To group της επιτυχίας! 2013 - Page 67
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 67 of 81 FirstFirst ... 1757656667686977 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 1201
    Senior Member
    Originally posted by p_k
    Καλησπέρα!
    sweetOctober, σωστά! Είμαι άντρας και ο στόχος μου είναι τα 78 κιλά.
    Σε αυτήν τη συγκυρία που επέλεξα να ξεκινήσω το πρόγραμμα, όλα κυλούν σωστά.
    Καμία σοβαρή ατασθαλία, ηρεμία και εφαρμογή του προγράμματος.
    Όλα καλά λοιπόν και μακάρι να συνεχίσω έτσι!
    Θα μπουοσύσα να ειχα γραψει ακριβως τα ιδια μονο που δεν ειμαι αντρας, και δεν ειμαι και σε νιρβανα, το αντιθετο θα ελεγα. Προσπαθω ομως να μη συνδεω το τι θα φαω με αυτα που νιωθω. Ειναι παρα πολυ δυσκολο δυστηχως, η ανταμοιβη ειναι τεραστια. Τωρα κοιτουσα τις τελευταιες 3 εβδομαδες οπου κι εχασα 1 κιλο+ τη βδομαδα και υπερφαγικα εχω κανει μονο 2, κι αυτα τα εκοψα ενω εξελισσονταν, ειμαι πολυ περηφανη! Ολοι μου λενε ποσο αδυνατισα, και οτι ομορφυνα!!! Σημερα πηρα και μπικινι (καινουργιο γιατι το παλιο μη τρελαθουμε δε μου κανει καν και δειχνει και χαλια). Η κοιλια μου εχει επανελθει σχεδον τελειως μετα τη γεννα, ενταξει λιγο πιο πλαδαρη! Το χειμωνα θα σφιξει με το γυμναστηριο. Θα σφιξει και το στηθος λογικα με βαρη, η περιοχη γυρω απο το στηθος εννοω, να δειχνει πιο τονωμενο, γιατι τωρα......δε μαζευεται με το θηλασμο :sniff:Ειμαι περιεργη οταν ξαναπαω διαιτολογο να δω ποσους ποντους εχω χασει γιατι το ξεχασα τη Δευτερα να με μετρησει! :sniff:

Αιγλη μου σου απαντησα στο αλλο.

Ελενη μου δεν επαιζε να τη κανω, πολυ στερητικη κι γω χωρις πρασιναδα δε μπορω να ζησω. Χωρις φρουτα μπορω (ειδικα τα χειμερινα που δεν τα παω μια) αλλα τωρα το καλοκαιρι ανυπομονω να φαω το παγωτο μου ή το φρουτο!
    Πηρα το βιβλιο γιατι ηθελα να δω την τριτη φαση, τι παιζει. μερικες φορες αυτοσχεδιαζω Ειδικα στη συντηρηση. Ξερεις το γνωστο πχ παιρνεις 2 κιλα και θες να τα χασεις.

Senior Member
    υπερφαγηκο μετα απο πολυ καιρο νιωθω απασιααααα! ξεκινησα με μια απλή σοκολατα ( ελεγα να αποφυγω τα πιτογυρα ), μετα τη σοκολατα ηθελα και αλλη φυσικα και γι αυτο ηπια 1,5 λιτρο νερο για να μην φαω αλλη προγραμματισα μετα να φαω ενα γιαουρτι 500γρ το φαγα, εεεε και μετα τρελαθηκα και πηγα στο ζαχαροπλαστειο και πηρα ενα εκμεκ και ενα σουφλέ σοκολατας και τα φαγαααααααααααα

νιωθω πολυ χαλια :sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::no::no: :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::n o::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::n o::no::no::no: δεν ξερω τι να κανω σκεφτομαι να παρω ντουλκολαξ, αμα παρω θα γλυτωσω τις θερμιδες???αχ βοηθηστε με νιωθω απαισια και δυστηχως σπουδαζω και ειμαι μονη μου... δεν εχω καποιον εδω να μου μιλησιε οτιδηποτε, μαιο αγκαλια :no::no::no::no::no: δενε χω και παρεες χαλια χαλια

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    υπερφαγηκο μετα απο πολυ καιρο νιωθω απασιααααα! ξεκινησα με μια απλή σοκολατα ( ελεγα να αποφυγω τα πιτογυρα ), μετα τη σοκολατα ηθελα και αλλη φυσικα και γι αυτο ηπια 1,5 λιτρο νερο για να μην φαω αλλη προγραμματισα μετα να φαω ενα γιαουρτι 500γρ το φαγα, εεεε και μετα τρελαθηκα και πηγα στο ζαχαροπλαστειο και πηρα ενα εκμεκ και ενα σουφλέ σοκολατας και τα φαγαααααααααααα

νιωθω πολυ χαλια :sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::no::no: :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::n o::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::n o::no::no::no: δεν ξερω τι να κανω σκεφτομαι να παρω ντουλκολαξ, αμα παρω θα γλυτωσω τις θερμιδες???αχ βοηθηστε με νιωθω απαισια και δυστηχως σπουδαζω και ειμαι μονη μου... δεν εχω καποιον εδω να μου μιλησιε οτιδηποτε, μαιο αγκαλια :no::no::no::no::no: δενε χω και παρεες χαλια χαλια
    Μην το σκεφτεσαι! Οτι εγινε, εγινε! Με το ντουλκολαξ δε θα καταφερεις κατι. Το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις χειροτερα την ψυχολογια σου. Κι εγω αυτες τις μερες εχω ξεφυγει πολυ και νιωθω τυψεις. Αλλα λεω, ταξιδακι ειμαι ας το απολαυσω.
    Μια στο τοσο συμβαινουν πραγματα που δεν προγραμματιζουμε. το θεμα ειναι να τα διορθωνουμε κι οχι να τα επιδεινωνουμε

Senior Member
    με τα ντουλκολαξ δε θα γλυτωσω θερμιδες???? εχω να παρω ενα χρονο αλλα τωρα νιωθω χαλια, εχω φαει βεβαια εδω και 2 ωρες και να παρω τωρα ισως δε καταφερω τιποτα :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::n o::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: μαακαρι νατρωγα πιτες και οχι αυτο που κανα για γλυτωσω αυτες :no::no::no:

Senior Member
    aggalitsaaaaaaaaaaa ela soy egrapsa sto allo thema des plz
    Originally posted by aiglh!

Senior Member
    Αίγλη ηρέμησε παιδάκι μου! Τι έγινε νομίζεις με αυτό που έφαγες; Αν σκεφτείς ότι χρειάζονται 7700 θερμίδες παραπάνω από τις θερμίδες συντήρησης για να βάλεις 1 κιλό το πολύ να βάλεις με αυτά που έφαγες 100 γρ και αυτό με δεδομένο ότι ξεπέρασες τις ημερίσιες θερμίδες συντήρησης κατά 770. Ακόμη και να έφαγες 1540 παραπάνω θερμίδες από τις θερμίδες που χρειάζεσαι το αποτέλεσμα θα είναι 200 γρ+
    σιγά το πράγμα!!!!! Μη χαλιέσαι τζάμπα, τουλάχιστον όταν τρως κάτι που το ήθελες να το απολαμβάνεις αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα!
    Ελπίζω να ήταν ωραία τα γλυκά, να τα ευχαριστήθηκες και να πάμε παρακάτω, αύριο και μεθαύριο αν φας ότι και τις προηγούμενες ημέρες θα είσαι μια χαρά!!!!

Senior Member
    σας ευχαριστω όλους πολυ πολυ!!!!!! μενω μόνη μου δεν εχω παρέες πέρα από τη σχολή και οταν δν ειμαι καλά δεν έχω κανένα να μου συμπαρασταθεί...
    έπρεπε να φαω πιτογυρα θα μουν καλυτερα, δεν έπρεπε να δοκιμασω σοκολατα και μετα να φαω ενα τεραστιο γιαουρτι και νερα μπασ και γλυτωσω το ζαχαροπλαστειο, βλακεία μου!:sniff: το επόμενο σαββατο λοιπον οτι δηποτε τζανκ χωρις επίσκεψη στο ζαχαροπλαστειο, το ένα γλυκο φερνει το άλλο και το εξηγώ με το γεγονός οτι γενικα ειμαι στεναχορημένη και ζητάω απο τη φύση μου γλυκά συστατικά και άπαξ και φαω ένα γλυκό μετα δε σταματάω γτ νίωθω χαρούμενη!!! οταν ειμαι με τους δικούς μου δεν κάνω υπερφαγηκά με γλυκα, μπορει να περάσουν βδομάδες και να μη φαω καν σοκολάτα γτ εχω ανθρωπους γυρω, βγαινω με τις φίλες μου.... ειναι πολύθ διαφορετικά σε σχεση με εδώ....

Senior Member
    Επανηλθα κι εγω! Δυστυχως κουβαλωντας 1,5 κιλο παραπανω και με φουσκωμενη-πρησμενη την κοιλια (και ειναι και το μεγαλο μου κομπλεξ). Οποτε απο ψυχολογια οχι και τοσο καλα. ειμαι μες στα νευρα... Δεν αλλαζω τικερακι. Απο βδομαδα βλεπουμε...
    Αιγλη, αφου δεν παχαινεις και αφου εισαι στη συντηρηση (οποτε δεν τιθεται θεμα οτι "χαλασες τη διαιτα") δεν θα επρεπε να νιωθεις τυψεις. Το αντιθετο! Θα επρεπε να χαιρεσαι που παρολες τις μικρες "γουρουνιες" :P μενεις σταθερη στα κιλα σου. Να, εγω 2 μερες ξεφυγα και φαινομαι 3 κιλα πανω...

Senior Member
    πολυ μου αρεσει που μαζευτηκαμε παλι, νιωθω σα να υπαρχει μια δικτυακη αγγαλια, ισως πιο ορατη απο τις...πραγματικες! Να σας πω μια καλημερα, Να σας πω κι ενα ευχαριστω που καθε ενας εχει τη δικη του αποψη και καθε ενας με τον τροπο του καπως με εχει βοηθησει κι εμενα κι ελπιζω να μπορεσω να το ανταπωδωσω!! Χθες και σημερα ηταν δυσκολες μερες για εμας σαν ζευγαρι, μεσα σε αλλα θυμηθηκα τη Μαγδα και τη συμβουλη της να μη ξεσπαω στο φαγητο, αλλιως παντα θα τα χαλαω! Ετσι κι εκανα! Να πω λοιπον ενα μπραβο και σε μενα που δεν αδειασα το βαζο με τη νουτελα αλλα εφαγα οσο ηθελα, και που παραγγειλαμε πιτσα κι εφαγα μονο 2 κομματια, που ημουν ξυπνια μεχρι τις 6 το πρωι αλλα δεν εφαγα τιποτε, γιατι ηξερα πως θα ηταν ψυχολογικοι οι λογοι κι οχι πεινας!
    Σημερα ειμαι 100 γραμμαρια κατω (θα μου πειτε στα 100 κιλα σιγα τη διαφορα). Ε αυτα τα 100 γραμμαρια ενω εφαγα βλακειες χθες μου δειχνουν πως το μετρο ειναι το ζητουμενο, και η επαναφορα στο προγραμμα. Αλλιως, τουλαχιστο εγω, παντα θα ξεφευγω!

Αιγλιτσα μου οταν ξεφευγεις πρεπει να επανερχεσαι χωρις τυψεις. Ολο αυτο σε κουραζει πολυ και τωρα αντεχεις, 10 χρονια μετα ομως θα αντεχεις? Εγω οχι. Ας το δουμε λοιπον πιο χαλαρα, αναλαφρα, θετικα. Ας πανε ολα στραβα δε πειραζει, εμεις απο αντιδραση θα χαμογελαμε. Αφου και ριξουμε ενα καλο κλαμα να συνελθουμε!

Senior Member
    επανέλχομαιιιιιιι σημερα αν και δυσκολα γυρισα στη διατροφη που ακολουθω. ετσι και αλλιως μετα απο καθε υπερφαγηκο που κανω η επομενη μπορει και η παραεπομενη μερα να μου ειναι δυσκολη αλλα κουτσα στραβα το καταφερνω και μετα ξανα περιμενω το αλλο σαββατο να ξανανιωσω ελευθερη :P:P:P:P
    εσεις πως τα πατε?

Senior Member
    ναι αλλα το επομενο Σαββατο να νιωσεις ελευθερη χωρις ενοχες ε???
    Εμενα μου εβαλες ιδεες με τα πιτογυρα και πηρα 1 αλλα δεν ειχα ορεξη να το φαω. Μου αρεσε αλλα δεν ειχα ορεξη. Δεν παμε καλα!!! Εφαγα λιγο σημερα, ισως φαει κατιτις πιο μετα.

Senior Member
    για να μην πεσω παλι στη παγιδα το τυψεων θα κανονισω νωριτερα τι θα φαω και στανταρ δε θα ναι γλυκο :P:P:P:P ισως δυο πυτογυρα :P:P:P:P κια μετα αμα θελω τοσο και αφου τα φαω μια παστα αλλα πρωτα θα τα φαω και μετα μα θελω, δεν τη ξαναπαταω ( λεμε τωρα ) :P:P

Senior Member
    να το πω κι δω να μοιραστω τη χαρα μοθ?????????? ειδα 55555555555555555555555555555555555!!!!!!!!!!!!!!! !! (δευτερο ψηφιο ε ε ε ε ε ε ε μη ξεχνιομαστε):yes::yes::yes::yes::bounci ng::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: 95.7!!!!
    Το κορυφαιο ειναι πως πρωινιατικο στις 8 ημουν 96.7, οχι μονο δεν ειχα χασει, ειχα παρει!!! Ε πηρα το πρωινο μου και λεω δε βαριεσαι, ειμαι και λιγο αδιαθετη (ευτυχως δε μου ηρθαν κανονικα μονο λιγο αιματακι μαλλον απο το αγχος). Τωρα ζυγιστηκα φαγωμενη με πρωινο ενδιαμεσο γευμα!!! και ηταν -1!!!!!

Senior Member
    sweetOctober μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο τα πας περίφημαααααααααααααααααα ααααααααα
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smileg rin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::s milegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegr in::smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    νομιζω τα παω καλα, η αυτοσυγκρατηση μου σε ολους τους τομεις ειναι αξιοθαυμαστα αυξημενη! Δεν εχω λογια να περιγραψω ποσο υπεροχα νιωθω, ακομα κι οταν ολαααααααααααα ειναι μαυρα, παιρνω ικανοποιηση οτι εγω φερθηκα σωστα, εφαγα σωστα, εκανα σωστα πραγματα για μενα και τους αλλους. Σταματαω τωρα μη με ματιασω και κανω κανενα υπερφαγικο και πεσω στα ταρταρα :P Ζυγος ο αναποφασιστος! Τι ζωδιο εισαι συ αιγλιτσα?

Page 67 of 81 FirstFirst ... 1757656667686977 ... LastLast