Results 886 to 900 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
22-04-2013, 01:42 #886
τέλειο μήνυμα!!!! Για όλα τα κιλά! Οχι μόνο για τα λίγα! Αν θσχύει για τα λίγα σκέψου για κάποιον που είναι 100+ κιλά αν αρχίσει να στερείται εξαρχής!
Originally posted by ntomata!
lost kitten, αν μου επιτρεπεις να σου πω τη γνωμη μου.. Προφανως οχι ως ειδικος αλλα επειδη σε νιωθω και δεν θελω να κανεις τα ιδια λαθη με εμενα. Γιατι να κοψεις τη ζαχαρη και τα γλυκα εντελως? Δηλαδη γιατι να υποβαλεις τον εαυτο σου σε αυτο το μαρτυριο? Εγω παντως οσες φορες εχασα αξιολογο αριθμο κιλων (3 φορες στη ζωη μου σε διαστημα 12 χρονων) ΠΟΤΕ δεν ακολουθησα συγκεκριμενη διαιτα απλα εκανα αυτο που λεμε "προσεχω". Και παντα ελεγα ο,τι μου ερθει θα το φαω. Κ επειδη με ξεγελουσα οτι μπορω να τρωω ο,τι θελω δεν τα ετρωγα , ελεγα ελα μωρε κ αυριο μπορω! η οταν ετρωγα κατι "κακο" προσεχα πιο πολυ την υπολοιπη μερα κ ολα καλα. Δεν εμπαινα στο τριπακι πωω τη χαλασα ας φαω σαν ζωο γιατι δε θα ξαναφαω για 3 μηνες! Ενω αντιθετα οποτε πηγα να κανω διαιτα ειτε πρωτεινικη ειτε συγκεκριμενη επαιρνα κιλα..Και τωρα επειδη παλι προσπαθωντας να ακολουθησω διαιτες συγκεκριμενες, αυστηρες και γρηγορες εβαλα 6 κιλα ! ενω ηδη ειχα παραπαπανισια για το βαρος μου. Ημουν δλδ χρονια 58-63 χωρις να το καταλαβω εφτασα 70 οταν αρχισαν καποια χαζοπροβληματακια κ μεσα σε πανικο προσπαθωντας να τα χασω πηγα 76.5!!!! οχι κ ωραια.. απο τοτε ειπα να προσεχω,, τωρα κατεβηκα λιγακι 71.5 κ λεω να το παω ετσι μεχρι να φτασω τα κιλακια.. χαλαρα..(η αισιοδοξη -μεχρι οχι αν! χαχα !) Βεβαια εσυ ξερεις τον εαυτο σου πχ αλλος λειτουργει καλα υπο πιεση αλλος οχι. Εγω ειμαι ο δευτεροςΟμως επειδη βλεπω οτι εισαι λιγα κιλα, γιατι να κανεις τετοιες ακροτητες? δλδ εισαι μια χαρα 69, σκεψου3-4 κιλακια μονο και θα αρχισεις να σου αρεσεις πολυ!και ετσι ευχαριστα κ ομορφα θα πας στα κιλα που θελεις, χωρις πανικο κ τρελες στερησεις
αυτα, ελπιζω να μη σε κουρασα και να μη με παρεξηγησεις
καλη σου επιτυχια!
- 22-04-2013, 19:12 #887
Καλησπέρα κοριτσάρες! Αχ αυτά τα delivery.. τελικά σε όλους μας έχουν κάνει ζημιά.. ρε κορίτσια θα σας πω την αμαρτία μου που είναι και ο νέος μου στόχος..Εχω πάθει εμμονή!Εχω τρελαθεί σας λέω! Το μόνο που σκέφτομαι είναι η δίαιτα και τα κιλά μου!Ξυπνάω το πρωί και σκέφτομαι ''πω πω αλλαη μια μέρα , αντε θα χάσω τίποτα?'' , Σκεφτομαι κάθε ώρα και λεπτό , τι πρέπει να φάω, τι ώρα και αν τελικά θα χάσω. Και αν χάσω , θα ναι λίπος;Και θα φάινεται?Και θα είμαι εντάξει το Πασχα που θα πάμε εκδρομή με παρέα?Σας λέω έιμαι τρελή..
Με πήρε χαμπάρι και ο άντρας μου, αφού του λεω συνέχεια για γλυκαιμικούς δείκτες και θερμίδες..Αχ Παναγία μου.. Και το χειρότερο είναι ότι ενώ το έχω καταλάβει το πρόβλημα, δεν μπορώ να σταματήσω!!!!
Τωρα το απόγευμα ζυγίστηκα και έκανα λιπομέτρηση ενώ έπρεπε να κάνω αύριο το πρωι αλλά δεν άντεχα..και έδειξε και 34%λίπος..
25-04-2013, 11:31 #888
Originally posted by ntomata!
lost kitten, αν μου επιτρεπεις να σου πω τη γνωμη μου.. Προφανως οχι ως ειδικος αλλα επειδη σε νιωθω και δεν θελω να κανεις τα ιδια λαθη με εμενα. Γιατι να κοψεις τη ζαχαρη και τα γλυκα εντελως? Δηλαδη γιατι να υποβαλεις τον εαυτο σου σε αυτο το μαρτυριο? Εγω παντως οσες φορες εχασα αξιολογο αριθμο κιλων (3 φορες στη ζωη μου σε διαστημα 12 χρονων) ΠΟΤΕ δεν ακολουθησα συγκεκριμενη διαιτα απλα εκανα αυτο που λεμε "προσεχω". Και παντα ελεγα ο,τι μου ερθει θα το φαω. Κ επειδη με ξεγελουσα οτι μπορω να τρωω ο,τι θελω δεν τα ετρωγα , ελεγα ελα μωρε κ αυριο μπορω! η οταν ετρωγα κατι "κακο" προσεχα πιο πολυ την υπολοιπη μερα κ ολα καλα. Δεν εμπαινα στο τριπακι πωω τη χαλασα ας φαω σαν ζωο γιατι δε θα ξαναφαω για 3 μηνες! Ενω αντιθετα οποτε πηγα να κανω διαιτα ειτε πρωτεινικη ειτε συγκεκριμενη επαιρνα κιλα..Και τωρα επειδη παλι προσπαθωντας να ακολουθησω διαιτες συγκεκριμενες, αυστηρες και γρηγορες εβαλα 6 κιλα ! ενω ηδη ειχα παραπαπανισια για το βαρος μου. Ημουν δλδ χρονια 58-63 χωρις να το καταλαβω εφτασα 70 οταν αρχισαν καποια χαζοπροβληματακια κ μεσα σε πανικο προσπαθωντας να τα χασω πηγα 76.5!!!! οχι κ ωραια.. απο τοτε ειπα να προσεχω,, τωρα κατεβηκα λιγακι 71.5 κ λεω να το παω ετσι μεχρι να φτασω τα κιλακια.. χαλαρα..(η αισιοδοξη -μεχρι οχι αν! χαχα !) Βεβαια εσυ ξερεις τον εαυτο σου πχ αλλος λειτουργει καλα υπο πιεση αλλος οχι. Εγω ειμαι ο δευτεροςΟμως επειδη βλεπω οτι εισαι λιγα κιλα, γιατι να κανεις τετοιες ακροτητες? δλδ εισαι μια χαρα 69, σκεψου3-4 κιλακια μονο και θα αρχισεις να σου αρεσεις πολυ!και ετσι ευχαριστα κ ομορφα θα πας στα κιλα που θελεις, χωρις πανικο κ τρελες στερησεις
αυτα, ελπιζω να μη σε κουρασα και να μη με παρεξηγησεις
καλη σου επιτυχια!
και έχεις απόλυτο δίκιο, ήδη με ένα κιλό πιο κάτω και νιώθω πολύ καλύτερα ( από 69,5 πήγα 68,5 ) χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την άποψη της δίαιτας! (αν εξαιρέσεις την δυσκολία της αποφυγής των υπερφαγικών)
και πάλι ευχαριστώ που μου το θύμησες :thumbup:
25-04-2013, 17:41 #889
καλησπερα τι κανετε?πως τα πατε? εγω ρε κοριτσια ενω ειμαι 53-54 και υψος 1.65 γιατι νιωθω απιστευτα χοντρη??? βαζω κρεμα για κυταριτιδα παω γυμναστηριο με μια ωρα διαδρομο και μιση βαρη . τις περισσοτερες μερες προσεχω τι τρωω αλλα υπαρχουν μερες που πειναω και λιγουρευομαι απιστευτα και τρωω οτι βρω μπροστα μου, δεν σταματαω αλλα το θεμα ειναι οτι τρωω επειδη δε μπορω να παρω τα ποδια μου και ας εχω φαει ηδη αρκετα!!!
μια συνηθισμενεη μου μερα ειναι να φαω το πρωι γαλα με δημητριακα και 4-5 κουλουρακια και καφε και μετα το μεσημερι ενα πιατο φαγητο ψωμι σαλατα καφε και μετα παω γυμναστηριο αλλα και οταν δεν παω το βραδυ τρωω ενα γιαουρτι με φρουτα, ενα τοστ ή κπ γλυκο για τιος υπογλυκαιμιες...
αλλα ειναι κατι μερες που το απογευμα δε μπορω να παρω τα ποδια μου και δε μου φτανει οτι τρωω και τρωω πολυ παραπανω για π.χ χθες εκανα το εξης
το πρωι εφαγα γαλα με δημητριακα και 4 κουλουρακια και καφε και το μεσημερι εφαγα ενα πιατο μακαρονια με κιμα και 1 φετα ψωμι, το απογευμα ηπια μια σοκολατα κρυα και μετα πεινουσα απιστευτα εφαγα μια αραβικη πιτα με τυρι γαλοπουλα ντοματα μετα 1 προφιτερολ και μετα 4 κουταλιες μερεντα και μετα συνηλθα. πριν τα φαω αυτα ζαλιζομουν ημουν χαλια... η αληθεια ειναι οτι πεινω την ημερα 2 καφεδες με 3 σκετους ομως. λετε να επηρεαζει αυτο?
26-04-2013, 14:00 #890
Originally posted by aiglh!
καλησπερα τι κανετε?πως τα πατε? εγω ρε κοριτσια ενω ειμαι 53-54 και υψος 1.65 γιατι νιωθω απιστευτα χοντρη??? βαζω κρεμα για κυταριτιδα παω γυμναστηριο με μια ωρα διαδρομο και μιση βαρη . τις περισσοτερες μερες προσεχω τι τρωω αλλα υπαρχουν μερες που πειναω και λιγουρευομαι απιστευτα και τρωω οτι βρω μπροστα μου, δεν σταματαω αλλα το θεμα ειναι οτι τρωω επειδη δε μπορω να παρω τα ποδια μου και ας εχω φαει ηδη αρκετα!!!
μια συνηθισμενεη μου μερα ειναι να φαω το πρωι γαλα με δημητριακα και 4-5 κουλουρακια και καφε και μετα το μεσημερι ενα πιατο φαγητο ψωμι σαλατα καφε και μετα παω γυμναστηριο αλλα και οταν δεν παω το βραδυ τρωω ενα γιαουρτι με φρουτα, ενα τοστ ή κπ γλυκο για τιος υπογλυκαιμιες...
αλλα ειναι κατι μερες που το απογευμα δε μπορω να παρω τα ποδια μου και δε μου φτανει οτι τρωω και τρωω πολυ παραπανω για π.χ χθες εκανα το εξης
το πρωι εφαγα γαλα με δημητριακα και 4 κουλουρακια και καφε και το μεσημερι εφαγα ενα πιατο μακαρονια με κιμα και 1 φετα ψωμι, το απογευμα ηπια μια σοκολατα κρυα και μετα πεινουσα απιστευτα εφαγα μια αραβικη πιτα με τυρι γαλοπουλα ντοματα μετα 1 προφιτερολ και μετα 4 κουταλιες μερεντα και μετα συνηλθα. πριν τα φαω αυτα ζαλιζομουν ημουν χαλια... η αληθεια ειναι οτι πεινω την ημερα 2 καφεδες με 3 σκετους ομως. λετε να επηρεαζει αυτο?
27-04-2013, 22:45 #891
παλευω να κοψω τα γλυκα γιατι αμα φαω ενα μετα δεν σταματαω αν και πιστευω οτι μου συμβαινει διοτι μου ανεβαζουν τη διαθεση και οταν τα τρωω ειμαι καλα!!δεν μπορω να δικαιολογησω το γεγονος οτι μποριε να φαω 4-5 παστες και να μην λυγουριαζω :P
παντως πιστευω οτι αμα σφιξω θα μαι καλη γιατι ενω ειμαι καλα στα κιλα φαινομαι γελαδι :P
28-04-2013, 00:12 #892
κατάφερα να πετύχω τους δύο από τους τρεις στόχους, δηλαδή το περπάτημα και τα υπερφαγικά (αλλά δεν έκοψα την ζάχαρη)
Νομίζω ότι μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο εύκολο!
ο επόμενος μου στόχος είναι για αυτές τις 2 εβδομάδες που θα είμαι στο σπίτι μου για Πάσχα : να μην κάνω υπερφαγικό (μέγα άθλος ....χαχαχα), να περπατάω 4 φορές την εβδομάδα και 1 φορά να κάνω ελαφρύ τρέξιμο (την ωραία μου γυμναστικούλα δηλαδή) και να διαβάσω 2 μαθήματα (κατώτερο όριο..χαχαχα, αν καταφέρω και 3 δεν θα με χάλαγε...λιγότερη πίεση για την εξεταστική).
28-04-2013, 21:52 #893
Hello!! Ξεχασα να βαλω στοχο γι αυτη τη βδομαδα!! Πρωτον, να μη ζυγιζομαι καθε μερα
και δευτερον να μη χαλασω τη διαιτα το Πασχα.. αχχχχ.. πανευκολο δηλαδη...:no:
29-04-2013, 00:24 #894
Αχ ειμαι πανευτυχης!!!! βγηκαμε ΚΑΙ το βραδυ, δηλαδη ολη μερα εξω με τη δουλεια, αλλα μετα το τελειο μεσημεριανο μου δεν εχω αγγιξει τιποτε απο φαγητο!!! Εχω πιει 2 σόδες με λεμονάκι κι αυτό με κάλυψε! Και έφαγα και νιώθω ανάλαφρη και ότι δε χάλασα τίποτε!!!
Ελενίτσα τον πέτυχα τον στόχο να μη ζυγίζομαι κάθε μέρα!!! Τον πέτυχα αφού και τον έβγαλα από τη λίστα LOL δε πειράζει, σημασία έχει να προχωράμε! Εστω και αργα!
Ο τωρινος στοχος μου, καποιες φορες τη βδομαδα να παιρνω νωρις βραδυνο, παει σουπερ τελεια!!!! Σημερα δεν πηρα καν βραδυνο, αλλα το μεσημερι ηταν...τσιμπουσι με ψαρικα!
07-05-2013, 22:37 #895
τι κανετε κοριτσια πως πατε??? εγω συνεχιζω δυναμικα οσο μπορω! :P
08-05-2013, 01:29 #896
Γεια σου Αιγλίτσα! Κι γω ξαναρχιζω μόλις ζυγιστώ! Όχι γυμναστική βέβαια, δίαιτα εννοώ!
10-05-2013, 13:19 #897
Χρόνια πολλά!
Σήμερα αποφάσισα επιτέλους να συμμαζευτώ και να συνεχίσω την προσπάθεια μου που πήγαινε μια χαρά πριν τις γιορτές. Δυστυχώς εδώ 10 ημέρες ξέφυγα και άρχισα να μου θυμίζω τον παλιό κακό μου εαυτό! Πρέπει πάση θυσία να συνεχίσω μπροστά και μόνο μπροστά. Αυτές τις 10 ημέρες άρχισα να γυρίζω προς τα πίσω, τις πρώτες ημέρες είπα δεν πειράζει ας χαλαρώσω λίγο και τις τελευταίες 3-4 νιώθω ότι το πράγμα πάει συνεχώς προς το χειρότερο. Έρχομαι λοιπόν στα παλιά μου λημέρια που τόσο με βοήθησαν ξεκινώντας με κάποιες δεσμεύσεις και γράφοντας στο " τι έφαγα σήμερα" καθημερινά για να μπορέσω να ξαναβρώ τους ρυθμούς μου. Επιπλέον σήμερα συνεχίζω και το γυμναστήριο το οποίο είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια μου!
10/05/13
- Δεσμεύομαι να κάνω διατροφή - δίαιτα για τις επόμενες 3 εβδομάδες χωρίς καμιά παρασπονδία.
- Δεσμεύομαι να πηγαίνω γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα για 1 μήνα
-Δεσμεύομαι να γράφω κάθε ημέρα στο τι έφαγα σήμερα
- Δεν θα ζυγιστώ καθόλου για τις επόμενες 3 εβδομάδες
10-05-2013, 13:20 #898
[img=200x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=200x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=200x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
10/05/13
- Δεσμεύομαι να κάνω διατροφή - δίαιτα για τις επόμενες 3 εβδομάδες χωρίς καμιά παρασπονδία.
- Δεσμεύομαι να πηγαίνω γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα για 1 μήνα
-Δεσμεύομαι να γράφω κάθε ημέρα στο τι έφαγα σήμερα
- Δεν θα ζυγιστώ καθόλου για τις επόμενες 3 εβδομάδες
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους!!!!!
ton76
25-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!:thumbup:
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!:thumbup:
Να τρωω περισσοτερα φρουτα μεσα στη βδομαδα!!:thumbup:
04-03-13
1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!:thumbup:
18/3/2013
1) να συνεχισει αυτη η προσπαθεια για σωστη διατροφη/γυμναστικη
2) να διατηρηθει η καλη διαθεση
3) το accountability μου πια να ειναι το παντελονι μου και η μεζουρα μου και ΟΧΙ η ζυγαρια
aiglh!
21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:
helena73
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
koritsaki
ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
anastasia__
24-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
24-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι
24-02-13
1) οχι παραπανω απο 2 ποτηρια κοκα κολα την εβδομαδα
2) ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε σαββατο
3) -3 κιλα ως το Πασχα
4) -9 κιλα τελικος στοχος (που μπορει να αναδιαμορφωθουν στα -7 αν ειμαι ευχαριστημενη απο την εικονα μου)
Φυσικα, συνεχιζω τους στοχους της προηγουμενης εβδομαδας
otiosa
02-03-13 στόχος : Να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
+ να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές
sweetOctober
30/03/13 ζύγισμα μια φορά τη βδομάδα!
lineal
31 του μαρτη θελω να ειμαι 99 κιλα :thumbup:
στοχος μου ειναι 30 απριλη να ειμαι 96 κιλα
Εve
Δευτέρα 11/3-Δευτέρα 18/3:
Τήρηση τριώρων και τριάδων
Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές
Κανένα υπερφαγικό
bouliana
θα ήθελα και μπορώ να είμαι 13-03-13 77 κιλά. :thumbup:
θα ήθελα και μπορώ να είμαι 20-03-13 76 κιλά
florage
11-03-13
1.να μην παρεκλινω απο τις3αδες/τριωρα.
3. την επομενη δευτερα να ειμαι παλι 67.8 ή λιγοτερο . ΟΧΙ περισσοτερο!!!
lost kitten
26-03-13 λοιπόν εγώ δεσμεύομαι ότι μέχρι τις 9/4 δεν θα κάνω υπερφαγικό :thumbup:
14/4 μέχρι 28/4 αποχή τα υπερφαγικά, 5 φορές την εβδομάδα περπάτημα
Ασημένια
29-03-13
Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04 -->DONE:thumbup::tumble:
και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
Elenitsa
18-04-13
εγώ δεσμεύομαι ότι αύριο το βράδυ θα πιω μόνο ένα ποτηράκι κρασί και όχι cocktail:thumbup:
10-05-2013, 17:39 #899
need χρόνια πολλά!Μην αγχώνεσαι, συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι να μη σε παίρνει από κάτω και να συνεχίσεις κανονικά το πρόγραμμα που έκανες. Τα πηγαίνεις super απ΄ότι βλέπω!!! Τι διατροφή κάνεις;;; Δε θυμάμαι αν σε έχω ρωήσει..:no:
Λοιπόν επειδή κι εγώ είχα ξεχαστεί με τους στόχους, βάζω τον εξής νέο: Nα πηγαίνω γυμναστήριο 3 φορές τη βδομάδα!!!
11-05-2013, 09:23 #900
Originally posted by Elenitsa
need χρόνια πολλά!Μην αγχώνεσαι, συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι να μη σε παίρνει από κάτω και να συνεχίσεις κανονικά το πρόγραμμα που έκανες. Τα πηγαίνεις super απ΄ότι βλέπω!!! Τι διατροφή κάνεις;;; Δε θυμάμαι αν σε έχω ρωήσει..:no:
Λοιπόν επειδή κι εγώ είχα ξεχαστεί με τους στόχους, βάζω τον εξής νέο: Nα πηγαίνω γυμναστήριο 3 φορές τη βδομάδα!!!
Σήμερα, μια μέρα μετά, αφού κατάφερα και έκανα δίαιτα και πήγα ξανά γυμναστήριο ,νιώθω πολύ καλύτερα!
Η διατροφή μου περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από ζάχαρη και λευκό αλεύρι. Κρατάω τις θερμίδες περίπου στις 1200-1400 και πάω γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα για 1,5-2 ώρες.
Τους 2 πρώτους μήνες έκανα πρωτεινική - κετογονική δίαιτα. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ανάλογα της δυσκολίας και της μονοτονίας που αντιμετώπιζα και έτσι την άλλαξα.
Εσύ πως τα πας;
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια