρι σήμερα.
    Ξέρω ότι μετά από αυτό θα με στείλεις οριστικά στην πυρά όπως επίσης ξέρω ότι θα το έχεις στην άκρη του μυαλού σου και κάποια στιγμή όταν θα έχει έρθει η ώρα τότε μπορεί κι αυτό το σχόλιο μεταξύ άλλων ερεθισμάτων να σε παρασύρει μια και καλή πέρα από τον απίστευτο φαύλο κύκλο που έχεις παρασυρθεί.
    Βρε κορίτσι μου. Δε χρειάζεσαι φτιασιδώματα της κακιάς ώρας, όπως ραγδαία απώλεια βάρους με αμφίβολη διατροφή, για να πας στην βάπτιση. Όποιος κι όποια δεν μπορεί να αγαπήσει την Δήμητρα έτσι ακριβώς όπως είναι τότε δώστου την αγάπη σου από την ζεστή καρδιά σου, ας πιεί ξυδάκι και ας του διαβάσει καμμιά ευχή κάποιος ιερέας ώστε να βγουν τα δαιμόνια από μέσα του.
    Εμείς εδώ μέσα σε αγαπήσαμε από αυτά που γράφεις όπως τα γράφεις χωρίς να σε έχουμε γνωρίσει. Μια χαρά μοναδικά αξιαγάπητη κοπέλα είσαι.
    Στείλε στο διάολο τις δίαιτες και τις διατροφές. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά σου. Από τα γραπτά σου έχει αποδειχθεί ότι έχεις καλό διατροφικό γνωσιακό υπόβαθρο. Καμμία περιχαρακωμένη δίαιτα δεν μπορεί να σε κάνει όπως θες. Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις ώστε να αδυνατίσεις και να διατηρηθείς.
    Δεν μπόρεσα να μην στα πω. Κάνε με και report στον administrator να με ξαποστείλει και να ησυχάσω κι εγώ.
    Ειλικρινά σκάω και στεναχωριέμαι που σε βλέπω έτσι.
    ωραια τα λες!
    χαχα συμφωνω

  12. #777
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2,392
    Perastika kouklitsa!!!
    με τον Τάσο έχουμε οικειότητα, δε πειράζει άστον να λέει, ξέρει ότι θα κάνω ό,τι κι αυτός

  13. #778
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    453
    ευχαριστω

    99.9 βρε;ΜΠΡΑΒΟ!!!

  14. #779
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    405
    γεια σας,τι κανετε?δημητρουλα με το καλο η βαπτιση,μην σε αγχωνει!!!!!εχεις 3 μηνες.....εχω ξεκινησα σημερα!!!

  15. #780
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2,392
    Originally posted by lineal
    ευχαριστω

    99.9 βρε;ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ναι κατσικώθηκα εκεί τώρα. Μόλις φάω πάει 100+, μόλις μαζευτώ πάει 99.9, ρούπι παρακάτω :smilegrin:
    Από αύριο θα δεί!!!
    Ελπίζω να είσια καλύτερα. Εχουμε αγωνα αυριο!!! :wink2:

    ελενα καλη αρχη! Πολυ καλα εκανες και ξαναρχισες, δεν ειμαστε ρομποτ, σημασια εχει να μην τα παραταμε ΠΟΤΕ!
    Δεν ειναι ακριβως 3 μηνες γιατι θα πρεπει να ραφτω νωριτερα, καταλαβαινεις!

    ρε κορίτσια μάλλον τσάμπα γράφτηκα γυμναστήριο και θα του πω να κρατήσει την εγγραφή για αργότερα. Αρχίζω καθάρισμα στη δουλειά για Πάσχα, δηλ. για όλη τη σεζόν, αλλά το κάνουμε μια το χρόνο, συνήθως πρίν το πασχα. Δεν ξερω αν θα εχω χρονο και για γυμναστικη. Αν ειναι να τσακωνομαι με τον αντρα μ για αυτο προτιμω να μη παω. Θα δω. Πρόβλημα πάλι κι αυτό. Λέει λέει άντε πήγαινε κάνε δείξε, αλλά μετά ο κακός χαμός, και λογικό είναι με την κούραση. Αλλά δεν το αντέχω άλλο. Δεν ξέρω τί θα κάνω.

Page 52 of 81 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •