Results 1,006 to 1,020 of 1201
Thread: To group της επιτυχίας! 2013
-
11-06-2013, 00:45 #1006
Μπράβο παιδιά έτσι να ακούμε και ευχάριστα εδώ μέσα!!!!!!
- 11-06-2013, 10:18 #1007
Originally posted by sweetOctober
νομιζω τα παω καλα, η αυτοσυγκρατηση μου σε ολους τους τομεις ειναι αξιοθαυμαστα αυξημενη! Δεν εχω λογια να περιγραψω ποσο υπεροχα νιωθω, ακομα κι οταν ολαααααααααααα ειναι μαυρα, παιρνω ικανοποιηση οτι εγω φερθηκα σωστα, εφαγα σωστα, εκανα σωστα πραγματα για μενα και τους αλλους. Σταματαω τωρα μη με ματιασω και κανω κανενα υπερφαγικο και πεσω στα ταρταρα :PΖυγος ο αναποφασιστος! Τι ζωδιο εισαι συ αιγλιτσα?
11-06-2013, 13:12 #1008
Originally posted by Tassos67i
...Δεν εχω λογια να περιγραψω ποσο υπεροχα νιωθω, ακομα κι οταν ολαααααααααααα ειναι μαυρα, παιρνω ικανοποιηση οτι εγω φερθηκα σωστα, εφαγα σωστα, εκανα σωστα πραγματα για μενα...
11-06-2013, 13:16 #1009
Αιγλη μου παλιοζωδια ευαισθητα και τα δυο...Μαγδα νομιζω οτι το κλιμα στο φορουμ εχει αρχισει να ανεβαινει! πες μας και τα δικα σου! Παιδια κατι πατησα και βγηκε απο κατω μια μπαρα που λεει web console, debugger, inspector, style editor. Εχει ολες αυτες τις επιλογες το φορουμ ή ο υπολογιστης μου????
11-06-2013, 23:01 #1010
Γεια σας παιδια.. ειστε καλα;;Εγω χαλια.. Υπερφαγικο μετα απο δυο μηνες.. Συναισθηματικη υπερφαγια και μαλιστα με γλυκα.. ειμαι πολυ στεναχωρημενη που δεν εφαγα επειδη τπ ηθελα αλλα επειδη δεν ημουν καλα ψυχολογικα.. Και αφηστε που κανω πρωτεινικη τοσο καιρο και τβρα με τοση ζαχαρη μαζεμενη ζαχαρη δεν ξερω τι θα συμβει και πως να το αντιμετωπισω.. Αν μπορςι καποιος να με βοηθησει βρε παιδακια.. τι να κανω;;Πως το αφησα να μου συμβει αυτο ρε γαμωτο..
11-06-2013, 23:16 #1011
elenitsa, καταρχην ηρεμησε! Βαθιες αναπνοες, φφφ φφφ φφφ! και τωρα προσπαθησε να ξεχασεις τις τυψεις που νιωθεις.
οκ, υπερφαγικο. ειναι χαλια συναισθημα αλλα οτι εγινε εγινε
σκεψου τι θα κανεις απο δω και μετα
12-06-2013, 00:17 #1012
wx παιδια μπηκα να πω μιακαλησπερα γιατι το ειχα ξεχασει ανοιχτο αλλα βλεπω για υπερφαγικο και ειλικρινα συγχωρεστε με αλλα ειναι περα απο τις αντοχες μου, συγνωμη ελενιτσα μου, θα σε βοηθησουν οι αλλοι........
12-06-2013, 10:34 #1013
Elenitsa εγω το εκανα τη προηγουμενη βδομαδα με παρα παρα πολλά γλυκα, μετα ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα, με πειραξε η τοσο αποτομη ζαχαρη και νομιζα οτι θα σκασω... η συναισθηματικη υπερφαγια ειναι οτι χειροτερο.. προσπαθησε να το ξεχασεις, συγχωρεσε τον εαυτο σου εξαλλου δεν εκανες και κανενα εγκλημα και ξεκινα απο κει που χες μεινει και ολα καλα
12-06-2013, 16:21 #1014
εΛΕΝΙΤΣΑ πως εισαι σήμερα? Ελα κόντεψα να κυλησω κι γω, τί μας πιάνει πια όλες μαζί? Είναι καμμιά όρθια να σηκώσει και τις άλλες? Κορίτσια εγώ επέστρεψα κατευθείαν, σκέφτηκα μια να μη φάω την υπόλοιπη μερα αλλά όπως το σκέφτηκα το έδιωξα. Αιγλη πινω φρεντο καπουτσινο θεικο ε, εχουμε παρει καλη καφετιερα και τον κανω σπιτι, αλλα το γαλα το χτυπαω με το χερι, γινεται τελειος...
12-06-2013, 22:38 #1015
τζα!
τι μου κανετε;
εγω χαθηκα ξερω ξερω αλλα κιλα δεν εβαλα απλα εμεινα στα ιδια και λιγο παρακατω.
ετρεχα με μια μικροεπεμβασουλα που εκανα -εβγαλα ενα λιπωμα στη μασχαλη μου- ο μικρος αρρωστησε γερα με πυρετους και ωτιτδες καλοκαιριατικα και γω κλαταρα απ ολα αυτα και νταξ δε θελει πολυ ο ανθρωπος.
ουτε ξερω τι στοχους ειχα,φυσικα δε τους πετυχα τωρα τον επομενο στοχο θα τον σκεφτω καλα και θα τον γραψω αλλη φορα!
χαιρομαι που σας ξαναβρισκω!
εσεις τι κανετε;;;
12-06-2013, 23:55 #1016
βρε βρε σαν τα κρυα τα νερα, σημερα ξεθαψα το θεμα που εγραφα και σε θυμηθηκα!!! περαστικα σε ολα, υπομονη, μολις ξεκουραστεις λιγο επιστρεφεις! Μου ελειψες! Ποσα κιλακια εισαι? Ειμαστε μαζι? (εμενα ειναι +2 απο το τικερ γιατι δεν ημουν καλο κοριτσι 2 μερες :P ). Σε περιμενω να επιστρεψεις!
** εχω πολυ καλο κινητρο για να χασω κιλα αργα σταθερα και για παντα...δεν αποκλειουμε πια το να κανουμε δευτερο παιδακικαταλαβαινεις τη χαρα μου!!!
13-06-2013, 00:07 #1017
Originally posted by Elenitsa
Γεια σας παιδια.. ειστε καλα;;Εγω χαλια.. Υπερφαγικο μετα απο δυο μηνες.. Συναισθηματικη υπερφαγια και μαλιστα με γλυκα.. ειμαι πολυ στεναχωρημενη που δεν εφαγα επειδη τπ ηθελα αλλα επειδη δεν ημουν καλα ψυχολογικα.. Και αφηστε που κανω πρωτεινικη τοσο καιρο και τβρα με τοση ζαχαρη μαζεμενη ζαχαρη δεν ξερω τι θα συμβει και πως να το αντιμετωπισω.. Αν μπορςι καποιος να με βοηθησει βρε παιδακια.. τι να κανω;;Πως το αφησα να μου συμβει αυτο ρε γαμωτο..
Εγώ έκανα τα υπερφαγικά της ζωής μου τις προηγούμενες ημέρες αλλά σημασία έχει να συνεχίζουμε, και μόνο που τριγυρνάμε εδώ καλό είναι, σημαίνει ότι δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα! Συνεχίζουμε έστω αργά αλλά συνεχίζουμε. Περιμένω νέα. Γράψε ακόμη και αν συνεχίζεις τα υπερφαγικά! Στο κάτω κάτω αυτό είναι το νόημα του φόρουμ και ειδικά αυτού του θέματος, η στήριξη στα ζόρικα! Όταν σκαλώνουμε!
Περιμένω νέα :yes:
13-06-2013, 00:08 #1018
Originally posted by lineal
τζα!
τι μου κανετε;
εγω χαθηκα ξερω ξερω αλλα κιλα δεν εβαλα απλα εμεινα στα ιδια και λιγο παρακατω.
ετρεχα με μια μικροεπεμβασουλα που εκανα -εβγαλα ενα λιπωμα στη μασχαλη μου- ο μικρος αρρωστησε γερα με πυρετους και ωτιτδες καλοκαιριατικα και γω κλαταρα απ ολα αυτα και νταξ δε θελει πολυ ο ανθρωπος.
ουτε ξερω τι στοχους ειχα,φυσικα δε τους πετυχα τωρα τον επομενο στοχο θα τον σκεφτω καλα και θα τον γραψω αλλη φορα!
χαιρομαι που σας ξαναβρισκω!
εσεις τι κανετε;;;
Ελπίζω τώρα να είστε εντάξει!
13-06-2013, 00:33 #1019
βρε βρε σαν τα κρυα τα νερα, σημερα ξεθαψα το θεμα που εγραφα και σε θυμηθηκα!!! περαστικα σε ολα, υπομονη, μολις ξεκουραστεις λιγο επιστρεφεις! Μου ελειψες! Ποσα κιλακια εισαι? Ειμαστε μαζι? (εμενα ειναι +2 απο το τικερ γιατι δεν ημουν καλο κοριτσι 2 μερες :P ). Σε περιμενω να επιστρεψεις!
** εχω πολυ καλο κινητρο για να χασω κιλα αργα σταθερα και για παντα...δεν αποκλειουμε πια το να κανουμε δευτερο παιδακικαταλαβαινεις τη χαρα μου!!!
εγω ειμαι 96.8 οσο λεει το τικερ μου,ειχα κολλησει στα 97-98-99 αντεβοκατεβαινα αλλα απο δευτερα ξεκινησα παλι δυναμικα γιατι νταξει φτανει το διαλειμμα!
χαιρομαι που πατε για 2ο κι εγω θελω πολυ αλλα ας χασω τα κιλα μου και βλεπουμε!!!
Originally posted by need2loose
Καλώς την! Τι καλά που έχασες ενώ είχες να αντιμετωπίσεις τέτοια ζόρια! Μπράβο, είσαι σε πολύ πολύ καλό δρόμο!
Ελπίζω τώρα να είστε εντάξει!
ασε πολλα ζορια τσακιστηκε ο οργανισμος μου και ακομα με φαρμακα ειμαι αντε να επανελθω κανονικα συντομα!
ο μικρος παιρνει ακομα αντιβιωση αλλα κι αυτος παει πολυ καλυτερα δε το συζητω και η διαιτα συνεχιζετε και πιο δυναμικα ερχεται και καλοκαιρι,αργει βεβαια με τοσες βροχες και κρυα αλλα που θα παει;θα ρθει
καλως σας ξαναβρηκα!
13-06-2013, 01:03 #1020
Το μεταφέρω εδώ γιατί στο "Τι έφαγα" προβλέπω να πέφτει κράξιμο :P
Ποτέ δεν άκουσα κανέναν γυμναστή. Φρόντιζα να μαθαίνω διαβάζοντας και παρατηρώντας αλλά κι ακούγοντας το σώμα μου. Αν περιμένεις από έναν συνοικιακό γυμναστή να καταλάβει το σώμα σου...εδώ οι επαγγελματίες αθλητές με ατομικούς προπονητές παθαίνουν ζημιές.
Προσπαθούσα να το ακούσω το σώμα μου, πρόσεχα να μη τα χαλάσω όλα και αναγκαστώ να μείνω μακριά από το γυμναστήριο. Τελικά από αλλού πρόσεχα
(προσπάθησα να μη πηγαίνω παραπάνω από 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο για να μην επιβαρύνω πολύ το σώμα μου) και από αλλού το βρήκα! Το κακό είναι ότι μου άλλαξε σχεδόν όλες τις ασκήσεις που έκανα το πρώτο δίμηνο και δεν μπορούσε να καταλάβω τι από όλα μου έκανε κακό, μπορεί βέβαια να ήταν παραπάνω από ένα.
Κωπηλατική! Πολύ επίπονη άσκηση! Συνδιάζει τεχνική και πολλές μυϊκές ομάδες σε οριακή καταπόνηση! Έτσι και κουραστείς και χαλάσεις την τεχνική...Προσωπικά ποτέ δεν τη συμπάθησα. Πάντα προτιμούσα να γυμνάζω κάθε μυϊκή ομάδα όσο το δυνατόν πιο απομονωμένη.
Κι εγώ πήγαινα αλλά πχ δεν έκανα μπάρα Τ. Έκανα κωπηλατική με αλτήρα. Οπότε και πλάτη γύμναζα και η μέση δεν επιβαρυνόταν. Ή γύμναζα οτιδήποτε άλλο που δεν επιβάρυνε την μέση. Πάντως δεν σταματούσα ποτέ.
Το ισχίο μάλιστα μου δίνει τη μεγαλύτερη ενόχληση. Τι μου μένει να κάνω; Ασκήσεις για πλάτη, ώμους, χέρια! Οι κοιλιακοί σε αυτή τη φάση φοβάμαι μήπως μου κάνουν κακό!
Αυτό που με καίει βέβαια περισσότερο είναι οι γοφοί και οι γλουτοί! Αυτές μάλλον επιβαρύνουν το ισχίο. Αναρωτιέμαι όταν κάποια στιγμή γυρίσω στο γυμναστήριο πως να συνεχίσω, από ότι φαίνεται δεν μπορώ να στηριχτώ σε αυτόν τον γυμναστή!
Πάντα υπάρχουν εναλλακτικές ασκήσεις.
Μπράβο διάθεση! Μήπως περισσεύει λίγη; :P
Πέρα από την πλάκα θεωρώ ότι έχω όρεξη επειδή αυτόν τον καιρό δεν εργάζομαι συστηματικά! Όταν δούλευα δεν μου έμενε όρεξη και διάθεση για γυμναστική!
Διατήρησα υψηλό μεταβολισμό, μυϊκή δύναμη και μάζα για χρόνια. Αλλά γυμναζόμουν πολύ διαφορετικά απο εσένα και πολλά χρόνια. Λογικά για αρκετό καιρό θα έχεις ανεβασμένο μεταβολισμό. Τα υγρά θα φύγουν πολύ γρήγορα. Ο μυϊκός ιστός δεν χάνεται εύκολα αν τρως σωστά. Και ειδικά με το σαβούριασμα που λες ότι κάνεις δεν θα χάσεις τίποτα.
Εσύ βέβαια έκανες σοβαρή γυμναστική για μεγάλο διάστημα , καμιά απολύτως σχέση με εμένα!
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή