To group της επιτυχίας! 2013 - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 81 FirstFirst ... 646545556575866 ... LastLast
Results 826 to 840 of 1201
    Senior Member
    [img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]

need2loose

Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
    22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους!!!!!

ton76

25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
    Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!:thumbup:
    Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!:thumbup:
    04-03-13
    1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!:thumbup:
    18/3/2013
    1) να συνεχισει αυτη η προσπαθεια για σωστη διατροφη/γυμναστικη
    2) να διατηρηθει η καλη διαθεση
    3) το accountability μου πια να ειναι το παντελονι μου και η μεζουρα μου και ΟΧΙ η ζυγαρια

aiglh!
    21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
    Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:

helena73
    ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

koritsaki

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;

anastasia__
    24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
    24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
    24-02-13
    1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
    2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
    3) -3 κιλα ως το Πασχα
    4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
    Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας

otiosa
    02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
    + να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές

sweetOctober
    30/03/13 ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα!

lineal

31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα

Εve
    Δευτέρα 11/3-Δευτέρα 18/3:
    Τήρηση τριώρων και τριάδων
    Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές
    Κανένα υπερφαγικό

bouliana
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά. :thumbup:
    θα ήθελα και μπορώ να είμαι 20-03-13 76 κιλά

florage
    11-03-13
    1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα.
    3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!

lost kitten
    26-03-13 λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό

Ασημένια
    29-03-13
    Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04
    και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04

Senior Member
    lineal πες ότι το πέτυχες!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα, Μάγδα νέος στόχος ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα! Δεν έχω άλλον!:duh:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Καλημέρα, Μάγδα νέος στόχος ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα! Δεν έχω άλλον!:duh:

:thumbup::thumbup::thumbup:

Originally posted by need2loose
    Originally posted by Ασημένια
    Μάγδα θέλω να μπώ και εγώ στους στόχους!:saint2:
    Να ξεκινάει όμως απο 29/03, μην με κλέψεις!:P
    έλα ρε γαμώτο και εγώ πως θα βγω; Ήθελα να σε κλέψω λίγο...
    Οχι μόνο δεν θα με κλέψεις αλλά να σκεφτείς και τι δώρο θα μου κάνεις όταν τον πετύχω! :P
    Μην αγχώνεσαι όμως, έχεις χρόνο να σκεφτείς :lol:
    Για τον πρώτο κάνε μ κάτι μικρό εντάξει, για τον άλλο θέλω κάτι πιο μπαμπάτσικο, καταλαβαίνεις.:saint:

Senior Member
    καλημερα τι κανετε? πως τα πατε?
    εγω μετα το χωρισμο αν και πολυ χαλια το παλευω.. βεβαια η διατροφη μ δεν ειναι καλη. αν και τρωω 3 γευματα τα βασικα κανονικα τρωω παχυντικα πραγματα:no:

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Μάγδα θέλω να μπώ και εγώ στους στόχους!:saint2:
    Να ξεκινάει όμως απο 29/03, μην με κλέψεις!:P
    έλα ρε γαμώτο και εγώ πως θα βγω; Ήθελα να σε κλέψω λίγο...
    Οχι μόνο δεν θα με κλέψεις αλλά να σκεφτείς και τι δώρο θα μου κάνεις όταν τον πετύχω! :P
    Μην αγχώνεσαι όμως, έχεις χρόνο να σκεφτείς :lol:
    Για τον πρώτο κάνε μ κάτι μικρό εντάξει, για τον άλλο θέλω κάτι πιο μπαμπάτσικο, καταλαβαίνεις.:saint:
    κάτι θα σκεφτώ.....ειδικά για το 2ο κάτι πολύ καλό!!!! :smirk:

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    καλημερα τι κανετε? πως τα πατε?
    εγω μετα το χωρισμο αν και πολυ χαλια το παλευω.. βεβαια η διατροφη μ δεν ειναι καλη. αν και τρωω 3 γευματα τα βασικα κανονικα τρωω παχυντικα πραγματα:no:
    Αίγλη κανονικά πρέπει να τρως, δεν είσαι σε δίαιτα! Το να μοιάζει η συντήρηση δλδ η υπόλοιπη ζωή σου με δίαιτα δεν είναι φυσιολογικό!
    Αν μια μέρα τρως λίγο πιο παχυντικά την επόμενη απλώς κάνε πιο light επιλογές τρώγοντας όμως πάντα κανονικά. Για το άλλο θέμα μόνο υπομονή σου εύχομαι γρήγορα να νιώσεις καλύτερα, και θα νιώσεις! Θα το δεις!

Senior Member
    το παλευω αλλα πολυ αγχος, η σχολη μου ειναι κλειστη ειμαι στη φιλη μου προσπαθωντας να ξεχασω το χωρισμο που ειχα και τη πρωτη μου σχεση...
    αν και η σχολη μου αυριο θα ανοιξει εγω λεω να κατσω μεχρι τη κυριακη και να φυγω για πατρα κυριακη. μου ναι πολυ δυσκολο να παω εκει γιατι περα αυτο την ατελιωτη μοναξια θα σκεφτομαι συνεχεια και δεν θα μπορω να παρω το μυαλο μου απο οσα εγιναν....
    οσο αφορα τη διατροφη μου προσπαθω οσο μπορω να μην μπλεκω τα συναισθηματικα μου με το φαγητο....χτεσ για π.χ εφαγα ενα κλαμπ σαντουιτσ για μεσημερι και μετα επειδη ημουν στεναχορημενη ηθελα να φαω σοκολατα ενω δεν την ειχα πραγματικα αναγκη γιατι ειχα φουσκωσει με το κλαμπ...τελικα παλεψα με μενα και δεν το εκανα. μονο που δεν ειναι ολες οι μερες ετσι μερικεσ φορες υποκυπτω

Senior Member
    το παλευω αλλα πολυ αγχος, η σχολη μου ειναι κλειστη ειμαι στη φιλη μου προσπαθωντας να ξεχασω το χωρισμο που ειχα και τη πρωτη μου σχεση...
    αν και η σχολη μου αυριο θα ανοιξει εγω λεω να κατσω μεχρι τη κυριακη και να φυγω για πατρα κυριακη. μου ναι πολυ δυσκολο να παω εκει γιατι περα αυτο την ατελιωτη μοναξια θα σκεφτομαι συνεχεια και δεν θα μπορω να παρω το μυαλο μου απο οσα εγιναν....
    οσο αφορα τη διατροφη μου προσπαθω οσο μπορω να μην μπλεκω τα συναισθηματικα μου με το φαγητο....χτεσ για π.χ εφαγα ενα κλαμπ σαντουιτσ για μεσημερι και μετα επειδη ημουν στεναχορημενη ηθελα να φαω σοκολατα ενω δεν την ειχα πραγματικα αναγκη γιατι ειχα φουσκωσει με το κλαμπ...τελικα παλεψα με μενα και δεν το εκανα. μονο που δεν ειναι ολες οι μερες ετσι μερικεσ φορες υποκυπτω
    Τι κρίμα που δεν έχεις παρέα!!!! Είσαι 1η χρονιά φοιτήτρια;
    Το ότι το παλεύεις με τη διατροφή σου είναι πολύ σημαντικό. Ευτυχώς έρχεται καλοκαιράκι, θα βγαίνεις τις βόλτες σου και ελπίζω σύντομα να ξεχάσεις και αυτόν τον αχαρακτήριστο!

Senior Member
    τι κανετε?πως τα πατε?
    εγω σημερα ξεφυγα τελιως...χαλια ψυχολογια = βουλιμικο....
    ειμαι τοσες μερες χαλια λογω του χωρισμου και του τι ειχε γινει, η σχολη μου ειναι κλειστη, δεν εχω τιποτα ωστε να ξεχνιεμαι..
    σημερα το απογευμα ηθελα γλυκο περνωντας εξω απο το μαξ περι μπηκα με την προυποθεση να παρω μια μπαλα παγωτο και βγηκα με ενα μεγαλο τσουρεκι πραλινας. ειχα τετοια λυσσα και λιγουρα που το τσακισα στο δρομο μεχρι να παω σπιτι. το τι σοκολατες τρεχαν και πως ειχα γεμισει, αφου ντρεπομουν τους περαστικους που με εβλεπαν...
    με το που μπηκα σπιτι ξαναβγηκα και πηγα στο απεναντι ζαχαροπλαστειο και πηρα ενα μεγαλο κωκ και ενα μπολ τσιζκεικ ατομικο ευτυχως:wow:
    φυσικα τα πλακωσα και τα δυο....
    νιωθω απιστευτα χαλια με τον εαυτο μου αν και τοσες μερες ετρωγα φυσιολογικα( δηλαδη πολυ το πρωι και το μεσημερι, το πολυ το εννοω ωστε να χορτασω κανονικες εως μεγαλες μεριδες και το βραδυ ελαφρα )
    ομως νιωθω απαισια με αυτη τη παρασπονδια και ιδιαιτερα νιωθω χαλια γιατι το εκανα πανω σε χαλια ψυχολογια, ειμαι πολυ απογοητευμενη

Senior Member
    Αιγλη μου πολυ λυπαμαι για ολο αυτο που περνας!!!θα σου πω ομως οτι απο αρχαιοτατων χρονων τα κοριτσια ετσι ξεπερναμε εναν χωρισμο δυστυχως με γλυκα, οι αντρες δε πινουν συνηθως!! Οκ το κανες, ξεσπασες-προχωρα παρακατω !!! Αν δε το κανεις το μονο σιγουρο ειναι πως θα σε οδηγησουν σε νεο επεισοδιο. Ο χρονος ολα τα γιατρευει . Κανε υπομονη κ ξεχνα τη διαιτα για λιγο τουλαχιστον..........:starhit:

Senior Member
    ειμαι απιστευτα χαλια και εχω και ταχυκαρδια μετα το βουλιμικο...ισως ειχα και καιρο να κανω βουλιμικο κοντα 2 βδομαδες...

Senior Member
    τι κανετε?πως τα πατε?
    εγω σημερα ξεφυγα τελιως...χαλια ψυχολογια = βουλιμικο....
    ειμαι τοσες μερες χαλια λογω του χωρισμου και του τι ειχε γινει, η σχολη μου ειναι κλειστη, δεν εχω τιποτα ωστε να ξεχνιεμαι..
    σημερα το απογευμα ηθελα γλυκο περνωντας εξω απο το μαξ περι μπηκα με την προυποθεση να παρω μια μπαλα παγωτο και βγηκα με ενα μεγαλο τσουρεκι πραλινας. ειχα τετοια λυσσα και λιγουρα που το τσακισα στο δρομο μεχρι να παω σπιτι. το τι σοκολατες τρεχαν και πως ειχα γεμισει, αφου ντρεπομουν τους περαστικους που με εβλεπαν...
    με το που μπηκα σπιτι ξαναβγηκα και πηγα στο απεναντι ζαχαροπλαστειο και πηρα ενα μεγαλο κωκ και ενα μπολ τσιζκεικ ατομικο ευτυχως:wow:
    φυσικα τα πλακωσα και τα δυο....
    νιωθω απιστευτα χαλια με τον εαυτο μου αν και τοσες μερες ετρωγα φυσιολογικα( δηλαδη πολυ το πρωι και το μεσημερι, το πολυ το εννοω ωστε να χορτασω κανονικες εως μεγαλες μεριδες και το βραδυ ελαφρα )
    ομως νιωθω απαισια με αυτη τη παρασπονδια και ιδιαιτερα νιωθω χαλια γιατι το εκανα πανω σε χαλια ψυχολογια, ειμαι πολυ απογοητευμενη
    Σε όλες τις ταινίες δεν δείχνουν γυναίκες που χωρίζουν και πνίγουν τον πόνο τους στο γλυκό και στο παγωτό; Προφανώς είναι κάτι αναμενόμενο και ένα στάδιο που πρέπει να περάσεις μετά από ένα χωρισμό. Μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου για αυτό. Συνέχισε σήμερα κανονικά τη διατροφή σου και ενέταξε σε αυτή "νόμιμα" γλυκά για όσο χρειαστεί. Προσπάθησε να μη βλάψεις τον εαυτό σου και τον φορτώσεις με επιπλέον κιλά λόγω μιας σχέσης που δεν προχώρησε. Σε λίγο καιρό θα νιώθεις πολύ καλύτερα, φρόντισε τότε να μην έχεις επιπλέον κιλά να σε στεναχωρούν.
    Κάνε υπομονή όλα θα γίνουν καλύτερα, ο πόνος θα μαλακώνει μέρα με την ημέρα και ύστερα θα έρθει μια ημέρα που θα ξυπνήσεις και θα νιώθεις και πάλι όμορφα!!!! Στο υπόσχομαι! :yes:

Senior Member
    ευχαριστω πολυ κοριτσια για τ καλα σας λογια... εχω περιεργη διατροφη και προσπαθω πολυ. δεν μπορω ποτε να φαω δεκατιανο και απογευματινο.
    θελω να σας πω πανω κατω τη διατροφη μου και να μου πειτε κπ αποψη....
    το πρωι συνηθως τρωω γαλα με δημητριακα και κανα δυο μπισκοτα ή 3 φετες ψωμι με μελι ή μαρμελαδα και χυμο ή κουλουρακια ( βασικα το πρωινομου ειναι παντα πλουσιο :P:P) αυτο το τρωω κατα τις 9 κ μιση με 10.
    μεσημερι τρωω συνηθως κατα τις 2 με 2κ μιση και τρωω κανονικα ενα πιατο απο το οτιδηποτε εχει + 1-2 φετες ψωμι και σαλατα
    απογευμα ή βραδυ γυρω στις 7 τρωω συνηθως πινω η μια ζεστη ή κρυα σοκολατα ή τρωω καποιο γλυκο ή τοστ

οποτε ξεφυγω βουλιμικο το κανω απογευμα παντα :P και συνηθως οταν φαω γλυκο και δεν ειμαι καλα.....πως τη βλεπεται τη διατροφη μου?μπορει να με συντηρησει στα κιλα μου? ειμαι 1.65 και 54 κιλα

βεβαια με τη στεναχορια που περναω αυτες τις μερες το πρωι και το απογευμα πντα εχω γλυκο και ξεφυγα και χθες με τα τεραστια 3 γλυκα ελπιζω σημερα να μην ειμαι 5 κιλα πανω :P

Page 56 of 81 FirstFirst ... 646545556575866 ... LastLast