To group της επιτυχίας! 2013 - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 81 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 781 to 795 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by sweetOctober
    Τάσο να συμπληρώσω κάτι, σε παρακαλώ να χαρείς με τη χαρά μ, επιτέλους όλα καλά :wink2:
    Εννοείται...και χωρίς παράκληση!
    τελικά έχει ωροσκόπο καρκίνο! Για πες για πες :wink2:

Senior Member
    99,9 κιλα,λιγο ακομα και κοντευω το στοχο μου,ακομα 900 γραμμαρια...ε πιστευω μεχρι το τελος του μηνα,δηλαδη σε καμμια εβδομαδα να τα εχω φτασει...!!!
    ειμαι πολυ χαρουμενη,επιτελους διψηφιο,εστω και οριακο!!!

Senior Member
    καλησπερα!! κοριτσια χαθηκα γιατι ειμαι χαλια, χωρισα μου επεσαν τα φτερα, ειμαι παρα πολυ χαλια, πρωτη φορα βιωνω χωρισμο! εκανα τη πρωτη μου σχεση, εκανα πρωτη φορα ερωτα και χωρισα με ασχημο τροπο και χωρις να φταιω οποτε καταλαβαινεται ποσο χαλια ειμαι. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.... η διατροφη μου ειναι κατι που εχω ξεχασει, προσπαθω να τρωω ισσοροπημενα αλλα με τη ψυχολογια που εχω δεν ξερω καθολου τι κανω το μονο που ξερω ειναι οτι υποφερω παρα παρα πολυ! εσεις πως τα πατε? ελπιζω να στε ολες καλα

Senior Member
    Originally posted by lineal
    99,9 κιλα,λιγο ακομα και κοντευω το στοχο μου,ακομα 900 γραμμαρια...ε πιστευω μεχρι το τελος του μηνα,δηλαδη σε καμμια εβδομαδα να τα εχω φτασει...!!!
    :thumbup:starhit::starhit::starhit::starhit::starh it:

Senior Member
    αιγλη

Senior Member
    πως εγινε αυτο βρε αγαπη μ??? Τι στο καλο εγινε και χωρισατε? Φυσικα και δε φταις!

Senior Member
    Originally posted by lineal
    :love:

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    καλησπερα!! κοριτσια χαθηκα γιατι ειμαι χαλια, χωρισα μου επεσαν τα φτερα, ειμαι παρα πολυ χαλια, πρωτη φορα βιωνω χωρισμο! εκανα τη πρωτη μου σχεση, εκανα πρωτη φορα ερωτα και χωρισα με ασχημο τροπο και χωρις να φταιω οποτε καταλαβαινεται ποσο χαλια ειμαι. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.... η διατροφη μου ειναι κατι που εχω ξεχασει, προσπαθω να τρωω ισσοροπημενα αλλα με τη ψυχολογια που εχω δεν ξερω καθολου τι κανω το μονο που ξερω ειναι οτι υποφερω παρα παρα πολυ! εσεις πως τα πατε? ελπιζω να στε ολες καλα
    Γιατί ? Τι έγινε; !!! Άσε τη διατροφή τώρα...

Senior Member
    οχι να μη την αφησει γιατι να την αφησει? Λιγο θελει να κατρακυλησει στα υπερφαγικα παλι? Και τη σχεση εχει οτι χωρισε με τη διατροφη? Ενταξει χωρισε. Θα τα πει, θα ξεσκασει, θα περασει καιρος, θα το ξεχασει. Οχι που θα σκασουμε για τους γκομενους.

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    αχ αιγλη μου :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    οχι να μη την αφησει γιατι να την αφησει? Λιγο θελει να κατρακυλησει στα υπερφαγικα παλι? Και τη σχεση εχει οτι χωρισε με τη διατροφη? Ενταξει χωρισε. Θα τα πει, θα ξεσκασει, θα περασει καιρος, θα το ξεχασει. Οχι που θα σκασουμε για τους γκομενους.
    ΚΑΡΑσυμφωνωωωωωω :smug b:

Senior Member
    Εννοώ ότι δεν πρέπει να πιέζεται με κάτι επιπλέον, δεν λέω να πλακώσει ότι βρει μπροστά της!
    Δεν είναι τραγικό για έναν άνθρωπο 50+ κιλά να μην ασχοληθεί για λίγο με τα κιλά του όταν αντιμετωπίζει κάτι που τον πονάει! Άλλο να μην ασχολείσαι με τη διατροφή σου και άλλο να κάνεις υπερφαγικά επεισόδια. Υπάρχει τεράστιο χάσμα! Μια σοκολατίτσα στην παρούσα κατάσταση π.χ δεν μπορεί να δημιούργησει βλάβη ανεπανόρθωτη.
    Σε αντίστοιχη κατάσταση έχει τύχει να φάω ολόκληρο cheesecake! (λίγο, λίγο) μέσα σε 2 ημέρες. Τα κιλά μου παραμείναν σταθερά στα 53-54 μια που δεν έτρωγα τίποτα άλλο εξαιτίας της πίκρας μου. Τελικά όλα πήγαν καλά... για τότε τουλάχιστον...

Senior Member
    Δε διαφωνώ, είναι όμως μια καλή ευκαιρία να διαχωρίσει τις πίκρες από τα γλυκά άλλωστε για ένα άνθρωπο 50 κιλών όπως λες (κι όχι μόνο θα πρόσθετα εγώ), το σημαντικό είναι να νικήσει τον εαυτό του σε άλλα πράγματα κι όχι στα κιλά. Δεν μιλάω λοιπόν θερμιδικά. Φυσικά και δε θα βάλει βάρος όσο κι αν φάει.

Senior Member
    ωραίο το group epitixias 2013 χαχα!!!
    λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό, δεν με νοιάζει άμα θα χάσω, απλά να ηρεμήσει το στομάχι μου.

Senior Member
    [img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose

Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
    24-02-13 Να μη σπάσω τη δίαιτα μου για τις επόμενες 7 εβδομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. :thumbdown:
    01-03-13 Το νωρίτερο που θα φάω ζάχαρη είναι το Πάσχα:thumbdown:

ton76

25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!:thumbup:
    Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!:thumbup:
    04-03-13
    1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!:thumbup:
    18/3/2013
    1) να συνεχισει αυτη η προσπαθεια για σωστη διατροφη/γυμναστικη
    2) να διατηρηθει η καλη διαθεση
    3) το accountability μου πια να ειναι το παντελονι μου και η μεζουρα μου και ΟΧΙ η ζυγαρια

aiglh!
    21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
    Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:

helena73
    10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
    τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
    13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!

koritsaki

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

anastasia__
    24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
    24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
    24-02-13
    1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
    2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
    3) -3 κιλα ως το Πασχα
    4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
    Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας

otiosa
    02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober
    25-02-13 μέχρι Παρασκευη 15 Μαρτίου τα κεφαλια μεσα
    28-02-13 να πίνω πάνω από 2 λιτρά νερό μέχρι 15 Μάρτη

lineal

31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα

Εve
    Δευτέρα 11/3-Δευτέρα 18/3:
    Τήρηση τριώρων και τριάδων
    Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές
    Κανένα υπερφαγικό

bouliana
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά. :thumbup:
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 20-03-13 76 κιλά

florage
    11-03-13
    1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα.
    3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!

lost kitten
    26-03-13 λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό

Page 53 of 81 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast