Results 871 to 885 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
18-04-2013, 01:50 #871
Originally posted by lost kitten
δυστυχώς έφαγα ζάχαρη χθες οπότε ο στόχος πάει :barfy:
αλλά θα προσπαθήσω να κρατήσω τα υπερφαγικά και το περπάτημα...... η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα που δεν κρατήθηκα ούτε δύο μέρες:thumbdown: ελπίζω να τα πάω καλύτερα στην συνέχεια.....τι στο καλό έχω τόσο καιρό να κάνω υπερφαγικό σε μια παρασπονδία θα κολλήσω;
- 18-04-2013, 01:52 #872
[img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). :thumbup:Για ένα δίμηνο τουλάχιστον! :thumbup:
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους!!!!!
ton76
25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!:thumbup:
Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!:thumbup:
04-03-13
1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!:thumbup:
18/3/2013
1) να συνεχισει αυτη η προσπαθεια για σωστη διατροφη/γυμναστικη
2) να διατηρηθει η καλη διαθεση
3) το accountability μου πια να ειναι το παντελονι μου και η μεζουρα μου και ΟΧΙ η ζυγαρια
aiglh!
21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:
helena73
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
koritsaki
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
anastasia__
24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
24-02-13
1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
3) -3 κιλα ως το Πασχα
4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας
otiosa
02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
+ να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές
sweetOctober
30/03/13 ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα!
lineal
31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα :thumbup:
στοχος μου ειναι 30 απριλη να ειμαι 96 κιλα
Εve
Δευτέρα 11/3-Δευτέρα 18/3:
Τήρηση τριώρων και τριάδων
Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές
Κανένα υπερφαγικό
bouliana
θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά. :thumbup:
θα ήθελα και μπορώ να είμαι 20-03-13 76 κιλά
florage
11-03-13
1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα.
3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!
lost kitten
26-03-13 λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό :thumbup:
14/4 μέχρι 28/4 αποχή τα υπερφαγικά, 5 φορές την εβδομάδα περπάτημα
Ασημένια
29-03-13
Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04 -->DONE:thumbup::tumble:
και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
Elenitsa
εγώ δεσμεύομαι ότι αύριο το βράδυ θα πιω μόνο ένα ποτηράκι κρασί και όχι cocktail:thumbup:
18-04-2013, 09:03 #873
καλημερα!!!
εναν ολοκληρο μηνα ακολουθω πιστα τις 3αδες δεν εχω βαλει στο στομα μου ζαχαρη, λευκο αλευρι και παραγωγα τους
νεος στοχος ακομα ενας μηνας πλην της ημερας του πασχα που θα φαω παγωτακι...
στα κιλα δυστυχως ειμαι ακομα 68 και κατι....
18-04-2013, 13:13 #874
εος στοχος...
οχι ασπρο αλευρι κ ο,τι εχει σχεση με αυτο...
οχι ζαχαρη
οχι ρυζι,ζυμαρικα
18-04-2013, 18:29 #875
Τέλειο τόπικ!!!!Πολύ μου αρέσει!!Να με ελέγχετε αν μπορείτε , γιατί λειτουργεί αυτή η μέθοδος σε μένα!Γι΄αυτό περισσότερο πήγαινα σε διαιτολόγο..αλλά τώρα, επειδή είναι κρίση-μες οι εποχές είπα να προσπαθήσω μόνη..Αλλα τσουπ!Βρήκα εσάς!
Λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι αύριο το βράδυ θα πιω μόνο ένα ποτηράκι κρασί και όχι cocktail!
Α! Και οτι αν το βράδυ μου πει οκ ο ορθοπαιδικός , θα ξαναξεκινήσω γυμναστήριο!!!!!!
18-04-2013, 18:55 #876
Παιδιά να σας ρωτήσω και κάτι άλλο;
Τα υπερφαγικά επεισόδια 'συνοδεύονται ' από εμετό κλπ;Ρωτάω γιατί εγώ ας πούμε , θεωρώ ότι παθαίνω υπερφαγικό όταν τρώω ακατάπαυστα και πολύ..Ας πούμε υπάρχουν μέρες που μπορεί να φάω μέχρι να σκάσω πχ το μεσημέρι και το βράδυ θέλω να ξαναφάω ακόμα και χωρίς να πεινάω..αλλά όταν λέμε θέλω να φάω , εννούμε πίτσα, σουβλακια, παγωτά..Και όταν τελικά δεν αντέχω και τα τρώω όλα αυτά, μετά νιώθω απαίσια και σωματικά και ψυχολογικά αλλά δεν έχω καμία διάθεση να αποβάλλω όλο αυτό το φαγητό από το σώμα μου , με κανένα τρόπο.Και την αλλή μέρα συνηθως με παίρνει απο κάτω και σκέφτομαι ''α καλά..αφού έκανα βλακεία και χάλασα τη διατροφή ας φάω και σήμερα'' ...Και τσούκου-τσούκου παίρνω κιλά..
ΥΓ. Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ αυτό το post, αν όχι γίνεται να το μεταφέρω κάπως;;
Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!
18-04-2013, 19:06 #877
Originally posted by Elenitsa
Τέλειο τόπικ!!!!Πολύ μου αρέσει!!Να με ελέγχετε αν μπορείτε , γιατί λειτουργεί αυτή η μέθοδος σε μένα!Γι΄αυτό περισσότερο πήγαινα σε διαιτολόγο..αλλά τώρα, επειδή είναι κρίση-μες οι εποχές είπα να προσπαθήσω μόνη..Αλλα τσουπ!Βρήκα εσάς!
Λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι αύριο το βράδυ θα πιω μόνο ένα ποτηράκι κρασί και όχι cocktail!
Α! Και οτι αν το βράδυ μου πει οκ ο ορθοπαιδικός , θα ξαναξεκινήσω γυμναστήριο!!!!!!Originally posted by Elenitsa
Παιδιά να σας ρωτήσω και κάτι άλλο;
Τα υπερφαγικά επεισόδια 'συνοδεύονται ' από εμετό κλπ;Ρωτάω γιατί εγώ ας πούμε , θεωρώ ότι παθαίνω υπερφαγικό όταν τρώω ακατάπαυστα και πολύ..Ας πούμε υπάρχουν μέρες που μπορεί να φάω μέχρι να σκάσω πχ το μεσημέρι και το βράδυ θέλω να ξαναφάω ακόμα και χωρίς να πεινάω..αλλά όταν λέμε θέλω να φάω , εννούμε πίτσα, σουβλακια, παγωτά..Και όταν τελικά δεν αντέχω και τα τρώω όλα αυτά, μετά νιώθω απαίσια και σωματικά και ψυχολογικά αλλά δεν έχω καμία διάθεση να αποβάλλω όλο αυτό το φαγητό από το σώμα μου , με κανένα τρόπο.Και την αλλή μέρα συνηθως με παίρνει απο κάτω και σκέφτομαι ''α καλά..αφού έκανα βλακεία και χάλασα τη διατροφή ας φάω και σήμερα'' ...Και τσούκου-τσούκου παίρνω κιλά..
ΥΓ. Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ αυτό το post, αν όχι γίνεται να το μεταφέρω κάπως;;
Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!
Με τα υπερφαγικά που περιγράφεις βάλαμε οι περισσότεροι τα κιλά! Προσπαθούμε να τα περιορίσουμε όσο γίνεται και να χάσουμε βάρος. Ειδικότερα να συνεχίζουμε ακάθεκτοι ακόμη και μετά από ένα υπερφαγικό και να μη χάνουμε τον δρόμο μας!
Εσύ έχεις εντοπίσει πότε κάνει υπερφαγικό; Τα κιλά που θέλεις να χάσεις πως τα έβαλες; Σταδιακά; απότομα; τα έχεις χρόνια;
18-04-2013, 19:29 #878
Σ ευχαριστώ Μάγδα!!!Καλώς σας βρίσκω!
Κοίτα, εγά πάντα ήμουν 5-6 κιλά παραπάνω.. δηλαδή για να είμαι καλα πρέπει να είμαι 60-62 (το 5 στην αρχή είναι ουτοπία..)
κι εγώ ήμουν πάντα έως 67. Και τότε έκανα υπερφαγικά αλλά την επόμενη μέρα συνέχιζα να τρώω είτε φυσιολογικά είτε βάσει της τότε δίαιτας. Ομως το 2010 αρχισα τη συμβίωση με τον τότε σύντροφο μου και νυν συζυγό μου και το κακό έγινε..
Πολύ φαγητό , πολλά γλυκά, delivery κλπ..Για να μη σε κουράζω, το Φεβρουάριο tτου 2010 συνειδητοποιώ ότι έχω φτάσει 77kg και παθαίνω εγκεφαλικο..πάμε σε διατολόγο και χάνω 10κιλά.. από τότε έχω σκαμπανεβάσματα πολλά.. Τον Ιουνιο του 2012 έκανα πρωτεινική πρώτη φορά στη ζωη μου, πήγα 62kg αλλά μετά δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ το θέμα των υδατανθράκω κι έτσι άρχισα να τρώω απότομα αν και όχι πολύ αλλα πάχυνα. Ε, όταν είδα ότι πάχυνα με πήρε από κάτω, άρχισα τα παλια καλά υπερφαγικά και να μαι τώρα στα 69kg!! Τώρα για τα κιλά που θέλω να χάσω, έβαλα τέτοιο πλάνο γιατί έχω ξεκινήσει μια πρωτεινική δίαιτα φίλης(άρα θα χάσω σχετικά γρήγορα) που όμως εντάσσει σιγά-σιγά τους υδατάνθρακες για να μην την ξαναπατήσω..
Λες να είμαι υπεραισιόδοξη; Να αλλάξω στόχο;
18-04-2013, 19:44 #879
επίσης ξέχασα να ανφέρω συνήθως κάνω υπερφαγικά όταν είμαι στεναχωρημένη, αγχωμένη και γενικά πιεσμένη.
Αλλα έχω κι αλλο ένα "καλό''. Οταν πάμε έξω για φαγητό (συχνά δηλαδή) παθαίνω πανικό..Θέλω να φάω όσο περισσότερο μπορώ!
Ανεξάρτητα αν πεινάω πολύ, ανεξάρτητα αν κάνω δίαιτα.Θέλω να φάω πολλά και διαφορετικά πραγματα και φυσικα στον κατάλογο κοιτάω πρώτα τι γλυκά έχει!Και εννοειται ότι παραγγέλνω γλυκό ακόμα και αν έχω σκάσει από το πολύ φαγητό!
Αφου τώρα που σας τα γράφω συνειδητοποιώ ότι μάλλον είμαι τυχερη που δεν έχω πάει 150κιλά με όλα αυτά που τρώω..
Φαντάσου να είχα πρόβλημα με το θυρεοειδή τι θα γινόταν..πάλι καλά σε σχεση με αυτά που τρώω είμαι απλά γεματούλα..
Ορίστε βρε, απ τη χαρά μου θα φάω μια τουρτίτσα!!!:tumble::tumble::tumble:
18-04-2013, 20:08 #880
Σ ευχαριστώ Μάγδα!!!Καλώς σας βρίσκω!
Κοίτα, εγά πάντα ήμουν 5-6 κιλά παραπάνω.. δηλαδή για να είμαι καλα πρέπει να είμαι 60-62 (το 5 στην αρχή είναι ουτοπία..)
κι εγώ ήμουν πάντα έως 67. Και τότε έκανα υπερφαγικά αλλά την επόμενη μέρα συνέχιζα να τρώω είτε φυσιολογικά είτε βάσει της τότε δίαιτας. Ομως το 2010 αρχισα τη συμβίωση με τον τότε σύντροφο μου και νυν συζυγό μου και το κακό έγινε..
Πολύ φαγητό , πολλά γλυκά, delivery κλπ..Για να μη σε κουράζω, το Φεβρουάριο tτου 2010 συνειδητοποιώ ότι έχω φτάσει 77kg και παθαίνω εγκεφαλικο..πάμε σε διατολόγο και χάνω 10κιλά.. από τότε έχω σκαμπανεβάσματα πολλά.. Τον Ιουνιο του 2012 έκανα πρωτεινική πρώτη φορά στη ζωη μου, πήγα 62kg αλλά μετά δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ το θέμα των υδατανθράκω κι έτσι άρχισα να τρώω απότομα αν και όχι πολύ αλλα πάχυνα. Ε, όταν είδα ότι πάχυνα με πήρε από κάτω, άρχισα τα παλια καλά υπερφαγικά και να μαι τώρα στα 69kg!! Τώρα για τα κιλά που θέλω να χάσω, έβαλα τέτοιο πλάνο γιατί έχω ξεκινήσει μια πρωτεινική δίαιτα φίλης(άρα θα χάσω σχετικά γρήγορα) που όμως εντάσσει σιγά-σιγά τους υδατάνθρακες για να μην την ξαναπατήσω..
Λες να είμαι υπεραισιόδοξη; Να αλλάξω στόχο;
Ο τρόπος που έβαλες τα κιλά είναι ολοϊδιος με το δικό μου! Μόνο που εγώ ξεκίνησα από πιο χαμηλό βάρος (53-55) και έβαλα συνολικά περισσότερα κιλά από εσένα!
επίσης ξέχασα να ανφέρω συνήθως κάνω υπερφαγικά όταν είμαι στεναχωρημένη, αγχωμένη και γενικά πιεσμένη.
Αλλα έχω κι αλλο ένα "καλό''. Οταν πάμε έξω για φαγητό (συχνά δηλαδή) παθαίνω πανικό..Θέλω να φάω όσο περισσότερο μπορώ!
Ανεξάρτητα αν πεινάω πολύ, ανεξάρτητα αν κάνω δίαιτα.Θέλω να φάω πολλά και διαφορετικά πραγματα και φυσικα στον κατάλογο κοιτάω πρώτα τι γλυκά έχει!Και εννοειται ότι παραγγέλνω γλυκό ακόμα και αν έχω σκάσει από το πολύ φαγητό!
Αφου τώρα που σας τα γράφω συνειδητοποιώ ότι μάλλον είμαι τυχερη που δεν έχω πάει 150κιλά με όλα αυτά που τρώω..
Φαντάσου να είχα πρόβλημα με το θυρεοειδή τι θα γινόταν..πάλι καλά σε σχεση με αυτά που τρώω είμαι απλά γεματούλα..
Ορίστε βρε, απ τη χαρά μου θα φάω μια τουρτίτσα!!!:tumble::tumble::tumble:
19-04-2013, 01:30 #881
καλως ηρθες ελενιτσα
εν αναμονη περιοδου και σιγα μη πετυχω στοχο αλλα απο την αλλη λεω,μπορει να γινει και κανα θαυμα,χαχα λεμε τωρα.
τα γραμμαρια φευγουν ευτυχως,πινω αρκετο νερο αλλα εχω ξεκινησει μια κακια συνηθεια,το λευκο ψωμι...
αυτος ο καιρος σηκωνει χωριατικη σαλατα και τα κανω τα μακροβουτια μου να πω την μαυρη αληθεια....πωπω ειναι αμαρτια ομως ρε παιδια...
παλι καλα που χανω,παραξενο μου φαινεται...
καληνυχτα :bigsmile:
20-04-2013, 12:32 #882
Καλημέρα συναγωνιστές και συναγωνίστριες!
Λοιπόν, σχετικά με τους στόχους που είχα θέσει (''Λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι αύριο το βράδυ θα πιω μόνο ένα ποτηράκι κρασί και όχι cocktail!Α! Και οτι αν το βράδυ μου πει οκ ο ορθοπαιδικός , θα ξαναξεκινήσω γυμναστήριο'') έχω να δηλώσω τα εξής:
Δεν ήπια ούτε κρασάκι τελικά, οποτε ολα οκ!
Ο ορθοπαιδικός μου τα μάσαγε οπότε δεν ξέρω τι να κάνω..θα πάω σε άλλον για δεύτερη γνώμη..
Εσεις πώς τα πήγατε??
Lineal αρχικά ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!Δεύτερον, μη σε πιάνει πανικός για το ψωμάκι, δε χάλασε ο κόσμος..λογικό να είσαι πιο ευαλωτη εν αναμονεί περιόδου..Απλά, αν θες , δοκίμασε να φας ολικής που θα σε χορταίνει πιο γρήγορα και να βάλεις στη σαλάτα λιγότερο λαδάκι ώστε να μην έχεις μεγάλο περιθώριο για βουτιές.
Θα σκεφτώ νέους στόχους και θα επανέλθω!
φιλιά!
20-04-2013, 13:32 #883
[img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). :thumbup:Για ένα δίμηνο τουλάχιστον! :thumbup:
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους!!!!!
ton76
25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!:thumbup:
Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!:thumbup:
04-03-13
1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!:thumbup:
18/3/2013
1) να συνεχισει αυτη η προσπαθεια για σωστη διατροφη/γυμναστικη
2) να διατηρηθει η καλη διαθεση
3) το accountability μου πια να ειναι το παντελονι μου και η μεζουρα μου και ΟΧΙ η ζυγαρια
aiglh!
21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:
helena73
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
koritsaki
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
anastasia__
24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
24-02-13
1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
3) -3 κιλα ως το Πασχα
4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας
otiosa
02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
+ να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές
sweetOctober
30/03/13 ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα!
lineal
31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα :thumbup:
στοχος μου ειναι 30 απριλη να ειμαι 96 κιλα
Εve
Δευτέρα 11/3-Δευτέρα 18/3:
Τήρηση τριώρων και τριάδων
Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές
Κανένα υπερφαγικό
bouliana
θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά. :thumbup:
θα ήθελα και μπορώ να είμαι 20-03-13 76 κιλά
florage
11-03-13
1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα.
3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!
lost kitten
26-03-13 λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό :thumbup:
14/4 μέχρι 28/4 αποχή τα υπερφαγικά, 5 φορές την εβδομάδα περπάτημα
Ασημένια
29-03-13
Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04 -->DONE:thumbup::tumble:
και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
Elenitsa
18-04-13
εγώ δεσμεύομαι ότι αύριο το βράδυ θα πιω μόνο ένα ποτηράκι κρασί και όχι cocktail:thumbup:
22-04-2013, 00:07 #884
9 μερες για να πετυχω τον στοχο μου!
τελικα ισως τα καταφερω αν και εκανα πολλες παρασπονδιες αυτο το μηνα,τελικα ισως τα καταφερω!!!
22-04-2013, 01:36 #885
διαβασα επι τροχαδιν, τα ντελοβερι ειναι καταρα! Με τα ντελιβερι του αντρα μου παχυνα, ετρωγα ολη μερα οσα επρεπε και τη νυχτα οσα δεν επρεπε! Οι παλια κακη συνηθεια επανηλθε αυτες τις μερες που ειμαι μονη και δεν προλαβαινω να μαγειρεψω (ουτε να κανω μπανιο
) αν δεν εχει καποιος το παιδι. Κι επειδη δεν ειναι δω να το εχει κανεις τα ντελιβερι δινουν και παιρνουν! Καλωσηρθες ελενιτσα, γεια σε ολες, οπως τα λεει η Μαγδα ειναι! Φιλια λινεαλ!!! Δεν εχω κατλααβει τι στοχο εχεις αλλα ευχομαι να τον πετυχεις καλη μου!!!! Μακια μακια μακια!!!
**
α έχω νέο στόχο, αφού μου είναιαδύνατο να ζυγίζομαι μόνο μια φορά τη βδομάδα και απετυχα στον άλλο!
Παρακαλώ βάλτε μου στόχο βραδυνό γεύμα μέχρι τις 9, 2 με 3 φορές την εβδομάδα για αποτοξίνωση!:thumbup:
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια